2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bugun gelen misafirlerden biri resmen cocuguma nazar etti .kucakladi kilosunu sordu ben de 5 400 dedim ki oyle yok yok 6 var bu dedi .yok artik tartida çıkanı söylüyorum dedim
Hala 6 da ısrarcı. Bak kuzu gibi duruyo diyo ee gece sifir uyku bu saat olmus saflasti diyorum. Duruyo sallama bak etrafi izliyo diyo delirdim delirdim. Kadini da hic tanimam etmem evimde ne isi vardi diye sormayın gelen misafirlerin yanda gelme mecburiyeti olan biri bakici yani ...

Canım kilosunu eksik şöyle maşaallah kilosu gününe göre çok iyi benim oğlum 75 günlük 5700 kilosu nazar değer ya da gününü büyük söyle

Canım kilosunu eksik şöyle maşaallah kilosu gününe göre çok iyi benim oğlum 75 günlük 5700 kilosu nazar değer ya da gününü büyük söyle
Onlarin bebekle aralarinda sadece 10 gun falan oldugu icin biliyorlar .Soylemek zorunda kaldim .Kilo dogum kilosuyla kiyaslanir elin bebeğiyle degil Neyin kafasindalar bilmiyorum ki
Bebeğim su an cok hircin ki normalde huzursuz zaten dusunun şimdiki halini aglamaktan sesi kisildi inlemeye başladi .Dr a gidiyoruz .Kim ne derse desin insanlarin negatif enerjisi en cok kucucuk bebekleri etkiliyor.

canim Allah rahatlik huzur sifa versin. Annen ne zaman gelecek, ayarladiniz mi?

Ne oldu ki kuzuya ? Geçmiş olsun.

Gittik kızlar :)) biz kahvaltı ederken biraz ağladı kucağıma aldım kucagımda kahvaltı ettim niye geldim tühh ağlıycak tüm gün derken yemekten sonra emzirdim arkadaşımın beşiğine yatırdım onun kızıda 1.5 yaşında.2 saat uyudu bizde çay kahve içtik sohbet ettik sonra ikimizin de kızları uyandı ama öyle ağlamadı bazen kanepede yattı etrafı izledi bazen kucağımda durdu. Çok mutlu oldum iyi geldi resmen eve kapanmıştım başka bi ev bile iyi geldi.

bizimki de ayni canim ama bir bizim bebekler aglamiyor ki disarda oyle dusun. Git bence arkadasina, 1 sicak cay icersiniz sohbet edersiniz, acilirsin, iyi gelir. Bebisin de cani sag olsun aglarsa. Nasilsa ev oturmasinda susar

cok sevindim canim

Senın adına çok sevindim cnm ıyı gelmiştir insan yenileniyor gibi oluyor cesaret olmuştur sana belkı çıkmaya başlarsın artık :)

Kesinlikle katılıyorum sana inşallah cabucak gecer mirzanın huzursuzluğu cnm gecmiş olsun

Nazar deveyi kazana adamı mezara koyar derler. Bende biri sevdiği ya da güzel bişey dediği zaman çok tedirgin oluyorum maşallah demek çok mu zor insanlar çok düşüncesiz

Kesinlikle haklısın ama işte herkes böyle düşünmüyor maalesef Allah kolaylık versin kuzum da bir an önce sakinleşir hem kendini hem seni daha fazla yormaz inş

Geçmiş olsun canım inşallah önemli bişeyi yoktur. Bol bol oku canım şifa bulsun. Maşallah oğluna da kaç kilo doğmuştu.
Kizlar bebekler dogdu, giderler artti. Ama memleketin hali hic iyiye gitmiyor... Esimin is yerinden calisanlari cikartmaya baslamislar. Moralimiz bozuldu herkes felaket tellali gibi konusuyor etrafta ama haklilar mi acaba diyor insan..
Öyle canım herşeye zam geldi dahada gelecek gibi. Piyasa kötü olunca işten çıkartmalarda artıyor. Allah herkese yardımcı olsun.
Senın adına çok sevindim cnm ıyı gelmiştir insan yenileniyor gibi oluyor cesaret olmuştur sana belkı çıkmaya başlarsın artık :)
İyi oldu canım ama eve gelince çok ağladı onu anlamadım günü gününe tutmuyor işte

Maşallah subhanallah

Kızlar oyun halısı almak istiyorum.piyanolu olanlar cok gusel.alanlar hangi marka aldı memnun mu? Yada arastıran varmı? Ben kararsız kaldım hangisini alacağıma?

Benim evde sürekli ağlayan mızmızlar misafirliğe gidince kuzu gibi oluyorlar. Şöyle kolikler böyle yorgunum diye derdimi anlatıyorum ama bunlar sürekli uyuyo misafirlikte. Resmen yalancı konumuna sokuyolar beni :) bence değişiklik onlarında hoşuna gidiyor

Kaç aylıktı geçirdiğinde ? Ya çok kararsızım alerjisi olan bebeklerin de alerjisini arttırıyor bizimkinde alerji şüphesi var.
Ben bugün yaptırdım rotavirüsünü. Ekstra mızmızlar ama aşıdan mı büyüme atağı haftası yüzünden mi bilemedim. Doktor yan etkisi olmaz dedi gerçi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…