2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

aynısı bende de oldu canım antibiyotik kullandım augmentin. sadece sık sık sağdım emzirdim banyoda masaj yaptım sıcak havlu falan koyabilirsin ya da sıcak su torbası.

Ayy ben fitili sokarken bile zorlanıyorum çıkıyor defalarca ağlıycak diye kıyamıyorum elimde eriyor falan kayınvaliden ne kadar hızlı ve yüzsüzmüş insan bi sorar önce
sanki ben annesi değil bostan korkuluğuyum sorma zahmetine bile girmiyo cidden bi de bana tavır yapıyo hem suçlu hem güçlü

Canım benim bebeğim gece hep yatak odasında beşiğinde.beşiğinde de yan yatma yastığıyla yan yatıo.ama gunduz ne yan ne sırt ustu uyumuyo duzgun anca yuzustu.oyuzden salonda yanımda olsun istiyorum.ana kucagı var beşikde oluyo gunduzde onda uyuyo yanımızda uyutabilirsem tabi.

Benim kendi annem geldi , faydası olmadı, gitti, kal demedim. Aslında ben işe dönünce ona baktıracaktım hatta ücret verecektik ama tamamen vazgeçtim. Bugun sorun yaşatan ilerde de bi şekilde yaşatır. Umarım yanılırım da seninki ocaktan sonra bari işe yarar

Biz ankara dayız, serinledi hava özellikle gece, kendimdd de bebekte de uzunlara geçtim ama uzun ve kollu 3_6 aylık bir iki şeyi var, biraz daha almam gerekiyor
L lady8 demlicaykeyfi sonsuzzz Ankaradakiler olarak kalabalığız galiba grupta :)
Buraya has sorunlarla ilgili de birbirimize danışabiliriz, iyi oldu bu . Başka var mı Ankara'da olan?
Kıyafet konuşulmuş bu arada . Ben de özellikle gece uzun kollu patikli giydiriyorum artık

Valla hepimiz kayınvalidelerden cekiyoruz sanırım.Nen en sonunda kavga ettim yarın da kendi evime çıkıyorum..Bebeğimi hem kucağa hem de sallamaya alıştırdı .çocuk kucaktan inince uyanıyor ya
Birebir aynı sorundan muzdaribim . İki haftalığına yardıma geldi. İlk haftadan tüm yatak düzenini unuttu çocuk . Kv iyi insan ama sırf kendi hoşuna gidiyor diye alıp alıp kucakta uyuttu ...şimdi o gidince napıcam bakalım

Kızlar kv sağolsun yardıma geldi ama bazı davranışlar batıyor. Emzirirken yanıma odaya geliyordu şimdi iyice abarttı. Üzerime eğiliyor , çocuğu emerken görmek hoşuna gidiyormuş. Hiç mahremiyetim kalmadı. Kırmak da istemiyorum. Ne diyebilirim sizce?
Bi de çocuğu oğlum, annem diye seviyor. Kendi annemi uyardım ona bişey diyemiyorum

ben fotografini cekip gosterdim yok yokmus. 3 tane sey saydi. Sicak suya oturmak gerekiyor. Fitil ve krem de verdi ama onlar sadece acisini aliyor.
Bol bol meyve sebze yiyip.kabiz olmamak gerekiyor ve bol su icmek gerek

Yanında yaşamıyorsa çok sorun etme. Yılda bir iki defa olacaksa yani

evet canim bir gun bizler de bulusuruz insallah, bebisler buyusun de =)
suanda ben usuyorum ya, ne giydirsem bilemiyorum. Kendinizden 1 kat fazla giysin diyorlar ya. Ben corap giymeye falan basladim =)

evet canim bir gun bizler de bulusuruz insallah, bebisler buyusun de =)
suanda ben usuyorum ya, ne giydirsem bilemiyorum. Kendinizden 1 kat fazla giysin diyorlar ya. Ben corap giymeye falan basladim =)
Ben kendim şort tshirt soket çoraplayım ama üşüyorum biraz. Ev kuzey cephe ve yüksek bir muhitteyiz onun da etkisi vardır heralde . Dün gece bebeğe çıtçıtlı Body üzerine kalın penye hırka ve patikli alt giydirdim , üzerini örttüm. Yoksa nolurdu bilmiyorum

Ay alsin o sabunu kendine
Dün gece kızım uyumadığı için uykusuzdum bu gece de diş ağrısından uyuyamadım
Gecmis olsun canim
En basta yaninda emzirmekle hata yapmissin. Simdi bir sey desen sorun yaşarsın. Ama cok rahatsizsan soyle ki sınırı asmasin .Her seye goz yuman kabul eden gelin profilini sil kafasindan.
Benimkini biraksam o da oyle olurdu
Gecen gun gittik .Hani düğün dernek filminde oglu yurt disindan gelince kadinin verdigi tepki var ya böğrüne vuruyor ,bağırıp kosuyor .Tam o sahneyi sergiledi.Bebegim korktu .
Icine katacakmis filan bebegi. Söylediğin sözün nereye gideceğini bilmeli insan

ben fotografini cekip gosterdim yok yokmus. 3 tane sey saydi. Sicak suya oturmak gerekiyor. Fitil ve krem de verdi ama onlar sadece acisini aliyor.
Bol bol meyve sebze yiyip.kabiz olmamak gerekiyor ve bol su icmek gerek
Fotoğrafını mi çekip gösterdin peki sıcak suya oturdun mu? Devam ediyormu o sikintin halâ? Acaba duphalac surupmu alsam hamileyken kullandım.

Srkyesraaa Bebekteki sarılığın türü ne? Kan grubundan dolayı olansa geçmesi uzun sürüyor.
Canım kan grubu ile ilgili degil, karaciğer ile ilgili de degil eksik tahliler vardi bununla ilgili onu verdik bugun bakalım umarim bişey çıkmaz anne sütü ile ilgili de olabilir deniliyor umarım öyledir zamanla geçermiş anne sütüne bagli ise

Okuduğum en manyak kv hareketlerinde ilk üçte girer bu. Bi kere 4-5 gün hatta bi hafta kaka yapmayabilir diyor doktorlar normal panik yapmayın diye. İkincisi velev ki kabız oldu sabun sokmak nedir ya aklım almadı
onun üç tane çocuğu varmış o böyle yaparmış sabunu fitil gibi kesip kullanırmış ve bi zararı yokmuş. ve ben internette yaptığım araştırmada çocuğa gereksiz yere acı verdiğini hatta makatta çatlağa yol açabileceğini okudum. sanki doktor ya da ilaç diye bişey yok. 50 sene önce nasılsa şimdi de öyle sanıyolar nedense.

Nasıl peki faydasını gördün mü canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…