2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

53gunluk canim. Insallah bizim de azalır. Gaz sanci verdikce memeye yapisiyor.Tekrar gaz oluyor basa dön .Katlanarak artiyor. Zeytinyagina başlayacağım. Kimyon rezeneyi de ilac gibi duzenli verecegim.
Geçmiş olsun cnm ins gazını çıkartır da rahat uyur yavrucak.
Sagol canim.Hastaneye git gel 1 saatlik yol oldugu icin arabada rahatladi.Biraz rahat uyudu .Sabaha karşı yeniden başladı .
3 aya kalmadan geçer insallah canim. 3 aya bir sey kalmadi, yaridan fazlasi gecti. Ya sabir, gececek insallah.
Ben de oyle teselli ediyorum kendimi.
Umarım 3 ayda geçer cnm iyi düşün iyi olsun. Benim 3 ay oldu bir iki gün iyi geçince aha dedim tamam. Amaa sonra ağlamalar geri döndü. Biraz daha iyi gibi yada kendimi kandırıyorum. Ama hala ümitliyim :)
Insallah canim.6 ay surmesinden korkuyorum .Surda 3 aya ne kaldi :)
Sagol canim .Firsat verirse sical havlu koyuyordum o cok iyi geliyordu. Ceyda Hoca da tavsiye etti o yontemi .Ama bazen oyle cildiriyor ki kucagimda zaptedip havlu isitamiyorum.Onu da deneyim kundak gibi yapip.
Çok geçmiş olsun canım.inşallah maksimum 3 ayda geçsin kuzum rahatlasın guselce uyusun.
j
Sagol canim insallah 3 te kaliriz yaa 6 ay gecmez

Günaydın kızlar gece su icmek icin kalktim baş dönmesiyle birlikte unitenin uzerine düştüm. Kendimi yorgun ve halsiz hissediyorum. Bugun bitermi acaba.

Günaydın kızlar gece su icmek icin kalktim baş dönmesiyle birlikte unitenin uzerine düştüm. Kendimi yorgun ve halsiz hissediyorum. Bugun bitermi acaba.
Yorgunluktan tansiyonun dusmus olabilir gecmis olsun canim .Benim de her gece bas donmem oluyor bebegi yataktan kaldıramıyorum esim alip gezdiriyor.

Babasında daha çok gülüyor :)

Hep kucağındamıydı canım uyudu mu yolda?

Evet çok bilmiş doğuyorlar :)

Günaydın canım
Biraz göğsümde biraz bacaklarımın üstünde yata yats geldik en arka koltuktaydm yanımda boştu arada yanıma koydum insanlar indikçe ana kucağına koyup boş olan koltuklara koydum uyudu vs derken geldik işte. Tam otobusten indim maceram bitti oh dedim noldu hadi bil :) bavulu unutmuşum ta eve gelirken farkettim eşim aradı neyseki bavulu otogara bırakmışlar. Eşim gülüyo. Dün beni perişan etti bu çocuğun nasıl hazrlandm bilemedm hiçte uyumadım akıl mı kaldı dedim evdyz kahvaltı yapcz bavulumu alacak tabi bizmki uyursa. oturduk uyutmaya çalışıyoruz :)

Lohusa kafası hala devam ediyor, bende de oyke oluyor unutmalar, yaptım zannetmeler neyseki hallolmuş :)

Iyi senin bavul kaybolmamış :)Evinizi yabanciladi mi oglun?Bayram dönüşü benimki duvarlara gozlerini kocaman açıp bakıyordu.

Iyi senin bavul kaybolmamış :)Evinizi yabanciladi mi oglun?Bayram dönüşü benimki duvarlara gozlerini kocaman açıp bakıyordu.
24günlüktü burdan gittiğimzde. Daha gözünü açıp bakamıyodu şimdi sanki kendi evine değilde misafirliğe gitmişiz gibi sağı solu inceliyo, eşimi inceliyo tanımadı babayı

Lohusa kafası hala devam ediyor, bende de oyke oluyor unutmalar, yaptım zannetmeler neyseki hallolmuş :)

canim sag selamet vardiniz mi evinize? Nasil gecti yolculuk?

