- 7 Temmuz 2008
- 1.229
- 2.305
- 333
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #62.161
Umarım 3 ayda geçer cnm iyi düşün iyi olsun. Benim 3 ay oldu bir iki gün iyi geçince aha dedim tamam. Amaa sonra ağlamalar geri döndü. Biraz daha iyi gibi yada kendimi kandırıyorum. Ama hala ümitliyim :)Sagol canim .
Cocuk dr una gittik idrara bakti rek .Biz eve gelmeden aradilar temiz cikti diye sukur .Cok fena gaz var atamiyor .Masaj ,damla vs ise yaramiyor .Mamasina zeytinyagi koy dedi onu deneyecegim ama mucize beklemiyorum .Akşamları bol bol arabayla gezdirin dedi. Bizimki arabada hemen sizan bir bebek degil ki inince pat uyaniyor .Saatlerce trafikte gezmemis de hem maddi olarak sarsar hem yorgunluk katlanir
Canim uyusa yetecek de uyumadigi icin yetmiyor son zamanlarda. Bugun kahvaltımı aglarken yaptim 5 dk .Sonra yemek yemedim .Bir seyler atistirdim. Aksam da hastanede gecti yine bisey yemedim.Yani yarin mamaya dayancaz.Su sorun bi gecseydi .Dr sansli iseniz 3 ay degilse 6 ay dedi insallah 3 ayla kalir.
ne tuhaf dimi, hic bilmeyecek annesi ne kadar cok emek verdi, zorlandi, fedakarlik yapti. Sahsen ben bebegimi kucagima aldigimda annemi anlayabildim. Zaten vefat etti ama kiymetini de bilememisim cok sevsem de... Bir de ben 7. Ve son çocugumBiz alışıyoruzda babalara tuhaf geliyor bu durumlar. Kızımda ağlayınca eşim hemen ateşine baktın mı diye soruyor sanki normalde ağlamıyor gibi. Ben bu kadar uğraşıyorum ediyorum uykusuzluğu sütü maması gazı ateşi ama bu kız babacı olacak sanırım ona yanıyorum :)
Akşam 9 dan bu yana krizde. Zeytinyağı ısıtıp gaz masajı yaptım. Maflor damla verdim. Rezene kimyon yapıp verdim. Sicak su torbası koydum kısa sürelerle su an emzirme yastığında üzerimde uyuyor. Babası ben bunları yaparken yan odada oyun oynuyordu hala oynuyor. Babacı olursa gerçekten çok üzülürüm.Biz alışıyoruzda babalara tuhaf geliyor bu durumlar. Kızımda ağlayınca eşim hemen ateşine baktın mı diye soruyor sanki normalde ağlamıyor gibi. Ben bu kadar uğraşıyorum ediyorum uykusuzluğu sütü maması gazı ateşi ama bu kız babacı olacak sanırım ona yanıyorum :)
Yapmadıı :) banyo yaptrdk flan varya akşama kadar iki ayağımızı bi pabuca soktu zor hazrladım bavulu. Durdu durdu huysuzlanacak günü buldu :) yoldayızzz kucağımda miyavlıyo şuan :))Yaptı mı kaka canım:)
bana en cok salonda misil misil uyumasi koyuyorAkşam 9 dan bu yana krizde. Zeytinyağı ısıtıp gaz masajı yaptım. Maflor damla verdim. Rezene kimyon yapıp verdim. Sicak su torbası koydum kısa sürelerle su an emzirme yastığında üzerimde uyuyor. Babası ben bunları yaparken yan odada oyun oynuyordu hala oynuyor. Babacı olursa gerçekten çok üzülürüm.
