- 4 Şubat 2017
- 570
- 363
- 103
- 35
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #62.281
Umarım bu yasadıklarımız 6 ay surmez ınstagramda mılletı gorup ozenıorum 3,5aylık cocugu war kız makyaj yapmıs sac bas sekıl emınım yardımcısıda olmadıgına ozenıorum dgrusu masallah dıyom genede ama bn yapamıorm esımede yansıtmak ıstemıorm ama gucum olmuor bunlarıda bıldiğim için sinirlerim bozuluo.haklısın bu aarada bnde snır oluorm mınnacık cocugu opmelerıne bısyde dıemıor ınsan koca ınsanlar dusunemıorlar mı el kadr bebek onların tenlerı daha neki yaben bu atak konusunu cocuk dr.muza sordum da ilk 3 ay cok hizli buyume ve adaptasyon oldugu icin, ilk 3 ayi atlatinca rahatlarsiniz dedi.
yok canim ya niye tek sen boyle hissedesin ki? Cogumuz icin yemek yapmak sorun, yemek sıkınti, banyo yapmak alel acele, disari cikmak gezmek hayal. Biz de insaniz, anneysek ermis evliya degiliz. Herkesin bunaldigi sabrinin tukendigi oluyordur eminim. Mesela bizimki daha uyumadi, agliyor beni strese sokuyor. Uyumadikca emiyor,.emdikce kusuyor, kustukca ust degistiriyoruz. Adami hasta ediyor...
Bir de ustune bugun dedesi sapir supur optu her yerini benim de cinlerim tepemde. Bir sey diyemedim, icim icimi yiyor. Ellerini de yikamadilar, esim de hic orali olmadi. Nefret ediyorum gorgusuz ailesinden... Hicbir seyden anlamiyorlar. Ne hijyen ne saglik. Bir de cocugun emmesine karisiyorlar. Bir de cahil kv oyun halisinda durmasin, bebek muzikleri dinlemesin gibi salak salak konustu...
Bebege sabir mi birakiyorlar ki sabredeyim. Allah'a havale ediyorum...
ufuruk bizde de var, ustunde durmadilar, 6 aya gecer dediler.
Aynen senın gbıyım kafam cok karısık bnde koyayım uyusun ıstıorm we cok arastırdım bır dr war egıtım werıor canlı destekde werıorm asamlı wıdeolar la uygulamalar yapıosun okuorm kac gundur ama fızıksel hıcbır skıntısı olmayacak cocugun bn almayı dusunuorm bu egıtımı ama suan gaz sorunjmuz war oda 4ay da baslatıor genelde sorun yoksa 2aydanda baslayanlar war tabı bn 4aya kadar beklemeyı dusunuorm bakalımKızlar hiç bebeği kendi kendine uyuyan var mu? Hani şu amerikan filmlerinde oluyor ya çocuğu yatağa bırakıp dönencesini açıp gidiyorlar içerde kahve içerlerken çocuk uyuyor. Siz de bunu başaran var mı? Ne zaman bu eğitimi vermeliyiz bilgisi olan var mı? 4 aydan somra mı? Herşeyi araştırıp uygulamaya çalışmaktan yoruldum valla. Akışına mı bırakmak lazım bilmiyorum ki. Uyku rutini diye her akşam 6.30 da yukayıp kundak yapıyorum 10 gündür. Ama ne zamana kadar her akşam aynı saatte yıkayacağım ne kadar sürmeli bu? Bu rutine ben nasıl uyacağım sabrım yetecek mi? Kundak yaptım bıgün bi baktım oğluşum sauna gibi terlemiş atlet değiştirdim resmen. Başlarım ddm rutinine. Siz ne düşünüyorsunuz kızlar?
