2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Allah muhabbetlerini arttirsin canim, masallah

emziriyorsan istah biraz zor kapanir canim

cok iyiymis denemek lazim aslinda biz anca beyaz gurultu dinletiyoruz. Cocuk belki farkli bir muzik ariyor
Play store den annemin dünyası uygulamasında müzik bölümünde ana rahmi diye bi ses var müzik eşliğinde çok güzel oğlum onu duyduğu dakka gözler gidiyo beraber uyuyoruz eşim diyo benimde uykum geldi diye tavsiye ederim

Memlekete gidiyorum ailemin yanına 10 günlüğüne çok mutlu oldum bi yandan korkuyorum yolda naparım diye. ZK_ASK canım otobüse bebek arabası aldılar dimi?
Bebek arabasını götürmedim ben bebekle dışarı çıkmayacağım için. Ana kucağıyla bindim. Ama bagaj kısmına koyabilirsiniz arabayı canım şimdidem iyi yolculuklar bol bol dinlen ♡♡♡

kelin ilacı olsa :)) ip atlamayı kesme ama en etkili kilo verme yöntemi bence
Milana firuze chia tohumu tok tutuyor canım dene istersen. Sabah kalktığnda direkt su iç 2 bardak. Yoğurda tarçın katıp ye. Sen emzirdiğin için sürekli miden kazınır bu normal ben emzirdiğim zamanlar yemeğe saldırıyodum. Ve emzirdiğin için herseyi tavsiye edemiyorum yapacağın şey bol su her türlü faydası var

Neyden bahsediyosunuz kaçırdım ben :)

Bizim evde koşu bandı ve eliptik bisiklet var bi gayret ona da başlamam lazım geldiğmden beri 1 kg vermişim ona seviniyorum yürümek ve ip atlamak çok güzel zayıflatıyo sabah akşam 1 saat yürüsem yeter bana. Seneye yaza kadar vucudumu geliştireceğim plank yapmayı mekik çekmeyi çok özledim yattığm yerden aniden kalkınca bile karnım ağrıyo inşallah biran önce iyileşir. şuan için yapabileceğimiz tek şey yürümek ip atlamak sanırım. Bebeği indir kaldır o bile spor :)) geldğmden beri her iş bana bakıyo sırtım çatladı valla akşama kadar oğlum uyumadı bizle oturdu evin pasağının içinde. O uyuyunca eşimle giriştik eve temizledik uyuduğmda gece bebişe uyanmak çok zor olacak ama yapacak bişey yok bebekler gibi uyumak istemiyoruz kocalarımız kadar uyusak bize yeter

bebeyle squatı ederim tavsiye bizimkine oyun geliyor :)) mekik çekmeye falan 5 6 ayda başlarım sanırım anca şimdilik ucundan ucundan 5 tane falan çekiyorum :) kocam kadar uyusam dünyalar benim olur

Canım tamamlayıcı Memorial da geçmiyor diye biliyorum? Memnune hocaya ne kdr muayene ücreti ödüyorsunuz?
Sigortayı eşimin işyeri üzerinden yaptık , bizim tamamlayıcı vardı ona oğlumuzu da ekletmiş . Memnune hocaya 35 tl ödedik canım. Belki tamamlayıcı geçmiyor değildir de belli sigorta şirketlerininki geçmiyordur

Olabilir cnm bizde Anadolu sigortanın tamamlayıcısı var ve geçmiyor dediler

Onu da denedim tam uyuyacagi zaman bi krizlere giriyor savaşıyoruz. Çok hareketli ondan uyuyamiyor kundak yapınca da kabul etmiyor artık. Uyutmayayim zorlamayayim desem uykudan ağlıyor zaten gözler yarı kapalı

Oğlumda iştahsızlık ve çok kusma başladı eskiden ictiginin yarısını kusuyor öbür yarısını da içmiyor atak falan da değil tabloya göre.

bizimde 2.ay aşımız var bende korkuyorum Allah kolaylık versin sizede şimdiden geçmiş olsun

Oğlumda iştahsızlık ve çok kusma başladı eskiden ictiginin yarısını kusuyor öbür yarısını da içmiyor atak falan da değil tabloya göre.
Benim kızımda da bunlar olmaya başladı aç olmasına ragmen zorla içiyor ya da 90lık veriyorsam 20 sini bırakıyor bir süre sonra da kusmaya başlıyor

Hadi hayırlısı cnm, sorunsuz atlatırsınız merak etme

simdi indiriyorum canim uygulamayi

Maalesef direk cop.Mesela biz 2 hafta once evolvia aldik 400 gram .Daha yarisi bile bitmedi .2 hafta sonra direk çöp. Keske daha kucuk paketler yapsalar
Bir sey olmaz canim. Yaptırıp kurtulacaksiniz oyle düşün .Simdiden gecmis olsun.

Bebelac 250gr alsanız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…