- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #62.261
Aynen bisey yiyemiyorum ki gaz yapsin.Mercimek corbasina bayilirim.Hasret kaldim.Sen de alisacaksin yalniz idare etmeye .Ilk gunler oyle oluyor.Ben esim ise giderken ya yetişemezsem doye tedirgin oluyordum .1 hafta sonra anladim ki meme de bende huzur daTamam yardimi azimsanamaz aksamlari rahatliyorum ama esim yokken de en fazla ac kaliyorum biraz yorgun dusuyorum .
Evet .Sana cok bagli kalabaliktan korkuyor diyorlar .Ee cok normal cocuk aksama kadar anasindan baska yuz mu goruyor da alissin
Benim 38 günlük henüz , kıyaslanır mı bilmem ama bizim çok değişken. Gece gündüz uyku ve emme süreleri ve sayıları sürekli değişiyor. İhtiyacına göre diye düşünüyorum müdahale etmiyorumKızlar gün içinde bebekleriniz kaç saat aç kalıyor? Bazen kızım emdikten 2 saat sonra uyuyor 2 saatte uyusa 4 saate yakın aç kalıyor bazende 2 saatte açlıktan ölcekmiş gibi ağlıyor gece uykusunda da bazen 6 saat uyuduğu oluyor. Acıktıkca kalkar uyandırma dediler ama çok mu uzun süre aç kalıyor acaba? Gün içinde toplam yaklaşık 6 kere falan emiyor diyebilirim. Kendi istemeden meme vermeli miyim?
Pazartesiyi beklemek zorundayımCanım muhtemelen bişeyi yoktur ama benim duyduğum insanlar düşünce bir doktora gösteriyor mutlaka .uyutmuyorlae bir süre, takip ediliyor filan allah korusun herhangi bir riske karşı
Biz 70 günlüğüz canım mutlaka fark vardır çünkü kızım 40ı çıktığı dönemler sürekli emmek istiyordu. Çok çabuk değişiyorlar insan adapte olamıyorBenim 38 günlük henüz , kıyaslanır mı bilmem ama bizim çok değişken. Gece gündüz uyku ve emme süreleri ve sayıları sürekli değişiyor. İhtiyacına göre diye düşünüyorum müdahale etmiyorum
Benim oğlum düZenli olarak 3 saatte bir emiyor uyanıp ya da aranmaya başlıyor canım. Bazen bu daha kısa da olabiliyor. Ama genelde 3 saat oluyor ortalama. 60 günlük oğlum bu aradaSadece anne sütü veren anneler çocuğunuz emdikten ne kadar süre sonra tekrar emmek istiyor
Benm oğlum 2 saati geçirmiyor gecede gündzde.. sadece bir kere uzun uykusu var akşam 8-12 arası onuda en fazla 1 e çekiyor onun dışında 2 saat dedi mi uyanıyor kurulmş gibi.. gündz desen sürekli memede zaten. Dışarı çıkarsak yine 2 saat dedi mi mızmızlanıyorSadece anne sütü veren anneler çocuğunuz emdikten ne kadar süre sonra tekrar emmek istiyor
Yarin esin hic dokunmasin sen yika yapamadığin yerde yardim iste ki cesaretlenİnşallah kolaylarım yarın babasıyla duşunu aldırırız sonrasında kendim yıkamaya çalışırım artk. Annem sağolsun hiç al yıka alış demedi bende hiç söylemedim bi deneyim diye. Gerçi orda leğende yıkıyodukburda fileye yatırır yıkarım bi şekilde. Sen alıştın tabi erken çıkan yol alır böyle :)
Maşaallah peki emme süresi ne kadar oluyor benim oğlum 75 günlük 1.5 saat duruyor gündüzleri geceleri de 2 saate bir uyanıyorBenim oğlum düZenli olarak 3 saatte bir emiyor uyanıp ya da aranmaya başlıyor canım. Bazen bu daha kısa da olabiliyor. Ama genelde 3 saat oluyor ortalama. 60 günlük oğlum bu arada
Benim de aynı senin gibi 8.30 9 arası uyuyor 12 ye kadar gece onda sonra 2 saate bir uyanıyor gündüz sürekli aranıyor en fazla 1.30 saat oyalanıyor sonra tekrar emmek istiyorBenm oğlum 2 saati geçirmiyor gecede gündzde.. sadece bir kere uzun uykusu var akşam 8-12 arası onuda en fazla 1 e çekiyor onun dışında 2 saat dedi mi uyanıyor kurulmş gibi.. gündz desen sürekli memede zaten. Dışarı çıkarsak yine 2 saat dedi mi mızmızlanıyor
Kızlar gün içinde bebekleriniz kaç saat aç kalıyor? Bazen kızım emdikten 2 saat sonra uyuyor 2 saatte uyusa 4 saate yakın aç kalıyor bazende 2 saatte açlıktan ölcekmiş gibi ağlıyor gece uykusunda da bazen 6 saat uyuduğu oluyor. Acıktıkca kalkar uyandırma dediler ama çok mu uzun süre aç kalıyor acaba? Gün içinde toplam yaklaşık 6 kere falan emiyor diyebilirim. Kendi istemeden meme vermeli miyim?