Bilirler bilirler bizimde kıymetimizi bilirler. Ben şahsen hep video çekiyorum fotoğraf çekiyorum huysuzluklarını görsün ilerde vay be anneme ne yapmışım desin :) canım benim annem dedi ki kızım senin kızın 10 bebeğe bedel siz böyle değildiniz ki emer uyurdunuz sadece hastayken ağlardınız. Bu dönem bebeleri bi garip bence :)ne tuhaf dimi, hic bilmeyecek annesi ne kadar cok emek verdi, zorlandi, fedakarlik yapti. Sahsen ben bebegimi kucagima aldigimda annemi anlayabildim. Zaten vefat etti ama kiymetini de bilememisim cok sevsem de... Bir de ben 7. Ve son çocugumannemi bir kerecik gorme sansim olsa derdim ki, senin kafan iyi miydi ya 7 cocuk nedir ya da bu bebeleri uyutmanin yolu var da biz mi bilmiyoruz, tecrubelerini aktar derdim
Ahahaha benim eşimde öyle. Ağlasa ateş alt değiştirme emzirme soruyor ben düşünemiyorum çünkü. Bide gelmiş diyor ki bebeğe 'kızım ben emzirebilseydim hiç ağlatmaz 24 saat memede tutardım seni ama annenin eline düştün işte'Ay kızlar aynı dert bende de var. Akşama kadar bakıyorum uyuyuyorum kucağımda sürekli belim fıtık oldu ama eşim geliyor durmadan bana emzirdin mi aç mı doydu mu.... en sonunda vercem eline emzirsin kendisi. Bir türlü tatmin olamadı benim eözirmemden:) birde gece her uyandığında kalkıyor geliyor başıma nöbetçi gibi bezini değiştirelim bezini değitirelim gerek yok diyorum yok taşar yok ıslak mı yatsın diyor kurt düşürüyor içime. Sonra bi açıyorum bezi kupkuru daha ve oğlum uyandığıyla kalıyor. Az önce yine tutturdu bezini değiştir diye değiştirdim baktım daha az bişi var bende bezi fırlattım üstüne ddm karışma herşeye sen derin uykuda wcye mi gidiyorsun bu da az yapıyor uyurken ddm anla artık ddm çekti gitti:) komedi bu erkekler ya. Gerçekten az beyin kıvrımları bizden. Kanıta gerek yok.
Benim kızım ağlama krizinde değilse babasını görür görmez gülücükler saçıyor ben güldürmek için türlü şebeklikler yapıyorum o yüzden babacı olacak diye düşünüyorumAkşam 9 dan bu yana krizde. Zeytinyağı ısıtıp gaz masajı yaptım. Maflor damla verdim. Rezene kimyon yapıp verdim. Sicak su torbası koydum kısa sürelerle su an emzirme yastığında üzerimde uyuyor. Babası ben bunları yaparken yan odada oyun oynuyordu hala oynuyor. Babacı olursa gerçekten çok üzülürüm.
İyi yolculuklar canım inşallah uyurda rahat gidersiniz.Yapmadıı :) banyo yaptrdk flan varya akşama kadar iki ayağımızı bi pabuca soktu zor hazrladım bavulu. Durdu durdu huysuzlanacak günü buldu :) yoldayızzz kucağımda miyavlıyo şuan :))
Benmde hiç akrabam yok teeee iç anadoludan doğu anadolu bölgesine gidiyorum orayı seviyorum evim yuvam çevrem orası ama neblm gelin olduğum gün bile ağlamamıştm ailemden ayrılırken bugün annem babam oğlumu severken bi tuhaf oldum evli abim var ama bebeğim ilk torunları bide ben 2kayıp vs verince bu bebeği çok beklediler yoldayım şmdi aman bebiş yokken vurup kafayı uyuyodumda şimdi uyanır ağlar korkusuyla uyuyamam da :)canimm Allah kavustursun. Bana da haftasonu 1 geceligine ablam gelmisti arkasindan duygusala bagladim, burada hic akrabam yok, nadir gorebilecegim ailemi artik bebekle zor
Sağolasın canım... Uyuyo şuan. Uykusunda inler gibi sesler çıkarıyo normal mi acaba hep böyle geceleriİyi yolculuklar canım inşallah uyurda rahat gidersiniz.
Bilmiyorum canım ama bi derdi olsa uyumazdı sanırım. Bazen benim kızımda inliyor ben korkuyorum ama uyanınca normal hayatına devam ediyor.Sağolasın canım... Uyuyo şuan. Uykusunda inler gibi sesler çıkarıyo normal mi acaba hep böyle geceleri
Kıyamam kuzuma ya karnına müslin örtülerinden sar sadece göbek bölgesine sıcak dursun belki iyi gelir çok gaz sıkıştırınca öyle yapıyorum ben. İnşallah kısa sürede geçer sıkıntısı. Geçmiş olsunSagol canim .Temiz cikti tahlil cok şükür. Karnimiz balon gibi hastanede de cok masaj yaptim bitmedi.Simdi aglamaktan bitkin dustu gozleri kapali inliyor sancidan
Evet neredeyse onbeş dk oyalanıyor sıkılınca mızmızlanmaya başlıyor ama bu bile yeterli ben de o sırada birşey yapabiliyorum, önümüzdeki ay bence daha çok sevecekEpey oyaliyor di mi? Biraz nefes alabiliyor musun? Bizimkinin ilk günlerdeki hevesi kalmadı ama hala oyalanıyor biraz
Sagol canim .
