2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

gecmis olsun canim. Dr bana aylik kilo aliminda alt sinir 480 gr demisti. Yeterli yani, benimki de ilk ay 600un de altinda aldi, cunku tartilirken bezi de ustundeydi, onun farkini almadilar

Zeytinyağı icirmistim yarim saat sonra kustu .Cok zor içmişti zaten .Esim gece 5 kere falan yatırdı 1 er saat ugrasip. Askim bak uyuttum dedi koydu gitti .Daha o oturma odasina gecmeden bagirmaya basladi .Ya birak uyusun kucaginda dalsin diyorum .Daldi diyor
Ben ustunden 20 dk gecmeden uyuduguna inanmıyorum kesinlikle .Simdi uyuyor mesela surekli gozunu aciyor pispisliyorum. Uyusa da basinda duruyorum uyumasa da .

aynen, derin dalmamissa yatagina koyar koymaz aciyorlar gozlerini. Bir gun bizim bebeler şoyle guzelce uyursa biz şok oluruz herhalde bir terslik mi var diye korkariz

gecmis olsun canim. Dr bana aylik kilo aliminda alt sinir 480 gr demisti. Yeterli yani, benimki de ilk ay 600un de altinda aldi, cunku tartilirken bezi de ustundeydi, onun farkini almadilar
Elbiseli tartip 200 gram dusuyorlar burda. Evet alt sınır 500 diyorlar ama benim oglus ilk ay 1600 gram alınca şimdi aldığı 600 çok az geldi gözüme. Gerçi üçüncü aydan sonra kilo alımı çok yavaslarmis artık.

anladim canim. İlk ay cok alinca 600 gr sana az gelmis.

Selam kızlar 9 dan beri hastane sağlık ocağı koşuyoruz. İnmemiş testis için çocuk cerrahisine gittik bugün ve doktorumuz şükür iniyor dedi %99 iner kendisi dedi sünneti yapalım dedi. Yani çarşambaya sünnet günü aldık. 62 günlüğüz bugün çocuk doktoruna da uğradık. 1 kilo almışız 5800 olduk boyumuz 62 cm. Doktorumuz sağlık ocağı aşılarını yapmıyormuş. Oradan sağlık ocağına gelip 2 aşımızı olduk. Veremi cuma yapıyormuş sağlık ocağı. Birde sünnet için kan aldılar çok ağladı oğlum bugün çook rotavirüsü aşısını ve göz kontrolünü 3. Ayda yapcakmış doktorumuz. Ha birde ebe aşıyı vurdu ateşi 38 olursa öyle calpol ver dedi. Olmayabilir de takip et dedi. Sünnet yaptıranlar vardı sanırım kızlar. Nasıl deneyimleriniz?

kızlar bebeğim 2 gün kakasını yapmadı ama bi sıkıntısı yoktu beslenmesi falan iyiydi. bi gün daha bekleyip eczaneden fitil almayı düşünüyodum ve tam bebeğimin bezini değiştirirken kv poposuna sabun soktu kızım hemen çığlık attı ağlamaya başladı ne olduğunu bile anlamadım yaaa aslında yalancı kabızlık denen şeymiş ve 4 güne kadar beklenebilirmiş müdahale etmeye gerek yokmuş. off aklıma geldikçe hala deliriyorum ben kızımın poposuna ıslak mendil bile değdirmiyorum kadın sabun sokuyo

Kv manyak galiba ??

Kizlar hamilelikten benim makat kısmında sıkıntı kaldı büyük tuvaletimi yaparken zorlanıyorum yapsamda kanama oluyor ve canım çok yanıyor. Genel cerraha gitmek istemiyorum alttan bakıcak diye ne yapmam lazım yada hala böyle sorunla uğraşanlar var mı?

Ayy ben fitili sokarken bile zorlanıyorum çıkıyor defalarca ağlıycak diye kıyamıyorum elimde eriyor falan kayınvaliden ne kadar hızlı ve yüzsüzmüş insan bi sorar önce

Hala 2.ay fotoğrafı çekicem bu arada, elbisemiz hazır ama kızım atak haftasında huysuz olduğundan giydirmeye cesaret bile edemedim 3 aylık olacak bu gidişle

Canım tuvaletini yaparken jilet kesiyor gibi acıyırsa birde hemen cerraha git. Çatlaksa ilerlemesin çok ağrır.

Okuduğum en manyak kv hareketlerinde ilk üçte girer bu. Bi kere 4-5 gün hatta bi hafta kaka yapmayabilir diyor doktorlar normal panik yapmayın diye. İkincisi velev ki kabız oldu sabun sokmak nedir ya aklım almadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…