2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinin uykusu zaten sıkıntılı bence şuan önemli olan rutin oluşturmak değil bebeğin kaliteli uyuyabilmesi. İnşallah gazı günler geçer biran önce de ondan sonra rutin oluşturursun

Valla bugun sabah ve akşam üzeri çokkk yoruldum belim kopuyodu yani... böyle böyle alışacağız sanırım. Çaresiz kalıp sinirimi alamayıp hırsımı gözyaşlarım ve eşimden çıkarmak istemiyorum sabredeceğim bebekle ilk günüm epey yorucuydu dünü saymıyorum yoldan geldik diye...

Arkadasımında oyle olmuştu adeti. Bakalım belki gderim. Gtmek istemiyorum 2016dan beri bıktım dr lardan özellikle kadın doğum.

Eşinle aranızdaki iletişimsizlik ve onun anlayışsızlığı çok sürmez umarım. Aynı evin içinde kavgalı küs olmak çok kötü bebeğinde sende huzurlu olun hep inşallah ki kimseye minnetin olmasın.

İnşallah sıçramazzzzzz

Kızlar malum havalar serinledi gündüz ve gece çocuğu nasıl giydiriyorsunuz.
Ben çok sıcaklarda yeni doğum yaptığmda zıbın ve alt üst takım giydirip elleri ayakları hep örtülüydü bi kafası açıktı şimdi zıbınla geziyoruz millet mersine ben tersine oldu sanırım :) elleri ayakları hâlâ kapalı tabi. Zaten kundakla sarıyorum pek farketmiyor.

Ben çok sıcaklarda zıbın ve çorap güldürüyordum. Şimdi serinleyince zıbın ve ayaklı pijama giydiriyorum çok sıcağı sevmiyor.

Annemlerin orası konyaya yakın. Orasıda çok serinlemişti eylul girince. Şimdi kendi evimdeyim burda annemler geçen aralıkta geldiğinde camı pencereyi açıp doğalgazı kapattırmıştı of bu ne sıcak diye :). Temmuzda doğuma gelmeye korkuyodu çok istedi doğumu memlekette yapmamı bu yuzden. Burası aşırı sıcak ve nem. Kadın klimalı odadan çıkası gelmiyodu yerlerde yatıyodu. Şimdi cam pencere acık oturuyoruz bebek yatak odasında kapalı camlar vs. Bu ay sonuna Konyaya geliyoruz arkadaslarımıza sözümüz vardı hem nişanda var ona gideceğiz. Kışlık kıyafet alsam iyi olacak ben hep yazlık ve 0 3 ay almıştım. Ay sonuna epey serin olur artk oralar. Oof of en sevdiğimmm

Bizim bebek de 2 aylık oldu ama sarılık tamamen geçmedi hatta kan tahlili de yaptılar 3 farklı dr da bazı bebeklerde 3 ayı buluyor falan dedi o yüzden ben de pek önemsemiyorum

her yerde uyutuyorum hicbir yerde muvaffak olamiyorum zaten rutinimiz uyumamak
Annemin evinde girmediği bi tuvalet kalmıştı oğlumun :) ilk gittğm hafta yatak odasında oğlumla ikimiz yatıyoduk sonrasında nerde bulursak orda uyuduk pusetle odadan odaya taşıyodum :)) evimize yeni geldk bakalım biz neler yapacağız

Bizim bebek de 2 aylık oldu ama sarılık tamamen geçmedi hatta kan tahlili de yaptılar 3 farklı dr da bazı bebeklerde 3 ayı buluyor falan dedi o yüzden ben de pek önemsemiyorum
Ten rengi nasıl canım ? Tahliller yaptırınca mı anladınız sarılığın geçmediğini ? Bizmde yeni doğduğunda olmuştu ama şimdi yok sanırım

Ben çok sıcaklarda zıbın ve çorap güldürüyordum. Şimdi serinleyince zıbın ve ayaklı pijama giydiriyorum çok sıcağı sevmiyor.
Oğlumda öyle bunalıyo hemen. Yıkayıp kundak yapıp yatırmıştım bi zıbın vardı üstünde. Uyurken battaniyesini örttüm terlemiş alnı flan.

Kızlar malum havalar serinledi gündüz ve gece çocuğu nasıl giydiriyorsunuz.
Uzun kollu tulum giydiriyorum extra eli yüzü burnu buz gibi oluyor üstünü falan ne kadar örtsemde üşüttük sanırım biraz
oturma odasında park yatak var bazen onda bazen koltuğun üstünde yatak odasında eşimle yatacaksak anne yanı yatakta eşimle yatmayacaksak yanımda sanırım bi salon kalmış yatırmadığım

fungostatin diye bir damla kullandım bazen karbonatlı suyla sildim vede emzirme sonrası su verdim bizimki dilinde değildi damaklarıyla dudak arasındaydı geçti şükür. Birde arada fungostatini göğüs ucuma damlatıp5dk bekleyip yıkadım oda iyi geldi birbirimize daha az bulaştırmış olduk

Kızlar yakında kel kalıcam korkarım. Doktorum demir ilacına devam et dedi ama hala avuç avuç dökülüyor napıcaz
Değişen hormonlardan dolayı doğumdan yaklaşık 3 ay sonra saç dökülmesi başlar, birkaç ay sonra geçer. Çoğu anne yaşar bu durumu. Hatta eskiler bebek yüzüne gülmeye başlayınca saçlar dökülür der.

:)
demlicaykeyfi bende dualar okuyup üfleyip yatardım aksine daha fena olurdu rüyalarım. O bilinçaltıyla yatıyoruz ya bence ondan :)
ya ben 99 depremini yasadim ist.da, surekli deprem goruyorum lohusaliktan beri ve cok gercekci. Ruyalar beni hassas noktadan vuruyor. Esim de salonda yatiyor, uyaninca baya kotu oluyorum

Biz ankara dayız, serinledi hava özellikle gece, kendimdd de bebekte de uzunlara geçtim ama uzun ve kollu 3_6 aylık bir iki şeyi var, biraz daha almam gerekiyor

Bence yeterki uyusun uyumayı öğrensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…