- 3 Aralık 2011
- 3.373
- 4.896
- 333
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #62.321
Cnm arkadas yazmış sagolsun bana da bir akrabam verdı Almanya dan almışlar benim ailem Almanya da annemler geldiğinde bu kremi bilmiyordum Kasım ayında tekrar gelıcek annem eğer reçetesiz alabilirse üç beş tane getirecek Bı ihtiyacı olan olur belki diyeKremin adını öğrenebilir miyim canım rica etsem? Gaz için mi bu krem?
Tam tersi olması lazım aslında ama gel de anlat.Yani bebekleri sallamak ve alt değiştirmek işini yapıyor bende o bunlari yaparken arada yemek yapıyorum çelişkili yani aslında.
Allah akıl fikir versin sizinde mi sarılık gecmedi Ne kadarlık canım bebiş bizim 2 ay oldu henüz gecmedi karaciğer testleri temiz fakat bakılması gereken başka tahlilleri de var pzt inşAllah bakilacak ona da umarim sadece anne sütü ne bağlı bir durumdur bizim ilk dr.pek detaylı bişey demedi 1 aylıkken 2.ayda yine bakalım dedi 2.ay için başka Dr gittik o bayağı detaylı anlattive eksik tahllieriniz var onlara bir bakalım durumu degerlendiririz dedi diğer Dr yüzünden 1 ay boşa geçti çok canim sıkıldi bu drumaBen patladım bile.geliolar sevmeye dioruz oturun cay va içelim o arada uyanır seversiniz basına gidip bagır cagır konusuyolar özellikle uyansın die.uyandırmayın diorum uyansın ne var diolar.siz yemek yerken onunuzden tabagınızı cekseler yeter ne olcak deseler olur mu? Yemek neyse uykuda o bebekler için zaten uyumuyolar yeterince.uyutmak zaten yeterince zor.saygısız ve benciller.yüzüstü yatıo benim cocugum bole dizleri agrır die ceviriyolar.nie uyandırmaya calısıosunuz dedim kp gelmemizi istemiosan gelmeyiz dedi çekti gitti.eşim haklı oldumu bilio.ben uzulmesini asla istemem eşimin ama bıktım gelmezlerse gelmesinler daha iyi.her gorduklerinde baska bişi uyduruyolar gecen eşimi kıramayıp gitmiştim.gördüler sonra eşime demişlerki iyi bakamadınız yok hala sarılığı gecmemiş vs.2 tane doktor gordu bide hemşire hepsi maşallah cok iyi diolar ama dioruz yok onlar para kazanmak için dermiş.para kazanmak için hasta demesi gerekmez mi.nasıl bi mantıkla hasetlik ediolarsa artık.
Sabah 7den 10a kadar bebeği uyutmakla uğraştm tam uyudu derken eşim geldi zile bastı çıldırdım valla bebek uyandı bi tonda ağladı onu uyutup kahvaltı yaptık zor güç. Şimdi eşim uyuyor bebekte mızıldanıp duruyo bugun hiç doymadı saat başı acıkıyor 12de mamasını içti 1de feryat figan 120cc mama yaptm onuda yuttu tosunum. Neden sence atak haftasında böyle mi oluyor ? Normalde 2 saatten aşağı acıkmazdı ve 90cc anca içerdi bazen yarım bırakırdı.şu kv kp gidene kadar iyi olmam mumkun degil canim... Sen nasilsin, biraz alistin mi yeni duzeninize?
Gece uyumadi tabi ki, 3 te kalkti. valla artik esimin bile evde olmasini istemiyorum. Duzenimizi bozuyor. Bir ise yaradigi da yok. Benim kalkip kahvalti hazirlamami bekledi bugun. Gece de horul horul uyudu salonda. Bir haftasonu uyumasin miymis. Uyu anam uyu ben 52 gundur uyumuyorum. Saglik olsun, sen keyfine bak.
Malesef bnde ilk kez olduben de yine kabus gormeye devam ediyorum3 saatlik bi uykum var o da inanilmaz kalitesiz
Benim de dökülüyor bayaaKızlar saçlarım dökülmeye başladı.
Ben de çok denedim sallamadan uyutmaya ama sinir harbi yaşıyoruz galiba daha erken şuan biraz daha aklının ermesi gerekiyor bence. Sen nasıl uyutuyosunn ?Kızlar hiç bebeği kendi kendine uyuyan var mu? Hani şu amerikan filmlerinde oluyor ya çocuğu yatağa bırakıp dönencesini açıp gidiyorlar içerde kahve içerlerken çocuk uyuyor. Siz de bunu başaran var mı? Ne zaman bu eğitimi vermeliyiz bilgisi olan var mı? 4 aydan somra mı? Herşeyi araştırıp uygulamaya çalışmaktan yoruldum valla. Akışına mı bırakmak lazım bilmiyorum ki. Uyku rutini diye her akşam 6.30 da yukayıp kundak yapıyorum 10 gündür. Ama ne zamana kadar her akşam aynı saatte yıkayacağım ne kadar sürmeli bu? Bu rutine ben nasıl uyacağım sabrım yetecek mi? Kundak yaptım bıgün bi baktım oğluşum sauna gibi terlemiş atlet değiştirdim resmen. Başlarım ddm rutinine. Siz ne düşünüyorsunuz kızlar?
