- 1 Ağustos 2014
- 8.809
- 12.559
- 298
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #62.521
oyy massallah minik batman'eEki Görüntüle 2187957
Memnune hoca benim doğumuma giren çocuk doktoru:) ama ben sami hocayı daha çok sevmiştim.
Carter’s ın 3-6 ay tulumu şu an benim oğluma tam/küçük geliyo sınırında canım. Bence bi dene onu tam olabilir. Bence en iyi kıyafet mothercare beden ve kumaş kalite açısından ama onun da tarzını beğenmiyorum. Hm’nin de karakter kıyafetlerini çok beğeniyorum:)
canim beyaz gurultu acmani tavsiye ederim. Benim tek acma sebebim etraftan gelen sesler. Laftan anlamayan kaba bir yan komsum var 4 kisiler hepsi de kapi carpar hem de gece gunduz... Esim desen uyuyan cocugu uyandirmak icin kasten mi yapiyor bilmiyorum, cok gurultucu.Ben de bugün elimde ütü havlu surekli koydum .Sonuc 2 birt yapti tamam .Karni hala cok sis .Gazlar oynuyor hissediyorum ama çıkmıyor.
Zaten gece hic uyumamisti .Gunduz cok az uyudu .Ben de o uyurken karnimi doyurdum az uzanayim derken uyandi tabii .Ve su anda bile yalnizim. Ne guzel bir saat evvel uyutmustum salonda .Bu kez de ust kattan gelen hoplayınca çıkan güm seslerine uyandi .Salondan odamiza geçelim diye babynestle tasirken az daha düşürüyordum. Uykusuzluk ve yorgunluk yine perişan etti .
Babamiz da cok bunalmismis da hamama gitti
Ben burda 3 gunde zor banyo yapiyorumGece doyurup vercem .Gecelere aksın biraz ogluyla .
tedbirini aldiktan sonra bir sey olmaz insallah ya adet olmayan da hamile kalabilir40ı çıkmadan önce hastaneye kaç kez gittik memlekete gitmeden annemle akşam bebeği de aldık parka gittik gezdik hiç sesi çıkmazdı. Ayy emzik deme bizmki emziği alınca sesi kesiliyodu bugun onuda almadı dışarda. Huysuzum benim. Kızıyorum ediyorum o böyle uyurken melek gibi ya nasıl kzıyosun ne hallerle dünyaya geldi deyip kendimi yiyorumdualar okuyacağım okumasına da regl dönemimdeyim 7.güne girecez bitmedi eskiden bukadar sürmezdi. Hamile kalmadan önce yani. Ayy bide kuaförüm demesin mi adet mi olduun sen varya kesin hamile kalırsın tövbeler tövbesi ne diyon sen dedm adetim bitsin ilk işim ağda sonrasında spiral. Rabbim isteyen kullarına versin hayırlısıyla. Bize de bu bebeleri büyütmeyi nasip etsin sağlıklı sıhhatli (kafayı yemeden)
Kakasını yapamadıysa belki ondan ağrıyodur masaj duş vs denedin mi ? Fitili var mı dycem de erken yani bi kaç gün yapmaması da normal. Stres olma hiç senin bebeğin hissediyo bak :) düğün konusunda burdakine ve konyadakine gideriz ama insanların bebeği görmesini hiç istemiyorum eşimi kandırabilirim heran. Kız bi düğün olsada kurtları döksek diyodum ben ya :) abimin düğün kolay annem pek fazla bulunmayacak bebiş onda kalır
Bence işe yarıyor Bı akrabanın kızı kolik ona da verdim onda da işe yararsa o zaman tamam dıycem mucize ilaç bu inşallah sonucu yazarım burayaNasıl peki faydasını gördün mü canım
