- 21 Mayıs 2018
- 384
- 367
- 53
- 28
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #62.621
biz ilk kontrolümüze eşimle beraber gittik. doktor ben hiç bişey demeden işine kimseyi karıştırma dedi. böylece rahat rahat herkese çemkirebiliyorum bebeğime karıştıklarındaAy gerçekten öyle ya arada mesela Babaanneme ziyarete gidiyorum ya da kayınvalideme ziyarete gidiyorum burnumdan Getiriyorlar yok Çocuğun neyi var yok çocuğun gözü akıyor yok çocuğun bilmem nesi bu çocuk niye ağlıyor ya çocuk kendini ifade edemediği için sadece ağlıyor Yani bizim gibi konuşamıyor ki onun konuşma dili de ağlamak yok bu çocuk aç daha yeni 7 diyorsun yok bu çocuk aç gazını çıkardık diyorsun yok çıkarmamış yok bilmem ne Her şey sadece Kendileri biliyorlar çünkü
Işte onun yetiştirdikleri çocuklarda yetiştirdikleri kalitede olur maalesef ben de çocuğumun düzgün beslenme seni isterim yanlış yerleri bulaşmaması isteyen Ancak geçen Ne oldu mesela karpuz yerken Kayınpederim Çocuğun ağzına karpuzu değdirdi neymiş canı çekermişbiz ilk kontrolümüze eşimle beraber gittik. doktor ben hiç bişey demeden işine kimseyi karıştırma dedi. böylece rahat rahat herkese çemkirebiliyorum bebeğime karıştıklarındagerçi haberin olmadan bişey yaptıklarında sonradan çemkirsen bile bi faydası olmuyo malesef. bi de ek gıdaya geçtiklerinde neler yaşayacağız allah bilir herkes çocuğa bişey yedirmeye çalışcak ben de onu yedirmeyin bunu vermeyin diye bağıra bağıra ortalıkta dolaşcam.benim eşimin ailesi "ben şu kadar çocuk büyüttüm ben yaptım bişey olmadı" diyenlerle dolu.
daha ek gıdaya geçmeden başlamış sizinkiler allah sabır versinIşte onun yetiştirdikleri çocuklarda yetiştirdikleri kalitede olur maalesef ben de çocuğumun düzgün beslenme seni isterim yanlış yerleri bulaşmaması isteyen Ancak geçen Ne oldu mesela karpuz yerken Kayınpederim Çocuğun ağzına karpuzu değdirdi neymiş canı çekermiş
canım normal doğum muydu senin? dikiş var mı?Kızlar ben hamile kaldığımdan beri eşimle birlikte olmadık düşünün 9 ay ordan 2.5 ayda böyle geçen artık bir kere birliktelik yaşadık tabi cnm yandi biraz.
normal doğum yapıp dikişi olanlar dikişleriniz kaç günde düştü?ben 45. gündeyim hala düşmeyen yerler var. doktor 70 güne kadar sürebilir dedi. dikişler düşmese de yara iyileşmiştir diye düşünerek eşimle ilişkiye girmeyi denedik ama dikiş yerim acıdı devam etmedik. sizde ilişki kaçıncı günde oldu? dikiş yerleriniz acıdı mı?
Çocuğum atmayın çocuğum atmayın diye diye dilimde tüy bitti sakal çıkmaya başladı Ona rağmen devam ettiler Bir şey olmaz diye sonra 5 gün hastanede yattık enfeksiyondan İlla hastanede mi yatmamız gerekiyordu yanidaha ek gıdaya geçmeden başlamış sizinkiler allah sabır versinhayır bi de laf söyleyince suçlu biz oluyoruz tavır falan yapıyolar daha da deliriyorum. milletin gönlü olsun diye çocuğumun sağlığıyla oynayamam kimse kusura bakmasın.
Contrubex canim .Direk aldik dr soyledi recetesiz satiliyor.Hangi kremi kullaniyosun canim reçeteli mi
Tatliya bende duskun hale geldim.
Cocuk agliyoe kahvalti baxen yapıncaya kadar dolaptaki lokumlari kuru pastalari yiyorum.
Onlarda olmasa ac kalicam
Canim o ilk adımı atmaya korkuyor bence.
Bizde 2 aylik olduk.
Eism birturlu yaklasmiyor.
En sonunda ben yaklastim.
En azından ilk deneme oldu. Vazeln kullandm ben korkuma.belki yanlis ama bilmiyorum ise yaradi. Sezarysn oldum ben.
