2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ben fotografini cekip gosterdim yok yokmus. 3 tane sey saydi. Sicak suya oturmak gerekiyor. Fitil ve krem de verdi ama onlar sadece acisini aliyor.
Bol bol meyve sebze yiyip.kabiz olmamak gerekiyor ve bol su icmek gerek
Hemoroid ve anal fissür mü dedi onlardan bende de var yaa fitil olraka hangisini verdi

Evet çok iyi olur, mesela hangi çocuk doktoruna gidiyorsunuz memnun musunuz

Kizlar ek gidaya gecis kis mevsimine denk geliyor .Bebislerimize simdiden neler hazırlayabiliriz mevsim gecmeden bilgisi olan var mi ?

Canım yanına gidip emzirmedim ki. Özel bebek odası , Emzirme koltuğu var. Oraya geçiyorum peşimden geliyor...
Artık pes edip birkaç kez öbür odada emzirdim . Şimdi gel burda emzir , dur burda emzir diyor, rahat değilim deyip gidiyorum. Mümkün mertebe üstümü örtüyorum anlasın diye. O daha çok dibime giriyo . Bir de okumuş etmiş medeni bir insan yani.

Bugun bebeği sürekli kucağında uyutuyor diye vermedim, odamda durdum . Şakayla karışık kıskandım , fesatlandım falan diyor. Yanlışı bile bile yapıyor sanki

Geçmiş olsun canım müdahale ettirmeyecek misin?
Doktora gitmem lazım canım eşim bigün izin alıcak ben muayene olurken kızım durmaz tek gidemem hastaneye
Sağol canım
Kizlar ek gidaya gecis kis mevsimine denk geliyor .Bebislerimize simdiden neler hazırlayabiliriz mevsim gecmeden bilgisi olan var mi ?
Bende onu düşündüm meyve vs atabilirim buzluğa yoğurda vs katmak için ama eminde değilim

Aynı sıkıntı bende de var ve bende doktora gitmeye çekiniyorum daha dün yaparken bağırmamak için kolumu ısırdım morarttım

bizimki cok giydirince de agliyor. Kisin ne yapicaz bilmem
Fotoğrafını mi çekip gösterdin peki sıcak suya oturdun mu? Devam ediyormu o sikintin halâ? Acaba duphalac surupmu alsam hamileyken kullandım.
aslinda benim canim cok yandigi icin esime bir cek de goreyim durum cok mu kotu demistim. Muayeneye de gidince dr.a foto.da gostersem olur mu dedim olur tabi dedi. legen falan bir sey ayarlayip oturcan canim, bende yillardir var basur. İyi geliyor ama cok da firsat bulamiyorum ki. surubu ben hic kullanmadim
Hemoroid ve anal fissür mü dedi onlardan bende de var yaa fitil olraka hangisini verdi
2sini de dedi+1 sey daha vardi ama neydi hatirlamiyorum. Fitil bitti canim ya atmistim kutusunu
Evet çok iyi olur, mesela hangi çocuk doktoruna gidiyorsunuz memnun musunuz
canim bizim oglan baslarda cok agladi gunde 8 saat agladigi oluyordu. Kusmak desen sabahtan aksama kadar. Biz zaten acemi. Saglik sigortasi yaptirdik o panikle, memorial Sami hocaya gidiyoruz. bu krizde bizim icin pahali oldu ama ne yapayim, baska yerlerden kisacagim.
ben ev yapimi yogurt ve armut gibi meyvelerle baslayacagim canim. Ocak sonunda 6 ayi doluyor. Zaten her seyi 3 gun kuralina gore vere vere yaz gelir. Suan bir hazirligim yok yani.
Memorialda Memnune hocaya gidiyoruz , çok tatlı ilgili bilgili bence. Ama huyumdur illa başkasını da denerim. Bir dahaki randevuyu başka birine alacağım. Siz ?
biz de memorial Sami hocaya gidiyoruz canim. Simdilik memnunum. Memnune hoca dogumdan sonra kontrole gelmisti ona burun acmayi sormustum cok guzel acikladi =) biz saglik sigortasi yaptirdik, siz de mi o sekilde devam edeceksiniz?

Benim kızımda geçen ay 1 kilo almıştı 1 hafta sonra 2 aylık olacak ama kilo alımı az gecen aya göre , dediğin gibi gece yemiyor zorla az az besliyorum ondanmı acaba?
Ayda bir kilo normal sanırım benimkilerde ortalama 3 kilo doğdular şimdi 6 kilo oldular dr.normal demişti. Tam 3 ayı geçtik biz.

Aynı sıkıntı bende de var ve bende doktora gitmeye çekiniyorum daha dün yaparken bağırmamak için kolumu ısırdım morarttım
kizlar bende de hamilelikten sonra oldu catlak olusmus yuksek ihtimal sizde de oyle. bana duphalag verdi her aksam iciyorum. recbutin fitil verdi her aksam yatmadan once ve sicak suya otur dedi. ben dayanamadim bayan genel cerrah buldum gittim

Pıtırcık ta vardı ankaralı :) pek girmiyo gerçi artık..

Bebişler büyüsün de oyun grupları yapalım kızlar :)

Ben h&m’nin ince kumaşlı tulumları var onları giydiriyorum geceleri. 2 gündür soğudu gerçekten. Gündüz de kısa kol zıbın ve pantolona geçtik.

Çocuk doktoru konusunda da paylaşım yapabiliriz. Ben balgat 100. Yıl hastanesi ile akay lokman hekimi tecrübe ettim. Fena değil ama tam da kafama yatmadı açıkçası

Peki şimdi işe dönünce kime baktırmayı düşünüyorsun annen yakınında mı oturuyordu?

kizlar bende de hamilelikten sonra oldu catlak olusmus yuksek ihtimal sizde de oyle. bana duphalag verdi her aksam iciyorum. recbutin fitil verdi her aksam yatmadan once ve sicak suya otur dedi. ben dayanamadim bayan genel cerrah buldum gittim

Sağol cnm yarın çocuğu doktora götürecem çıkmışken fitil aliyim bari

Off çok sıkıntı veriyor ya ben surupla devam edeceğim en azından belki biraz toparlarım.

Evet felaket bir durum çok ilerlemişse en iyi çözüm ameliyat ama emziriyorum o da pek mümkün değil hem çekiniyorum da. Hamileyken de olmuştu proctolog krem ve fitil vermişti kadın doğumcum rahatlatmıştı baya yarın fitil aliyim bari

Ah yaa bizimki benim bebekler emerken çocuk mızmızlanıyorsa neredeyse mememi sıkıp çocuğun ağzına sokacak kadar abartıyor artık koyverdim iyice bende. Hatta sıcaklarda üstüne birşey giyme nasılsa hep emziriyorsun diyordu, aynı kadın meme ucu yarası olduğumda da sen fazla emzirmiyorsun niye yara olsunki bizden kan akardı yinede emzirirdik demişti!

Ben organik pazardan şeftali alıp soydum ikiye bölüp bölüp dondurucuya koydum bu hafta mürdüm erikte koymayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…