bizde de pek tık yok zaten şimdi olmaması daha iyi gibi malum pek vakit yok bebiş ten :)Ya kızlar bişe dicem biraz ayıp olcak ama kırkı çıktığından beri kocasıyla birlikte olmayan var mı? Yeni taşındık bi hafta oldu aynı yatakta yatıyoruz daha yeni bebeğim iki aylık oldu daha yanaşmadı birak çıtlatıyorum tık yok, bende pek hevesli değilim ama onun böyle olması da üzüyo valla, acaba hamilelik sürecinde soğumuşmudur var mı öyle şeyler pek bilmiyorum napcaz şimdi? Spiral taktırcam onada hayır diyo o korunurmuş sanki şey yapıyos töbe yaa
Bizim üç ay olmak üzere bizde de yok, korunma yöntemi olarak hep olduğu gibi kondom olacak, kırk kontrolde doktor fitil şeklinde vajina kuruluk için ilaç verdi bir hafta onu kullan öyle deneyin doğumdan sonra kuruluk olabilyor çünkü dedi ama ben o fitili bile kullanamayacak kadar isteksizim çünkü yorgunum aslında bu durum beni de düşündürüyor nereye kadar gidecek diyeYa kızlar bişe dicem biraz ayıp olcak ama kırkı çıktığından beri kocasıyla birlikte olmayan var mı? Yeni taşındık bi hafta oldu aynı yatakta yatıyoruz daha yeni bebeğim iki aylık oldu daha yanaşmadı birak çıtlatıyorum tık yok, bende pek hevesli değilim ama onun böyle olması da üzüyo valla, acaba hamilelik sürecinde soğumuşmudur var mı öyle şeyler pek bilmiyorum napcaz şimdi? Spiral taktırcam onada hayır diyo o korunurmuş sanki şey yapıyos töbe yaa
gecen gun de ben dert yanmistim canim bu konudan. Bebekten sonra boyle olmasi cok normal. Yine bir adaptasyon surecindeyiz. İkiniz de kendinizi hazir hissettiginizde olur. Esin de seni dusunuyordur, belki senin ustune gelmek istemiyordur.Ya kızlar bişe dicem biraz ayıp olcak ama kırkı çıktığından beri kocasıyla birlikte olmayan var mı? Yeni taşındık bi hafta oldu aynı yatakta yatıyoruz daha yeni bebeğim iki aylık oldu daha yanaşmadı birak çıtlatıyorum tık yok, bende pek hevesli değilim ama onun böyle olması da üzüyo valla, acaba hamilelik sürecinde soğumuşmudur var mı öyle şeyler pek bilmiyorum napcaz şimdi? Spiral taktırcam onada hayır diyo o korunurmuş sanki şey yapıyos töbe yaa
gunaydin canimGünaydın kızlar ben gün içinde kendimi çok bitkin hissediyorum başım hep ağrıyor hep uyumak istiyorum öylelş mutsuzluk hali de var sanki lohusa depresyonu gibi hatta bebeği annenlere göndereyim bir süre kendi halime kalayım diye içimden geçiriyorum ama Sonra böyle düşündüğüm için de üzülüyorum, vitaminleri bırakmıştım tekrar başlıcam artık belki iyi gelir
İnşallah canim.Korkma canım tamamen değişmiyor merak etme. Seninkide inşallah seni üzmez. Bebişlerinin seni yoracağını sanmıyorum :) özellikle miniğinin♡♡♡
canim saglik sigortasini ne kadara yaptirdin bende dusunuuorum cunku muayene ucregi 275 tl benim doktorun. bebegiminde burnu tikali sana ne soyledi doktor nasil actin burnunu. ben fizyolojik su damlatiyorjm 2 damla acaba az mi geliyo sabahtan beri huzursuz agliyo ve uyku halinde
Yaa çok tatlı olmuş maşallah.Eki Görüntüle 2187957
Memnune hoca benim doğumuma giren çocuk doktoru:) ama ben sami hocayı daha çok sevmiştim.
