- 1 Ağustos 2014
- 8.809
- 12.559
- 298
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #62.241
tansiyonuna baktiniz mi canim. Gecmis olsunGünaydın kızlar gece su icmek icin kalktim baş dönmesiyle birlikte unitenin uzerine düştüm. Kendimi yorgun ve halsiz hissediyorum. Bugun bitermi acaba.
bir tuhaflik yoksa bir sey yoktur insallah canim. Senin kucagindan yataga mi dustu tam olarak?Bide bi kaç gündür yorgun düştüm 2gün önce bebek uyumak bilmedi naptysam olmadı kucağıma aldım ana rahmi sesi açıp uzandığım yerde göğsüme yatırdım pışpışlıyodum yarım saat geçti yok 1 saat geçti yok kucağımda sessizce yatıyo uyumuyodu en sonunda ben uyumuşum bi çığlığa uyandım kucağımdan kendini çeke çeke sen kalk git yere düşödüm koptu ağladıkça içim gitti anneme verdm iyi bi bende ağladm şükür bişeyi yok dünde 4te başladı 9a kadar bi annem bakıyo bi ben ikimizinde işi var daha hazırlanmamışım 9buçukta yola çıkacaz koştur koştur herseyi anca yaptım bugunde otobuste hiç uyumadım eskiden kulaklığı takar uyurdm geldiğmde uyanırdm şmdi altını değiş karnını doyur terledi mi üstünü değiş ağlamasın diye kucağında pışpışla gözümü kırpmadım . şimdi uyudu bebiş uzandım ki yorgunluğum şimdi çıktı . adım atacak halim kalmamış bacaklarım sızlıyo gozler yanıyo ..
bebek düştüya dr a götürmeme gerek var mı öyle ağlaması vs yok hani her zamsnki gbiyiz. Annem sen koca yataktan düştün bişy olmadı diyo abim merdivenlerden yuvarlanmış örümcekledaha kaç kez düşürürsün ama dikkat et yanından ayırma hareketlendi artık diyo. Eşimde dakka bir gol bir nobete çağırdılar yarın gelecek yalnızımmm ilk günden bu kafayla
valla Allah korusun canim ya bir redle daha tek basima nasil ugrasirim bilmiyorum... Gecen sefer bayram tatiliydi de esim evdeydi. Halim harap olmustu. Allah korusun diyorum...Kizlar 2.ay asisindan sonra bir cok anne meme reddi yasadigini söylüyor. Ben de korktum .Boyle bir sey yasayan var mi ?
Emzirme grubunda yoneticilerden biri su an vücudu iyilesmeye calisiyor sindirimle ugrasmiyor gibi bir yorum yazmis ama tatmin olmadim .Ya hemen gecmezse bu ret?
alisirsin canim. İnsan basbasa olmaya cabuk alisiyor. Uyudu yedi icti derken aksam oluyor. Keyfine bak salonda keyif yapin =)))Acaba yediğin içtiğn mi gaz yapıyo dycem doğru dürüst yediğinde yok inşallah 3.ay bile dolmadan biter Allah sabır versin tek başına bebek bakanları öpüyorum, ben bugun biraz eşekten düşmüş karpuz gibiyim de :/
Yok ben gittigidiyordan joker satıcısından aldım ama bir daha da bakamadım belki aynı fiyata vardır .Bugune ozeldi demi ?Ne ara bitti anlamadim .Oglen bakmistim.
Ani kalktıysan ondan olabilir canım aman dikkat. Değilse de yakınında şeker , tatlı falan bulundur ara ara gece de olsa at ağzına kan şekerin düşmesin. Ve Su tabiGünaydın kızlar gece su icmek icin kalktim baş dönmesiyle birlikte unitenin uzerine düştüm. Kendimi yorgun ve halsiz hissediyorum. Bugun bitermi acaba.
Bakmadım tansiyona cnm ıyiyim suantansiyonuna baktiniz mi canim. Gecmis olsun
bir tuhaflik yoksa bir sey yoktur insallah canim. Senin kucagindan yataga mi dustu tam olarak?
valla Allah korusun canim ya bir redle daha tek basima nasil ugrasirim bilmiyorum... Gecen sefer bayram tatiliydi de esim evdeydi. Halim harap olmustu. Allah korusun diyorum...
alisirsin canim. İnsan basbasa olmaya cabuk alisiyor. Uyudu yedi icti derken aksam oluyor. Keyfine bak salonda keyif yapin =)))
Yok cnm ani kalkmadim uyandığımda basım dönüyordu zaten hatta eşimi kaldirdim balkona çıkardı beni hava alayım diye ama iyiyim suanAni kalktıysan ondan olabilir canım aman dikkat. Değilse de yakınında şeker , tatlı falan bulundur ara ara gece de olsa at ağzına kan şekerin düşmesin. Ve Su tabi
Kizlar bebegim doğduğunda cocuk kardiyolojiye götürmüştük. Dr demisti ki kalbinde açıklık var ama sakin moral bozmayin 1 yasina kadar kapaniyor .Ve bu devede kulak .Sadece paylasmak zorunda olduğum icin söyledim degilse cok cok onemsiz ..
Ama aksamki cocuk dr u onceki kayitlara bakip kalbinde aciklik varmis biliyorsunuz demi diye sordu .O oyle diyince benim icime suphe düştü. Acaba onemsenecek bir sey mi ?Bilgisi olan ,yasayan var mi ?
nim bizdede var ilk gun baktilar sonra 3 gun yine baktilar ve o zaman bile azalmisti aciklik. 5 inci ayda yine kontorle cagirdi onemsiz bisey oldugunu her cocukta dogustan oldugunu ve sonradan kapandigibi soyledi ben prof goturdum ve cok iyi bir doktor guveniyorum. icini ferah tut cocuk doktorlarinin pek bir bilgisi yokKizlar bebegim doğduğunda cocuk kardiyolojiye götürmüştük. Dr demisti ki kalbinde açıklık var ama sakin moral bozmayin 1 yasina kadar kapaniyor .Ve bu devede kulak .Sadece paylasmak zorunda olduğum icin söyledim degilse cok cok onemsiz ..
