- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #62.101
Bazen cok kurnazlar bazen cok saf :))Ben bebelac gold kullanıyorum tadında sorunu yok bizim , kızım almıyo sadece iki şey istiyo kuru meme ve gercek meme) annem yöntem öğretti memede süt kalmayınca kuru memeyi takıyorum ağzına emdiriyorum biranda çekip biberonu veriyorum emmeye devam ediyor şapşik anlamıyo
Haklisin arkadasim. Bunlari düşünürken öğlen yemegi yemediğimi fark ettim .Afilim92 rahat et bacım bi dur durduğun yerde, benim arkadaşım kahveye gelicem dedi gel yap sayende bende içerim dedim. Yorma kendini
Olsun canım arkadaşın nasılsa. Birdahaki gelişinde gönlünce ağırlarsın tekrar. Bu seferlik çyle olsun. Ben 1 aydır evde yoktum pazar geldik ve hala yerleşemedim. Bide dopum zamanı kalabalıktı herkes heryeri dağıtmış mutfak dolapları falan tekrar yerleştirmem lazım. Temizlikçi alcam yerleşebilsem. Yani şuan biri gelse eve giremez tozdan dağınıklıktan. Sadece banyoyu baştan aşağı temizleyebildim. Giyinmeyi bırak emzirme atletiyle yaşıyorum resmen.Insallah.Hayalim uyutup islak kek yapmaktı. Ben daha kişisel ihtiyaçlarımı gidermeden yarim saatte uyandi sağolsun.
Bebek çikolatası ,cay,kurabiye ikram etcem .Az mi olur ki .Dun msj atmisti sadece cay hazirla ben bir seyler getircem diye ama ben de oyle rahat edemem.
Benim de aynı şekilde. Gece bir kez uyanırdı kızım şimdi en az 3 defa uyanıyor.Bende dua ediyorum bu hafta atak haftasıdır.cunku gece uykusu değişti bebeğimin normalde daha derin uyuyordu gece.şimdi hep bi mıkırdanma sonada uyanma2-3 gun oncesine kadar gece uykuları baya duzene girmişti.
Onu ben de fark ettim bazen gazini çıkarmadan uyutmak zorunda kaliyorum.Oyle de gazdan uyuyamiyor ama hic uyumamasindan iyidir .Gecende yatagimin yandaki kucuk besige koydum. Tulunden korktu basladi aglamaya .Tulu actim yok bir seyi en basta severse seviyor sonradan sevdirmek ne mümkün.Benim bir tane küçük beşik var onada yatmıyor diye üzülüyordum okuduğum kitaptan sonra onada yatmaya başladık çok şükür , kitapta diyorki ilk esnemeyi gördükten sonra 2-3 esnemeye kalmadan uyku moduna geçin kucağınızda sakinleştirin biraz ve hemen yatağına koyun orda uyutmaya devam edin , illaki bunu öğrenecektir diyo bizde işe yaradı baktım esniyo hemen uyku moduna baslıyorum çünkü geçirkirse uyumuyorlarmış
Oyle olcak yemek bile yememisim .Simdi bebek arabasiyla evi turluyoruz .Onlar gelmeden uyursa bir umut sevincem .off temizlik isi beni ayri geriyor .Haftasonu esim süpürüyor dip kose .Ama paspas yapmak ,toz almak wc temizlemek kesinlikle hoslanmaz da yapmaz da .Ben de supurdugune her gun mutfakla ilgilendigine sukrediyorum.Eskiden pazarlari kahvaltıya diye cikar gece girerdik eve .Simdi pazarlari sevmiyorum. Esim supurdukten sonra gerisi bana kaliyor.Gunluk temizlik olmayınca da isin icinden cikamiyorum.Olsun canım arkadaşın nasılsa. Birdahaki gelişinde gönlünce ağırlarsın tekrar. Bu seferlik çyle olsun. Ben 1 aydır evde yoktum pazar geldik ve hala yerleşemedim. Bide dopum zamanı kalabalıktı herkes heryeri dağıtmış mutfak dolapları falan tekrar yerleştirmem lazım. Temizlikçi alcam yerleşebilsem. Yani şuan biri gelse eve giremez tozdan dağınıklıktan. Sadece banyoyu baştan aşağı temizleyebildim. Giyinmeyi bırak emzirme atletiyle yaşıyorum resmen.
O hiç iyi değil benm oğlum büyüğünü yeşil yaptı kaç kez . Sindirim sistemini bozdu bebeğin dediğin gibi çözünmek bilmiyodu biberonun dibinde kalıyodu lapa gibi. Bebelac kullanıyoruz memnunum ondan ama fiyatında değilim geçen hafta 42 bugun 50 tl ye aldım.Bizimkinin sevmediği tek mama babygoat idi. Bir yudum içmedi. Gerçi çamur gibi meret ılımış suyu geç kaynar suda yapıp soğuttum yok ben böyle çimento mama görmedim direkt çöp oldu
Nasıl ölçülüyor, kahverengi kısım mıMakine yapıyor seninkinin başlığıda darmı ? Benim kızım emdiği için yara olmadı göğsüm büyük başlık dar diye oldu. Amedaya uygun büyük başlık için internet üzerinden alışveriş yaptım. Açıklamasında iki tane başlık 28.5 ve 30 mm yazıyordu. Tek ürün 28.5 geldi bendeki 25 mm di. Satıcıyı aradım önce eksik göndermişiz dedi sonra telefonumu açmadı. 99 lira vermiş oldum bir başlığa bir dahada almadım.