Bide bi kaç gündür yorgun düştüm 2gün önce bebek uyumak bilmedi naptysam olmadı kucağıma aldım ana rahmi sesi açıp uzandığım yerde göğsüme yatırdım pışpışlıyodum yarım saat geçti yok 1 saat geçti yok kucağımda sessizce yatıyo uyumuyodu en sonunda ben uyumuşum bi çığlığa uyandım kucağımdan kendini çeke çeke sen kalk git yere düş ödüm koptu ağladıkça içim gitti anneme verdm iyi bi bende ağladm şükür bişeyi yok dünde 4te başladı 9a kadar bi annem bakıyo bi ben ikimizinde işi var daha hazırlanmamışım 9buçukta yola çıkacaz koştur koştur herseyi anca yaptım bugunde otobuste hiç uyumadım eskiden kulaklığı takar uyurdm geldiğmde uyanırdm şmdi altını değiş karnını doyur terledi mi üstünü değiş ağlamasın diye kucağında pışpışla gözümü kırpmadım . şimdi uyudu bebiş uzandım ki yorgunluğum şimdi çıktı . adım atacak halim kalmamış bacaklarım sızlıyo gozler yanıyo ..
bebek düştüya dr a götürmeme gerek var mı öyle ağlaması vs yok hani her zamsnki gbiyiz. Annem sen koca yataktan düştün bişy olmadı diyo abim merdivenlerden yuvarlanmış örümcekle daha kaç kez düşürürsün ama dikkat et yanından ayırma hareketlendi artık diyo. Eşimde dakka bir gol bir nobete çağırdılar yarın gelecek yalnızımmm ilk günden bu kafayla

24günlüktü burdan gittiğimzde. Daha gözünü açıp bakamıyodu şimdi sanki kendi evine değilde misafirliğe gitmişiz gibi sağı solu inceliyo, eşimi inceliyo tanımadı babayı
Cok normal cocuk ne zamandir babasiz takiliyordu .Ben de tesetturluyum.Full evdeyiz beni hic esarpli gormuyor ya gezmeye gidecegimizde esarbi inceliyor saskin saskin .Sonra seslenince anlıyor annesi oldugumu gulucuk atıyor :))

Cok normal cocuk ne zamandir babasiz takiliyordu .Ben de tesetturluyum.Full evdeyiz beni hic esarpli gormuyor ya gezmeye gidecegimizde esarbi inceliyor saskin saskin .Sonra seslenince anlıyor annesi oldugumu gulucuk atıyor :))
Maşallah :) kıyamam yeni yeni tanıyolar meraklı gözlerini yerim ben bunların. Bizmki nadir gülüyo. genelde kaşının biri kalkık artist artist bakıyor :)

Kizlar 2.ay asisindan sonra bir cok anne meme reddi yasadigini söylüyor. Ben de korktum .Boyle bir sey yasayan var mi ?
Emzirme grubunda yoneticilerden biri su an vücudu iyilesmeye calisiyor sindirimle ugrasmiyor gibi bir yorum yazmis ama tatmin olmadim .Ya hemen gecmezse bu ret?

Maşallah :) kıyamam yeni yeni tanıyolar meraklı gözlerini yerim ben bunların. Bizmki nadir gülüyo. genelde kaşının biri kalkık artist artist bakıyor :)
Bizimki de catik kas .Dun ikizler geldi ziyarete onlar gülüyor bizimki kaslar catik onlari izliyor .Erkek bu ya agirligi belli diyorlar
Ama kuzum gazdan gulemiyor ki o da hakli .

Gecmis olsun canim. Bizimki de 42 gunlukken kanepeden uctu. Anormal uyku anormal kusma ve gozlerde kayma sasilik gibi belirtiler yoksa sikinti yok. Ben de bi yandan aglayip bi yandan doktorla konusuyodum.

Ben oyle bisey yasamadim cnm aksine daha cok memeye duskun oldu zaten mama vermiyorum.

Tipsizler ya :) gaz için herseyi denedin mi canım ?
Sadece zeytinyağı kaldi o da mucize degil zaten .Her aksam arabayla gezdirmeyi onerdi dr .Artik piknik tüpüm diye seviyorum
her saat artiyor gazi . Sabah masajında 20 kez ayaklarini kaldirdim .15 kere birt yapti .Bitti mi hayir katlanarak cogaliyor .Ne illet bir seymis
Ben oyle bisey yasamadim cnm aksine daha cok memeye duskun oldu zaten mama vermiyorum.
Benimkinde de sorun olmaz insallah .Biberon kullaniyoruz ya .

Canım meme ıcın uyanmadımı hıc gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…