- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #62.121
Yaptı mı kaka canım:)Bebeği öpünce sinir oluyorum bi tekbugun evime dönüyorum arkadaslarım da yapmaz öyle seyler zaten.
Canım kilosunu eksik şöyle maşaallah kilosu gününe göre çok iyi benim oğlum 75 günlük 5700 kilosu nazar değer ya da gününü büyük söyleBugun gelen misafirlerden biri resmen cocuguma nazar etti .kucakladi kilosunu sordu ben de 5 400 dedim ki oyle yok yok 6 var bu dedi .yok artik tartida çıkanı söylüyorum dedim
Hala 6 da ısrarcı. Bak kuzu gibi duruyo diyo ee gece sifir uyku bu saat olmus saflasti diyorum. Duruyo sallama bak etrafi izliyo diyo delirdim delirdim. Kadini da hic tanimam etmem evimde ne isi vardi diye sormayın gelen misafirlerin yanda gelme mecburiyeti olan biri bakici yani ...
Sk Tarihinin yakın olmayacağını bilsem alırım
Onlarin bebekle aralarinda sadece 10 gun falan oldugu icin biliyorlar .Soylemek zorunda kaldim .Kilo dogum kilosuyla kiyaslanir elin bebeğiyle degil Neyin kafasindalar bilmiyorum kiCanım kilosunu eksik şöyle maşaallah kilosu gününe göre çok iyi benim oğlum 75 günlük 5700 kilosu nazar değer ya da gününü büyük söyle
canim Allah rahatlik huzur sifa versin. Annen ne zaman gelecek, ayarladiniz mi?Onlarin bebekle aralarinda sadece 10 gun falan oldugu icin biliyorlar .Soylemek zorunda kaldim .Kilo dogum kilosuyla kiyaslanir elin bebeğiyle degil Neyin kafasindalar bilmiyorum ki
Bebeğim su an cok hircin ki normalde huzursuz zaten dusunun şimdiki halini aglamaktan sesi kisildi inlemeye başladi .Dr a gidiyoruz .Kim ne derse desin insanlarin negatif enerjisi en cok kucucuk bebekleri etkiliyor.
Onlarin bebekle aralarinda sadece 10 gun falan oldugu icin biliyorlar .Soylemek zorunda kaldim .Kilo dogum kilosuyla kiyaslanir elin bebeğiyle degil Neyin kafasindalar bilmiyorum ki
Bebeğim su an cok hircin ki normalde huzursuz zaten dusunun şimdiki halini aglamaktan sesi kisildi inlemeye başladi .Dr a gidiyoruz .Kim ne derse desin insanlarin negatif enerjisi en cok kucucuk bebekleri etkiliyor.
canim benim kizda 30 haziran ayni gunler sanirim. bende baslarda senin gibiydim artik disarida aglarsa sakin bi sekilde davraniyorum evdede aynisini yapiyo cunku. bugun arkadaslarim geldi onlarin yaninda sohbet ederek gezdirdim emzirme zamani odaya gectim. Biraz rahat olunca sanki daha iyi oluyor hersey
Anlıyorum seni cnm dike kolay 69, gün önce bizim sağlığımız moralimiz yerinde olmalı ki bebeklerimizle ilgilenenilelim ağlasa da çık dışarı yine, aşılır belki dışarıda olmaya çok görüyorum bebek hem ağlıyor anne geziyor, ben de yaptım ağlamasına rağmen dışarı çıktık yolda arabada hep sakindi ya da bu seferlik yanına birisini alıp dene
bizimki de ayni canim ama bir bizim bebekler aglamiyor ki disarda oyle dusun. Git bence arkadasina, 1 sicak cay icersiniz sohbet edersiniz, acilirsin, iyi gelir. Bebisin de cani sag olsun aglarsa. Nasilsa ev oturmasinda susar
oinone27 canım biz 25 günlükken memlekete gittik ve oğlumu herkese götürdüm herkesin kucağına verdim sevdiler. Sülalenin yaşlılarıyla hatıra fotosu aldım sıra sıra. Bana da çok iyi geldi. Git gez hiç korkma. İhtiyacı olan sensin uyuyunca da bi yatak heryerde yatar korkma.