Hangi doktor bu ben de düşünüyorum 4. Ayda kendim başaramazsam destek alicamAynen senın gbıyım kafam cok karısık bnde koyayım uyusun ıstıorm we cok arastırdım bır dr war egıtım werıor canlı destekde werıorm asamlı wıdeolar la uygulamalar yapıosun okuorm kac gundur ama fızıksel hıcbır skıntısı olmayacak cocugun bn almayı dusunuorm bu egıtımı ama suan gaz sorunjmuz war oda 4ay da baslatıor genelde sorun yoksa 2aydanda baslayanlar war tabı bn 4aya kadar beklemeyı dusunuorm bakalım
Bende kucağımda yürüyerek uyutuyorum ama büyüyüp kilo aldıkça zorlaşıyor. Bazı günler oğlum uykuya dalmakta çok zorlanıyor. Bugün 12 de ıyandı bi buçuk saatlik uyku penceresini aşmamaya çalışıyorum genelde ama bıgün 3 saat ıldu gözleri kıpkırmızı uykusu var ama uyuyamıyor. Dalıp dalıp uyanıyor.Ben de çok denedim sallamadan uyutmaya ama sinir harbi yaşıyoruz galiba daha erken şuan biraz daha aklının ermesi gerekiyor bence. Sen nasıl uyutuyosunn ?
Ben doktoruma sordum canım spiral için 6 ay geçmeli demişti, düzenli regl görmelisin o zaman gel dedi bana.kızlar ben 35 gündür doğum yapdım kanamam devam ediyor hala, spiral koydurucam şimdi ben kanamam bitiğindemi gitmeliyım yoksa ılk regılmın olup bitmesinimi beklemeliyim?
Benim 2 kilo kaldi ama sezeryan gobegim var 5-6 aylik hamile gibiyimKılo konusunda benımle dalga gecende cok vala 40 cıkmasına 5 gün kaldı 13 kılodan 9 giti sadıce.
Allah akıl fikir versin sizinde mi sarılık gecmedi Ne kadarlık canım bebiş bizim 2 ay oldu henüz gecmedi karaciğer testleri temiz fakat bakılması gereken başka tahlilleri de var pzt inşAllah bakilacak ona da umarim sadece anne sütü ne bağlı bir durumdur bizim ilk dr.pek detaylı bişey demedi 1 aylıkken 2.ayda yine bakalım dedi 2.ay için başka Dr gittik o bayağı detaylı anlattive eksik tahllieriniz var onlara bir bakalım durumu degerlendiririz dedi diğer Dr yüzünden 1 ay boşa geçti çok canim sıkıldi bu druma
Kızlar anakucağı almayı düşünyrm geç kalmş sayılmam dimi.. gün içinde oğlumu sürekli yatırmak ya da kucağmda dolaştrmak istemyrm. Kullanan yorumlarını alablrmyrm. Birde varsa marka tavsiyelrinzi
Niye yanındaki o senin? Bir faydası yoksa gitsin hakikatenKızlar bugün test ettim kesinlikle uyku ve moral sütümü acayip etkiliyor. Dün öğlen k.v. evine gitti bizde benim aileme uğradık bebekler çok huysuz olmasına ve çok yorulmama rağmen hem emzirdim hem gece sağdım ve şimdide sağıyorum nasıl böyle oldu anlamadım benim sütüm hiç yetmezdi. Neyse zaten akşam gelir 6 da ve yine süt azalır . iki bebeğim varken onun önüne yemek koymaktan bıktım bir kerede eline sağlık demez bu kadar görgüsüz olmasa zaten zoruma gitmez ama kalk kendin koy yemeğini onuda yapmıyor sinir oluyorum. En nefret ettiğimde sabah 5 te bebeklerle kalkıp uğraşırken onun uyanması kalkmasi 8 i buluyor ve yine kahvaltıyı bem koyup kaldırıyorum. Kadından nefret ettim 4 ayda.
Kusura bakmayın içim şişti artık.
Kendince millete karşı ben torunlarıma hep baktım dedirtmeye çalışıyor bence aslında ocak ayından sonra bir yardımcı başlayacak o da onu kontrol için gelecek yani su an ben tek idare ediyorum ama git denmiyor işte, simdi git desem ocak ayında gelmez diye korkuyorum. Zaten herşeyi ters anlıyor ne desek alınıyor bende şu 4 ayı idare edip sonra fazla gitmem diye düşünüyorum. Ikiz olunca rest çekemiyorum maalesef.Niye yanındaki o senin? Bir faydası yoksa gitsin hakikaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?