2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Umarım bu yasadıklarımız 6 ay surmez ınstagramda mılletı gorup ozenıorum 3,5aylık cocugu war kız makyaj yapmıs sac bas sekıl emınım yardımcısıda olmadıgına ozenıorum dgrusu masallah dıyom genede ama bn yapamıorm esımede yansıtmak ıstemıorm ama gucum olmuor bunlarıda bıldiğim için sinirlerim bozuluo.haklısın bu aarada bnde snır oluorm mınnacık cocugu opmelerıne bısyde dıemıor ınsan koca ınsanlar dusunemıorlar mı el kadr bebek onların tenlerı daha neki ya

Aynen senın gbıyım kafam cok karısık bnde koyayım uyusun ıstıorm we cok arastırdım bır dr war egıtım werıor canlı destekde werıorm asamlı wıdeolar la uygulamalar yapıosun okuorm kac gundur ama fızıksel hıcbır skıntısı olmayacak cocugun bn almayı dusunuorm bu egıtımı ama suan gaz sorunjmuz war oda 4ay da baslatıor genelde sorun yoksa 2aydanda baslayanlar war tabı bn 4aya kadar beklemeyı dusunuorm bakalım

Boşuna dememişler düşmanın bile cahili beterdir diye. Bu kv kp durumları cahil olmasa da başa bela aslında canım. Nedense kendilerini söz hakkı varmış gibi görüyorlar. Sen yinede bebeğine odaklan boşvermeye çalış. Umarım bebeğin güzelce uyur.
Kızlar saçlarım dökülmeye başladı.
Doktoruna söyle canım vitamin vericek muhtemelen.
İkiz olunca çok zor tabi ama emin ol evinde daha rahat edeceksin canım insanın kendi düzeni gibi olmuyor. Ben annemle problem yaşamadığım gittiğinde ağladığım halde yalnız kalmak bi noktada iyi geldi kendi düzenimi kurdum müdahale olmadan.
6.ayda yapıyorlar genelde canım şimdiden uğraşmak zor zaten bize fazla muhtaçlar şu an yalnız kalmaktanda korktuklarını düşünüyorum. Kucakta bu kadar rahat eden huzur bulan bebelerin tek başına uyuması çok zor olsada çok uğraştırır sanırım.

Ben tek değilim ama ikiz bakıyorum o yüzden de çok yoruluyorum birde sözde yardımcım k.v. yani tek olmayı tercih edebilirim inan beterin beteri var bu günlerde geçecek ve rahat edeceğiz inşallah.
Ya zaten bn daraldıgımda sızı dusunuorm cok haklısın ıkızlerı olanlara Allah sabır werdın yardım etsın bız bırıne yetısemıorz ne kadr kv olsada zor bn bazen anneme gdıorum gene sağolsun bakıor ama bebek snucta en cok bn ılgılenıorm tabı

Ayni seyi 2 gun once yasadim .Yalniz değilsin .Allah hepsine akil fikir versin.
Evinde her sey daha guzel olur insallah.
Arkadaşımın da bizim bebelerle ayni donem ikizleri var.Annesiyle ayni apartmanda oturdugu halde beraber yurutemediler.Annesi biraz da hasta .Bakici tuttu .Hem bebelere bakiyor kadin hem ev isine .Cok rahat etti .Kiz yerinden kalkmiyor .Mama bez hepsi bakicida .Sadece emzirip seviyor .Bakici bulursan sen de nefes alırsın. Insallah iyi birisi denk gelir .
Kuzenimin ikizleri var Almanya'da yasiyor.6 aydan sonra bir odaya ikisini de birakip yarim saat sonra bakiyorlardi uyumus .Ustlerini ortup çocuksuz hayata devam ediyorlardi .Bazen cok agliyorlardi tatilde .Halam mudahale etmesin duzeni bozmasin diye kapiyi kitliyordu :)
Ben oyle olamam sanirim .

valla ben kendimi 3 aya gore psikolojik olarak oyle ayarladim ki... Duzelme olmZsa vay halime. Suan daha bana 1 kere bile gulmedi. Artik bu kadar uykusuzlugun karsiliginda 1 gulucuk olsun bekliyorum
evet, ben asla elestirdigim seyleri yapan bir kayinvalide olmak istemem. Zaten bizim cocuklarin neslinde kayinvalidelik kalmaz diye dusunuyorum. Bu neslin kv kp çekecegine pek ihtimal vermiyorum, ki çekmesinler de... Ama bu sefer 1.haftaligina geldiler. Köyden kisin temelli geldiklerinde bu toleransi bulamayacaklar, çizgileri net cizecegim.

