2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

keske daha erken gelseydin canim evine. Dedigin gibi neyse ne, bugun 1 tarhana corbasiyla durdum ama ne yapayim. Evlatlarla basbasa olmak daha stressiz. Benim de ablam yanimdaydi baslarda, cocuk agladikca gelip ne yaptigimi izliyordu. Sonunda dedim ki film mi oynuyor burada ya zaten cocuk durmuyor sinirleniyorum. Allah yardim eder, zaten hergun 1 gun daha buyuyorlar

Maalesef insanın annesi bile olsa bazen gereksiz konuşup gerebiliyor sen biraz bebisle yalnız kal başbaşa olunca sütünde artar eminim. Ben iki bebekle bile yalnız olunca sütüm artıyor.

Ay korktum bak şimdi bende vala boyle buyuk kızımla ikisini zor idare ediyorum bide bu başlarsa ben delirilim galıba.
Kalabalığın ortadına doğdu halbuki. Bakalım yaşamadan bilemiyo insan işte. Korkmam napim alışacağız.
insalaş canim sonucdu sureklı evde hapıs gibi yaşama hem sana hem oğlunu kotu etkı. Benim buyuk kızım kalabalık içinde iyiydi başda ama biara hastanede kaldık hasta oldu o kadar korkduki her gördüğü inssnı dr hemşire zan ediyordu. Ama şimdi de bazan yabancılardankorkarken bazan umrunda olmuyor.

anne sütü ile beslenen bebeklerin 4-5 gün kaka yapmaması normalmiş canım. Benimki de düzenli yapmıyor. 2 gün geçtiğinde bir çay kaşığı zeytinyağı veriyorum. o zaman yapıyor. Hatta geçen hafta 5. gün yaptı. Doktora gitmek için hazırlandık, arabaya biner binmez yaptı kakasını. Sonra geri döndük. Doktorumuzda normal dedi.

Korkma canım tamamen değişmiyor merak etme. Seninkide inşallah seni üzmez. Bebişlerinin seni yoracağını sanmıyorum :) özellikle miniğinin♡♡♡

Memnune hoca benim doğumuma giren çocuk doktoru:) ama ben sami hocayı daha çok sevmiştim.

Carter’s ın 3-6 ay tulumu şu an benim oğluma tam/küçük geliyo sınırında canım. Bence bi dene onu tam olabilir. Bence en iyi kıyafet mothercare beden ve kumaş kalite açısından ama onun da tarzını beğenmiyorum. Hm’nin de karakter kıyafetlerini çok beğeniyorum:)

40ı çıkmadan önce hastaneye kaç kez gittik memlekete gitmeden annemle akşam bebeği de aldık parka gittik gezdik hiç sesi çıkmazdı. Ayy emzik deme bizmki emziği alınca sesi kesiliyodu bugun onuda almadı dışarda. Huysuzum benim. Kızıyorum ediyorum o böyle uyurken melek gibi ya nasıl kzıyosun ne hallerle dünyaya geldi deyip kendimi yiyorum dualar okuyacağım okumasına da regl dönemimdeyim 7.güne girecez bitmedi eskiden bukadar sürmezdi. Hamile kalmadan önce yani. Ayy bide kuaförüm demesin mi adet mi olduun sen varya kesin hamile kalırsın tövbeler tövbesi ne diyon sen dedm adetim bitsin ilk işim ağda sonrasında spiral. Rabbim isteyen kullarına versin hayırlısıyla. Bize de bu bebeleri büyütmeyi nasip etsin sağlıklı sıhhatli (kafayı yemeden)

Kakasını yapamadıysa belki ondan ağrıyodur masaj duş vs denedin mi ? Fitili var mı dycem de erken yani bi kaç gün yapmaması da normal. Stres olma hiç senin bebeğin hissediyo bak :) düğün konusunda burdakine ve konyadakine gideriz ama insanların bebeği görmesini hiç istemiyorum eşimi kandırabilirim heran. Kız bi düğün olsada kurtları döksek diyodum ben ya :) abimin düğün kolay annem pek fazla bulunmayacak bebiş onda kalır

Ben de bugün elimde ütü havlu surekli koydum .Sonuc 2 birt yapti tamam .Karni hala cok sis .Gazlar oynuyor hissediyorum ama çıkmıyor.
Zaten gece hic uyumamisti .Gunduz cok az uyudu .Ben de o uyurken karnimi doyurdum az uzanayim derken uyandi tabii .Ve su anda bile yalnizim. Ne guzel bir saat evvel uyutmustum salonda .Bu kez de ust kattan gelen hoplayınca çıkan güm seslerine uyandi .Salondan odamiza geçelim diye babynestle tasirken az daha düşürüyordum. Uykusuzluk ve yorgunluk yine perişan etti .
Babamiz da cok bunalmismis da hamama gitti
Ben burda 3 gunde zor banyo yapiyorumGece doyurup vercem .Gecelere aksın biraz ogluyla .

Bebeği uyumayan anneler hayranım size 2 gündür uyumuyor bizimki uyutamıyorum pertim çıktı. şuan mutfakta karşıma sandalye koydum ayağımda sallıyorum bi yandan yemek yiyorum o derece fenalardayım.
Canim bir problemi olabilir mi gaz gibi ? Ben de ilk basta karni tok gazi da yok diyordum .Cunku cikiyordu gazi meger daha ne gazlar varmis bilmedigim .Istersen zeytinyağıyla masaj yap karnina rahatlar .
Selam kizlarr bayadir yazamiyorum nasilsiniz bebisler nasil
Hosgeldin canim.Ben yorgun, uykusuz biraz da mutsuzum.Gaz problemi yaşıyoruz .Bebek de çıldırıyor huysuz .
Sen nasilsin bebis napiyor?

H&m in magazalarında online gibi çeşit bulmadım ya da üç altı aylık bedenler olmuyordu, panço , soobe, idil bebeyi de beğeniyorum bu arda mothercareden ben de doğum öncesi tulum almıştım sıfır üç aylık ama hep bol geldi hatta hala bol bebeğim zayıf da doğmadı kalıpları büyük sanırım

Yaa ama sen tam yemeliksin maşallahh

canım gaz damlasını içirdim kimyon çayı içtim ve içirdim sıcak su torbası koydum karnına ve ayaklarına. zaten elim karnında sürekli hamur yoğurur gibi yoğuruyorum çocuğu :) bugün kaka yapmadı büyük ihtimalle sıkıntısı o inşallah yaparda oda rahatlar bende. Devam ederse zeytinyağını deniyim.

Ben deli gibi bezelye attim buzluga. Esimle ben cok severiz. Minnos da 6 aylik olunca puresini yaparim ona kurban bayraminda da butun milletin ilikli kemiklerini ben topladim sebzelerle hasladim muffin kaliplarinda dondurdum et suyu hazirladim.
Ne becerikli hatunlarimiz var yahu ben daha kemiğe dokunmuş insan degilim

Maşallah Batman'e :)

Genelde altıncı ayda ek gıdaya geçiliyormuş ya, size doktor mu dedi dördüncü ay için bir de nasıl olacak
Yok canım doktorla henüz konuşmadık. Benimki anne sütü hiç almıyor yüzde yüz mama. Böyle olunca daha erken geçiliyor ek gıdaya. Reflüyu de azaltıyor hatta. Sağlık ocaginda söylediler ben de biliyordum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…