2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ewt çok kolay yapılacak bir şey bile iki saat sürüyor,sabretmekten başka şansımız yok bir de ikinci ay aşısı biraz yordu beni bebek fazla mızmız oldu

fazla kilo var ama saglikli yemek yapacak firsat yok be canim... Dogumdan "sonra" kilo aldim ben maalesef
Yemek yapıyorum ama kendim için sağlıklı yemek yapamıyorum bende en azından ekmeksiz yemeyi düşünüyorum şimdilik bebelere makarna pilav genelde yemiyorlar başka şey

Ewt çok kolay yapılacak bir şey bile iki saat sürüyor,sabretmekten başka şansımız yok bir de ikinci ay aşısı biraz yordu beni bebek fazla mızmız oldu
normal mizmizliklari yetmiyor bir de aşisi, atak haftasi tuz biber oluyor harika

Yemek yapıyorum ama kendim için sağlıklı yemek yapamıyorum bende en azından ekmeksiz yemeyi düşünüyorum şimdilik bebelere makarna pilav genelde yemiyorlar başka şey
ben sadece kahvaltida ekmek yiyorum. Ama tatliya cok duskun oldum. Bebege sabredemedikce tatli bir seyler yer oldum. Bir de zaten aç gezdigim de çok. O zaman seker dusunce de insanin cani tatli istiyor.

Oyy sizin daha 40 yeni çıkmış, maşallah:)

Mothercare’in 0-3 aylığı, carter’s in 3-6 aylıkları neredeyse aynı boyut. Bende bi civil bakayım o halde, hiç girmemiştim mağazasına

Tamamlayıcı sigortayı ben de düşünüyorum bebek için hamilelikte kendime yaptırmıştı 15 TL ödyorduk muayenlerde, peki hastanenizde muayene süresi ne kadar bazen doktorlar acele ettiriyor aklımda sorularla çıkıyorum

Canım tamamlayıcı Memorial da geçmiyor diye biliyorum? Memnune hocaya ne kdr muayene ücreti ödüyorsunuz?

Ya oğlanı uyutuyoruz anne baba kahvaltı ediyoruz tam bi iki iş yapayım makine toplayım doldurayım derken çıt oğlan uyanıyor çıt sesine bile ya napıcamı şaşırdım gündüz uykusu çok hafif. Hiç de sessiz ortama alıştırmadım ama iş yapmak çok zorlaştı terlik sesine bile uyanıyor

Allah yardımcın olsun canım, sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Ben de bazen kilo verdim diye teselli ediyorum kendimi .Ama az daha verirsem bir deri bir kemik kalcam.
Oyy sizin daha 40 yeni çıkmış, maşallah:)

Mothercare’in 0-3 aylığı, carter’s in 3-6 aylıkları neredeyse aynı boyut. Bende bi civil bakayım o halde, hiç girmemiştim mağazasına
Civilin kendi markasında ürün almanı tavsiye etmem 2 tane uzun kollu citcitli almismisim .Sadece 2 kez giydirdim.Hem tuylenme yapti hem de önündeki baskisi cikti.

Ayda bir kilo normal sanırım benimkilerde ortalama 3 kilo doğdular şimdi 6 kilo oldular dr.normal demişti. Tam 3 ayı geçtik biz.

Geçen ay öyleydi bu ay daha az oldu canım bakalım haftaya pazartesi 2. Ay bitimi kontrolü için gidicez orda anlarız .

Aynı benim kızım ya Tv açıyorum yanına mutfağa gidiyorum bir bardak yıkıyorum tık diyo şık benim kız uyanıyo :)

beyaz gurultu ac canim, cok yuksek sesle acmasan da faydasi olur

bizde de pek tık yok zaten şimdi olmaması daha iyi gibi malum pek vakit yok bebiş ten :)
Canım valla bizde vakit var bebeğimde düzenli uyuyo herşey yolunda bizim kocada tık yok valla illa bağırıp çağırcam aklı başına gelsin yada böyle devam ederse hayran dümen :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…