Gecenin bu saati uyanik olan tek benim. Muhtesem ogullari bebek aglar aglamaz iceri kacti. Kimsenin bu cocuk ustunde hakki yok, cilesini ceken sadece biziz

bizden uzak olsunlar diye dua ede ede bir hal oldum canim

Ben patladım bile.geliolar sevmeye dioruz oturun cay va içelim o arada uyanır seversiniz basına gidip bagır cagır konusuyolar özellikle uyansın die.uyandırmayın diorum uyansın ne var diolar.siz yemek yerken onunuzden tabagınızı cekseler yeter ne olcak deseler olur mu? Yemek neyse uykuda o bebekler için zaten uyumuyolar yeterince.uyutmak zaten yeterince zor.saygısız ve benciller.yüzüstü yatıo benim cocugum bole dizleri agrır die ceviriyolar.nie uyandırmaya calısıosunuz dedim kp gelmemizi istemiosan gelmeyiz dedi çekti gitti.eşim haklı oldumu bilio.ben uzulmesini asla istemem eşimin ama bıktım gelmezlerse gelmesinler daha iyi.her gorduklerinde baska bişi uyduruyolar gecen eşimi kıramayıp gitmiştim.gördüler sonra eşime demişlerki iyi bakamadınız yok hala sarılığı gecmemiş vs.2 tane doktor gordu bide hemşire hepsi maşallah cok iyi diolar ama dioruz yok onlar para kazanmak için dermiş.para kazanmak için hasta demesi gerekmez mi.nasıl bi mantıkla hasetlik ediolarsa artık.

Vitaminleri bırakınca dökülmeye başladı
Ben arada decavit içiyorum.
Ben de bırakmıştım dökülme başladı ve halsizlik de başladı o yüzden tekrar başlamayı düşünüyorum aslında kilo yapmasın diye bırakmıştım ama halsizlik oluyor, decavitin içinde neler var fotoğrafını koyabilir misin cnm, ben ondan kullanmadım da onu almayı düşünüyorum

Yine uyumadan sabah oldu .Kuzum uyumaya cakisiyor .Yatiriyorum sanciyla bagirarak kalkiyor .Masajdi damlaydi gaz cikarmaydi tekrar emmeydi derken saatler gecti
Hava da aydınlandı asla uyumaz .
Gunaydin o zaman

bizim cahiller fazla emiyor obez olur dedi.
Ki gorumcem, kendi kizlari 150 kilo vardir. Asil obez senin kizin dicen.

Yine uyumadan sabah oldu .Kuzum uyumaya cakisiyor .Yatiriyorum sanciyla bagirarak kalkiyor .Masajdi damlaydi gaz cikarmaydi tekrar emmeydi derken saatler gecti
Hava da aydınlandı asla uyumaz .
Gunaydin o zaman
gunaydin canim... Biz de 3ten beri ayaktayiz

esim bana diyor ki annemle babam ileri geri konusursa gulup gec, kafana takma.
Ee bana bunu diyene kadar anana babana ileri geri konusmayin desene!!!!!!!

Kızlar bugün test ettim kesinlikle uyku ve moral sütümü acayip etkiliyor. Dün öğlen k.v. evine gitti bizde benim aileme uğradık bebekler çok huysuz olmasına ve çok yorulmama rağmen hem emzirdim hem gece sağdım ve şimdide sağıyorum nasıl böyle oldu anlamadım benim sütüm hiç yetmezdi. Neyse zaten akşam gelir 6 da ve yine süt azalır . iki bebeğim varken onun önüne yemek koymaktan bıktım bir kerede eline sağlık demez bu kadar görgüsüz olmasa zaten zoruma gitmez ama kalk kendin koy yemeğini onuda yapmıyor sinir oluyorum. En nefret ettiğimde sabah 5 te bebeklerle kalkıp uğraşırken onun uyanması kalkmasi 8 i buluyor ve yine kahvaltıyı bem koyup kaldırıyorum. Kadından nefret ettim 4 ayda.
Kusura bakmayın içim şişti artık.

Aynen öyle benimkide sen anneme söyle gündüz yorucu şeyleri o yapsın diyor yapacak insan nenim dememi beklemez dedim bende.

Demezler, kıyamazlar. Ama idare edicen güzelim canım uzak durucan gerekirse. Benimki de arada sapıtıyor KV kişisi. Bende duvarları örüp örüp kapı açıyorum arada eşimin hatırına

El insaf yahu.. Yaşlı mı kayınvaliden? Nerde kalmış bebekli kadının hizmet ettiği. Allah katında bile bebekli kadın el üstünde tutulurken insanların böyle firavun gibi davranmasını günahlarına bağlıyorum.
Benciller ve kötüler...

Ve ayrıca kızlar ne olurda olsun takmayın, bebeklerinizin rızkını (sütünü) bencil insanlar için esirgemeyin. Sallayın gitsin onların ayıbı olsun, hele kafada döndürüp döndürüp düşünürsen depresyona kadar sokuyorlar insanı. Yaşadım biliyorum.

Herkese günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…