Carter’s ın 3-6 ay tulumu şu an benim oğluma tam/küçük geliyo sınırında canım. Bence bi dene onu tam olabilir. Bence en iyi kıyafet mothercare beden ve kumaş kalite açısından ama onun da tarzını beğenmiyorum. Hm’nin de karakter kıyafetlerini çok beğeniyorum:)
Ya kızlar bişe dicem biraz ayıp olcak ama kırkı çıktığından beri kocasıyla birlikte olmayan var mı? Yeni taşındık bi hafta oldu aynı yatakta yatıyoruz daha yeni bebeğim iki aylık oldu daha yanaşmadı birak çıtlatıyorum tık yok, bende pek hevesli değilim ama onun böyle olması da üzüyo valla, acaba hamilelik sürecinde soğumuşmudur var mı öyle şeyler pek bilmiyorum napcaz şimdi? Spiral taktırcam onada hayır diyo o korunurmuş sanki şey yapıyos töbe yaa
Benim daha yeni kırk çıktı ama hiç niyetim yokYa kızlar bişe dicem biraz ayıp olcak ama kırkı çıktığından beri kocasıyla birlikte olmayan var mı? Yeni taşındık bi hafta oldu aynı yatakta yatıyoruz daha yeni bebeğim iki aylık oldu daha yanaşmadı birak çıtlatıyorum tık yok, bende pek hevesli değilim ama onun böyle olması da üzüyo valla, acaba hamilelik sürecinde soğumuşmudur var mı öyle şeyler pek bilmiyorum napcaz şimdi? Spiral taktırcam onada hayır diyo o korunurmuş sanki şey yapıyos töbe yaa
Ben bebsi serum kullanıyorum tıkalı burnu hırıl hırıl edıyo arada. Hapşuruyoda. Dr a gidecez birszdanCanım iki damla çok az. Biz önce bebekler için flakon şeklinde 5 ml olan serum fizyolojiklerden aldık. Fakat onların plastik şişelerinden çok etkili sıkılmıyor ve çok pahalı. Şimdi tam doktorun yaptığı gibi şırınga ile büyük serum fizyolojik poşetinden çekiyoruz , enjektör / şırınga iğnesini çıkarıp tek burun deliğine tek seferde 5 ml sıkıyoruz. Çok tazyikli sıkma korkar ve canı yanabilir. Çok yavaş sıkarsan da etkisi olmaz. Bebek yatar pozisyonda iken başını yana çevir. Üstte kalan burun deliğinden sf sık, diğer delikten aksın. Sıktıktan hemen sonra senin tek elinin üzerinde çenesini de destekleyecek şekilde ters çevirip tut yerçekimi ile aksın. Bi kısmı ağzından gelebilir, bi kısmını yutabilir hatta biraz kusabilir sorun yok. Sürekli tıkalı ise günde üç kez uyku ve emme öncesine denk gelecek şekilde yapman etkili olur.
Sigorta bildiğim kadarıyla 1400 civarında tamamlayıcı sağlık sigortası . Tamamlayıcı olunca özel muayenehanede geçmez , genel olması lazım. Biz özel hastanelerde kullanıyoruz. 30-35 tl muayene ücreti ödüyoruz
Gelmeden önce adet oldum ben malum. Bugun 7.gün. ilişki dışında herşeyi yaşadık . dün bana adetin bitsin görüşcez dedi. Eşim boğa burcu malum düşkün. Bende adetim bitsin diye bekliyorumYa kızlar bişe dicem biraz ayıp olcak ama kırkı çıktığından beri kocasıyla birlikte olmayan var mı? Yeni taşındık bi hafta oldu aynı yatakta yatıyoruz daha yeni bebeğim iki aylık oldu daha yanaşmadı birak çıtlatıyorum tık yok, bende pek hevesli değilim ama onun böyle olması da üzüyo valla, acaba hamilelik sürecinde soğumuşmudur var mı öyle şeyler pek bilmiyorum napcaz şimdi? Spiral taktırcam onada hayır diyo o korunurmuş sanki şey yapıyos töbe yaa
Erkeklerde testosteron neden düşüyor acaba Doğum yapıp hormon dengesi altüst olan bizizBenim daha yeni kırk çıktı ama hiç niyetim yok
Erkeklerde de bu dönemde testosteron düşüyormuş dedi eşim
Canım ben bu kanguru olayına baya zaman harcayıp araştırma yaptım ergonomi kumaş kalitesi vs açısından en iyisi ergobaby hatta yabancı sitelerden de araştırdım ne yazıkki çok pahalı bizim ülkemizde ben yine de 2. El sitelerinden araştırıp düzgün temiz bir şey uygun fiyata aldım gel gör ki bizim bebek nefret etti kanguru olayından 30 saniye bile durmadı içinde bağırdı çağırdı öyle olunca ben de elimdeki kangurusu çıkardım başka bir 2. El sitesinden, bu bebek milletinin huyu belli olmuyor kanguruda mışıl mışıl uyuyan bebekler de varKanguru kullanan anneler hangi marka almıştınız memnun musunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?