- 13 Nisan 2017
- 2.783
- 3.361
- 83
- 38
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #62.441
Aynen cnm jilet kesiyor gibi ağrı var muhtemelen çatlak var ama korkuyorum doktora gitmeyeCanım tuvaletini yaparken jilet kesiyor gibi acıyırsa birde hemen cerraha git. Çatlaksa ilerlemesin çok ağrır.
aynısı bende de oldu canım antibiyotik kullandım augmentin. sadece sık sık sağdım emzirdim banyoda masaj yaptım sıcak havlu falan koyabilirsin ya da sıcak su torbası.Kızlar selam. Benim sağ göğsümde mastit oluşmuş kıpkırmızı bi alan var dünden beri de aşırı bir halsizlik . Sabah aile hekimine gittim antibiyotik verdi. Böyle bir şey yaşayan var mı nasıl geçer
sanki ben annesi değil bostan korkuluğuyum sorma zahmetine bile girmiyo ciddenAyy ben fitili sokarken bile zorlanıyorum çıkıyor defalarca ağlıycak diye kıyamıyorum elimde eriyor falan kayınvaliden ne kadar hızlı ve yüzsüzmüş insan bi sorar önce
Kizlar bebeklerinizi hep ayni yerde mi uyutuyorsunuz ?
Ben rutin olusturmak icin hep yatak odasinda emzirip orda babynestine yatiriyorum uyudugu o cok nadir zamanlarda
Ama catlak yan komsularimizin soyledikleri şarkıya ,duvara çarptıkları seylere bebegim surekli uyaniyor.Uyuyacagi o 1 saat uyku da çöpe gidiyor.
Bugun bir degisiklik yapip salona yatirdim .Evde de olağanüstü onlem aldim . 1 saat 15 dk uyudu . O 15 dk benim icin cok kiymetli.Simdi kafam karıştı sessiz diye salonda yatırsam rutin olusmayacak .Yatak odasinda devam edersek uyanma riski var .Nereye kadar salona taşınabiliriz diyorum bir yandan da yeter ki uyusun modundayim .Sizce ?
Benim kendi annem geldi , faydası olmadı, gitti, kal demedim. Aslında ben işe dönünce ona baktıracaktım hatta ücret verecektik ama tamamen vazgeçtim. Bugun sorun yaşatan ilerde de bi şekilde yaşatır. Umarım yanılırım da seninki ocaktan sonra bari işe yararKendince millete karşı ben torunlarıma hep baktım dedirtmeye çalışıyor bence aslında ocak ayından sonra bir yardımcı başlayacak o da onu kontrol için gelecek yani su an ben tek idare ediyorum ama git denmiyor işte, simdi git desem ocak ayında gelmez diye korkuyorum. Zaten herşeyi ters anlıyor ne desek alınıyor bende şu 4 ayı idare edip sonra fazla gitmem diye düşünüyorum. Ikiz olunca rest çekemiyorum maalesef.
Kendince millete karşı ben torunlarıma hep baktım dedirtmeye çalışıyor bence aslında ocak ayından sonra bir yardımcı başlayacak o da onu kontrol için gelecek yani su an ben tek idare ediyorum ama git denmiyor işte, simdi git desem ocak ayında gelmez diye korkuyorum. Zaten herşeyi ters anlıyor ne desek alınıyor bende şu 4 ayı idare edip sonra fazla gitmem diye düşünüyorum. Ikiz olunca rest çekemiyorum maalesef.
L lady8Biz ankara dayız, serinledi hava özellikle gece, kendimdd de bebekte de uzunlara geçtim ama uzun ve kollu 3_6 aylık bir iki şeyi var, biraz daha almam gerekiyor
Geçmiş olsun canım müdahale ettirmeyecek misin?Dün gece kızım uyumadığı için uykusuzdum bu gece de diş ağrısından uyuyamadım
Birebir aynı sorundan muzdaribim . İki haftalığına yardıma geldi. İlk haftadan tüm yatak düzenini unuttu çocuk . Kv iyi insan ama sırf kendi hoşuna gidiyor diye alıp alıp kucakta uyuttu ...şimdi o gidince napıcam bakalımValla hepimiz kayınvalidelerden cekiyoruz sanırım.Nen en sonunda kavga ettim yarın da kendi evime çıkıyorum..Bebeğimi hem kucağa hem de sallamaya alıştırdı .çocuk kucaktan inince uyanıyor ya
ben fotografini cekip gosterdimKizlar hamilelikten benim makat kısmında sıkıntı kaldı büyük tuvaletimi yaparken zorlanıyorum yapsamda kanama oluyor ve canım çok yanıyor. Genel cerraha gitmek istemiyorum alttan bakıcak diye ne yapmam lazım yada hala böyle sorunla uğraşanlar var mı?
Yanında yaşamıyorsa çok sorun etme. Yılda bir iki defa olacaksa yaniKızlar kv sağolsun yardıma geldi ama bazı davranışlar batıyor. Emzirirken yanıma odaya geliyordu şimdi iyice abarttı. Üzerime eğiliyor , çocuğu emerken görmek hoşuna gidiyormuş. Hiç mahremiyetim kalmadı. Kırmak da istemiyorum. Ne diyebilirim sizce?
