2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canim Allah rahatlik huzur sifa versin. Annen ne zaman gelecek, ayarladiniz mi?
Amin amin...henuz konusmadik belli degil canim.
Ne oldu ki kuzuya ? Geçmiş olsun.
Bir bilsem sesi gidene kadar agladi.
Nazar deveyi kazana adamı mezara koyar derler. Bende biri sevdiği ya da güzel bişey dediği zaman çok tedirgin oluyorum maşallah demek çok mu zor insanlar çok düşüncesiz
Evet gunahsiz bebeklere kem gozlerle bakanların gozu ciksin.
Kesinlikle haklısın ama işte herkes böyle düşünmüyor maalesef Allah kolaylık versin kuzum da bir an önce sakinleşir hem kendini hem seni daha fazla yormaz inş
Amin canim .
Hastanedeyiz hala.

Sagol canim tahlil vercez ama bir turlu cisini yapmadı. 3 700 dogup 4 gun sonra 3 200 e dustu .Yetersiz beslenmeden sarilik olmustu

Kızlar oyun halısı almak istiyorum.piyanolu olanlar cok gusel.alanlar hangi marka aldı memnun mu? Yada arastıran varmı? Ben kararsız kaldım hangisini alacağıma?
Fisher price piypnolu olandan aldım kızım sevdi hem ayaklarıyla piyano kısmına basıyor hem ses çıkarıyor hem de üsttekş oyuncaklarla oynuyor

Çok geçmiş olsun cnm

Fisher price piypnolu olandan aldım kızım sevdi hem ayaklarıyla piyano kısmına basıyor hem ses çıkarıyor hem de üsttekş oyuncaklarla oynuyor
Epey oyaliyor di mi? Biraz nefes alabiliyor musun? Bizimkinin ilk günlerdeki hevesi kalmadı ama hala oyalanıyor biraz

Acile mi goturdunuz? İdrardan enfeksiyon mu bakacaklar? Bence bir de kakaya baktirin dicem ama doktora işini öğretmek de hoş olmuyor ben de söyleyemedim kaka tahlili de yapın diye. Kakada laktoz intoleransi var mı veya alerji değeri çıkıyor mu diye de bakılabiliyor ama bunu çocuk doktorları değil de çocuk alerji veya çocuk gastro istiyor genelde

Ben bugün yaptırdım rotavirüsünü. Ekstra mızmızlar ama aşıdan mı büyüme atağı haftası yüzünden mi bilemedim. Doktor yan etkisi olmaz dedi gerçi.
İnternette o kadar bilgi kirliliği var ki... Bi diyorlar aşi askıya alınmış kotu asiymis bir diyorlar ki asi bakanlığın listesinde ama fiyatından dolayı beklemede... Aşıyı yaptırıp gene de rotaya yakalanan ama yaptirmayip da sürekli korkuyla beklemek de var....

Benimde öyle oldu biraz ama arkadaşım defalarca gelip gördüğü için o kolik ağlamalarını anlıyor beni hatta birisinde benim kızım ağlarken onun 1.5 yaşındaki kızı kulaklarını tıkamıştı
Maşallah maşallah canım çok güzel kilo almış aslında mama vermesen bile olur. Çünkü sen az mama veriyorsun o az mamayla bu kiloyu alması imkansız sütün yarıyor ve yetiyor demek ki. Ben günde 5-6 kere mama verdiğim halde kilo alımı yavaş.