Oy masallah prenseslere.Biz de iyiyiz. Oglum genelde sakin ara ara huysuzluk yapiyo her bebek kadar. Şükür büyük sıkıntımız yok.
Anam popoya bak cok tatli masallah nasil da dikmis. Bizimki hayatta yuz ustu yatmaz. Boyun kol egzersizi olsun diye arada ceviriyorum. Once mizlamaya basliyo 10dk sonra yaygaraya donuyo. İlla sirt ustu yatacak beyefendi.
Kolay gelsin canim. Stres yapma. 10 saatlik yol elbet bi noktada agliycak bebis. Cok rahatsiz olan taksin kulakligini uyusun. Biz de yillarca baska bebeklerin aglamasini dinledik yollarda. Simdiden iyi yolculuklar.
Bence git canim acilirsin. Hem farkli ortamda belki dikkati dagilir daha sakin olur kizcen. Hem senin de kafan dagilir. Aglarsa da yapcak bisey yok hic aglamamasini beklersek 3 yasina kadar evden cikamayiz.
Dun annemle avmye gittik dolmusla. Donerken annemde kangurudaydi. Dolmusta bi onde bi arkada yer vardi. Annem one oturdu yanindaki kadin bana yer vermedi ben de arkaya oturdum. Kisa sure sonra oglum sıkıldı bunaldı yaygaraya basladi. Tabi dolmus da tiklim tepis oldu o arada. Annemin yanindaki kadin diyoki acaba buraya mi gelseniz. Dedim oraya gelebilmem icin ucmam lazim mumkun degil. Sonra diyoki biz bebegi oraya yollayalim. Bozuk para gibi elden ele bana bebek gondercekler. Olmaz suan yapbilecegim bisey yok dedim. 15 dk butun dolmusa ozellikle annemin yanindaki kadina bebe yaygarasi dinlettik. Bi derdi olmadigini da bildigim icin umursamadim. Eve geldik kangurudan cikarip 2 dk oynadik sakinlesti zaten.
cok sevindim canimGittik kızlar :)) biz kahvaltı ederken biraz ağladı kucağıma aldım kucagımda kahvaltı ettim niye geldim tühh ağlıycak tüm gün derken yemekten sonra emzirdim arkadaşımın beşiğine yatırdım onun kızıda 1.5 yaşında.2 saat uyudu bizde çay kahve içtik sohbet ettik sonra ikimizin de kızları uyandı ama öyle ağlamadı bazen kanepede yattı etrafı izledi bazen kucağımda durdu. Çok mutlu oldum iyi geldi resmen eve kapanmıştım başka bi ev bile iyi geldi.
Senın adına çok sevindim cnm ıyı gelmiştir insan yenileniyor gibi oluyor cesaret olmuştur sana belkı çıkmaya başlarsın artık :)Gittik kızlar :)) biz kahvaltı ederken biraz ağladı kucağıma aldım kucagımda kahvaltı ettim niye geldim tühh ağlıycak tüm gün derken yemekten sonra emzirdim arkadaşımın beşiğine yatırdım onun kızıda 1.5 yaşında.2 saat uyudu bizde çay kahve içtik sohbet ettik sonra ikimizin de kızları uyandı ama öyle ağlamadı bazen kanepede yattı etrafı izledi bazen kucağımda durdu. Çok mutlu oldum iyi geldi resmen eve kapanmıştım başka bi ev bile iyi geldi.
