2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım valla bizde vakit var bebeğimde düzenli uyuyo herşey yolunda bizim kocada tık yok valla illa bağırıp çağırcam aklı başına gelsin yada böyle devam ederse hayran dümen :))
sen yine iyisin ya, ben karsi taraf istemese oyle yasarim

Evet bende düşünüyorum nereye kadar böyle olcak sanırım biçok kişi böyle :) bende isteksizim bide insan korkuyo hamile kalırım diye, hamilelikte bizdedi yoktu düşük riskinden nerdeyse 8 aydır kardeş misali :))

gecen gun de ben dert yanmistim canim bu konudan. Bebekten sonra boyle olmasi cok normal. Yine bir adaptasyon surecindeyiz. İkiniz de kendinizi hazir hissettiginizde olur. Esin de seni dusunuyordur, belki senin ustune gelmek istemiyordur.
Evet olasilir çünkü kırkım çıktığında dedi aşkım kırkım çıktı dedi biraz daha iyileş iyi o zaman bay beybi dedi :)) bakalım hevesi ne zaman gelcek. Bende hevesli değilim ama onun istememesi uyuz hayır hepten iş görememez olcak ondan korkuyorum :))) töbe yarabbim

Bende annemdeydim yeni geçtik eve taşındık bi hafta oldu çaktırmadan talep ediyorum ama kaçamak cevap variyo anlamadım niye istameyo, çok yorğunum diyip duruyo :) duygusal açıdan bencede olması şart bizde çok düşkün değiliz ama evlilikte olmazsa olmaz bence çiftlari birbirine bağlar

Ya canım valla istekli değilim ama onun istamamesine uyuz olyorum bide normal doğum yapmışım merak ediyorum herşel yolunda mı diya kocaman kafa çıktı sonuçta ordan
kac gundur rahim toparlamistir canim kendini. Dikisin cok muydu? Benim sezaryen dikisleri tamamen gecmedi mesela daha. Herkeste ayni kaygilar var ama. Sonucta yeni evli gibi oluyorz dogumdan sonra ilk iliski

Benim daha yeni kırk çıktı ama hiç niyetim yok
Erkeklerde de bu dönemde testosteron düşüyormuş dedi eşim
Aaa gerçekten mi banim eşimin kesin düşmüş testesteron hormanları. Kırkım çıknca bende istemiyordm ama iki aylık oldu yavrum zamanı geldi sanki :) hayır üstüne atlasam hamile kalırım diye korkuyorum spiral taktırmak lazım en garantisi onu taktırmalada korkuyorum kadın olmak zor

Eşinin istemasi güzel valla bizimki hiç hevesli değil hepten kardeş gibi olcaz yakında , genelde ban istiyorum yüzsüzlüğe vrdum kendisi pek düşkün değil. Bide korunmayı garantilesek iyi olrurdu :)

kac gundur rahim toparlamistir canim kendini. Dikisin cok muydu? Benim sezaryen dikisleri tamamen gecmedi mesela daha. Herkeste ayni kaygilar var ama. Sonucta yeni evli gibi oluyorz dogumdan sonra ilk iliski
Canın bende kesi yoktu yırtılmadan iç dikiş vardı iyileşmiytir diye düşünüyorum. Yani neticede ilk ilişki doğumdan sonra insanda merak oluyo çok ertelemek istamiyorum olsunda bitsin :)) inş ilk günkü gibi acımaz

Eşinin istemasi güzel valla bizimki hiç hevesli değil hepten kardeş gibi olcaz yakında , genelde ban istiyorum yüzsüzlüğe vrdum kendisi pek düşkün değil. Bide korunmayı garantilesek iyi olrurdu :)
Ayy spiral taktrcm ben. Hiç bi şekilde işimi şansa bırakamam öyle geri çekilmeymiş flan anlamam :)

Kızlar bebeğim 2 aylık yani sezeryandan 2 ay geçmiş ne zaman spor yapa bilirim acaba göbek gerdirmeye ihtiyacım var göbeğin şişi gitmiş ama deri sarkıklığı sarkıklığı var , yanlış hatırlamıyorsam sezeryandan 4 ay sonra spor yapa bilirmişiz ama kesin bilgi değil

Ben uyutunca parmak uclarimda yürüyorum.Muhabbet kusumun sesini kesiyorum (koridorda hic otmez) Mutfağa girsem de makine filan yerlestiremiyorum .Kendi sonumu hazirlamak oluyor cunku yaptığımda.
Az once banyo yaptirdim .Gazini da çıkardım. Uyumadan sabahladik artik yorgun düştü uyuyacak tam bizim yontma tas devrinden kalma komsular tepemizde ceviz kiriyor .Yahu bi ceviz kiracagi kac paradir ki tepemizde tak tak tak .Beyaz gürültü actim ve kucağımda yatiyor su anda.

Seninki galiba normal doğum canım benim de ilk bebeğim normaldi ve kuruluktan biraz zor olmuştu bence kayganlaştirici mutlaka kullan derim daha rahat olur

Bu arada kızlar hani ilk başlarda insan istemiyor ya ta ki siftahı yapana kadar sonra hep canınız isteyecek :)))

Ayy spiral taktrcm ben. Hiç bi şekilde işimi şansa bırakamam öyle geri çekilmeymiş flan anlamam :)
Kızlar ben hamile kaldığımdan beri eşimle birlikte olmadık düşünün 9 ay ordan 2.5 ayda böyle geçen artık bir kere birliktelik yaşadık tabi cnm yandi biraz.

Biz ilişkiye girdik eşim istedi yoksa ben hiç hevesli değildim
Ben zor doğumdan dolayımıdır nedir çok korktum ilk gün gibi bi korku vardı içimde sonra bebek çıktı ordan ne korkuyorsun diye kendimi teselli ettim biraz kuruluk vardı sanırım ama çokda zor değildi :)

Bu arada bugün dişciye gittim kızlar. Doktor film istedi çektirdim. Çürük köke yayılmış çekilmesi lazım dedi ama benim çektiresim yok azı diş bide, başka bi doktora gitsem mi sizce diş kaybetmek iyi değil belki kanalla falan hallolur bu doktorada söyledim ama olmaz çekilmeli dedi. Ilaç verdi bitince gel dedi.

Uyutma tavsiyeleri için sağ olun kızlar
Afilim92 demlicaykeyfi
@minaaaako ah bebek uykusu hep aynı demek ki :))

Ilişki konusunu konuşuyorsunuz da bu kuruluk için jel kullanılıyormuş bir tavsiyesi olan olacak var mı acaba Normalde biz de bir kere denedik sadece , o da çok canım yandı bir kaç deneme gerekti. yorgunluk ve zaman kısıtıyla pek fırsat bulamadık açıkçası uç aya gireceğiz... Hamilelikte var nerden baksan 6 aydır bakınıyoruz :))))

acimaz canim ama kayganlastirmaya bir seyler kullanmak iyi olur.

Canım 5 ml tek doz oluyor. Bir sıkımlık. Damla damla iş görmez. Sf kullanımını bikaç sayfa önce bir tarif ettim ona bak istersen

eczanede oluyor canim kayganlastirici jel. Ben bir ara hindistan cevizi yagi kullandim dogal olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…