2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bazen cok kurnazlar bazen cok saf :))
Afilim92 rahat et bacım bi dur durduğun yerde, benim arkadaşım kahveye gelicem dedi gel yap sayende bende içerim dedim. Yorma kendini
Haklisin arkadasim. Bunlari düşünürken öğlen yemegi yemediğimi fark ettim .

Olsun canım arkadaşın nasılsa. Birdahaki gelişinde gönlünce ağırlarsın tekrar. Bu seferlik çyle olsun. Ben 1 aydır evde yoktum pazar geldik ve hala yerleşemedim. Bide dopum zamanı kalabalıktı herkes heryeri dağıtmış mutfak dolapları falan tekrar yerleştirmem lazım. Temizlikçi alcam yerleşebilsem. Yani şuan biri gelse eve giremez tozdan dağınıklıktan. Sadece banyoyu baştan aşağı temizleyebildim. Giyinmeyi bırak emzirme atletiyle yaşıyorum resmen.

Bende dua ediyorum bu hafta atak haftasıdır.cunku gece uykusu değişti bebeğimin normalde daha derin uyuyordu gece.şimdi hep bi mıkırdanma sonada uyanma 2-3 gun oncesine kadar gece uykuları baya duzene girmişti.
Benim de aynı şekilde. Gece bir kez uyanırdı kızım şimdi en az 3 defa uyanıyor.

Onu ben de fark ettim bazen gazini çıkarmadan uyutmak zorunda kaliyorum.Oyle de gazdan uyuyamiyor ama hic uyumamasindan iyidir .Gecende yatagimin yandaki kucuk besige koydum. Tulunden korktu basladi aglamaya .Tulu actim yok bir seyi en basta severse seviyor sonradan sevdirmek ne mümkün.

Oyle olcak yemek bile yememisim .Simdi bebek arabasiyla evi turluyoruz .Onlar gelmeden uyursa bir umut sevincem .off temizlik isi beni ayri geriyor .Haftasonu esim süpürüyor dip kose .Ama paspas yapmak ,toz almak wc temizlemek kesinlikle hoslanmaz da yapmaz da .Ben de supurdugune her gun mutfakla ilgilendigine sukrediyorum.Eskiden pazarlari kahvaltıya diye cikar gece girerdik eve .Simdi pazarlari sevmiyorum. Esim supurdukten sonra gerisi bana kaliyor.Gunluk temizlik olmayınca da isin icinden cikamiyorum.

Kızlar bugun sağolsun eşim sayesinde yemek yapabildim 2 de ise gidicekti dedim sen kızı biraz salla dalsın bende o ara mutfaga gidip yemeklerimi yaptım. Bugun rahat bir ogle yemegi yedim hala uyuyor kizim, bende dinleniyorum. Halbuki cnm irmik helvası çekmişti onu yapıcaktım kaldim koltukta öylece.

Bizimkinin sevmediği tek mama babygoat idi. Bir yudum içmedi. Gerçi çamur gibi meret ılımış suyu geç kaynar suda yapıp soğuttum yok ben böyle çimento mama görmedim direkt çöp oldu
O hiç iyi değil benm oğlum büyüğünü yeşil yaptı kaç kez . Sindirim sistemini bozdu bebeğin dediğin gibi çözünmek bilmiyodu biberonun dibinde kalıyodu lapa gibi. Bebelac kullanıyoruz memnunum ondan ama fiyatında değilim geçen hafta 42 bugun 50 tl ye aldım.

Nasıl ölçülüyor, kahverengi kısım mı

Geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda toparlar bizde de enfeksiyon çıktı hemşire iki saat damar yolunu bulamadı bir sürü ağlattı kızımı sinir oldum

Kizlar siz de bebeginizi baskalarindan kiskaniyor musunuz ne yalan soyleyeyim ben kimseye vermek istemiyorum. Bebegim birinin kucagindayken icim eriyor adeta aglasa da alsam diye dua ediyorum
Babasi haric sadece

Bir de eve gelenlere elini yikamasini soyluyor musunuz? Dusuncesiz insanlar ya elini yikamayi bilmiyorlar. Allah bilir nereleri tutup geldiler

Bebeği öpünce sinir oluyorum bi tek bugun evime dönüyorum arkadaslarım da yapmaz öyle seyler zaten.

Evet cnm bende kimseye vermek istemiyorum. Dışardan gelenlere de ellerinizi yıkayın diye söylüyorum.

Doğum yaptığımdan beri annemlerle beraberim ilk başlarda çok kıskanıyordum ama artık alıştım hele ağlama krizlerinde ben veriyorum hemen. Annemin “ben uyutur bakarım sen biraz uyu” teklifini hiç geri çevirmem zaten

Şükür canım umarım boyle devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…