2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kremin adını öğrenebilir miyim canım rica etsem? Gaz için mi bu krem?
Cnm arkadas yazmış sagolsun bana da bir akrabam verdı Almanya dan almışlar benim ailem Almanya da annemler geldiğinde bu kremi bilmiyordum Kasım ayında tekrar gelıcek annem eğer reçetesiz alabilirse üç beş tane getirecek Bı ihtiyacı olan olur belki diye

Allah akıl fikir versin sizinde mi sarılık gecmedi Ne kadarlık canım bebiş bizim 2 ay oldu henüz gecmedi karaciğer testleri temiz fakat bakılması gereken başka tahlilleri de var pzt inşAllah bakilacak ona da umarim sadece anne sütü ne bağlı bir durumdur bizim ilk dr.pek detaylı bişey demedi 1 aylıkken 2.ayda yine bakalım dedi 2.ay için başka Dr gittik o bayağı detaylı anlattive eksik tahllieriniz var onlara bir bakalım durumu degerlendiririz dedi diğer Dr yüzünden 1 ay boşa geçti çok canim sıkıldi bu druma

Sabah 7den 10a kadar bebeği uyutmakla uğraştm tam uyudu derken eşim geldi zile bastı çıldırdım valla bebek uyandı bi tonda ağladı onu uyutup kahvaltı yaptık zor güç. Şimdi eşim uyuyor bebekte mızıldanıp duruyo bugun hiç doymadı saat başı acıkıyor 12de mamasını içti 1de feryat figan 120cc mama yaptm onuda yuttu tosunum. Neden sence atak haftasında böyle mi oluyor ? Normalde 2 saatten aşağı acıkmazdı ve 90cc anca içerdi bazen yarım bırakırdı.

Senin kv kp ne zaman gidecek ve ne şaşmışta gelmişler şu zamanda ? İnşallah elinde kalmadan çok yakında giderler.

Bu eşler de takmış haftasonuna. Bizim 7/24 mesai biz bişey diyomuyuz ?

Eşim nöbetten geldi. Sabah bebeği uyandırınca al uyandırdığın gibi uyut çocuğun ağlar sesini duymak istemiyorum dedim. Bunu benim demem lazım değilmi diyo. Derken ? Ben anneysem sende babasın hayırdır nöbeti 3 saat tutup 5saat uyudun benm kaç gündür feleğim şaştı dedim. Hiç ben erkeğim ben çalışıyorum ben yorgunum tribine sokma kocanı. Babalık sevmekle olmuyor. Kahvaltı mı hazırlanacak ver ona baksın. Eşime dedm altını değiştir diye. O sırada kahvaltı hazrladım bende. Sende at üstüne. Bakmazsa kahvaltı fln yok koy ekmeğin arasına domates salatalık ye valla eyvallahın olmasın ben bugun anladım ki bizdeki stresi bebekler hissediyo annemin evindeyken başıma gelmedi ama bu sabah eşime sinirimden kahvaltıyı hazrlarken tabağı kırdım çok sinirlendim bi baktım bebek içerde bi tarafını yırtıyo hemen sakinleştim bebeğin yanına gittm babasından çektim kucağıma aldm sakinledi. (Buyuk kavga etmedik ben sinirliyken elim ayağm titrer ne varsa kırılır) o yüzden :) ama eşinle bu mevzuyu güzel şekilde halletmeye bak lütfsn yardımları olması lazım bizlere. Babalık yan gelip yatmak değil.

(Zili iptal ettirdim bu arada)

Bide benm regl çok yoğun geçiyo hayatımda ilk kez yaşıyorum günde 4 ped değiştiriyorum bugun 5i geçecek sanırım. Ağrım yok ama kanama fazla. Normal mi acaba ?

Bebeği gece uyumayanlara Allah sabır versin, dün gece kızım hiç uyumadı pertimiz çıktı. Kundak yapmadım rahat uyusun diye yarım saatte bir uyandı dalar derin uykuya diye bekledim. Yok sürekli uyanıyor saat 1 gibi kundak yaptım yine uyumuyor sürekli sıçrıyor uyanıyor ağlıyor. Baktım emzirmekle olmuyor 2de mama yaptım içerdim hala ağlıyor biraz daha yaptım içti yarım saat uyudu o arada bende dalmışım sonra tekrar kalktı. Sabah 6ya kadar böyle devam etti. Sonra eşime dedim biraz mama yap diye memeden ayrılınca ağlıyor ama memede de sürekli süt yok diye homurdanıyor o ben veririm sen uyu dedi yattım 6:30da ama ağlama sesinden de tam dalamıyorum 8de bi uyandım çığlıklarla. Eşim kızımın altını değiştirmeye çalışıyor yardım ettim çığlıklar eşliğinde değiştirdik. Sonra biraz daha emzirdim kanepeye koyduydm kollarım ağrıdı diye orda uyudu kaldı. Resmen annemide babamıda uyandırdığıma göre huzurla uyuyabilirim dedi 
Tekrar uyumaya çalıştık biz uzandıkca uyandı sinyalleri var hissediyor sanki
Kahvaltı yaptık zorla kahvaltıdan sonra uyuttum ama hala yarım saatte bir kalkıyor. Annesi dinlensin istemiyor

Şaka bi yana hem gergin hem yorucu oluyor bu şekilde bölük pörçük tam anlamıyla olmasa da 2,5 saat zor uyudum ve şimdiden bitkinim.