Merhaba iki gün önce kızım çok ağladı akşam 2 saat falan kesintisiz ağladı gaz sancısı dedik ama baktık olmayacak hastaneye getirdik gazını boşalttılar kan aldılar potasyum yüksek sodyum düşük çıktı iki gündür yatıyoruz serum tedavisi görüyoruz kan alıyorlar değerlerde pek oynama yok en son ayrintili kan alındı onu bekliyoruz çok zormuş minicik kuzum elleri delik deşik oldu rabbim kimseyi evladıyla sınamasın dua edin olur mu bize
Allah şifasını versin bebişlerinizin kızlarGeçmiş olsun canım inşallah tez zamanda toparlar bizde de enfeksiyon çıktı hemşire iki saat damar yolunu bulamadı bir sürü ağlattı kızımı sinir oldum
Bebeği öpünce sinir oluyorum bi tekKizlar siz de bebeginizi baskalarindan kiskaniyor musunuzne yalan soyleyeyim ben kimseye vermek istemiyorum. Bebegim birinin kucagindayken icim eriyor adeta aglasa da alsam diye dua ediyorum
Babasi haric sadece
Bir de eve gelenlere elini yikamasini soyluyor musunuz? Dusuncesiz insanlar ya elini yikamayi bilmiyorlar. Allah bilir nereleri tutup geldiler
Evet cnm bende kimseye vermek istemiyorum. Dışardan gelenlere de ellerinizi yıkayın diye söylüyorum.Kizlar siz de bebeginizi baskalarindan kiskaniyor musunuzne yalan soyleyeyim ben kimseye vermek istemiyorum. Bebegim birinin kucagindayken icim eriyor adeta aglasa da alsam diye dua ediyorum
Babasi haric sadece
Bir de eve gelenlere elini yikamasini soyluyor musunuz? Dusuncesiz insanlar ya elini yikamayi bilmiyorlar. Allah bilir nereleri tutup geldiler
selametle kolaylikla gidin insallah canim.Bebeği öpünce sinir oluyorum bi tekbugun evime dönüyorum arkadaslarım da yapmaz öyle seyler zaten.
valla kendimi frenlemeye calisiyorum ama hele ki sevmedigim kv gibi birisi soz konusuysa iyice gicik oluyorum =DEvet cnm bende kimseye vermek istemiyorum. Dışardan gelenlere de ellerinizi yıkayın diye söylüyorum.
Vedalar olmasa daha kolay olacakselametle kolaylikla gidin insallah canim.
canimm Allah kavustursun. Bana da haftasonu 1 geceligine ablam gelmisti arkasindan duygusala bagladim, burada hic akrabam yok, nadir gorebilecegim ailemi artik bebekle zorVedalar olmasa daha kolay olacak
Kizlar siz de bebeginizi baskalarindan kiskaniyor musunuzne yalan soyleyeyim ben kimseye vermek istemiyorum. Bebegim birinin kucagindayken icim eriyor adeta aglasa da alsam diye dua ediyorum
Babasi haric sadece
Şükür canım umarım boyle devam ederOy masallah prenseslere.Biz de iyiyiz. Oglum genelde sakin ara ara huysuzluk yapiyo her bebek kadar. Şükür büyük sıkıntımız yok.
Anam popoya bak cok tatli masallah nasil da dikmis. Bizimki hayatta yuz ustu yatmaz. Boyun kol egzersizi olsun diye arada ceviriyorum. Once mizlamaya basliyo 10dk sonra yaygaraya donuyo. İlla sirt ustu yatacak beyefendi.
Kolay gelsin canim. Stres yapma. 10 saatlik yol elbet bi noktada agliycak bebis. Cok rahatsiz olan taksin kulakligini uyusun. Biz de yillarca baska bebeklerin aglamasini dinledik yollarda. Simdiden iyi yolculuklar.
Bence git canim acilirsin. Hem farkli ortamda belki dikkati dagilir daha sakin olur kizcen. Hem senin de kafan dagilir. Aglarsa da yapcak bisey yok hic aglamamasini beklersek 3 yasina kadar evden cikamayiz.
Dun annemle avmye gittik dolmusla. Donerken annemde kangurudaydi. Dolmusta bi onde bi arkada yer vardi. Annem one oturdu yanindaki kadin bana yer vermedi ben de arkaya oturdum. Kisa sure sonra oglum sıkıldı bunaldı yaygaraya basladi. Tabi dolmus da tiklim tepis oldu o arada. Annemin yanindaki kadin diyoki acaba buraya mi gelseniz. Dedim oraya gelebilmem icin ucmam lazim mumkun degil. Sonra diyoki biz bebegi oraya yollayalim. Bozuk para gibi elden ele bana bebek gondercekler. Olmaz suan yapbilecegim bisey yok dedim. 15 dk butun dolmusa ozellikle annemin yanindaki kadina bebe yaygarasi dinlettik. Bi derdi olmadigini da bildigim icin umursamadim. Eve geldik kangurudan cikarip 2 dk oynadik sakinlesti zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?