- 1 Ağustos 2014
- 8.809
- 12.559
- 298
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #62.581
sen yine iyisin ya, ben karsi taraf istemese oyle yasarimCanım valla bizde vakit var bebeğimde düzenli uyuyo herşey yolunda bizim kocada tık yok valla illa bağırıp çağırcam aklı başına gelsin yada böyle devam ederse hayran dümen :))
Evet bende düşünüyorum nereye kadar böyle olcak sanırım biçok kişi böyle :) bende isteksizim bide insan korkuyo hamile kalırım diye, hamilelikte bizdedi yoktu düşük riskinden nerdeyse 8 aydır kardeş misali :))Bizim üç ay olmak üzere bizde de yok, korunma yöntemi olarak hep olduğu gibi kondom olacak, kırk kontrolde doktor fitil şeklinde vajina kuruluk için ilaç verdi bir hafta onu kullan öyle deneyin doğumdan sonra kuruluk olabilyor çünkü dedi ama ben o fitili bile kullanamayacak kadar isteksizim çünkü yorgunum aslında bu durum beni de düşündürüyor nereye kadar gidecek diye
Evet olasilir çünkü kırkım çıktığında dedi aşkım kırkım çıktıgecen gun de ben dert yanmistim canim bu konudan. Bebekten sonra boyle olmasi cok normal. Yine bir adaptasyon surecindeyiz. İkiniz de kendinizi hazir hissettiginizde olur. Esin de seni dusunuyordur, belki senin ustune gelmek istemiyordur.
Ya canım valla istekli değilim ama onun istamamesine uyuz olyorum bide normal doğum yapmışım merak ediyorum herşel yolunda mı diya kocaman kafa çıktı sonuçta ordansen yine iyisin ya, ben karsi taraf istemese oyle yasarim
Bende annemdeydim yeni geçtik eve taşındık bi hafta oldu çaktırmadan talep ediyorum ama kaçamak cevap variyo anlamadım niye istameyo, çok yorğunum diyip duruyo :) duygusal açıdan bencede olması şart bizde çok düşkün değiliz ama evlilikte olmazsa olmaz bence çiftlari birbirine bağlarBizde iki aylık olduk ama ben annemde kalıyorum eşim bu ay sonu gelecek bizi almaya. Yanında olsaydım sanırım ne zaman yanaşacağını bilemezdi uygun olup olmadığımı isteyip istemediğimi bilemezdi benden beklerdi diye tahmin ediyorum. Çünkü adet zamanlarımda da bittiğinde benden beklerdi. Çok hevesli olmasakta duygusal açıdan buna ihtiyacımız var diye düşünüyorum. Bebeklerle uğraşmak bu kadar yoruyorken annelikten sıyrılıp biraz kadınlığımızı hissetmek iyi gelir sanırım. Bence sen talep et.
kac gundur rahim toparlamistir canim kendini. Dikisin cok muydu? Benim sezaryen dikisleri tamamen gecmedi mesela daha. Herkeste ayni kaygilar var ama. Sonucta yeni evli gibi oluyorz dogumdan sonra ilk iliskiYa canım valla istekli değilim ama onun istamamesine uyuz olyorum bide normal doğum yapmışım merak ediyorum herşel yolunda mı diya kocaman kafa çıktı sonuçta ordan
Aaa gerçekten mi banim eşimin kesin düşmüş testesteron hormanları. Kırkım çıknca bende istemiyordm ama iki aylık oldu yavrum zamanı geldi sanki :) hayır üstüne atlasam hamile kalırım diye korkuyorum spiral taktırmak lazım en garantisi onu taktırmalada korkuyorum kadın olmak zorBenim daha yeni kırk çıktı ama hiç niyetim yok
Erkeklerde de bu dönemde testosteron düşüyormuş dedi eşim
Eşinin istemasi güzel valla bizimki hiç hevesli değil hepten kardeş gibi olcaz yakında , genelde ban istiyorum yüzsüzlüğe vrdum kendisi pek düşkün değil. Bide korunmayı garantilesek iyi olrurdu :)Gelmeden önce adet oldum ben malum. Bugun 7.gün. ilişki dışında herşeyi yaşadık . dün bana adetin bitsin görüşcez dedi. Eşim boğa burcu malum düşkün. Bende adetim bitsin diye bekliyorum
Kızların dediği gbi yeni sürece girdik. Bişeyler yaşadığımız zaman bebek ağlayacak mesela. Hani filmlerde olurya :) takma kafana. Buda düzene girecek. Hamilelil lohusalık alışma süreci derken 1buçuk yıl eşler arasnda uzaklık olabilir normal canım. Eşin yanaşmıyosa sen yanaş. Sonrasında o gelir zaten.