Boşuna dememişler düşmanın bile cahili beterdir diye. Bu kv kp durumları cahil olmasa da başa bela aslında canım. Nedense kendilerini söz hakkı varmış gibi görüyorlar. Sen yinede bebeğine odaklan boşvermeye çalış. Umarım bebeğin güzelce uyur.Kv kp ye patlamak istiyorum ama esimle kotu olmayi goze alamiyorum cunku bir de onunla küs olmayi kaldiramaz bunyem...
Suan maksimum yardimina destegine ihtiyacim var...
İcime atmaktan aylar sonra alerjim geri basladi bugun. sinirlendikce ellerim benek benek kizardi.
O kadar cahiller ki. Hangi birini anlatayim... stresim de cocuga gecti, bu gece uyku da yokz gozum aydin...
gunduz cocugun uykusuna mani oldular gorecegiz diye. Gunduz fazla uyarilip yorulursa gece de uyumuyor. Nasil katlanicam Allahim. Bebegin bakim zorlugu yorgunlugu yetmiyor gibi bir de gereksiz cahil insanlarla ugrasmak istemiyorum.
Doktoruna söyle canım vitamin vericek muhtemelen.Kızlar saçlarım dökülmeye başladı.
İkiz olunca çok zor tabi ama emin ol evinde daha rahat edeceksin canım insanın kendi düzeni gibi olmuyor. Ben annemle problem yaşamadığım gittiğinde ağladığım halde yalnız kalmak bi noktada iyi geldi kendi düzenimi kurdum müdahale olmadan.Bende bugün annemle artık birbirimize girdik resmen. Babam kaçtı ortamdan evdede misafir falan vardı öff rezalet. Ergen gibi delirdim. İyi bile dayandık kaç aydır. Ben 18 yaşından beri ilk defa bu kdr beraberiz ki ben 37 yaşındayım :)
Artık bu hafta evime taşınma kararı aldım. Geç bile kaldım. Bir yardımcı bulmam gerekiyor umarım iyi birine denk gelirim.
6.ayda yapıyorlar genelde canım şimdiden uğraşmak zor zaten bize fazla muhtaçlar şu an yalnız kalmaktanda korktuklarını düşünüyorum. Kucakta bu kadar rahat eden huzur bulan bebelerin tek başına uyuması çok zor olsada çok uğraştırır sanırım.Kızlar hiç bebeği kendi kendine uyuyan var mu? Hani şu amerikan filmlerinde oluyor ya çocuğu yatağa bırakıp dönencesini açıp gidiyorlar içerde kahve içerlerken çocuk uyuyor. Siz de bunu başaran var mı? Ne zaman bu eğitimi vermeliyiz bilgisi olan var mı? 4 aydan somra mı? Herşeyi araştırıp uygulamaya çalışmaktan yoruldum valla. Akışına mı bırakmak lazım bilmiyorum ki. Uyku rutini diye her akşam 6.30 da yukayıp kundak yapıyorum 10 gündür. Ama ne zamana kadar her akşam aynı saatte yıkayacağım ne kadar sürmeli bu? Bu rutine ben nasıl uyacağım sabrım yetecek mi? Kundak yaptım bıgün bi baktım oğluşum sauna gibi terlemiş atlet değiştirdim resmen. Başlarım ddm rutinine. Siz ne düşünüyorsunuz kızlar?
Ya zaten bn daraldıgımda sızı dusunuorm cok haklısın ıkızlerı olanlara Allah sabır werdın yardım etsın bız bırıne yetısemıorz ne kadr kv olsada zor bn bazen anneme gdıorum gene sağolsun bakıor ama bebek snucta en cok bn ılgılenıorm tabıBen tek değilim ama ikiz bakıyorum o yüzden de çok yoruluyorum birde sözde yardımcım k.v. yani tek olmayı tercih edebilirim inan beterin beteri var bu günlerde geçecek ve rahat edeceğiz inşallah.
Ayni seyi 2 gun once yasadim .Yalniz değilsin .Allah hepsine akil fikir versin.Kv kp ye patlamak istiyorum ama esimle kotu olmayi goze alamiyorum cunku bir de onunla küs olmayi kaldiramaz bunyem...
