2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Girdik canım ben korktum ama bi sorun olmadı

Kız o kadar ip atlamaya bide 2 çocuk bi kv kesin verirsin
Amin canim ya aslında vicut olarak sıkılaşdığmı his ediyorum ama kilo veremiyorum bugün gercekde porsıyonlarmı azaltarak biraz az yemeye başladım artık.
Ama kızlar ila baş ede biliyorum cok zoramıyorlar benı yardımım var diye görümcemin evi yanı başımda milanada halasnı cok seviyor halasıda onu günün 3/1 ni onlarla gecırıyor. Bebekde zaten o kadar huysuz değil iyi geciniyoruz.
Cok şukur.
Umarım boyle devam ederiz.
Kv demide soylememe gerek yok.

Allah muhabbetlerini arttirsin canim, masallah

emziriyorsan istah biraz zor kapanir canim

cok iyiymis denemek lazim aslinda biz anca beyaz gurultu dinletiyoruz. Cocuk belki farkli bir muzik ariyor
Evet emzirıyorum mamada vermiyorum şimdilik. Ve hamileliğimde olmadığı kadar iştahlıyım.

Bebelac 250gr alsanız canım
Canim Aptamil kullaniyorduk.Cok sekerli bebelac da hastanede vermistik o da oyle geldi bana .Uzun arastirmalar sonucu evolvia aldik .Once sevmemisti bebeğim. Simdi içiyor. Eger degistirirsem Aptamil conformil alcam .Gaz problemi oldugu icin dr elinizdeki bitince ona gecebilirsiniz dedi.

Su zaten her odada var elimin altında olsun diye su içmeye zamanım olmadığı bile oluyor sonucda gorduğum an içiyorum bol bol.
Tavsıyelernı deniycem ama o tohumun ne olduğnu bilmiyorum web den bir bakayım.

Afilim92 canım bana yardım et lutfen senin başına gelen benim başımada geldi kızım emzik yuzunden benı red etmek isdiyor. Emzikle kandırıp oyle emziriyorum mama falan vermediğim için mecbur kalıp emiyor ne yapmalıyım bilmiyorum kv demde emziği burakdırmama olumlu bakmaz onun için emzik buyuk kolaylık napıcam bilmiyorum.

Kolay atlatirsjniz inşallah. Biz çocuk huysuz olduğu için bir de ona cesaret edemedik ama lokal ile aradan çıkarmak çok iyiii

Benim kızımda da bunlar olmaya başladı aç olmasına ragmen zorla içiyor ya da 90lık veriyorsam 20 sini bırakıyor bir süre sonra da kusmaya başlıyor
Biz de 120 lik veriyoruz 20 bırakıyor bir iki dk sonra yaklaşık bir ölçek kadar kusuyor. Bir iki saat sonra gene bayaa bı kusuyor. Her yer kusmuk mama lekesi oldu.

Kaç günlüksünüz ? NasilYarDiyeyim neden oluyor acaba ?
Yaklaşık 90 günluk. Kusma hep vardı ara ara artıp azalıyor. Şimdi pik yaptı resmen. Koltuklar kıyafetlerim çarşaflar alt açma bezleri hep kusmuk. Üç dört kere üzerini değişmek zorunda kalıyorum boynundan asagi ip ıslak oluyor kıyafeti

Kizlar bizim oğlanın burnu tikali.
damla sıktım ama cok agliyor.
Babasida ustn zekasiyla sirt cantani hazırla cocugu kucagina al git dedi.
En az 25 dk yuruyerek.
Ne bebek arabsi var ne de kangrusu.
Bilegim sancili zaten.
Baya kizdim ona.
Hazirlan geliyorum diyor..

Vay arkadaş yanlış anlama ama çok özeniyorum ya su an emzirme yastığında emerkrn uyuyor. Agzindan çıkınca uyanıp ağlıyor. Resmen emzik oldum bu saat oldu lokma yemedim bi köşede yıkılacağım artık

Emzik icin seni reddettiyse emzik vermemelisin artik. Emzik verirsen memeyi tamamen bırakır. Enjektore kendi sutunden sag koy. Sen memeyi tuttururken biri de yandan süt damlatsin .Yeniden memeyi kavramasi icin biz oyle yapmıştık. 2 gun ugrastik .Sakin tekrar emzik verme .Aclik hissi kayboldugu icin doyduğunu saniyor .Pes etme .Yatarak ters kucaklayarak farkli pozisyonlar dene .

Aynen dun koridora kustu halı sildim bide günde 2 kez üzerini degisiyorum

Kizlar moralim çok bozuldu kızımı aylık kontrole götürdüm 17 günde 300 gr almış doktor çok az dedi. 1 hafta sonra tekrar getir kilosuna bakalim dedi. Sütün yetiryormu dedi yetiyor süt arttırıcı da kullanıyorum dedim. Canım gerçekten sıkıldı.

serenity16 civilin internet sitesinden çok alışveriş yaptım bebek arabası da dahil memnun kalmadığım bir şey olmadı. Kumaş kalitesi vs gayet iyi. Hatta 3 6 aylık takımlar şu an kızıma tam oluyor kalıp olarak biraz küçük sanırım kıyafetler.

Normal heralde bu durum

Biz de 120 lik veriyoruz 20 bırakıyor bir iki dk sonra yaklaşık bir ölçek kadar kusuyor. Bir iki saat sonra gene bayaa bı kusuyor. Her yer kusmuk mama lekesi oldu.
Sürekli önlük değiştiriyorum Reflü mü acaba dedim ama bilmiyorum yeni doktora gitmiştik o zaman yoktu bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…