2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Oğlumu uyutamiyorum uyutunca da uyandiramiyorum ya sabirrrr gunduz kaç saatten fazla uyuması sonraki uykulari için tehlike acaba 4 falan mı bilgisi olan var mı?

Eşim evde değil arkadaşım kahvaltıya gelmek istedi. Ben birşey hazırlayamam ama dedim sıkıntı yok dedi. 4.5 yaşında oturmak bilmeyen kızı var normalde ablasına bırakacaktı ama yanında getirmiş, kızım yabancılarsa uykuya dalmıyor. Aşırı huysuz hamakta sallıyordum sürekli sallamaya çalışıyor. Dur diyosun durmuyor en son nasıl yaptı bilmiyorum. Dizi hamağın alt tarafından kızın kafasına çarptı. Çocuk bir çığlık kopardı içimden canavar çıktı resmen çok fena bağırdım aklım gitti. Halada duruyorlar ben cocuk emziriyorum arkadaşım yemek yapıyo ev temizlemeye çalışıyor. Yapma diyorum yok kızıda terör estiriyor evde çocuğu kollamaktan kasıldım.

Oğlumu uyutamiyorum uyutunca da uyandiramiyorum ya sabirrrr gunduz kaç saatten fazla uyuması sonraki uykulari için tehlike acaba 4 falan mı bilgisi olan var mı?

Geceye hazırlan , bir de akşam üzeri sürekli mama isterse bil ki gece atak geçirecek ...
Atak geçireceği zaman gündüz çok uyuyorlar canımcım

Geceye hazırlan , bir de akşam üzeri sürekli mama isterse bil ki gece atak geçirecek ...
Atak geçireceği zaman gündüz çok uyuyorlar canımcım
Bugün ayaklarına bakmaya başladı bu da mı bir sıçrama veya keşif acaba hiç bitmeyen atak yapmışlar

Ben pazartesinden beri yaşıyorumçpm üzgünüm zaten süt az umarım geçer
Yaa insallah düzelir cok uzuldum.
Madem yardim etmek istiyor afacani niye getirmis ..
O yas grubu genelde cok hareketli oluyor .Bebekleri iyi kollamak lazim .Eger arkadasin mutfaktaysa sen de odanizda uyutmaya calissan.Sana yemek yapacak kadar samimiyse anlayis gösterir diye düşünüyorum .

Eşim sabah erken cıktı o çıktıktan sonra oldu zaten.
Allah yardımcın olsun. Emzirirken çok enerji kaybediliyor başlarda ben de öyleydim ama sonra mama desteği girdi araya...

Bugün ayaklarına bakmaya başladı bu da mı bir sıçrama veya keşif acaba hiç bitmeyen atak yapmışlar

Ahahaha çok hoşsun ..şu tabloya bi bak bitecek gibi değil

Eklentiler

• IMG_20180908_004949_898.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 55
Primacilar jokerde indirim var ..premium care in 3 nosu bitmis cok guzel firsatti

İndirim bezlerden çabuk bitiyor. Bez bitsin diye bakarken indirim kaçıyor birini tutuyorsun öbürü kaçıyor ya valla sürekli biten bir şeyi kovalıyorum. Biberon temizleyicim bitmiş bu seferde kredi kartım şişik bi kaç günde onu bekleyeceğim canım sağol yine de paylaşıyorsun sen de.

kızlar meraba. Uzun zamandır bakamiyodum buraya bebiş yüzünden. Benim bebeğim kolik. Hepimiz gibi gaz sorunumuz var. Gecen hafta doktora götürdügumuzde. Doktorumuz bu şurubu verdi. Tamamen bitkisel bi şurup günde 4 tatlı kaşığı kullanılıyor. Bizde biraz işeyaradi bebegim daha rahat gaz çıkarıyor. Sizede tavsiye ederim

Merhabalar ben aralık annesiyim ne kremi acaba bu merak ettim

Odaya geldin kapıyı kapadım yumrukluyor kapıyı kız dövesim geldi. Rahatsız olduğumu anladı kalktı Allahtan

Ya ben bu indirimi bekliyordum 2 noyu gecen ay yine jokerden almistim cok uyguna .Bildirim geldi oglanla uğraşırken bakamadim.Sonra da baktim bitmis .
Canim bundan bizde de varama dr a danismadan eczaci tavsiyesiyle almıştık. O yüzden .4 kez vermeye cesaret edemedim.Gunde 2 kez verince de ise yaramadi.
Odaya geldin kapıyı kapadım yumrukluyor kapıyı kız dövesim geldi. Rahatsız olduğumu anladı kalktı Allahtan
Tam imtihan

Bende hergün 4 kere vermiyorum canim ama verincede alttan gazi daha iyi çıkarıyor ve gündüzleri daha iyi uyumaya basladi. Gece uykusu hâlâ düzensiz ve az uyuyor

Kizlar bebegim doğduğunda cocuk kardiyolojiye götürmüştük. Dr demisti ki kalbinde açıklık var ama sakin moral bozmayin 1 yasina kadar kapaniyor .Ve bu devede kulak .Sadece paylasmak zorunda olduğum icin söyledim degilse cok cok onemsiz ..

Ama aksamki cocuk dr u onceki kayitlara bakip kalbinde aciklik varmis biliyorsunuz demi diye sordu .O oyle diyince benim icime suphe düştü. Acaba onemsenecek bir sey mi ?Bilgisi olan ,yasayan var mi ?

Bende hergün 4 kere vermiyorum canim ama verincede alttan gazi daha iyi çıkarıyor ve gündüzleri daha iyi uyumaya basladi. Gece uykusu hâlâ düzensiz ve az uyuyor
Keske zamaninda ben de 4 kere verseydim .Şimdi S.Simple a basladik .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…