- 3 Ekim 2014
- 2.250
- 2.466
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #62.661
İnşallah canım :)Ay canım ne güzel tarif ettin inş yakın zamanda bu hislere ulaşırım :))
Girdik canım ben korktum ama bi sorun olmadıcanım peki ilişkiye girdin mi? bi sorun oldu mu?
Kız o kadar ip atlamaya bide 2 çocuk bi kv kesin verirsinBen kilo veremeyenlerdenim. Daha doğrusu yenekden uzak duramayan biriyım of 11 kılo fazlam var. Kimde ne tavsıye var versin lutfen.
Tek yaptığım dpor olarak ip atlamak oda günde en fazla 1000 defa oda 100-200 şer olmak üzere durarak.
Bana boyle iştahmi dibinden yok edecek bir tavsiye verin lutfen.
Maşallah maşallah :)Baba oğul aşkı :)) eve gelmenin tadını yeni çıkarıyoruz❤Eki Görüntüle 2188265
Canım bu yurtdışından gelen krem mi ismi ne kremin almanyadan eşimin kuzeni gelecek ondan rica edeblrm bendeHemen hemen benim oğlum gibi şükür ağlamıyor sadece ıkınıyo hatta ilk zamanlar öyle bir ıkınıyordu kı at kişniyor gibi :) :) sonra sonra ıkınma azaldı doktor çok kilo aldığı için dedı
Şimdi sabaha karşı yıne ıkınmaya başlıyor hemen bu kremi sürüyoruz Bes dk içinde ne varsa çıkarıyor :) :) dediğim gibi durumu o kadar kötü değil şükür akrabamızın kızı kolik onun epey zor morarma oluyormuş dün onada verdık bakalım işe yarıyor mu yararsa söylerim burda da
kelin ilacı olsa :)) ip atlamayı kesme ama en etkili kilo verme yöntemi benceBen kilo veremeyenlerdenim. Daha doğrusu yenekden uzak duramayan biriyım of 11 kılo fazlam var. Kimde ne tavsıye var versin lutfen.
Tek yaptığım dpor olarak ip atlamak oda günde en fazla 1000 defa oda 100-200 şer olmak üzere durarak.
Sen nasıl uyutuyosun
Maşallah 10 dk sürmuyorsa süper. 20 dk sürdüğünde kalkıp göbek atıyorum resmen. Uykusu geldiğinde uyutmaya çalışıyorum ben de ama 1 saat bile uğraştığım oluyor ve sürekli uyaniyorGündüzleri iki kolum önde bebeğin kafası avucuma gelecek şekilde sallayarak.. Bazen geceleri de böyle...10 dk sürmüyor ve kesinlikle zorla uyutmuyorum. Uykusu geldiğinde uyutuyorum, (ağlama tonu değişiyor)
Eğer biraz sıkılganlık varsa gece hemen müzik açıyorum pusetinde sallıyotum. Gündüz çıt sesine uyanan çocuk, gece hard core müzik dinliyor :) genlerde var bende öyleyim severim ve uyurumda o müzikte.
Apocalyptica-I dont care / hoobastank reason / Pink- Just give me a reason şu sıralar bu üçlüde uyuyor. :))
Canım uykusu geldiğinde hiç geciktirme. 1 kere esnedi mi hemen uyutmaya çalış. Bazen 5 dk gecikse inada biniyor uyumuyorlar. Ben 15 dk uğraşıyorum uyumazsa zorlamıyorum gündüz. Benim kızım oyun oynarken gülüyor ediyor gülerken 1 kere esnedi diyelim hemen ağlamaya başlıyor esnediğini görmezsem gülüp bi anda ağlamasına anlam veremiyorum :)Maşallah 10 dk sürmuyorsa süper. 20 dk sürdüğünde kalkıp göbek atıyorum resmen. Uykusu geldiğinde uyutmaya çalışıyorum ben de ama 1 saat bile uğraştığım oluyor ve sürekli uyaniyor
Bu kadar az uykuya iyi enerjisi var oğlunun maşallah canım :) gerçi uyumadıkca daha çok ağlama ve hareketlenme kabiliyetine sahip bizim bebişlerAksam 8 de uyuttum benim bebisi. 8.45 dedi uyandi.O 45 dk ya yemek ve cay keyfi sığdırdık.Esim film izleyelim dedi.Ya git 5 dk ya kalkar cumlem bitmeden uyandi
Karnina havlu koyup masaj yaptik ,zeytinyagi icirdim .3 4 kez cikardi ama hala gazi var tepiniyor
Allah muhabbetlerini arttirsin canim, masallahBaba oğul aşkı :)) eve gelmenin tadını yeni çıkarıyoruz❤Eki Görüntüle 2188265
emziriyorsan istah biraz zor kapanir canimBen kilo veremeyenlerdenim. Daha doğrusu yenekden uzak duramayan biriyım of 11 kılo fazlam var. Kimde ne tavsıye var versin lutfen.
