2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Afilim92 cnm kv ne dedın mı Almanya dan alması için krem gercekten bızde çok işe yarıyor sabaha karşı gazdan inlemeye başlıyo sonra sürüyoruz Bes dk içinde ne varsa çıkarıyor :) keşke yakın olsaydık paylaşırdık kremi

Esime soyle demistim ama unutmus coktan geldiler .Ayy düşünmen yeter canim benim .

Günaydın kızlar gece su icmek icin kalktim baş dönmesiyle birlikte unitenin uzerine düştüm. Kendimi yorgun ve halsiz hissediyorum. Bugun bitermi acaba.

Yorgunluktan tansiyonun dusmus olabilir gecmis olsun canim .Benim de her gece bas donmem oluyor bebegi yataktan kaldıramıyorum esim alip gezdiriyor.

Aman kızlar dikkat edin kendinize... iyi beslenin... gecede azcık atıştırsanoz fayda eder mi ki? Başınız dönmez en azından enerjiniz olur

Yok canım meme reddi yaşamadım ben. Hiç alakası yok.

Cok normal cocuk ne zamandir babasiz takiliyordu .Ben de tesetturluyum.Full evdeyiz beni hic esarpli gormuyor ya gezmeye gidecegimizde esarbi inceliyor saskin saskin .Sonra seslenince anlıyor annesi oldugumu gulucuk atıyor :))

Yeni bir şeye kocaman gözlerini açıyor bizimki de çok tatlı oluyorlar ya yerimm onları:)))

Aman kızlar dikkat edin kendinize... iyi beslenin... gecede azcık atıştırsanoz fayda eder mi ki? Başınız dönmez en azından enerjiniz olur

Biz de atlatiriz insallah sorunsuz 11 gunumuz var .
Yeni bir şeye kocaman gözlerini açıyor bizimki de çok tatlı oluyorlar ya yerimm onları:)))
O tedirginlik devam ederse aglamaya basliyor benimki.Dun misafirin kucagindaydi 2 dk mutfaga gittim .Kadin biraz bagirarak seviyor bi geldim benimki dudaklari büzmüş agliyor .Hemen aldimmNasil sarılıyor koynuma sokuluyor .

Maşallah ya ekstra bsy yaptın mı bunun ıcın bnde sadece meeme werıorum ama gecelerı 3defa uyanıor mutlaka meme ıcın
Hayır yapmadım ilk doğduğunda 2 saatte bir emziriyordum artık 2.5 aylik oldu kendi açıkdığında kalkıyor gecede 2 defa bazen 1 defa kalkıyor. Genelde gündüz uyumadiginda gece deliksiz uyuyor.

Cnm bende gece uyumadan meyve fln yiyorum ac değildim yorgunluktan oldu sanirim.

Hayır yapmadım ilk doğduğunda 2 saatte bir emziriyordum artık 2.5 aylik oldu kendi açıkdığında kalkıyor gecede 2 defa bazen 1 defa kalkıyor. Genelde gündüz uyumadiginda gece deliksiz uyuyor.
Bız daha yenı ıkı aylık olcaz 1haftamız war umarım aradakı farkdan böledır bızımkılerde degısır ıyı anlamda ınsallah ama memeye asık bır bebek gunduz saatte 1emıor durduramıorm gull gaz oluor snrada

Ikıncı aydan sonra biraz daha iyi olur bende 2 aya kadar öyleydim yeni yeni düzene oturuyor. Acıkınca agliyor zaten.

Acaba yediğin içtiğn mi gaz yapıyo dycem doğru dürüst yediğinde yok inşallah 3.ay bile dolmadan biter Allah sabır versin tek başına bebek bakanları öpüyorum, ben bugun biraz eşekten düşmüş karpuz gibiyim de :/

Tam ana kuzusu tammm. bu sizsiniz

Ben pazartesinden beri yaşıyorumçpm üzgünüm zaten süt az umarım geçer

Aynen bisey yiyemiyorum ki gaz yapsin.Mercimek corbasina bayilirim.Hasret kaldim.Sen de alisacaksin yalniz idare etmeye .Ilk gunler oyle oluyor.Ben esim ise giderken ya yetişemezsem doye tedirgin oluyordum .1 hafta sonra anladim ki meme de bende huzur da Tamam yardimi azimsanamaz aksamlari rahatliyorum ama esim yokken de en fazla ac kaliyorum biraz yorgun dusuyorum .
Tam ana kuzusu tammm. bu sizsiniz
Evet .Sana cok bagli kalabaliktan korkuyor diyorlar .Ee cok normal cocuk aksama kadar anasindan baska yuz mu goruyor da alissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…