Bende kendimden catlaklardab ddolayi utanıyorum
Canim aparat yoksa kullanma .Yenidogan icin kundak gibi ici elyafli bir parça var .Alt kısmında yastik var .Bacaklarını yastigin iki yanina koyup cirt cirtliyorsun kundak gibi dusme riski yok .Bende solomom alacaktım baby2go alıverdik bakarken bakarken ama yenidoğan aparatı yok sanki. 3 15 kg arası diyor da ben oturtamadım oğlumu kanguruya. Baby2go kanguru kullanan var mı aramızda?Afilim92
Aynen canım bende taktırcam en garantisi vallaAyy spiral taktrcm ben. Hiç bi şekilde işimi şansa bırakamam öyle geri çekilmeymiş flan anlamam :)
Kullanıcam sanırım. Ya kimide isteksz oluyomuş inşş öyle olmazSeninki galiba normal doğum canım benim de ilk bebeğim normaldi ve kuruluktan biraz zor olmuştu bence kayganlaştirici mutlaka kullan derim daha rahat olur
Bu arada kızlar hani ilk başlarda insan istemiyor ya ta ki siftahı yapana kadar sonra hep canınız isteyecek :)))
İyi yapmışsın canım hayır anlamıyorum davatiye bekliyo sanırım:) bende atıcam ilk adımı da korunmayı garantilemem lazım :)Hangi kremi kullaniyosun canim reçeteli mi
Tatliya bende duskun hale geldim.
Cocuk agliyoe kahvalti baxen yapıncaya kadar dolaptaki lokumlari kuru pastalari yiyorum.
Onlarda olmasa ac kalicam
Canim o ilk adımı atmaya korkuyor bence.
Bizde 2 aylik olduk.
Eism birturlu yaklasmiyor.
En sonunda ben yaklastim.
En azından ilk deneme oldu. Vazeln kullandm ben korkuma.belki yanlis ama bilmiyorum ise yaradi. Sezarysn oldum ben.
Bende kendimden catlaklardab ddolayi utanıyorum
Sen nasıl uyutuyosunYa oğlanı uyutuyoruz anne baba kahvaltı ediyoruz tam bi iki iş yapayım makine toplayım doldurayım derken çıt oğlan uyanıyor çıt sesine bile ya napıcamı şaşırdım gündüz uykusu çok hafif. Hiç de sessiz ortama alıştırmadım ama iş yapmak çok zorlaştı terlik sesine bile uyanıyor
Korkma acımaz :))Aynen canım bende taktırcam en garantisi vallatabi korkuyorum o ayrı :))
Bebek ağlıyor mu onu sıkarken? Bizimki krize giriyor aglamaktanCanım 5 ml tek doz oluyor. Bir sıkımlık. Damla damla iş görmez. Sf kullanımını bikaç sayfa önce bir tarif ettim ona bak istersen
O da cc ekiniyor olabilirİyi yapmışsın canım hayır anlamıyorum davatiye bekliyo sanırım:) bende atıcam ilk adımı da korunmayı garantilemem lazım :)
Tamam canm bende alaym o zamabContrubex canim .Direk aldik dr soyledi recetesiz satiliyor.
Canim aparat yoksa kullanma .Yenidogan icin kundak gibi ici elyafli bir parça var .Alt kısmında yastik var .Bacaklarını yastigin iki yanina koyup cirt cirtliyorsun kundak gibi dusme riski yok .
Bende aynısını sordm napmam lazm diye. Mikrop kapmasın dedi sadece. Netten baktımbogmaca olmamasi icin neye dikkat edecegiz acaba canim?
Enfeksiyon olma gbi durumun yok dimi bazen oyle olunca da yanma yapıyor başka şikayetin yoksa muhtemelen uzun sure olmadığı içindir , o sırada rahatlamaya bak.Muhtemelen o yüzden yandi normalde öyle bir sıkıntım yoktu.
Ben 42.gün kontrole gitmiştim hepsi düşmüş demişti canım 5 dikiş vardı ama iç dikişler kaç taneydi bilmiyorumnormal doğum yapıp dikişi olanlar dikişleriniz kaç günde düştü?ben 45. gündeyim hala düşmeyen yerler var. doktor 70 güne kadar sürebilir dedi. dikişler düşmese de yara iyileşmiştir diye düşünerek eşimle ilişkiye girmeyi denedik ama dikiş yerim acıdı devam etmedik. sizde ilişki kaçıncı günde oldu? dikiş yerleriniz acıdı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?