2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun Bende bugün dişçiye gittim. Kızlar diş bakımlarınızı sakın aksatmayın. Hamilelikten önce çok yüzeysel olan bir çürüğüm hamilelikten ötürü sanırım inanılmaz hızla ilerlemiş. Kanal tedavisi olucam sanırım.

Iyim canim cok sukur bebiste iyi tahtalara vurayim sakin kuzum ilk oglumdan biliyorum gazin zorlugunu allah kolaylik versin insallah canim

Sağol canım sanada çok geçmiş olsun
Benimde öyle oldu çok hızlı ilerledi

6 ay geçene kadar sarkık göbek tekrardan şişmez inşallah yürüyüş nerede yapcaz bebeklere bakacak biri olmadıkça olursa da zaten bizimkiler durmuyor kimsede anca 6 ay sonra hafif hafif spor yapmaya başlaya biliriz nasılsa önümüz kış bebekler emeklemeye başlar biz de onlarla oyun oynarken karın kasları çalıştırma sporları yaparız yaza kadar daha güzel vücudumuz olur inşallah

Kullanıcam sanırım. Ya kimide isteksz oluyomuş inşş öyle olmaz
İlk denemeye başlayana kadar pek istek olmuyor canım ama başladıktan sonra sanki uyumuş hormonlar uyanıyor kendini iyi hissediyorsun eski düzenin geri gelmiş zorlu günler geride kalmış gibi bir mutluluk verici his oluşuyor insanda

Ben spor yapmaya başladım hemde baya hızlı giriş yaptım ama düzenli olmuyor maalesef ip falan atladım koştum bişey olmadı sadece sırttan iğne vurulan yer ağrıdı dikişlerde problem yok doktora kontrole gitmedim gitsem belki yapma diyecek ama kontrollü yapıyorum.

Ay canım ne güzel tarif ettin inş yakın zamanda bu hislere ulaşırım :))

Bende spora başladım yüzmeye gidiyorum ama plateste istiyorum, sorun şu yemek yememe hakim olamıyorum onu napıcaz :) diyet yapıyo musun

Hemen hemen benim oğlum gibi şükür ağlamıyor sadece ıkınıyo hatta ilk zamanlar öyle bir ıkınıyordu kı at kişniyor gibi :) :) sonra sonra ıkınma azaldı doktor çok kilo aldığı için dedı
Şimdi sabaha karşı yıne ıkınmaya başlıyor hemen bu kremi sürüyoruz Bes dk içinde ne varsa çıkarıyor :) :) dediğim gibi durumu o kadar kötü değil şükür akrabamızın kızı kolik onun epey zor morarma oluyormuş dün onada verdık bakalım işe yarıyor mu yararsa söylerim burda da

Kızlar grip aşısı olmayı düşünüyorum ben her sene olurum ama henüz kimseye sormadim acaba emzirmeye bir zararı olur mu? Bende astım var grip çok ağır geçebiliyor o yüzden yaptırmam lazım.

yok canım nerdeee dahada çok yemeye başladım diyebilirim özellikle tatlıya iyice düştüm :))
Ben kilo veremeyenlerdenim. Daha doğrusu yenekden uzak duramayan biriyım of 11 kılo fazlam var. Kimde ne tavsıye var versin lutfen.
Tek yaptığım dpor olarak ip atlamak oda günde en fazla 1000 defa oda 100-200 şer olmak üzere durarak.
Bana boyle iştahmi dibinden yok edecek bir tavsiye verin lutfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…