2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Nasılsın canım gece nasıl geçti ? Uyumuştur inşallah bol bol

Alıyor ama 1-2 çekip bekliyor canım bana bakıyor oyun oynuyor uyuyor uyanıyor ağzından çıkartıyor ağlıyor tekrar tutmaya çalışıyor gibi yani aç gibi emmiyor keyfi arada bi çekiyor

O zaman doyuyor demekk ki canım emdiği kadarı yetiyor ona fazla vermmene gerek yok

Günaydın kızlar yorumlari okudumda iyiki kv yanımda yok, olsada Zaten fazla rahatsız etmez. Köye gittiğimizde bile çocuğu uyurken rahatsız etmedi. Ama eşimin halası var kv den beter. Geçen eşime beni şikayet etmiş köyde çocuğu sevmek istedim sibel izin vermedi surekli elini yika dedi bana demis, eşimde haklı hala demis kucucuk cocuk gunde 2 paket sigara iciyosun cocugunu korumak zorunda demis kadin bozulmus. Bu arada kizlar kizim artik kendi kendine gaz cikartiyor bi kac gundur.

Nasılsın canım gece nasıl geçti ? Uyumuştur inşallah bol bol
şu kv kp gidene kadar iyi olmam mumkun degil canim... Sen nasilsin, biraz alistin mi yeni duzeninize?
Gece uyumadi tabi ki, 3 te kalkti. valla artik esimin bile evde olmasini istemiyorum. Duzenimizi bozuyor. Bir ise yaradigi da yok. Benim kalkip kahvalti hazirlamami bekledi bugun. Gece de horul horul uyudu salonda. Bir haftasonu uyumasin miymis. Uyu anam uyu ben 52 gundur uyumuyorum. Saglik olsun, sen keyfine bak.

canim ayni sehirde mi yasiyordunuz, ne zaman gidecek bu hatun kendi evine??? Faydayi gectim yuk oluyor sana

gunaydin canim.
İnsan acaba bugun neler sacmalayacak diye dusunuyor maalesef.

Cevabini verip kavga edesim var aslinda. Tutuyorum kendimi suan. Daha once cok tartistik, eskiden gorumcem cok densizlik yapti, her seferinde haddini bildirdim. Susmak da zor geliyor. 1 hafta diye sabrediyorum. Sabrede sabrede evliya olucam herhalde ki...

Hatta sehir disina gidesim var ablamlara kalmaya, otobusu motobusu her seyi goze alip...

N
Nefret edilmeyecek gibi degilki nasıl katlanıyorsun pes gerçekten

bizim cahiller fazla emiyor obez olur dedi.
Ki gorumcem, kendi kizlari 150 kilo vardir. Asil obez senin kizin dicen.
Neden demedin ? Benim görümcem hastanede yatağımdayken cok kilo almışsın dedi. Bende hamileyken 1 kilo bile almadım gelmişken gözlerini de bir göster istersen hadi beni görmedin aynada kendinedemi bakmıyorsun dedim ortam buz kesti esimde aa evet hic kilo almadi ya onun yerine ben aldım falan diye lafı değiştirdi

Kremin adını öğrenebilir miyim canım rica etsem? Gaz için mi bu krem?

Bu cevabı haketmiş walla

Laf dinlemeyen çocuk çok zor gerçekten kınamıyorum bizimkilerde küçük herşey olabilir kayınvalidemdeyim görümcemin 2 yaşında kızı var çığlık çığlığa oynuyor içerde çocuk uyuyor sus desen susmuyor anlamıyor tamam çocuk ama ne bileyim benden başka sus diyen yok deli oldum

Kuzlar biberin acısı nasıl gecer biber doğradıkdan sonra, kızım ağlayınca aceleyle elimi yıkadıkdan sonra emzirmek isdedim meyer acıymış biber kızımı yakdı, elimi mememi defalarca yıkadım biraz acı kaldı yıne ne yapmalıyım lutfen yardım edin.

Yaşlı değil bahanesi de ''ben karışmak istemiyorum'' bende ilk başlarda çok üzüldüm simdilerde de ben elletmiyorum hiç. Yemeğide kendim yapıyorum ama bari ben yemeyecegim dediğim zaman kendisi alıp otursa tabağını bulaşık makinesine koysa bu kadarını bekliyorum yani. O olmasa ben kendi başıma yemekle falan uğraşmam sırf onun için yapıyorum yani.

canim ayni sehirde mi yasiyordunuz, ne zaman gidecek bu hatun kendi evine??? Faydayi gectim yuk oluyor sana
Evet canım bir metro uzaklığında oturuyor ama bebekler için o bizde kaliyor diye k.p. bizim yazlığa gitti adam tatil yapıyor k.v. de de evinde yalnız kalamıyor o yüzden k.p. gelene kadar bizde yatılı kalacakmış yani aslinda sadece gündüz yardımı oluyor ama iste git diyemiyoruz. Bu sene onlar yüzünden kendi yazlığımıza gidemedik yani.

Benim anlamadığım niye sizde kalıtor yararda cok zararı var sana.

canim 1 haftalik burdalar, ondan susuyorum. Kisin burdaki evlerine geldiklerinde bu hosgoruyu bulamayacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…