Cocuk dr una gittik idrara bakti rek .Biz eve gelmeden aradilar temiz cikti diye sukur .Cok fena gaz var atamiyor .Masaj ,damla vs ise yaramiyor .Mamasina zeytinyagi koy dedi onu deneyecegim ama mucize beklemiyorum .Akşamları bol bol arabayla gezdirin dedi. Bizimki arabada hemen sizan bir bebek degil ki inince pat uyaniyor .Saatlerce trafikte gezmemis de hem maddi olarak sarsar hem yorgunluk katlanir
Canim uyusa yetecek de uyumadigi icin yetmiyor son zamanlarda. Bugun kahvaltımı aglarken yaptim 5 dk .Sonra yemek yemedim .Bir seyler atistirdim. Aksam da hastanede gecti yine bisey yemedim.Yani yarin mamaya dayancaz.Su sorun bi gecseydi .Dr sansli iseniz 3 ay degilse 6 ay dedi insallah 3 ayla kalir.
Napıyorsun babasından daha mı sakin duruyor kızlar babalarına daha düşkün olurmuş :)Biz alışıyoruzda babalara tuhaf geliyor bu durumlar. Kızımda ağlayınca eşim hemen ateşine baktın mı diye soruyor sanki normalde ağlamıyor gibi. Ben bu kadar uğraşıyorum ediyorum uykusuzluğu sütü maması gazı ateşi ama bu kız babacı olacak sanırım ona yanıyorum :)
Sesi okadar tatlı ki ama :) kıyamıyorum hiç canımm yaa♡♡♡ bu arada inmeme yarım saat kaldı tahmin ettiğimden hızlı geldik hiç uyumadım ama bomba gibiyim :))Bilmiyorum canım ama bi derdi olsa uyumazdı sanırım. Bazen benim kızımda inliyor ben korkuyorum ama uyanınca normal hayatına devam ediyor.
canim sag selamet vardiniz mi evinize? Nasil gecti yolculuk?Benmde hiç akrabam yok teeee iç anadoludan doğu anadolu bölgesine gidiyorum orayı seviyorum evim yuvam çevrem orası ama neblm gelin olduğum gün bile ağlamamıştm ailemden ayrılırken bugün annem babam oğlumu severken bi tuhaf oldum evli abim var ama bebeğim ilk torunları bide ben 2kayıp vs verince bu bebeği çok beklediler yoldayım şmdi aman bebiş yokken vurup kafayı uyuyodumda şimdi uyanır ağlar korkusuyla uyuyamam da :)
annene katiliyorum canim. Bence de zamane bebeleri fazla uyanik, fazla gozu acik doguyor. Bi uyuyun arkadasBilirler bilirler bizimde kıymetimizi bilirler. Ben şahsen hep video çekiyorum fotoğraf çekiyorum huysuzluklarını görsün ilerde vay be anneme ne yapmışım desin :) canım benim annem dedi ki kızım senin kızın 10 bebeğe bedel siz böyle değildiniz ki emer uyurdunuz sadece hastayken ağlardınız. Bu dönem bebeleri bi garip bence :)
Ahahaha benim eşimde öyle. Ağlasa ateş alt değiştirme emzirme soruyor ben düşünemiyorum çünkü. Bide gelmiş diyor ki bebeğe 'kızım ben emzirebilseydim hiç ağlatmaz 24 saat memede tutardım seni ama annenin eline düştün işte'
Benim kızım ağlama krizinde değilse babasını görür görmez gülücükler saçıyor ben güldürmek için türlü şebeklikler yapıyorum o yüzden babacı olacak diye düşünüyorum
Babasında daha çok gülüyor :)Napıyorsun babasından daha mı sakin duruyor kızlar babalarına daha düşkün olurmuş :)
Hep kucağındamıydı canım uyudu mu yolda?Sesi okadar tatlı ki ama :) kıyamıyorum hiç canımm yaa♡♡♡ bu arada inmeme yarım saat kaldı tahmin ettiğimden hızlı geldik hiç uyumadım ama bomba gibiyim :))
Evet çok bilmiş doğuyorlar :)annene katiliyorum canim. Bence de zamane bebeleri fazla uyanik, fazla gozu acik doguyor. Bi uyuyun arkadas
Günaydın canımGünaydın kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?