2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım peki ilişkiye girdin mi? bi sorun oldu mu?
Girdik canım ben korktum ama bi sorun olmadı
Kız o kadar ip atlamaya bide 2 çocuk bi kv kesin verirsin

Canım bu yurtdışından gelen krem mi ismi ne kremin almanyadan eşimin kuzeni gelecek ondan rica edeblrm bende

kelin ilacı olsa :)) ip atlamayı kesme ama en etkili kilo verme yöntemi bence

Sen nasıl uyutuyosun

Gündüzleri iki kolum önde bebeğin kafası avucuma gelecek şekilde sallayarak.. Bazen geceleri de böyle...10 dk sürmüyor ve kesinlikle zorla uyutmuyorum. Uykusu geldiğinde uyutuyorum, (ağlama tonu değişiyor)

Eğer biraz sıkılganlık varsa gece hemen müzik açıyorum pusetinde sallıyorum. Gündüz çıt sesine uyanan çocuk, gece hard core müzik dinliyor :) genlerde var bende öyleyim severim ve uyurumda o müzikte.
Apocalyptica-I dont care / hoobastank reason / Pink- Just give me a reason şu sıralar bu üçlüde uyuyor. :))

Maşallah 10 dk sürmuyorsa süper. 20 dk sürdüğünde kalkıp göbek atıyorum resmen. Uykusu geldiğinde uyutmaya çalışıyorum ben de ama 1 saat bile uğraştığım oluyor ve sürekli uyaniyor

Aksam 8 de uyuttum benim bebisi. 8.45 dedi uyandi.O 45 dk ya yemek ve cay keyfi sığdırdık.Esim film izleyelim dedi.Ya git 5 dk ya kalkar cumlem bitmeden uyandi
Karnina havlu koyup masaj yaptik ,zeytinyagi icirdim .3 4 kez cikardi ama hala gazi var tepiniyor

Maşallah 10 dk sürmuyorsa süper. 20 dk sürdüğünde kalkıp göbek atıyorum resmen. Uykusu geldiğinde uyutmaya çalışıyorum ben de ama 1 saat bile uğraştığım oluyor ve sürekli uyaniyor
Canım uykusu geldiğinde hiç geciktirme. 1 kere esnedi mi hemen uyutmaya çalış. Bazen 5 dk gecikse inada biniyor uyumuyorlar. Ben 15 dk uğraşıyorum uyumazsa zorlamıyorum gündüz. Benim kızım oyun oynarken gülüyor ediyor gülerken 1 kere esnedi diyelim hemen ağlamaya başlıyor esnediğini görmezsem gülüp bi anda ağlamasına anlam veremiyorum :)

Bu kadar az uykuya iyi enerjisi var oğlunun maşallah canım :) gerçi uyumadıkca daha çok ağlama ve hareketlenme kabiliyetine sahip bizim bebişler

Baba oğul aşkı :)) eve gelmenin tadını yeni çıkarıyoruz❤Eki Görüntüle 2188265
Allah muhabbetlerini arttirsin canim, masallah
emziriyorsan istah biraz zor kapanir canim
cok iyiymis denemek lazim aslinda biz anca beyaz gurultu dinletiyoruz. Cocuk belki farkli bir muzik ariyor

Aynı benimki gibi senin oğlun da canım, benimki de ağlamaz çok şükür ama o inleme ikinmalari.. uyutmuyor çocuğu doğru düzgün.. senin oğlun ne kadarlık şuan canım? Bi de işin tuhaf yanı alttan üstten gazını çıkarıyor, gün içinde de kakasını yapıyor birkaç kez ama ona rağmen bu sancılar var

Uyumak istediğinde uyutmazsan bir sonraki isteği aşıyor , huysuzlaşıyor, zor uyutuyorsun...bu yüzden oinone27 dediği gibi uyuma isteğini kaçırmamak lazım.
Allah muhabbetlerini arttirsin canim, masallah

emziriyorsan istah biraz zor kapanir canim

cok iyiymis denemek lazim aslinda biz anca beyaz gurultu dinletiyoruz. Cocuk belki farkli bir muzik ariyor
Benim oğlan bebek müziklerinin hiçbirinde uyumadı. Ninniyi ben söylüyorum Dandini dastana danalar bostana :)))
Ama müzik gerçekten sakinleştiriyor mesela türkçe pop eğlendiriyor oyalıyor.

Memlekete gidiyorum ailemin yanına 10 günlüğüne çok mutlu oldum bi yandan korkuyorum yolda naparım diye. @Zehra ungrms canım otobüse bebek arabası aldılar dimi?

Oh ne güzel :) güle güle gidin .. Bizde kısmetse istiyoruz memleketime gitmeyi; 3.5 saatlik yol bizimki..tatile gidecektik iptal ettik havalar soğuyunca.

Canım bu yurtdışından gelen krem mi ismi ne kremin almanyadan eşimin kuzeni gelecek ondan rica edeblrm bende
Evet cnm Kremin ismi /tamany / ben de annemden rica ettim ama doktoruna Bı soracak orda bizdeki gibi girip istediğin ilacı alamıyorsun maalesef doktorun reçete etmesi gerekiyor

İnşallah çabuk gecer cnm benım oğlum 14 temmuz doğumlu ikinci aya girecek ınş bıkac güne senın kuzu ne kadarlık birde kilosu nasıl

Kızlar devam sütleri açıldıktan sonra 1ay içinde kullanılıyor ya, bu sürede bitmezse direkt çöp mü oluyor. Benim açtığım kutuyu Bi süre kullanmamıştım daha yarısına bile gelmemiş ve 1aylık süre dolmak üzere, ilk günkü gibi duruyor, topaklanma falan yok. Atayım mı sizce

Oh ne güzel :) güle güle gidin .. Bizde kısmetse istiyoruz memleketime gitmeyi; 3.5 saatlik yol bizimki..tatile gidecektik iptal ettik havalar soğuyunca.
Evet havalar bi anda soğudu tatil biraz zor olur canım. Bizimde 6 saatlik yol bi cesaret gitme kararı aldım ama inşallah sorunsuz gideriz :)

bende ne olur ne olmaz diye almıştım 1ay süresi var diye atmak zorunda kaldım gayette normal gözüküyordu acıdım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…