- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #62.301
Nasılsın canım gece nasıl geçti ? Uyumuştur inşallah bol bolKv kp ye patlamak istiyorum ama esimle kotu olmayi goze alamiyorum cunku bir de onunla küs olmayi kaldiramaz bunyem...
Suan maksimum yardimina destegine ihtiyacim var...
İcime atmaktan aylar sonra alerjim geri basladi bugun. sinirlendikce ellerim benek benek kizardi.
O kadar cahiller ki. Hangi birini anlatayim... stresim de cocuga gecti, bu gece uyku da yokz gozum aydin...
gunduz cocugun uykusuna mani oldular gorecegiz diye. Gunduz fazla uyarilip yorulursa gece de uyumuyor. Nasil katlanicam Allahim. Bebegin bakim zorlugu yorgunlugu yetmiyor gibi bir de gereksiz cahil insanlarla ugrasmak istemiyorum.
Alıyor ama 1-2 çekip bekliyor canım bana bakıyor oyun oynuyor uyuyor uyanıyor ağzından çıkartıyor ağlıyor tekrar tutmaya çalışıyor gibi yani aç gibi emmiyor keyfi arada bi çekiyor
şu kv kp gidene kadar iyi olmam mumkun degil canim... Sen nasilsin, biraz alistin mi yeni duzeninize?Nasılsın canım gece nasıl geçti ? Uyumuştur inşallah bol bol
ben de yine kabus gormeye devam ediyorumKötü rüyaların uyku kaçırması..
canim ayni sehirde mi yasiyordunuz, ne zaman gidecek bu hatun kendi evine??? Faydayi gectim yuk oluyor sanaKızlar bugün test ettim kesinlikle uyku ve moral sütümü acayip etkiliyor. Dün öğlen k.v. evine gitti bizde benim aileme uğradık bebekler çok huysuz olmasına ve çok yorulmama rağmen hem emzirdim hem gece sağdım ve şimdide sağıyorum nasıl böyle oldu anlamadım benim sütüm hiç yetmezdi. Neyse zaten akşam gelir 6 da ve yine süt azalır . iki bebeğim varken onun önüne yemek koymaktan bıktım bir kerede eline sağlık demez bu kadar görgüsüz olmasa zaten zoruma gitmez ama kalk kendin koy yemeğini onuda yapmıyor sinir oluyorum. En nefret ettiğimde sabah 5 te bebeklerle kalkıp uğraşırken onun uyanması kalkmasi 8 i buluyor ve yine kahvaltıyı bem koyup kaldırıyorum. Kadından nefret ettim 4 ayda.
Kusura bakmayın içim şişti artık.
gunaydin canim.Ve ayrıca kızlar ne olurda olsun takmayın, bebeklerinizin rızkını (sütünü) bencil insanlar için esirgemeyin. Sallayın gitsin onların ayıbı olsun, hele kafada döndürüp döndürüp düşünürsen depresyona kadar sokuyorlar insanı. Yaşadım biliyorum.
Herkese günaydın
Nefret edilmeyecek gibi degilki nasıl katlanıyorsun pes gerçektenKızlar bugün test ettim kesinlikle uyku ve moral sütümü acayip etkiliyor. Dün öğlen k.v. evine gitti bizde benim aileme uğradık bebekler çok huysuz olmasına ve çok yorulmama rağmen hem emzirdim hem gece sağdım ve şimdide sağıyorum nasıl böyle oldu anlamadım benim sütüm hiç yetmezdi. Neyse zaten akşam gelir 6 da ve yine süt azalır . iki bebeğim varken onun önüne yemek koymaktan bıktım bir kerede eline sağlık demez bu kadar görgüsüz olmasa zaten zoruma gitmez ama kalk kendin koy yemeğini onuda yapmıyor sinir oluyorum. En nefret ettiğimde sabah 5 te bebeklerle kalkıp uğraşırken onun uyanması kalkmasi 8 i buluyor ve yine kahvaltıyı bem koyup kaldırıyorum. Kadından nefret ettim 4 ayda.
Kusura bakmayın içim şişti artık.
Neden demedin ? Benim görümcem hastanede yatağımdayken cok kilo almışsın dedi. Bende hamileyken 1 kilo bile almadım gelmişken gözlerini de bir göster istersen hadi beni görmedin aynada kendinedemi bakmıyorsun dedim ortam buz kesti esimde aa evet hic kilo almadi ya onun yerine ben aldım falan diye lafı değiştirdibizim cahiller fazla emiyor obez olur dedi.
