2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm Allah yardimcin olsun. Zor valla isin.

Ne güzel kendi kendine gaz çıkarmaya başlaması inşallah bizimkilerde başlar çünkü bazen gazı tam çıkmayınca kusabiliyorlar. Bu arada eşinin ağzına sağlık böyle şeyleri söylemek lazım.

Ben doktoruma sordum canım spiral için 6 ay geçmeli demişti, düzenli regl görmelisin o zaman gel dedi bana.
Ama bu cok tehlikeli bence ben sorduğumda logusalık kanaman bitince gel demişdi. O 6 ay içinde yine hamilekala bilirim. Boyle bir rıske giremem.

Ins cnm sizinkiler de biran önce baslar. Eşim sağolsun her zaman savunur beni.

Benim kv de de tek bebekken cok yardimci olmus gibi ikiz olsa napardik ki diyor .Ben de yardimci tutardim dedim fena bozuldu. Ay sen bize yerleşirdin gul gibi bakardik dememi bekliyordu

Benim 2 kilo kaldi ama sezeryan gobegim var 5-6 aylik hamile gibiyim dalga gecen aynaya baksin kendiyle dalga gecsin pespese 2 cocuk dogurdun 18 ay hamile gezdin 40 gunde kolay mi atlatmak
Keşke anlasalar canim. Berbat gorunuyorum resmen. Bide paltalon giydiğme giyeceğme pişman ediyorlar beni vala.

canım atak haftasında iştahı ve uykusu artıyor diyorlar ama bizim doktorumuz ilk 3 ay çok hızlı büyüdükleri için 3 ayı da atak kabul ediyor.

ben daha regl olmadım ama arkadaşımın doğumdan sonra çoğalmıştı. aslında 40 çıktı, kontrole gitmemiz gerek kendimiz için.

eşimden gün be gün soğuyorum. ben sabrımı bebeğime kullanıyorum. uykusuzum açım zaten. sabahtan beri bisküviyle duruyorum yine. def olup işe gitsin de oğlumla otururuz biz.

kp ne zaman dönecek belli mi canım?

Benim kv de de tek bebekken cok yardimci olmus gibi ikiz olsa napardik ki diyor .Ben de yardimci tutardim dedim fena bozuldu. Ay sen bize yerleşirdin gul gibi bakardik dememi bekliyordu
Benimki ben dogurana kadar iyiydik ama şimdi artık lohusalıktan kalma olaylar yüzünden ben tavrımı biraz değiştirdim o da çekiniyorum falan diye bir şeye ellemiyor işte. Yardımcı tutmakla bitmiyor ki gelecek insanı tanımıyorum yani onuda kontrol edecek biri lazım k.v. basında duracak mecburen.

aa olur mu, onların 1 haftasonu var canım, aşk olsun haftaiçi iş var, haftasonu da bir h.sonları var beyefendilerin.

Sanırım yine dişim ağrımaya başladı. 2 gündür baya baya ağrıyor. Ne güzel doğum yapınca kesilmişti ağrısı şimdi yine başladı

Fisher pirice yağmur ormanı aldık canm sallanmayı seviyosa bebeğin güzel titreşimli gerçi bizim bebek titreşimini sevmiyo ama ben arada gazını alır diye acıyorum. Iki modeli var bizimki 3 yasına kadar kullanilio sallanan saldalye oluyo çunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…