2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar 1 aydır evde yoktum ya daha öncesi de malum doğum zamanı ev curcuna. Geçen hafta eve bir geldim zaten kendi eşyalarımı zor yerleştirdim ki evde dağılmadık dolap çekmece kalmamış. Nereyi açsam darmadağın düzen müzen bitmiş. Yavaş yavaş çekmece çekmece düzelttim olduğu kadar ama hala toparlayamadım evi. Gelince birtek banyoyu temizledim yüzlerce kişi geçti üstünden diye o kadar. En sonunda bugün temizlikçi aldım başedemedim. Benim temizlikçim de. Memleketimdeymiş başkasını çağırdım ama 180 liraya geldi sinir oldum. Benimki 140 dı ki piyasa öyle zaten. Mevburiyetten 180 i kabul ettim bu sefer. Bende yıkanmayacak oerdeleri bile yıkatıyorum.
Eşimle ilişkiye gelince yavaştan başladık 50. Günde ama bizde eşimde sıkıntı yok bende sıkıntı var. Kendi vücudumdan nefret ediyorum eşimin de görmesini istemiyorum aşırı kilo aldım çatlak sarkık. Eşime de söyledim beni nası beğeniyorsun diye saçmalama sen bana oğlumu verdin düzelir spora git istersen ben bakarım akşam diyor ama ben çok mutsuzum bedenimden

Kendi bedenimden mutsuz olma hali bende de var Doğum kilolarını vermeye çalışıyorum ama durdu gitmiyor 25 kg almıştım 10 u hemen gitti kalan 15 kg sabit gitmiyor bir türlü biraz spor yapayım dedim sezeryan dikişleri ağrımaya başladı hatta biraz da kızardı gibime geldi sanırım normal Doğumun en güzel yanı spora erken başlayabilmek biz sezeryanlılar zannedersem 6 ay olana kadar spor olmayacak hamile kaldığımda çok zayıftım şimdi doğal olarak eski kıyafetlerim olmuyor hala hamile pantolonlarımı giyiyorum kilo verebilenler nasıl verdi neler yaptı paylaşsalar keşke

Pançoyu hiç denemedim ama soobe ve idil baby güzel bence de. Mothercare bedenleri büyük ama bence iyi oluyor, rahat giydirip çıkarıyorum. bir de daha uzun giydirme lüksü var. Çok mothercareci olmuşum onu farkettim

Kanguru kullanan anneler hangi marka almıştınız memnun musunuz ?
Ben solomombaby aldim .Cok çaresiz kaldigim zamanlarda ona koyup ayakta yemek filan yiyorum .Ama su an yenidoğan aparatiyla filan uğraşmak zor geliyor .Bir iki kez kanguruda uyudu tam yerine koycam cirti acarken uyandi .Biraz büyüyünce daha işlevsel olacağını düşünüyorum .Su an zaten 15 20 dk tasidim mi dikislerim hemen aciyor.

Ben bebsi serum kullanıyorum tıkalı burnu hırıl hırıl edıyo arada. Hapşuruyoda. Dr a gidecez birszdan
Canım bizim de durum aynıydı hala öyle. Doktora gittik, o da sf önerdi başka birşey olmuyor heralde bu dönemde. Bebsiye baktım şimdi o da tek dozluk flakon denenlerden. Bence bu tür işe yaramıyor, yeterince basınç oluşmadığı için temizlemiyor gibi geldi bize. Böyle üç kutu evde dolu dururken gidip enjektör ve büyük sf aldık eczaneden. enjektör kesinlikle daha güzel sıkıyor aynı miktarda almasına rağmen. Hapşırması da doğal. zaten bebekler içerdeki sıvıyı o yolla atıyor. Endişelenme yani. İnşallah nezle grip değildir tabi.

Al benden de okadar ışığı açmam ben karanlıkta olur ne olacaksa kilom yok ama gobeğim

Fazla damlatmadm 5ml bir günde bitmesi lazımken ben 1haftada bitirdim bilmiyodum nasıl kullanıldığnı bi kaç damla damlatıyodum bazen unutuyodum günlerce. Kahvaltıyı zor yaptm eşim baktı bebeğe ama mızıl mızıl susmadı oğlan. Mamayo verdm uyuttm dr a öğleden sonra gideriz artk :/ bacakları kolu kafası sıcaktı peçeteyi ıslattm değdirdim biraz serinledi. Burası hâlâ sıcak. Camları da açamıyorum hasta olmasın diye. inşallah hasta olmazlar. Ben küçükken bronşit olmuşum 7yaşıma kadar ölü gibiydim annem ne çektm diyor. Allahım bebişlerimize sağlık versin.

Benim de göbek kaldı maalesef ama dikisin üzerinden sarkmiyor. Öne doğru ayva göbeği. 13 kilo almıştım 11 i gitti 2 kaldı. Kilo verdikce catlaklarim soldu ama hala belli tabii. Benim derdim de kilo almak aslında keşke biraz kilo kalsaydı üzerimde. Zayıflamak hiç istemiyorum çubuk bacak oluyorum öyle

Kararsız kaldım bende. Bakalım alacağm bende bitane sağol canm. Dikişler için krem kullanıyormusun sende

Hergün bişey buluyorum kafaya takacak varya şu zihnim boş kalmıyo bi bugun gezcez bakalım bide erkek çocuğu özen göstermek gerek

Kreme baslamistim ama yan taraflarda kanama oldu korktum .Simdilik biraktim .1 hafta sonra teorar deniyecem tekrar kanarsa dr u ariyacam.
Dikiş mi atılmıştı ? Benimki yapıştırma oldu biraz biraz küçük kabarcıklar var oda zamanla geçer heralde şuan geçti gibi bişey dokunabiliyorum artk. Bi tuhaf oluyodm dokunamıyodum.

Dikiş mi atılmıştı ? Benimki yapıştırma oldu biraz biraz küçük kabarcıklar var oda zamanla geçer heralde şuan geçti gibi bişey dokunabiliyorum artk. Bi tuhaf oluyodm dokunamıyodum.
Iki yanda var sadece .Ben de dokunamiyorum .karnimin ust kisimlarina da dokunamiyorum cok pürüzlü geliyor bana.

Pançoyu hiç denemedim ama soobe ve idil baby güzel bence de. Mothercare bedenleri büyük ama bence iyi oluyor, rahat giydirip çıkarıyorum. bir de daha uzun giydirme lüksü var. Çok mothercareci olmuşum onu farkettim
Evet aslında uzun süreli giydirme şansı oluyor ama yakaları açık gelince üşür diye düşünüyorum ,bir küçük beden mi alsam acaba , soobenin mağazalarında pek çeşit bulamıyorum online daha çeşitli ,taurus avm nin panço' sunda indirimli ürünler daha fazla gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…