2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

demlicaykeyfi

Doğumdan sonra istek azalıyo diyolardı bakalım neler olacsk kendimde öyle bişey olacağını sanmıyorum ama

Evet canım geldi ama çok ağladı çığlık çığlık oturduk babasıyla ağladık bizde resmen onunla

Kolay atlatirsjniz inşallah. Biz çocuk huysuz olduğu için bir de ona cesaret edemedik ama lokal ile aradan çıkarmak çok iyiii
Evet canım 2 ay lokal sınırıymış doktorumuz hemen yapalım dedi. Yaptırdık ama ağlayınca da dayanamıyoruz ailece ağlıyoruz hastanede şuan

Evet canım 2 ay lokal sınırıymış doktorumuz hemen yapalım dedi. Yaptırdık ama ağlayınca da dayanamıyoruz ailece ağlıyoruz hastanede şuan
Geçmiş olsun sünnet mi ettirdiniz ? 2.aydan sonra lokal olmuyormuymuş yani ? Nasıl bebiş şuan ?

Cnm hayırlı olsun biz oğlum bir aylıkken yaptırdık hiç korkma çabucak iyileşir iki gün e kalmaz sanki olmamış gibi olur

İnşallah çabuk gecer cnm benım oğlum 14 temmuz doğumlu ikinci aya girecek ınş bıkac güne senın kuzu ne kadarlık birde kilosu nasıl
Benimki de senden bir gün önce canım 13 temmuz :)) kilosu en son doktora gittiğimizde 2 hafta evvel 5,7ydi. Ben evde bir ikimiz bir tek tartiliyorum şuan 6,1 çıkıyor maşallah.. senin yavrun ne kadar canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…