2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

aa olur mu, onların 1 haftasonu var canım, aşk olsun haftaiçi iş var, haftasonu da bir h.sonları var beyefendilerin.
Hep ayni dertlerden muzdaribiz senle bacim.Cik gel bir gün hem yaramaz bebislerin hem kocaların kritiğini yapariz
Sab simplex diye bir gaz damlası var onu denedinmi cnm bi arkadaşım ondan kullaniyomus iyi geliyormuş. Ama tabi doktoruna sor yinede
Bizim dr onu son careolarak veriyormuş bize direk onu verdi .Gunde 3 kez 5 erdi
Gecen acildeko gunde 4 kez 4 er olarak değiştirdi. Çünkü kullaninca cikiyor 2 saat sonra yine ayni

Biz kullandık canım çok fayda olmadı s.simplex ama daha önce demiştim sanırım kaledion faydası olmuştu. Afilim92
Cok bir ise yaramadi maalesef.
Kaledion bende kullandım ilk başlarda bizede iyi gelmişti ama benim kiz zaten kolik degildi ama zorlanmasin diye yinede kullandık. Belki Afilim92 denemiştir.
Denemedim canim

Biz hep asiyoruz bir saat sonra yatağına koyuyorum ama uyumasi iki saati kesin buluyor. Uyuduktan sonra da mutlaka 10 ar dk aralıklarla uyanıp ağlıyor bazen defalarca bazen iki üç defa sonra derin uykuya daliyor. Allah'tan gece uykusunda yapmıyor bunu ama zamanla oraya da sıçrayacak bu sanirim

Bizimkide ne yaptıysam uyumadı en son 5 dk önce gel yanımda dur diye yatağa yatırdım. Süt sağmaya başladım gözler kapandı. Makineyi kapamaya korkuyorum

Kızlar malum havalar serinledi gündüz ve gece çocuğu nasıl giydiriyorsunuz.
Dun sicakti aksama kadar uzun kollu citcitli vecorapla gece uzun kollu alt ustle yatirdim.
Bugün gunduz hem banyo yaptığı icin hem de serin oldugu icin uzun alt üst giydirdim .

Dun sicakti aksama kadar uzun kollu citcitli vecorapla gece uzun kollu alt ustle yatirdim.
Bugün gunduz hem banyo yaptığı icin hem de serin oldugu icin uzun alt üst giydirdim .
Bizim evin ici cok sicak ben kısa kol ve ayaklı pijama giydiriyorum bide bizim kiz giyinmeyi sevmiyor hemen agliyor. Açıkçası çok sıcağa alıştırmak istemiyorum. Iyi mi yapiyorum bilemiyorum.

Bizim evin ici cok sicak ben kısa kol ve ayaklı pijama giydiriyorum bide bizim kiz giyinmeyi sevmiyor hemen agliyor. Açıkçası çok sıcağa alıştırmak istemiyorum. Iyi mi yapiyorum bilemiyorum.
Biz Konyadayiz .Bundan sonra hava serin olur hele gece ayaz oluyor ben bile ustume pike aliyorum .Su an evin sicakligi ideal aslinda .Giydirdin mi üşümez ama bizim kışın cok sorun oluyor .Merkezi sistem ve alttan isitma .Odalarda derece ayari yok .Ust katlar ve kuzey cephe ler üşüdük dedikce derece artiriyorlar .Bizim ev hamam oluyor .Biz cok bunaliyoruz bebek varken daha kotu olcak bizim icin.

Kizlar bebeklerinizi hep ayni yerde mi uyutuyorsunuz ?
Ben rutin olusturmak icin hep yatak odasinda emzirip orda babynestine yatiriyorum uyudugu o cok nadir zamanlarda
Ama catlak yan komsularimizin soyledikleri şarkıya ,duvara çarptıkları seylere bebegim surekli uyaniyor.Uyuyacagi o 1 saat uyku da çöpe gidiyor.
Bugun bir degisiklik yapip salona yatirdim .Evde de olağanüstü onlem aldim . 1 saat 15 dk uyudu . O 15 dk benim icin cok kiymetli.Simdi kafam karıştı sessiz diye salonda yatırsam rutin olusmayacak .Yatak odasinda devam edersek uyanma riski var .Nereye kadar salona taşınabiliriz diyorum bir yandan da yeter ki uyusun modundayim .Sizce ?

Konyada hakkaten soğuk oluyor ben hâlâ ustum açık yatiyorum. Az önce uzun kol giydirdim terledi mecburen çıkardım şuan için gündüz yine biraz sıcak istanbul geceleride tabi serin ama dediğim gibi ev yanıyor resmen. Napicagimi bilemedim hasta olmasında yavrum.

her yerde uyutuyorum hicbir yerde muvaffak olamiyorum zaten rutinimiz uyumamak

Cnm ben doğduğundan beri salonda yatiyorum yatak odam güneş almıyor diye, eşimde diğer koltukta yatiyor bizi tek bırakamıyor. Kızimda pusette yatiyor kısacası salonun dışına çıkamadık daha ama bu aralar yatak odasını deniyeceğim zira koltukta yatmaktan imanım gevredi.

canim ayni zamanda meslektaşiz da, ben de ogretmenim, bransim ingilizce =) keske ayni sehirde olsaydik, gecen gun diyordum ya, birimiz bebekleri oyalardi, digerimiz uyurdu, nobetlese =)

Bebeginde pamukcuk olan arkadaslar vardi. Neler yaptiniz kizlar gectimi. Bide goruntusu nasildi cokmu farkli oluyo kiziminda dilinin ortasi beyaz ama pamukcukmu kesin acaba . Emmesi normal olan arkadaslar bi bakabilirmi acaba kizlar bebeginin dilleri tamamen pembemi yada ortasinin beyaz olmasi normalmi

Ben karbonatlı suyla temizledim vr mama sonrası su verdim öyle geçti

Kızlar yakında kel kalıcam korkarım. Doktorum demir ilacına devam et dedi ama hala avuç avuç dökülüyor napıcaz

Kızlar kendiniz için vitamin kalsiyum tarzı şeyler kullanıyor musunuz
ilatte diye bir multivitamin içiyorum. Hamileyken imom içiyordum onun devamı. Bence işime yaradı ama bu hafta dökülmeye başladı saçlarım. Bakırdan sarıya döndüm gerçi bu yüzden de olmuş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…