cok iyiymisGündüzleri iki kolum önde bebeğin kafası avucuma gelecek şekilde sallayarak.. Bazen geceleri de böyle...10 dk sürmüyor ve kesinlikle zorla uyutmuyorum. Uykusu geldiğinde uyutuyorum, (ağlama tonu değişiyor)
Eğer biraz sıkılganlık varsa gece hemen müzik açıyorum pusetinde sallıyorum. Gündüz çıt sesine uyanan çocuk, gece hard core müzik dinliyor :) genlerde var bende öyleyim severim ve uyurumda o müzikte.
Apocalyptica-I dont care / hoobastank reason / Pink- Just give me a reason şu sıralar bu üçlüde uyuyor. :))
Aynı benimki gibi senin oğlun da canım, benimki de ağlamaz çok şükür ama o inleme ikinmalari.. uyutmuyor çocuğu doğru düzgün.. senin oğlun ne kadarlık şuan canım? Bi de işin tuhaf yanı alttan üstten gazını çıkarıyor, gün içinde de kakasını yapıyor birkaç kez ama ona rağmen bu sancılar varHemen hemen benim oğlum gibi şükür ağlamıyor sadece ıkınıyo hatta ilk zamanlar öyle bir ıkınıyordu kı at kişniyor gibi :) :) sonra sonra ıkınma azaldı doktor çok kilo aldığı için dedı
Şimdi sabaha karşı yıne ıkınmaya başlıyor hemen bu kremi sürüyoruz Bes dk içinde ne varsa çıkarıyor :) :) dediğim gibi durumu o kadar kötü değil şükür akrabamızın kızı kolik onun epey zor morarma oluyormuş dün onada verdık bakalım işe yarıyor mu yararsa söylerim burda da
Uyumak istediğinde uyutmazsan bir sonraki isteği aşıyor , huysuzlaşıyor, zor uyutuyorsun...bu yüzdenMaşallah 10 dk sürmuyorsa süper. 20 dk sürdüğünde kalkıp göbek atıyorum resmen. Uykusu geldiğinde uyutmaya çalışıyorum ben de ama 1 saat bile uğraştığım oluyor ve sürekli uyaniyor
Benim oğlan bebek müziklerinin hiçbirinde uyumadı. Ninniyi ben söylüyorum Dandini dastana danalar bostana :)))Allah muhabbetlerini arttirsin canim, masallah
emziriyorsan istah biraz zor kapanir canim
cok iyiymisdenemek lazim aslinda biz anca beyaz gurultu dinletiyoruz. Cocuk belki farkli bir muzik ariyor
Memlekete gidiyorum ailemin yanına 10 günlüğüneçok mutlu oldum bi yandan korkuyorum yolda naparım diye. @Zehra ungrms canım otobüse bebek arabası aldılar dimi?
Evet cnm Kremin ismi /tamany / ben de annemden rica ettim ama doktoruna Bı soracak orda bizdeki gibi girip istediğin ilacı alamıyorsun maalesef doktorun reçete etmesi gerekiyorCanım bu yurtdışından gelen krem mi ismi ne kremin almanyadan eşimin kuzeni gelecek ondan rica edeblrm bende
İnşallah çabuk gecer cnm benım oğlum 14 temmuz doğumlu ikinci aya girecek ınş bıkac güne senın kuzu ne kadarlık birde kilosu nasılAynı benimki gibi senin oğlun da canım, benimki de ağlamaz çok şükür ama o inleme ikinmalari.. uyutmuyor çocuğu doğru düzgün.. senin oğlun ne kadarlık şuan canım? Bi de işin tuhaf yanı alttan üstten gazını çıkarıyor, gün içinde de kakasını yapıyor birkaç kez ama ona rağmen bu sancılar var
Evet havalar bi anda soğudu tatil biraz zor olur canım. Bizimde 6 saatlik yol bi cesaret gitme kararı aldım ama inşallah sorunsuz gideriz :)Oh ne güzel :) güle güle gidin .. Bizde kısmetse istiyoruz memleketime gitmeyi; 3.5 saatlik yol bizimki..tatile gidecektik iptal ettik havalar soğuyunca.
bende ne olur ne olmaz diye almıştım 1ay süresi var diye atmak zorunda kaldım gayette normal gözüküyordu acıdım vallaKızlar devam sütleri açıldıktan sonra 1ay içinde kullanılıyor ya, bu sürede bitmezse direkt çöp mü oluyor. Benim açtığım kutuyu Bi süre kullanmamıştım daha yarısına bile gelmemiş ve 1aylık süre dolmak üzere, ilk günkü gibi duruyor, topaklanma falan yok. Atayım mı sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?