Canın bende kesi yoktu yırtılmadan iç dikiş vardı iyileşmiytir diye düşünüyorum. Yani neticede ilk ilişki doğumdan sonra insanda merak oluyo çok ertelemek istamiyorum olsunda bitsin :)) inş ilk günkü gibi acımazkac gundur rahim toparlamistir canim kendini. Dikisin cok muydu? Benim sezaryen dikisleri tamamen gecmedi mesela daha. Herkeste ayni kaygilar var ama. Sonucta yeni evli gibi oluyorz dogumdan sonra ilk iliski
Ayy spiral taktrcm ben. Hiç bi şekilde işimi şansa bırakamam öyle geri çekilmeymiş flan anlamam :)Eşinin istemasi güzel valla bizimki hiç hevesli değil hepten kardeş gibi olcaz yakında , genelde ban istiyorum yüzsüzlüğe vrdum kendisi pek düşkün değil. Bide korunmayı garantilesek iyi olrurdu :)
Ben uyutunca parmak uclarimda yürüyorum.Muhabbet kusumun sesini kesiyorum (koridorda hic otmez) Mutfağa girsem de makine filan yerlestiremiyorum .Kendi sonumu hazirlamak oluyor cunku yaptığımda.Ya oğlanı uyutuyoruz anne baba kahvaltı ediyoruz tam bi iki iş yapayım makine toplayım doldurayım derken çıt oğlan uyanıyor çıt sesine bile ya napıcamı şaşırdım gündüz uykusu çok hafif. Hiç de sessiz ortama alıştırmadım ama iş yapmak çok zorlaştı terlik sesine bile uyanıyor
Seninki galiba normal doğum canım benim de ilk bebeğim normaldi ve kuruluktan biraz zor olmuştu bence kayganlaştirici mutlaka kullan derim daha rahat olurCanın bende kesi yoktu yırtılmadan iç dikiş vardı iyileşmiytir diye düşünüyorum. Yani neticede ilk ilişki doğumdan sonra insanda merak oluyo çok ertelemek istamiyorum olsunda bitsin :)) inş ilk günkü gibi acımaz
Kızlar ben hamile kaldığımdan beri eşimle birlikte olmadık düşünün 9 ay ordan 2.5 ayda böyle geçen artık bir kere birliktelik yaşadık tabi cnm yandi biraz.Ayy spiral taktrcm ben. Hiç bi şekilde işimi şansa bırakamam öyle geri çekilmeymiş flan anlamam :)
acimaz canim ama kayganlastirmaya bir seyler kullanmak iyi olur.Canın bende kesi yoktu yırtılmadan iç dikiş vardı iyileşmiytir diye düşünüyorum. Yani neticede ilk ilişki doğumdan sonra insanda merak oluyo çok ertelemek istamiyorum olsunda bitsin :)) inş ilk günkü gibi acımaz
Canım 5 ml tek doz oluyor. Bir sıkımlık. Damla damla iş görmez. Sf kullanımını bikaç sayfa önce bir tarif ettim ona bak istersenFazla damlatmadm 5ml bir günde bitmesi lazımken ben 1haftada bitirdim bilmiyodum nasıl kullanıldığnı bi kaç damla damlatıyodum bazen unutuyodum günlerce. Kahvaltıyı zor yaptm eşim baktı bebeğe ama mızıl mızıl susmadı oğlan. Mamayo verdm uyuttm dr a öğleden sonra gideriz artk :/ bacakları kolu kafası sıcaktı peçeteyi ıslattm değdirdim biraz serinledi. Burası hâlâ sıcak. Camları da açamıyorum hasta olmasın diye. inşallah hasta olmazlar. Ben küçükken bronşit olmuşum 7yaşıma kadar ölü gibiydim annem ne çektm diyor. Allahım bebişlerimize sağlık versin.
eczanede oluyor canim kayganlastirici jel. Ben bir ara hindistan cevizi yagi kullandim dogal olsun diyeUyutma tavsiyeleri için sağ olun kızlar
Afilim92 demlicaykeyfi
@minaaaako ah bebek uykusu hep aynı demek ki :))
Ilişki konusunu konuşuyorsunuz da bu kuruluk için jel kullanılıyormuş bir tavsiyesi olan olacak var mı acaba Normalde biz de bir kere denedik sadece , o da çok canım yandı bir kaç deneme gerekti. yorgunluk ve zaman kısıtıyla pek fırsat bulamadık açıkçası uç aya gireceğiz... Hamilelikte var nerden baksan 6 aydır bakınıyoruz :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?