geçmiş olsun canım önemli bişey değildir inşallah

kusmasindan ust bas yetistiremiyorum ben =D

Çok geçmiş olsun cnm
Sagol canim .
Cocuk dr una gittik idrara bakti rek .Biz eve gelmeden aradilar temiz cikti diye sukur .Cok fena gaz var atamiyor .Masaj ,damla vs ise yaramiyor .Mamasina zeytinyagi koy dedi onu deneyecegim ama mucize beklemiyorum .Akşamları bol bol arabayla gezdirin dedi. Bizimki arabada hemen sizan bir bebek degil ki inince pat uyaniyor .Saatlerce trafikte gezmemis de hem maddi olarak sarsar hem yorgunluk katlanir
Canim uyusa yetecek de uyumadigi icin yetmiyor son zamanlarda. Bugun kahvaltımı aglarken yaptim 5 dk .Sonra yemek yemedim .Bir seyler atistirdim. Aksam da hastanede gecti yine bisey yemedim.Yani yarin mamaya dayancaz.Su sorun bi gecseydi .Dr sansli iseniz 3 ay degilse 6 ay dedi insallah 3 ayla kalir.

kusmasindan ust bas yetistiremiyorum ben =D
Bizimde öyle oldu nasıl ağlıyor nasıl uzun süre emdi kustu emdi kustu aç heralde diye mama verdim hala ağlıyor biraz daha mama yapayım dedim eşim o sırada kızımı tutuyor hoplatıyor sakinleşsin biraz diye o sırada bi kustu burnundan geldi. Aklımız gitti ama hala meme derdinde bizimki burnu kusması umrunda değil :) o mamadan sonra da ağladı kustu baktık olmuyor açlık değil problem duş aldırdık biraz sakinleşti.

canim bir dertleri oluyor da deli gibi memeye yapisiyorlar, biz tam anlayamiyoruz ama onlar memede teselli oluyor. Uykuya dalmaya ugrasiyorlar cogu zaman da. Ac olmuyorlar cunku sut var ki kusup kusup geri iciyorlar. Benimki de bugun kustu, bogazina kacti oksurdu, baya tuhaf nefes aldi, esim hemen panik oldu. Halbuki bebenin hergunku hali.

Şu an tam kaç günlük bebeğin canım? Bana hiç geçicek gibi gelmiyordu hergün saatlerce ağlıyordu herkes 3 ay dayan diyordu ama huyu bu diye düşünüyordum o ağlamalar hiç geçmiycek gibiydi. yapmam dediğim ne varsa yaptım o zaman, kızıma bir sürü damla kullandık, zeytinyağıda verdin rezene de verdim kimyonda. En çok kimyon işe yarıyordu verince yarım saat sonra patır patır gaz çıkartıyor uyuyordu ama ertesi gün yine aynı tabi. Ama şimdi azaldı eskiden hergün olan gaz sancılarımız haftada 1-2 güne düştü. Onlarda çok uzun tüm günü alan ağlamalar değil çok şükür. Umudum var artık 3 ayda biteceğine. Seninde geçicektir belki daha bile kısa sürer. 2.aydan sonra yavaş yavaş azalır hatta bizim gibi.

Sagol canim .Temiz cikti tahlil cok şükür. Karnimiz balon gibi hastanede de cok masaj yaptim bitmedi.Simdi aglamaktan bitkin dustu gozleri kapali inliyor sancidan
canim hic biogaia damla kullandin mi? Yan etkisi falan olmayan bir urun. Bircok gaz damlasi var bu hem mideye hem bagirsaga iyi geliyor.

Biz alışıyoruzda babalara tuhaf geliyor bu durumlar. Kızımda ağlayınca eşim hemen ateşine baktın mı diye soruyor sanki normalde ağlamıyor gibi. Ben bu kadar uğraşıyorum ediyorum uykusuzluğu sütü maması gazı ateşi ama bu kız babacı olacak sanırım ona yanıyorum :)

3 aya kalmadan geçer insallah canim. 3 aya bir sey kalmadi, yaridan fazlasi gecti. Ya sabir, gececek insallah.

Ben doktoruma güveniyorum o tavsiye etti. Sağlık ocağındaki hemşire bence gerek yok dedi. Ben doktoru dinlemeye karar verdim. Yanlış olmasın aşıya rağmen hastalabiliyorlar ama etkisi daha az oluyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…