İcime atmaktan aylar sonra alerjim geri basladi bugun. sinirlendikce ellerim benek benek kizardi.
O kadar cahiller ki. Hangi birini anlatayim... stresim de cocuga gecti, bu gece uyku da yokz gozum aydin...
gunduz cocugun uykusuna mani oldular gorecegiz diye. Gunduz fazla uyarilip yorulursa gece de uyumuyor. Nasil katlanicam Allahim. Bebegin bakim zorlugu yorgunlugu yetmiyor gibi bir de gereksiz cahil insanlarla ugrasmak istemiyorum.
Evinde her sey daha guzel olur insallah.Bende bugün annemle artık birbirimize girdik resmen. Babam kaçtı ortamdan evdede misafir falan vardı öff rezalet. Ergen gibi delirdim. İyi bile dayandık kaç aydır. Ben 18 yaşından beri ilk defa bu kdr beraberiz ki ben 37 yaşındayım :)
Artık bu hafta evime taşınma kararı aldım. Geç bile kaldım. Bir yardımcı bulmam gerekiyor umarım iyi birine denk gelirim.
Kuzenimin ikizleri var Almanya'da yasiyor.6 aydan sonra bir odaya ikisini de birakip yarim saat sonra bakiyorlardi uyumus .Ustlerini ortup çocuksuz hayata devam ediyorlardi .Bazen cok agliyorlardi tatilde .Halam mudahale etmesin duzeni bozmasin diye kapiyi kitliyordu :)Kızlar hiç bebeği kendi kendine uyuyan var mu? Hani şu amerikan filmlerinde oluyor ya çocuğu yatağa bırakıp dönencesini açıp gidiyorlar içerde kahve içerlerken çocuk uyuyor. Siz de bunu başaran var mı? Ne zaman bu eğitimi vermeliyiz bilgisi olan var mı? 4 aydan somra mı? Herşeyi araştırıp uygulamaya çalışmaktan yoruldum valla. Akışına mı bırakmak lazım bilmiyorum ki. Uyku rutini diye her akşam 6.30 da yukayıp kundak yapıyorum 10 gündür. Ama ne zamana kadar her akşam aynı saatte yıkayacağım ne kadar sürmeli bu? Bu rutine ben nasıl uyacağım sabrım yetecek mi? Kundak yaptım bıgün bi baktım oğluşum sauna gibi terlemiş atlet değiştirdim resmen. Başlarım ddm rutinine. Siz ne düşünüyorsunuz kızlar?
Kızlar saçlarım dökülmeye başladı.
Offf aynen bu hafta başladı benimde.
valla ben kendimi 3 aya gore psikolojik olarak oyle ayarladim ki... Duzelme olmZsa vay halime. Suan daha bana 1 kere bile gulmedi. Artik bu kadar uykusuzlugun karsiliginda 1 gulucuk olsun bekliyorumUmarım bu yasadıklarımız 6 ay surmez ınstagramda mılletı gorup ozenıorum 3,5aylık cocugu war kız makyaj yapmıs sac bas sekıl emınım yardımcısıda olmadıgına ozenıorum dgrusu masallah dıyom genede ama bn yapamıorm esımede yansıtmak ıstemıorm ama gucum olmuor bunlarıda bıldiğim için sinirlerim bozuluo.haklısın bu aarada bnde snır oluorm mınnacık cocugu opmelerıne bısyde dıemıor ınsan koca ınsanlar dusunemıorlar mı el kadr bebek onların tenlerı daha neki ya
evet, ben asla elestirdigim seyleri yapan bir kayinvalide olmak istemem. Zaten bizim cocuklarin neslinde kayinvalidelik kalmaz diye dusunuyorum. Bu neslin kv kp çekecegine pek ihtimal vermiyorum, ki çekmesinler de... Ama bu sefer 1.haftaligina geldiler. Köyden kisin temelli geldiklerinde bu toleransi bulamayacaklar, çizgileri net cizecegim.Boşuna dememişler düşmanın bile cahili beterdir diye. Bu kv kp durumları cahil olmasa da başa bela aslında canım. Nedense kendilerini söz hakkı varmış gibi görüyorlar. Sen yinede bebeğine odaklan boşvermeye çalış. Umarım bebeğin güzelce uyur.