Sadece anne sütü veren anneler çocuğunuz emdikten ne kadar süre sonra tekrar emmek istiyor
Ben hiç dakika tutmadım emerken canım ama 20 dak falan ancadır. Ama uyanıksa uyuyana kadar sık sık emiyor ara verip.Maşaallah peki emme süresi ne kadar oluyor benim oğlum 75 günlük 1.5 saat duruyor gündüzleri geceleri de 2 saate bir uyanıyor
Allah kolaylık versin canım çabuk durulur inşallahPazartesiyi beklemek zorundayımmemlekette doktor kalbinde üfürük sesi vae kardiyolojiye götür gittiğnde demişti. Ona da baktırırım. İnşallah bişey çıkmaz 1 hafta 10güne de 2.aşı zamanı geliyo bu hafta atak haftasındayız kendini çok belli ediyor ağlıyor bebek ama ağlama gibi de değil çığırıyo resmen. anlayacağın tam zamanında geldim evime :/ normalde bu ayın sonuna eşim gelip alacaktı ama ben duramıyorum işte
Alıyor ama 1-2 çekip bekliyor canım bana bakıyor oyun oynuyor uyuyor uyanıyor ağzından çıkartıyor ağlıyor tekrar tutmaya çalışıyor gibi yani aç gibi emmiyor keyfi arada bi çekiyor4 ya da 6 saat aç kalabilecekleri bir süre. Kilo alımında sıkıntı yoksa bence daha fazla vermene gerek yok mesela benim kızım ne zaman isterse o zaman emiyo istemediği zaman teklif edince almıyo memeyi senin kız alıyor mu denedin mi hiç.
Bizim belirli bir düzenimiz yok mesela uzun süre uyanık kalırsa yarım saat bir saat sonra tekrar istiyor gece uykusunda 3 -4 saat aç kalıyor bazen ama ortalama 2 saatte bir istiyo diyebilirim fazla emmiyor zaten güzel emse daha uzun süre durabilir sanırım
ben bu atak konusunu cocuk dr.muza sordum da ilk 3 ay cok hizli buyume ve adaptasyon oldugu icin, ilk 3 ayi atlatinca rahatlarsiniz dedi.Bugün ayaklarına bakmaya başladı bu da mı bir sıçrama veya keşif acaba hiç bitmeyen atak yapmışlar
yok canim ya niye tek sen boyle hissedesin ki? Cogumuz icin yemek yapmak sorun, yemek sıkınti, banyo yapmak alel acele, disari cikmak gezmek hayal. Biz de insaniz, anneysek ermis evliya degiliz. Herkesin bunaldigi sabrinin tukendigi oluyordur eminim. Mesela bizimki daha uyumadi, agliyor beni strese sokuyor. Uyumadikca emiyor,.emdikce kusuyor, kustukca ust degistiriyoruz. Adami hasta ediyor...Off offf cok yorgunum tek kalmk ıstemıorum hc ya artık bna işkence gbı gelıor cocuk bakmak tek bn mı böle hıssedıorm kollarım agrıo gazı cıksa hemen tekrar ene olusuor kendı cocugum ıcın böle hıssettıgıme kızıp oturup bıde onun ıcın aglıorm
ufuruk bizde de var, ustunde durmadilar, 6 aya gecer dediler.Pazartesiyi beklemek zorundayımmemlekette doktor kalbinde üfürük sesi vae kardiyolojiye götür gittiğnde demişti. Ona da baktırırım. İnşallah bişey çıkmaz 1 hafta 10güne de 2.aşı zamanı geliyo bu hafta atak haftasındayız kendini çok belli ediyor ağlıyor bebek ama ağlama gibi de değil çığırıyo resmen. anlayacağın tam zamanında geldim evime :/ normalde bu ayın sonuna eşim gelip alacaktı ama ben duramıyorum işte
Offf aynen bu hafta başladı benimde.Kızlar saçlarım dökülmeye başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?