2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar herkese selam, umarim herkes bebisleriyle mutlu sagliklidir.
Ben bisey sormak istiyorum size. Kizim yarin 1 aylik olucak, bir kac gundur uyurken ozellikle dudaklarinda baloncuklar olusuyor, yani tukuruk atiyo disari, sizce normal mi?
Erken degil mi daha..?

ya ben 99 depremini yasadim ist.da, surekli deprem goruyorum lohusaliktan beri ve cok gercekci. Ruyalar beni hassas noktadan vuruyor. Esim de salonda yatiyor, uyaninca baya kotu oluyorum
Bu böyle ne kadar surecek ki :/ benmde canımı ne yaktıysa hep onu goruyodum. Milyon kere canım yanıyodu. inşallah seninde duzelir

Bu böyle ne kadar surecek ki :/ benmde canımı ne yaktıysa hep onu goruyodum. Milyon kere canım yanıyodu. inşallah seninde duzelir
gunduz icimize attiklarimiz gece uyurken hortluyor mesela bebegin aglamasina uyumamasina artik dayanamayacak hale geliyorsun ama kendini sıka sıka icinde patliyor. Es ve ailesine karsi sustuklarima hic girmiyorum
Suan da oglanin inanilmaz gazi ve kakasi var, bana masaj da yaptirmiyor

A
Açım aç uykuyu umursamayayım hadide 2 dk sussada birşey yesem

A

Açım aç uykuyu umursamayayım hadide 2 dk sussada birşey yesem
canim aslinda bizim 3 ay boyunca tup mide ameliyati olanlar gibi sivi karisimlarla beslenmemiz lazim yoksa ac geziyoruz. Dikecen kafaya oldu bitti. Dun esim evde olmasina ragmen aksama kadar ac gezdim. Sozde anasi yemek yapacakti. Mantar corbasi yapmis benim mantar yemedigimi bile bile

Salla beterin beteri var eşimde eve yemek söylemiş mesela soğanlı et dürüm, 2.5 yıllık karısı olarak ağzıma ne soğan ne de et sürerim. Aklından çıkmış artık nasıl bir akılsa

Salla beterin beteri var eşimde eve yemek söylemiş mesela soğanlı et dürüm, 2.5 yıllık karısı olarak ağzıma ne soğan ne de et sürerim. Aklından çıkmış artık nasıl bir akılsa
Allah Allah neyin kafasini yasiyorlarsa =)

Kızlar selam. Benim sağ göğsümde mastit oluşmuş kıpkırmızı bi alan var dünden beri de aşırı bir halsizlik . Sabah aile hekimine gittim antibiyotik verdi. Böyle bir şey yaşayan var mı nasıl geçer

Tek tek alintilayamadim .Sizin fikirlerinize guvenerek rutinden vazgectim .Cocugum simdi salonda sessiz sakin uyuyor .Yarim saat de olsa nefes aldim.
C cisse0932 kekik verdim ,kendim de ictim .Gece 10 da uyumustu 12 de mesaimiz basladi .Sabah 5 te uyuyor gibi oldu kivrandi durdu .Surekli masaj yaptim. Ara ara esime verdim 1 saat uyudum tekrar aldim .Insallah kekik biraz rahatlatir da dinlenir .

canim ayni zamanda meslektaşiz da, ben de ogretmenim, bransim ingilizce =) keske ayni sehirde olsaydik, gecen gun diyordum ya, birimiz bebekleri oyalardi, digerimiz uyurdu, nobetlese =)
Ne cok benziyormusuz :)) Fikir guzel burda olsan degerlendirirdik .Buyuduklerinde de oyun arkadasi olurlardı
Biraz zaman geçince S Shezofren88 ile tanisacagiz .Bebislerimiz de tanışacak:)

Ben oldum klimadan üşüyüp kitlendi gogsum,antibiyotiksiz geçmedi. Tekrarlıyor dikkat et bundan sonra sakin usutme nmastit olan göğsün hic çok dolu olmasın. Ya emzir diğer göğsüne gore daha çok ya da fazlasını sağ yoksa tekrarlar. Antibiyotik hemen gecirmiyor ilik düş ve emerken masaj yap göğsün alt tarafından uca doğru

Gece 5 ten beri çığlık kiyamet ağlıyor yatıramıyorum

Karnı ağrıyordur canım ütüyle havluyu ısıt yakmayacak kadar, karnını sar göğsüne yatır istersen biraz sakinleşir ,ben bazen calpol de veriyorum çok kıvrandığında 30 dk rahatlıyor.

En iyisini yapmışsın canım daha çok küçükler biraz büyüsünler o zaman rutin olustururuz , şimdi nasıl iyilerse rahatlarsa öyle yapmak en iyisi , ben bazen hiç uyuyamadığında kıpırdamadan oturuyorum koltukta kucağımda uyutuyorum yeterki huzuru olsun sakinlesin diye

nerede kac dakika uyusa kardir canim. 4 aydan sonra veririz nasilsa uyku egitimini. Ben gunduz yatak odasinda uyutursam siyah fon perdeyi bile cekiyorum. Tabi sabahtan beri 5 er dk uyuyup uyandi orasi ayri =)

ne guzel ya dedigin gibi bebisleriniz de arkadas olur.

Benim kızımda geçen ay 1 kilo almıştı 1 hafta sonra 2 aylık olacak ama kilo alımı az gecen aya göre , dediğin gibi gece yemiyor zorla az az besliyorum ondanmı acaba?

Gazi var mi ? Bizimki gazli mesela ağzı uyurken uyanıkken full baloncuk.
Belki o seviyordur sen yemesen de olur .Süt üretecek bizim kocalar .Cok uyuyup cok yemeleri lazim
Aslında amacim huzursuzlugunu giderip hep ayni yerde guvende hissettirmekti ama gaz hepsinin önüne gecti .Sabahtan aksama aksamdan sabaha surekli masaj .Artik anliyor ve karnini acarken başlıyor tepinmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…