Doktoruna söyle canım vitamin vericek muhtemelen.
İkiz olunca çok zor tabi ama emin ol evinde daha rahat edeceksin canım insanın kendi düzeni gibi olmuyor. Ben annemle problem yaşamadığım gittiğinde ağladığım halde yalnız kalmak bi noktada iyi geldi kendi düzenimi kurdum müdahale olmadan.
6.ayda yapıyorlar genelde canım şimdiden uğraşmak zor zaten bize fazla muhtaçlar şu an yalnız kalmaktanda korktuklarını düşünüyorum. Kucakta bu kadar rahat eden huzur bulan bebelerin tek başına uyuması çok zor olsada çok uğraştırır sanırım.
bizden uzak olsunlar diye dua ede ede bir hal oldum canimAyni seyi 2 gun once yasadim .Yalniz değilsin .Allah hepsine akil fikir versin.
Evinde her sey daha guzel olur insallah.
Arkadaşımın da bizim bebelerle ayni donem ikizleri var.Annesiyle ayni apartmanda oturdugu halde beraber yurutemediler.Annesi biraz da hasta .Bakici tuttu .Hem bebelere bakiyor kadin hem ev isine .Cok rahat etti .Kiz yerinden kalkmiyor .Mama bez hepsi bakicida .Sadece emzirip seviyor .Bakici bulursan sen de nefes alırsın. Insallah iyi birisi denk gelir .
Kuzenimin ikizleri var Almanya'da yasiyor.6 aydan sonra bir odaya ikisini de birakip yarim saat sonra bakiyorlardi uyumus .Ustlerini ortup çocuksuz hayata devam ediyorlardi .Bazen cok agliyorlardi tatilde .Halam mudahale etmesin duzeni bozmasin diye kapiyi kitliyordu :)
Ben oyle olamam sanirim .
Kv kp ye patlamak istiyorum ama esimle kotu olmayi goze alamiyorum cunku bir de onunla küs olmayi kaldiramaz bunyem...
Ben de bırakmıştım dökülme başladı ve halsizlik de başladı o yüzden tekrar başlamayı düşünüyorum aslında kilo yapmasın diye bırakmıştım ama halsizlik oluyor, decavitin içinde neler var fotoğrafını koyabilir misin cnm, ben ondan kullanmadım da onu almayı düşünüyorumVitaminleri bırakınca dökülmeye başladı
Ben arada decavit içiyorum.
Ben de bırakmıştım dökülme başladı ve halsizlik de başladı o yüzden tekrar başlamayı düşünüyorum aslında kilo yapmasın diye bırakmıştım ama halsizlik oluyor, decavitin içinde neler var fotoğrafını koyabilir misin cnm, ben ondan kullanmadım da onu almayı düşünüyorum
bizim cahiller fazla emiyor obez olur dedi.Ben patladım bile.geliolar sevmeye dioruz oturun cay va içelim o arada uyanır seversiniz basına gidip bagır cagır konusuyolar özellikle uyansın die.uyandırmayın diorum uyansın ne var diolar.siz yemek yerken onunuzden tabagınızı cekseler yeter ne olcak deseler olur mu? Yemek neyse uykuda o bebekler için zaten uyumuyolar yeterince.uyutmak zaten yeterince zor.saygısız ve benciller.yüzüstü yatıo benim cocugum bole dizleri agrır die ceviriyolar.nie uyandırmaya calısıosunuz dedim kp gelmemizi istemiosan gelmeyiz dedi çekti gitti.eşim haklı oldumu bilio.ben uzulmesini asla istemem eşimin ama bıktım gelmezlerse gelmesinler daha iyi.her gorduklerinde baska bişi uyduruyolar gecen eşimi kıramayıp gitmiştim.gördüler sonra eşime demişlerki iyi bakamadınız yok hala sarılığı gecmemiş vs.2 tane doktor gordu bide hemşire hepsi maşallah cok iyi diolar ama dioruz yok onlar para kazanmak için dermiş.para kazanmak için hasta demesi gerekmez mi.nasıl bi mantıkla hasetlik ediolarsa artık.
