- 29 Kasım 2017
- 286
- 351
- 33
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #62.401
Özel doktorda yaptırdım. 210 tl verdim. İlacı ben getirseydim belki daha ucuz olurdu ama uğraşamadım açıkçası.hadess canm birde nekadara aldn aşıyı internette 155 ve 210 yazio bu fiyatlar tek doz fiyatlarimi
Bu böyle ne kadar surecek ki :/ benmde canımı ne yaktıysa hep onu goruyodum. Milyon kere canım yanıyodu. inşallah seninde duzelirya ben 99 depremini yasadim ist.da, surekli deprem goruyorum lohusaliktan beri ve cok gercekci. Ruyalar beni hassas noktadan vuruyor. Esim de salonda yatiyor, uyaninca baya kotu oluyorum
gunduz icimize attiklarimiz gece uyurken hortluyorBu böyle ne kadar surecek ki :/ benmde canımı ne yaktıysa hep onu goruyodum. Milyon kere canım yanıyodu. inşallah seninde duzelir
Açım aç uykuyu umursamayayım hadide 2 dk sussada birşey yesemgunduz icimize attiklarimiz gece uyurken hortluyormesela bebegin aglamasina uyumamasina artik dayanamayacak hale geliyorsun ama kendini sıka sıka icinde patliyor. Es ve ailesine karsi sustuklarima hic girmiyorum
Suan da oglanin inanilmaz gazi ve kakasi var, bana masaj da yaptirmiyor
A
Açım aç uykuyu umursamayayım hadide 2 dk sussada birşey yesem
canim aslinda bizim 3 ay boyunca tup mide ameliyati olanlar gibi sivi karisimlarla beslenmemiz lazimA
Açım aç uykuyu umursamayayım hadide 2 dk sussada birşey yesem
Salla beterin beteri var eşimde eve yemek söylemiş mesela soğanlı et dürüm, 2.5 yıllık karısı olarak ağzıma ne soğan ne de et sürerim. Aklından çıkmış artık nasıl bir akılsacanim aslinda bizim 3 ay boyunca tup mide ameliyati olanlar gibi sivi karisimlarla beslenmemiz lazimyoksa ac geziyoruz. Dikecen kafaya oldu bitti. Dun esim evde olmasina ragmen aksama kadar ac gezdim. Sozde anasi yemek yapacakti. Mantar corbasi yapmis benim mantar yemedigimi bile bile
Gece 5 ten beri çığlık kiyamet ağlıyor yatıramıyorumKoy pusetine yada omzuna al ye canım ben öyle yapıyorum bi şekilde yiyorum
Allah Allah neyin kafasini yasiyorlarsa =)Salla beterin beteri var eşimde eve yemek söylemiş mesela soğanlı et dürüm, 2.5 yıllık karısı olarak ağzıma ne soğan ne de et sürerim. Aklından çıkmış artık nasıl bir akılsa
Ne cok benziyormusuz :)) Fikir guzel burda olsan degerlendirirdik .Buyuduklerinde de oyun arkadasi olurlardıcanim ayni zamanda meslektaşiz da, ben de ogretmenim, bransim ingilizce =) keske ayni sehirde olsaydik, gecen gun diyordum ya, birimiz bebekleri oyalardi, digerimiz uyurdu, nobetlese =)
Kızlar selam. Benim sağ göğsümde mastit oluşmuş kıpkırmızı bi alan var dünden beri de aşırı bir halsizlik . Sabah aile hekimine gittim antibiyotik verdi. Böyle bir şey yaşayan var mı nasıl geçer
Gece 5 ten beri çığlık kiyamet ağlıyor yatıramıyorum
Tek tek alintilayamadim .Sizin fikirlerinize guvenerek rutinden vazgectim .Cocugum simdi salonda sessiz sakin uyuyor .Yarim saat de olsa nefes aldim.
C cisse0932 kekik verdim ,kendim de ictim .Gece 10 da uyumustu 12 de mesaimiz basladi .Sabah 5 te uyuyor gibi oldu kivrandi durdu .Surekli masaj yaptim. Ara ara esime verdim 1 saat uyudum tekrar aldim .Insallah kekik biraz rahatlatir da dinlenir .
Ne cok benziyormusuz :)) Fikir guzel burda olsan degerlendirirdik .Buyuduklerinde de oyun arkadasi olurlardı
Biraz zaman geçince S Shezofren88 ile tanisacagiz .Bebislerimiz de tanışacak:)
nerede kac dakika uyusa kardir canim. 4 aydan sonra veririz nasilsa uyku egitimini. Ben gunduz yatak odasinda uyutursam siyah fon perdeyi bile cekiyorum. Tabi sabahtan beri 5 er dk uyuyup uyandi orasi ayri =)Tek tek alintilayamadim .Sizin fikirlerinize guvenerek rutinden vazgectim .Cocugum simdi salonda sessiz sakin uyuyor .Yarim saat de olsa nefes aldim.
C cisse0932 kekik verdim ,kendim de ictim .Gece 10 da uyumustu 12 de mesaimiz basladi .Sabah 5 te uyuyor gibi oldu kivrandi durdu .Surekli masaj yaptim. Ara ara esime verdim 1 saat uyudum tekrar aldim .Insallah kekik biraz rahatlatir da dinlenir .
Ne cok benziyormusuz :)) Fikir guzel burda olsan degerlendirirdik .Buyuduklerinde de oyun arkadasi olurlardı
Biraz zaman geçince S Shezofren88 ile tanisacagiz .Bebislerimiz de tanışacak:)
Rota aşısı yaptırdım bugün 210 tl rotarix. 5800 olmuş kilosu bu ay az almis. Gece beslenmesi azaldı tabii gündüz de çok hareketli. 600 Gr almış sadece bir hafta daha var ayı doldurmasına hadi olsun 700 gram.
Gazi var mi ? Bizimki gazli mesela ağzı uyurken uyanıkken full baloncuk.Kizlar herkese selam, umarim herkes bebisleriyle mutlu sagliklidir.
Ben bisey sormak istiyorum size. Kizim yarin 1 aylik olucak, bir kac gundur uyurken ozellikle dudaklarinda baloncuklar olusuyor, yani tukuruk atiyo disari, sizce normal mi?
Erken degil mi daha..?
Belki o seviyordur sen yemesen de olur .Süt üretecek bizim kocalar .Cok uyuyup cok yemeleri lazimSalla beterin beteri var eşimde eve yemek söylemiş mesela soğanlı et dürüm, 2.5 yıllık karısı olarak ağzıma ne soğan ne de et sürerim. Aklından çıkmış artık nasıl bir akılsa
Aslında amacim huzursuzlugunu giderip hep ayni yerde guvende hissettirmekti ama gaz hepsinin önüne gecti .Sabahtan aksama aksamdan sabaha surekli masaj .Artik anliyor ve karnini acarken başlıyor tepinmeyeEn iyisini yapmışsın canım daha çok küçükler biraz büyüsünler o zaman rutin olustururuz , şimdi nasıl iyilerse rahatlarsa öyle yapmak en iyisi , ben bazen hiç uyuyamadığında kıpırdamadan oturuyorum koltukta kucağımda uyutuyorum yeterki huzuru olsun sakinlesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?