Ki gorumcem, kendi kizlari 150 kilo vardir. Asil obez senin kizin dicen.
Kremin adını öğrenebilir miyim canım rica etsem? Gaz için mi bu krem?@Afilim92 cnm kv ne dedın mı Almanya dan alması için krem gercekten bızde çok işe yarıyor sabaha karşı gazdan inlemeye başlıyo sonra sürüyoruz Bes dk içinde ne varsa çıkarıyor :) keşke yakın olsaydık paylaşırdık kremi
Bu cevabı haketmiş wallaNeden demedin ? Benim görümcem hastanede yatağımdayken cok kilo almışsın dedi. Bende hamileyken 1 kilo bile almadım gelmişken gözlerini de bir göster istersen hadi beni görmedin aynada kendinedemi bakmıyorsun dedim ortam buz kesti esimde aa evet hic kilo almadi ya onun yerine ben aldım falan diye lafı değiştirdi
Tamany wind salbe gaz için ama türkiye de bulamadımKremin adını öğrenebilir miyim canım rica etsem? Gaz için mi bu krem?
Kılo konusunda benımle dalga gecende cok vala 40 cıkmasına 5 gün kaldı 13 kılodan 9 giti sadıce.Bu cevabı haketmiş walla
Yaşlı değil bahanesi de ''ben karışmak istemiyorum'' bende ilk başlarda çok üzüldüm simdilerde de ben elletmiyorum hiç. Yemeğide kendim yapıyorum ama bari ben yemeyecegim dediğim zaman kendisi alıp otursa tabağını bulaşık makinesine koysa bu kadarını bekliyorum yani. O olmasa ben kendi başıma yemekle falan uğraşmam sırf onun için yapıyorum yani.Demezler, kıyamazlar. Ama idare edicen güzelim canım uzak durucan gerekirse. Benimki de arada sapıtıyor KV kişisi. Bende duvarları örüp örüp kapı açıyorum arada eşimin hatırına
El insaf yahu.. Yaşlı mı kayınvaliden? Nerde kalmış bebekli kadının hizmet ettiği. Allah katında bile bebekli kadın el üstünde tutulurken insanların böyle firavun gibi davranmasını günahlarına bağlıyorum.
Benciller ve kötüler...
Evet canım bir metro uzaklığında oturuyor ama bebekler için o bizde kaliyor diye k.p. bizim yazlığa gitti adam tatil yapıyor k.v. de de evinde yalnız kalamıyor o yüzden k.p. gelene kadar bizde yatılı kalacakmış yani aslinda sadece gündüz yardımı oluyor ama iste git diyemiyoruz. Bu sene onlar yüzünden kendi yazlığımıza gidemedik yani.canim ayni sehirde mi yasiyordunuz, ne zaman gidecek bu hatun kendi evine??? Faydayi gectim yuk oluyor sana
Benim anlamadığım niye sizde kalıtor yararda cok zararı var sana.Yaşlı değil bahanesi de ''ben karışmak istemiyorum'' bende ilk başlarda çok üzüldüm simdilerde de ben elletmiyorum hiç. Yemeğide kendim yapıyorum ama bari ben yemeyecegim dediğim zaman kendisi alıp otursa tabağını bulaşık makinesine koysa bu kadarını bekliyorum yani. O olmasa ben kendi başıma yemekle falan uğraşmam sırf onun için yapıyorum yani.
canim 1 haftalik burdalar, ondan susuyorum. Kisin burdaki evlerine geldiklerinde bu hosgoruyu bulamayacaklarNeden demedin ? Benim görümcem hastanede yatağımdayken cok kilo almışsın dedi. Bende hamileyken 1 kilo bile almadım gelmişken gözlerini de bir göster istersen hadi beni görmedin aynada kendinedemi bakmıyorsun dedim ortam buz kesti esimde aa evet hic kilo almadi ya onun yerine ben aldım falan diye lafı değiştirdi
Yani bebekleri sallamak ve alt değiştirmek işini yapıyor bende o bunlari yaparken arada yemek yapıyorum çelişkili yani aslında.Benim anlamadığım niye sizde kalıtor yararda cok zararı var sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?