2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

biz ilk kontrolümüze eşimle beraber gittik. doktor ben hiç bişey demeden işine kimseyi karıştırma dedi. böylece rahat rahat herkese çemkirebiliyorum bebeğime karıştıklarında gerçi haberin olmadan bişey yaptıklarında sonradan çemkirsen bile bi faydası olmuyo malesef. bi de ek gıdaya geçtiklerinde neler yaşayacağız allah bilir herkes çocuğa bişey yedirmeye çalışcak ben de onu yedirmeyin bunu vermeyin diye bağıra bağıra ortalıkta dolaşcam.benim eşimin ailesi "ben şu kadar çocuk büyüttüm ben yaptım bişey olmadı" diyenlerle dolu.

normal doğum yapıp dikişi olanlar dikişleriniz kaç günde düştü?ben 45. gündeyim hala düşmeyen yerler var. doktor 70 güne kadar sürebilir dedi. dikişler düşmese de yara iyileşmiştir diye düşünerek eşimle ilişkiye girmeyi denedik ama dikiş yerim acıdı devam etmedik. sizde ilişki kaçıncı günde oldu? dikiş yerleriniz acıdı mı?

Işte onun yetiştirdikleri çocuklarda yetiştirdikleri kalitede olur maalesef ben de çocuğumun düzgün beslenme seni isterim yanlış yerleri bulaşmaması isteyen Ancak geçen Ne oldu mesela karpuz yerken Kayınpederim Çocuğun ağzına karpuzu değdirdi neymiş canı çekermiş

daha ek gıdaya geçmeden başlamış sizinkiler allah sabır versin hayır bi de laf söyleyince suçlu biz oluyoruz tavır falan yapıyolar daha da deliriyorum. milletin gönlü olsun diye çocuğumun sağlığıyla oynayamam kimse kusura bakmasın.

40 ım çıktığında bütün dikişlerim düşmüştü ama genelde herkes 2 ayı buluyor diyorlardı. 2 aylık olduk ama annemde kaldığım için henüz ilişki yok

Çocuğum atmayın çocuğum atmayın diye diye dilimde tüy bitti sakal çıkmaya başladı Ona rağmen devam ettiler Bir şey olmaz diye sonra 5 gün hastanede yattık enfeksiyondan İlla hastanede mi yatmamız gerekiyordu yani

Contrubex canim .Direk aldik dr soyledi recetesiz satiliyor.
Bende solomom alacaktım baby2go alıverdik bakarken bakarken ama yenidoğan aparatı yok sanki. 3 15 kg arası diyor da ben oturtamadım oğlumu kanguruya. Baby2go kanguru kullanan var mı aramızda? Afilim92
Canim aparat yoksa kullanma .Yenidogan icin kundak gibi ici elyafli bir parça var .Alt kısmında yastik var .Bacaklarını yastigin iki yanina koyup cirt cirtliyorsun kundak gibi dusme riski yok .

Kullanıcam sanırım. Ya kimide isteksz oluyomuş inşş öyle olmaz

İyi yapmışsın canım hayır anlamıyorum davatiye bekliyo sanırım:) bende atıcam ilk adımı da korunmayı garantilemem lazım :)

Sen nasıl uyutuyosun

bogmaca olmamasi icin neye dikkat edecegiz acaba canim?
Bende aynısını sordm napmam lazm diye. Mikrop kapmasın dedi sadece. Netten baktım

Çocuklarımız ne zaman boğmaca aşısı oluyorlar?
Ülkemizdeki aşılama programına göre çocuklarımız 2.4.6.18.ayda ve 4-6 yaşında olmak üzere toplam 5 kez boğmaca aşısı olmaktadır.

2.ayda ki aşı bu aşı mı ?

Birde bu yazıyor

Ben 42.gün kontrole gitmiştim hepsi düşmüş demişti canım 5 dikiş vardı ama iç dikişler kaç taneydi bilmiyorum

Kızlar ben merakıma yenik düştüm yine ve spiral takma videolarını seyrettim bu sefer ve gözüm korktu. Daha önce taktıran var mı takma aşaması acılı mı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…