Bi de çocuğu oğlum, annem diye seviyor. Kendi annemi uyardım ona bişey diyemiyorum
Başka şehirde ama tek torun . Sık sık gelmeyi planlıyor hatta bu şehre taşınmayı hayal ediyorYanında yaşamıyorsa çok sorun etme. Yılda bir iki defa olacaksa yani
evet canim bir gun bizler de bulusuruz insallah, bebisler buyusun de =)L lady8demlicaykeyfi sonsuzzz Ankaradakiler olarak kalabalığız galiba grupta :)
Buraya has sorunlarla ilgili de birbirimize danışabiliriz, iyi oldu bu . Başka var mı Ankara'da olan?
Kıyafet konuşulmuş bu arada . Ben de özellikle gece uzun kollu patikli giydiriyorum artık
Ben kendim şort tshirt soket çoraplayım ama üşüyorum biraz. Ev kuzey cephe ve yüksek bir muhitteyiz onun da etkisi vardır heralde . Dün gece bebeğe çıtçıtlı Body üzerine kalın penye hırka ve patikli alt giydirdim , üzerini örttüm. Yoksa nolurdu bilmiyorumevet canim bir gun bizler de bulusuruz insallah, bebisler buyusun de =)
suanda ben usuyorum ya, ne giydirsem bilemiyorum. Kendinizden 1 kat fazla giysin diyorlar ya. Ben corap giymeye falan basladim =)
Ay alsin o sabunu kendinekızlar bebeğim 2 gün kakasını yapmadı ama bi sıkıntısı yoktu beslenmesi falan iyiydi. bi gün daha bekleyip eczaneden fitil almayı düşünüyodum ve tam bebeğimin bezini değiştirirken kv poposuna sabun soktukızım hemen çığlık attı ağlamaya başladı ne olduğunu bile anlamadım yaaa aslında yalancı kabızlık denen şeymiş ve 4 güne kadar beklenebilirmiş müdahale etmeye gerek yokmuş. off aklıma geldikçe hala deliriyorum ben kızımın poposuna ıslak mendil bile değdirmiyorum kadın sabun sokuyo
Gecmis olsun canimDün gece kızım uyumadığı için uykusuzdum bu gece de diş ağrısından uyuyamadım
En basta yaninda emzirmekle hata yapmissin. Simdi bir sey desen sorun yaşarsın. Ama cok rahatsizsan soyle ki sınırı asmasin .Her seye goz yuman kabul eden gelin profilini sil kafasindan.Kızlar kv sağolsun yardıma geldi ama bazı davranışlar batıyor. Emzirirken yanıma odaya geliyordu şimdi iyice abarttı. Üzerime eğiliyor , çocuğu emerken görmek hoşuna gidiyormuş. Hiç mahremiyetim kalmadı. Kırmak da istemiyorum. Ne diyebilirim sizce?
Bi de çocuğu oğlum, annem diye seviyor. Kendi annemi uyardım ona bişey diyemiyorum
Fotoğrafını mi çekip gösterdinben fotografini cekip gosterdimyok yokmus. 3 tane sey saydi. Sicak suya oturmak gerekiyor. Fitil ve krem de verdi ama onlar sadece acisini aliyor.
Bol bol meyve sebze yiyip.kabiz olmamak gerekiyor ve bol su icmek gerek
Canım kan grubu ile ilgili degil, karaciğer ile ilgili de degil eksik tahliler vardi bununla ilgili onu verdik bugun bakalım umarim bişey çıkmaz anne sütü ile ilgili de olabilir deniliyor umarım öyledir zamanla geçermiş anne sütüne bagli iseSrkyesraaa Bebekteki sarılığın türü ne? Kan grubundan dolayı olansa geçmesi uzun sürüyor.
onun üç tane çocuğu varmış o böyle yaparmış sabunu fitil gibi kesip kullanırmış ve bi zararı yokmuş. ve ben internette yaptığım araştırmada çocuğa gereksiz yere acı verdiğini hatta makatta çatlağa yol açabileceğini okudum. sanki doktor ya da ilaç diye bişey yok. 50 sene önce nasılsa şimdi de öyle sanıyolar nedense.Okuduğum en manyak kv hareketlerinde ilk üçte girer bu. Bi kere 4-5 gün hatta bi hafta kaka yapmayabilir diyor doktorlar normal panik yapmayın diye. İkincisi velev ki kabız oldu sabun sokmak nedir ya aklım almadı
İlginç hiç krem olarak duymamistim gaza iyi gelen.. ben avusturyadayim sanırım bulurum burda teşekkür ederimTamany wind salbe gaz için ama türkiye de bulamadım
Nasıl peki faydasını gördün mü canımCnm arkadas yazmış sagolsun bana da bir akrabam verdı Almanya dan almışlar benim ailem Almanya da annemler geldiğinde bu kremi bilmiyordum Kasım ayında tekrar gelıcek annem eğer reçetesiz alabilirse üç beş tane getirecek Bı ihtiyacı olan olur belki diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?