Ben de çok denedim sallamadan uyutmaya ama sinir harbi yaşıyoruz galiba daha erken şuan biraz daha aklının ermesi gerekiyor bence. Sen nasıl uyutuyosunn ?

Hangi doktor bu ben de düşünüyorum 4. Ayda kendim başaramazsam destek alicam

Ben de çok denedim sallamadan uyutmaya ama sinir harbi yaşıyoruz galiba daha erken şuan biraz daha aklının ermesi gerekiyor bence. Sen nasıl uyutuyosunn ?
Bende kucağımda yürüyerek uyutuyorum ama büyüyüp kilo aldıkça zorlaşıyor. Bazı günler oğlum uykuya dalmakta çok zorlanıyor. Bugün 12 de ıyandı bi buçuk saatlik uyku penceresini aşmamaya çalışıyorum genelde ama bıgün 3 saat ıldu gözleri kıpkırmızı uykusu var ama uyuyamıyor. Dalıp dalıp uyanıyor.

kızlar ben 35 gündür doğum yapdım kanamam devam ediyor hala, spiral koydurucam şimdi ben kanamam bitiğindemi gitmeliyım yoksa ılk regılmın olup bitmesinimi beklemeliyim?

kızlar ben 35 gündür doğum yapdım kanamam devam ediyor hala, spiral koydurucam şimdi ben kanamam bitiğindemi gitmeliyım yoksa ılk regılmın olup bitmesinimi beklemeliyim?
Ben doktoruma sordum canım spiral için 6 ay geçmeli demişti, düzenli regl görmelisin o zaman gel dedi bana.

Kılo konusunda benımle dalga gecende cok vala 40 cıkmasına 5 gün kaldı 13 kılodan 9 giti sadıce.
Benim 2 kilo kaldi ama sezeryan gobegim var 5-6 aylik hamile gibiyim dalga gecen aynaya baksin kendiyle dalga gecsin pespese 2 cocuk dogurdun 18 ay hamile gezdin 40 gunde kolay mi atlatmak

Kızlar anakucağı almayı düşünyrm geç kalmş sayılmam dimi.. gün içinde oğlumu sürekli yatırmak ya da kucağmda dolaştrmak istemyrm. Kullanan yorumlarını alablrmyrm. Birde varsa marka tavsiyelrinzi

Canım geçmiş olsun inşallah hemen gecer bebeğinin sarılığı.bizimkide 2 aylık nerdeyse ama bizim doktorlar sarılığı gecmedi vs demedi eşimin ailesi dio.doktorlar gayet sağlıklı dio eşimin ailesi bakamadınız dio.bizimki saçmalık yani.

Canım biz tiny love kullanıyoruz.maşallah bebeğimde sevdi içinde uyuyoda gunduz.emzirme sonrası içine koyuyorum bi 15-20 dk oyalanıoda.suan baya işimize yaradı.

Niye yanındaki o senin? Bir faydası yoksa gitsin hakikaten

Bugun temizlik günümüzdü.Esim süpürdü,topladı, mutfagi halletti,çamaşırları asti falan
Cocuk full uyanik ya memede ya gaz masaji yapıyorum.Sonra guc bela uyuttum. Uyaninca da banyo yaptırcaktik.Zaten uyuyacagi maksimum bir saat .Bekliyorduk.Normalde kahvaltıdan sonra acik havada gezmeye cikacaktik ama hava kapali ve yağışlı cikamadik.
Esimin arkadasi aradi cikmiyor muyuz diye .(eli bos gonlu hos bekar kendisi) Oo hemen iniyorum dedi ve gitti.Sinir oluyorum yaa .Banyo da bana kaldi.
Zaten zor bir cocugumuz var. Tamam temizligi yaptın is bitti ... .Zaten 6 gun disardasin 1 kere de evde vakit geciriver .Yok bunalmismis .Ben 7 24 evdeyim ama

Niye yanındaki o senin? Bir faydası yoksa gitsin hakikaten
Kendince millete karşı ben torunlarıma hep baktım dedirtmeye çalışıyor bence aslında ocak ayından sonra bir yardımcı başlayacak o da onu kontrol için gelecek yani su an ben tek idare ediyorum ama git denmiyor işte, simdi git desem ocak ayında gelmez diye korkuyorum. Zaten herşeyi ters anlıyor ne desek alınıyor bende şu 4 ayı idare edip sonra fazla gitmem diye düşünüyorum. Ikiz olunca rest çekemiyorum maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…