Ama aksamki cocuk dr u onceki kayitlara bakip kalbinde aciklik varmis biliyorsunuz demi diye sordu .O oyle diyince benim icime suphe düştü. Acaba onemsenecek bir sey mi ?Bilgisi olan ,yasayan var mi ?
Off offf cok yorgunum tek kalmk ıstemıorum hc ya artık bna işkence gbı gelıor cocuk bakmak tek bn mı böle hıssedıorm kollarım agrıo gazı cıksa hemen tekrar ene olusuor kendı cocugum ıcın böle hıssettıgıme kızıp oturup bıde onun ıcın aglıormBizde 4 defa uyanıyoruz ve 3 ayı doldurduğumuz halde.
O ne canim damla mi şurup muKeske zamaninda ben de 4 kere verseydim .Şimdi S.Simple a basladik .
Cnm tamany dıye Bı krem gaz için bir akrabam önermişti kendi kolik kızında kullanmış çok işe yaradı dedı kalmış elinde bana verdi gercekten işe yarıyor sürüyoruz Bes dk içinde ne varsa çıkarıyor :) eger imkanın varsa şimdiden bulmaya çalışMerhabalar ben aralık annesiyim ne kremi acaba bu merak ettim
Canım kekiği denedin mi gaz için?Sadece zeytinyağı kaldi o da mucize degil zaten .Her aksam arabayla gezdirmeyi onerdi dr .Artik piknik tüpüm diye seviyorum
her saat artiyor gazi . Sabah masajında 20 kez ayaklarini kaldirdim .15 kere birt yapti .Bitti mi hayir katlanarak cogaliyor .Ne illet bir seymis
Benimkinde de sorun olmaz insallah .Biberon kullaniyoruz ya .
Ben tek değilim ama ikiz bakıyorum o yüzden de çok yoruluyorum birde sözde yardımcım k.v. yani tek olmayı tercih edebilirim inan beterin beteri var bu günlerde geçecek ve rahat edeceğiz inşallah.Off offf cok yorgunum tek kalmk ıstemıorum hc ya artık bna işkence gbı gelıor cocuk bakmak tek bn mı böle hıssedıorm kollarım agrıo gazı cıksa hemen tekrar ene olusuor kendı cocugum ıcın böle hıssettıgıme kızıp oturup bıde onun ıcın aglıorm
Cok sukur .Insallah bizimde hemen kapanir .Icimi ferahlattin.Ablamın oğlunda vardı o zamanlar bilmediğimiz için annemler bunalıma girmişti sonra kapandı şimdi beş buçuk yaşında meğer çoğu bebekte oluyormuş canım merak etme
Anladim canim .Insallah sorunsuz atlatiriz .Kafama takmıştım sizin yazdiklariniz rahatlatti.ca
nim bizdede var ilk gun baktilar sonra 3 gun yine baktilar ve o zaman bile azalmisti aciklik. 5 inci ayda yine kontorle cagirdi onemsiz bisey oldugunu her cocukta dogustan oldugunu ve sonradan kapandigibi soyledi ben prof goturdum ve cok iyi bir doktor guveniyorum. icini ferah tut cocuk doktorlarinin pek bir bilgisi yok
Damla canim .O ne canim damla mi şurup mu
1 2 kez verdim ama hep atak aninda aklima geliyor yapamıyorum. Bir elimde utu havlu isitiyorum .Onu koyup damlaya kosuyorum.Canım kekiği denedin mi gaz için?
Kaynim var Almanyada ondan rica ederim Getirsin diye sağol canım ilk çocuğunda çektim şimdide korkuyorumCnm tamany dıye Bı krem gaz için bir akrabam önermişti kendi kolik kızında kullanmış çok işe yaradı dedı kalmış elinde bana verdi gercekten işe yarıyor sürüyoruz Bes dk içinde ne varsa çıkarıyor :) eger imkanın varsa şimdiden bulmaya çalış
tansiyonuna baktiniz mi canim. Gecmis olsun
bir tuhaflik yoksa bir sey yoktur insallah canim. Senin kucagindan yataga mi dustu tam olarak?
valla Allah korusun canim ya bir redle daha tek basima nasil ugrasirim bilmiyorum... Gecen sefer bayram tatiliydi de esim evdeydi. Halim harap olmustu. Allah korusun diyorum...
alisirsin canim. İnsan basbasa olmaya cabuk alisiyor. Uyudu yedi icti derken aksam oluyor. Keyfine bak salonda keyif yapin =)))
Canım muhtemelen bişeyi yoktur ama benim duyduğum insanlar düşünce bir doktora gösteriyor mutlaka .uyutmuyorlae bir süre, takip ediliyor filan allah korusun herhangi bir riske karşıKucağımdan yere düşmüşruhumu teslim etmişim sanki, kucağımdan sıyrıldığını bile hissetmemişim. Ana rahmi müziği beni benden almış bebeği mayıştırmak yerine ben derin uykuya daldım :)
Rabbim beterinden korusun..
Sadece yarım saat uyuyabildm aynen tipim kaymış bi şekilde akşamı ettim duş bile alamadım eşimi beklycem mecbur yarın alırım, benim banyo sefam uzun sürerdi şimdi yalapşap suya değer çıkarım artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?