2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar gece su icmek icin kalktim baş dönmesiyle birlikte unitenin uzerine düştüm. Kendimi yorgun ve halsiz hissediyorum. Bugun bitermi acaba.
tansiyonuna baktiniz mi canim. Gecmis olsun
bir tuhaflik yoksa bir sey yoktur insallah canim. Senin kucagindan yataga mi dustu tam olarak?
valla Allah korusun canim ya bir redle daha tek basima nasil ugrasirim bilmiyorum... Gecen sefer bayram tatiliydi de esim evdeydi. Halim harap olmustu. Allah korusun diyorum...
alisirsin canim. İnsan basbasa olmaya cabuk alisiyor. Uyudu yedi icti derken aksam oluyor. Keyfine bak salonda keyif yapin =)))

N11 indirim vermis hediye evy baby aldim. 144 tanesi 50 liraya geldi normalde 80 küsür . Cok memnunum bezi cok sevdim. Prima gibi incecik basta dedim bu sizdirir eyvah ama sifir sizdirma masallah. Popo da sevdi sükur . Yalniz biz yaklasik 6 bucuk kilo oldugumuz halde bezin 3 numarasi hafifce büyük geldi haberiniz ola . Indirime girerse EVY BABY ise yariyor yani

Günaydın kızlar gece su icmek icin kalktim baş dönmesiyle birlikte unitenin uzerine düştüm. Kendimi yorgun ve halsiz hissediyorum. Bugun bitermi acaba.
Ani kalktıysan ondan olabilir canım aman dikkat. Değilse de yakınında şeker , tatlı falan bulundur ara ara gece de olsa at ağzına kan şekerin düşmesin. Ve Su tabi

Bakmadım tansiyona cnm ıyiyim suan

Ani kalktıysan ondan olabilir canım aman dikkat. Değilse de yakınında şeker , tatlı falan bulundur ara ara gece de olsa at ağzına kan şekerin düşmesin. Ve Su tabi
Yok cnm ani kalkmadim uyandığımda basım dönüyordu zaten hatta eşimi kaldirdim balkona çıkardı beni hava alayım diye ama iyiyim suan

Ablamın oğlunda vardı o zamanlar bilmediğimiz için annemler bunalıma girmişti sonra kapandı şimdi beş buçuk yaşında meğer çoğu bebekte oluyormuş canım merak etme

ca
nim bizdede var ilk gun baktilar sonra 3 gun yine baktilar ve o zaman bile azalmisti aciklik. 5 inci ayda yine kontorle cagirdi onemsiz bisey oldugunu her cocukta dogustan oldugunu ve sonradan kapandigibi soyledi ben prof goturdum ve cok iyi bir doktor guveniyorum. icini ferah tut cocuk doktorlarinin pek bir bilgisi yok

Bizde 4 defa uyanıyoruz ve 3 ayı doldurduğumuz halde.
Off offf cok yorgunum tek kalmk ıstemıorum hc ya artık bna işkence gbı gelıor cocuk bakmak tek bn mı böle hıssedıorm kollarım agrıo gazı cıksa hemen tekrar ene olusuor kendı cocugum ıcın böle hıssettıgıme kızıp oturup bıde onun ıcın aglıorm

Merhabalar ben aralık annesiyim ne kremi acaba bu merak ettim
Cnm tamany dıye Bı krem gaz için bir akrabam önermişti kendi kolik kızında kullanmış çok işe yaradı dedı kalmış elinde bana verdi gercekten işe yarıyor sürüyoruz Bes dk içinde ne varsa çıkarıyor :) eger imkanın varsa şimdiden bulmaya çalış

Canım kekiği denedin mi gaz için?

Ben tek değilim ama ikiz bakıyorum o yüzden de çok yoruluyorum birde sözde yardımcım k.v. yani tek olmayı tercih edebilirim inan beterin beteri var bu günlerde geçecek ve rahat edeceğiz inşallah.

Ablamın oğlunda vardı o zamanlar bilmediğimiz için annemler bunalıma girmişti sonra kapandı şimdi beş buçuk yaşında meğer çoğu bebekte oluyormuş canım merak etme
Cok sukur .Insallah bizimde hemen kapanir .Icimi ferahlattin.
Anladim canim .Insallah sorunsuz atlatiriz .Kafama takmıştım sizin yazdiklariniz rahatlatti.
O ne canim damla mi şurup mu
Damla canim .
Canım kekiği denedin mi gaz için?
1 2 kez verdim ama hep atak aninda aklima geliyor yapamıyorum. Bir elimde utu havlu isitiyorum .Onu koyup damlaya kosuyorum.

Kaynim var Almanyada ondan rica ederim Getirsin diye sağol canım ilk çocuğunda çektim şimdide korkuyorum

Kızlar gün içinde bebekleriniz kaç saat aç kalıyor? Bazen kızım emdikten 2 saat sonra uyuyor 2 saatte uyusa 4 saate yakın aç kalıyor bazende 2 saatte açlıktan ölcekmiş gibi ağlıyor gece uykusunda da bazen 6 saat uyuduğu oluyor. Acıktıkca kalkar uyandırma dediler ama çok mu uzun süre aç kalıyor acaba? Gün içinde toplam yaklaşık 6 kere falan emiyor diyebilirim. Kendi istemeden meme vermeli miyim?

Kucağımdan yere düşmüş ruhumu teslim etmişim sanki, kucağımdan sıyrıldığını bile hissetmemişim. Ana rahmi müziği beni benden almış bebeği mayıştırmak yerine ben derin uykuya daldım :)

Rabbim beterinden korusun..

Sadece yarım saat uyuyabildm aynen tipim kaymış bi şekilde akşamı ettim duş bile alamadım eşimi beklycem mecbur yarın alırım, benim banyo sefam uzun sürerdi şimdi yalapşap suya değer çıkarım artk

Kızlar hepsiburadada anne bebek şenliği indirimi var . Aman aman bi indirim olduğunu düşünmüyorum ama bakabilirsiniz. Ben seyahat için boyun destek yastığı almıştım o inmiş mesela biraz . Memnunum almayı düşünen varsa öneririm, bebeğin başı yana düşüyordu şimdi iyi

Canım muhtemelen bişeyi yoktur ama benim duyduğum insanlar düşünce bir doktora gösteriyor mutlaka .uyutmuyorlae bir süre, takip ediliyor filan allah korusun herhangi bir riske karşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…