Kesinlikle katılıyorum sana inşallah cabucak gecer mirzanın huzursuzluğu cnm gecmiş olsunOnlarin bebekle aralarinda sadece 10 gun falan oldugu icin biliyorlar .Soylemek zorunda kaldim .Kilo dogum kilosuyla kiyaslanir elin bebeğiyle degil Neyin kafasindalar bilmiyorum ki
Onlarin bebekle aralarinda sadece 10 gun falan oldugu icin biliyorlar .Soylemek zorunda kaldim .Kilo dogum kilosuyla kiyaslanir elin bebeğiyle degil Neyin kafasindalar bilmiyorum ki
Kesinlikle haklısın ama işte herkes böyle düşünmüyor maalesef Allah kolaylık versin kuzum da bir an önce sakinleşir hem kendini hem seni daha fazla yormaz inşOnlarin bebekle aralarinda sadece 10 gun falan oldugu icin biliyorlar .Soylemek zorunda kaldim .Kilo dogum kilosuyla kiyaslanir elin bebeğiyle degil Neyin kafasindalar bilmiyorum ki
Geçmiş olsun canım inşallah önemli bişeyi yoktur. Bol bol oku canım şifa bulsun. Maşallah oğluna da kaç kilo doğmuştu.Onlarin bebekle aralarinda sadece 10 gun falan oldugu icin biliyorlar .Soylemek zorunda kaldim .Kilo dogum kilosuyla kiyaslanir elin bebeğiyle degil Neyin kafasindalar bilmiyorum ki
Öyle canım herşeye zam geldi dahada gelecek gibi. Piyasa kötü olunca işten çıkartmalarda artıyor. Allah herkese yardımcı olsun.Kizlar bebekler dogdu, giderler artti. Ama memleketin hali hic iyiye gitmiyor... Esimin is yerinden calisanlari cikartmaya baslamislar. Moralimiz bozulduherkes felaket tellali gibi konusuyor etrafta ama haklilar mi acaba diyor insan..
İyi oldu canım ama eve gelince çok ağladı onu anlamadım günü gününe tutmuyor işteSenın adına çok sevindim cnm ıyı gelmiştir insan yenileniyor gibi oluyor cesaret olmuştur sana belkı çıkmaya başlarsın artık :)
Ben aldım gelince söylerim sanaSk Tarihinin yakın olmayacağını bilsem alırım
Gittik kızlar :)) biz kahvaltı ederken biraz ağladı kucağıma aldım kucagımda kahvaltı ettim niye geldim tühh ağlıycak tüm gün derken yemekten sonra emzirdim arkadaşımın beşiğine yatırdım onun kızıda 1.5 yaşında.2 saat uyudu bizde çay kahve içtik sohbet ettik sonra ikimizin de kızları uyandı ama öyle ağlamadı bazen kanepede yattı etrafı izledi bazen kucağımda durdu. Çok mutlu oldum iyi geldi resmen eve kapanmıştım başka bi ev bile iyi geldi.
Benim evde sürekli ağlayan mızmızlar misafirliğe gidince kuzu gibi oluyorlar. Şöyle kolikler böyle yorgunum diye derdimi anlatıyorum ama bunlar sürekli uyuyo misafirlikte. Resmen yalancı konumuna sokuyolar beni :) bence değişiklik onlarında hoşuna gidiyorGittik kızlar :)) biz kahvaltı ederken biraz ağladı kucağıma aldım kucagımda kahvaltı ettim niye geldim tühh ağlıycak tüm gün derken yemekten sonra emzirdim arkadaşımın beşiğine yatırdım onun kızıda 1.5 yaşında.2 saat uyudu bizde çay kahve içtik sohbet ettik sonra ikimizin de kızları uyandı ama öyle ağlamadı bazen kanepede yattı etrafı izledi bazen kucağımda durdu. Çok mutlu oldum iyi geldi resmen eve kapanmıştım başka bi ev bile iyi geldi.
Ben bugün yaptırdım rotavirüsünü. Ekstra mızmızlar ama aşıdan mı büyüme atağı haftası yüzünden mi bilemedim. Doktor yan etkisi olmaz dedi gerçi.Kaç aylıktı geçirdiğinde ? Ya çok kararsızım alerjisi olan bebeklerin de alerjisini arttırıyor bizimkinde alerji şüphesi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?