gunaydin canim... Biz de 3ten beri ayaktayizYine uyumadan sabah oldu .Kuzum uyumaya cakisiyor .Yatiriyorum sanciyla bagirarak kalkiyor .Masajdi damlaydi gaz cikarmaydi tekrar emmeydi derken saatler gecti
Hava da aydınlandı asla uyumaz .
Gunaydin o zaman
esim bana diyor ki annemle babam ileri geri konusursa gulup gec, kafana takma.Ben patladım bile.geliolar sevmeye dioruz oturun cay va içelim o arada uyanır seversiniz basına gidip bagır cagır konusuyolar özellikle uyansın die.uyandırmayın diorum uyansın ne var diolar.siz yemek yerken onunuzden tabagınızı cekseler yeter ne olcak deseler olur mu? Yemek neyse uykuda o bebekler için zaten uyumuyolar yeterince.uyutmak zaten yeterince zor.saygısız ve benciller.yüzüstü yatıo benim cocugum bole dizleri agrır die ceviriyolar.nie uyandırmaya calısıosunuz dedim kp gelmemizi istemiosan gelmeyiz dedi çekti gitti.eşim haklı oldumu bilio.ben uzulmesini asla istemem eşimin ama bıktım gelmezlerse gelmesinler daha iyi.her gorduklerinde baska bişi uyduruyolar gecen eşimi kıramayıp gitmiştim.gördüler sonra eşime demişlerki iyi bakamadınız yok hala sarılığı gecmemiş vs.2 tane doktor gordu bide hemşire hepsi maşallah cok iyi diolar ama dioruz yok onlar para kazanmak için dermiş.para kazanmak için hasta demesi gerekmez mi.nasıl bi mantıkla hasetlik ediolarsa artık.
Aynen öyle benimkide sen anneme söyle gündüz yorucu şeyleri o yapsın diyoresim bana diyor ki annemle babam ileri geri konusursa gulup gec, kafana takma.
Ee bana bunu diyene kadar anana babana ileri geri konusmayin desene!!!!!!!
esim bana diyor ki annemle babam ileri geri konusursa gulup gec, kafana takma.
Ee bana bunu diyene kadar anana babana ileri geri konusmayin desene!!!!!!!
Kızlar bugün test ettim kesinlikle uyku ve moral sütümü acayip etkiliyor. Dün öğlen k.v. evine gitti bizde benim aileme uğradık bebekler çok huysuz olmasına ve çok yorulmama rağmen hem emzirdim hem gece sağdım ve şimdide sağıyorum nasıl böyle oldu anlamadım benim sütüm hiç yetmezdi. Neyse zaten akşam gelir 6 da ve yine süt azalır . iki bebeğim varken onun önüne yemek koymaktan bıktım bir kerede eline sağlık demez bu kadar görgüsüz olmasa zaten zoruma gitmez ama kalk kendin koy yemeğini onuda yapmıyor sinir oluyorum. En nefret ettiğimde sabah 5 te bebeklerle kalkıp uğraşırken onun uyanması kalkmasi 8 i buluyor ve yine kahvaltıyı bem koyup kaldırıyorum. Kadından nefret ettim 4 ayda.
Kusura bakmayın içim şişti artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?