2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim yattigi yetdr muzgi kapatinca uyandi 5 dk agladi sesi actim tekrar yatis moduna gecti
Muzigi kapatmiycaksin eger aciksa uzun sure kalcak .Beyaz gürültü diye uygulama var .Uygulama resmi mavi uzerinde ay yıldızlar var .Zamani ayarliyorsun istersen 5 dk sonra kapaniyor istersen 2 saat sonra .Kapanirken de direk küt kesilmiyor ses .Yavas yavas kisiliyor .
Gecen uykusuzlugun tavan yaptığı bir akşam evde gurultulu misafir vardi (kv kp )
Tam iki saat beyaz gurultu acik kaldi .

Benimki de ilk kez mama yerken yığıldı kaldi .Yataga koydum hic hareketsiz yatiyor .Ama oyle bir kaka yapti ki mama yedirirken benim ustume bile gecti .
Bez degistirirken uyandi basa sardik
Cnm senin bebeğinin huysuzluğu gazdan gaz sıkıntısı bitince huysuzluğuda bitecek bence. Mamadan değil kakadan rahatlayıp uyumuş kalmş olabilir

Ben youtubetan actim canim
Indrym bari onu

benim kızlardan biri bir ayda 800 diğeri 500 almış ki zaten çok minik doğdular buna rağmen doktor gelişimleri iyi dedi. Senin doktor biraz abartmış bence bozma moralini.

canım kucağına alıp yürümeyi denedin mi? kanguru varsa o da baya işe yarıyor bizde.

Of zaten gezmeyi seviyor bu cocuk...
Uyandi tekrar yedirdim
Gazi cikti kakasini yaoti.
Simdi meme ve beyaz grultu
Insallah uyur

Artik kucagimda tasimaktan bileklerim agriyor.
Dikis yerlerim aciyor.

Tasimakts yetmiyor. Zıplayarak yurumek gerekiyor oyle ağlamıyor sadace .
Sakinlesince iki dk popomu yere koyabilirsem yine basiyor ciglgi

canım gezmeyi seviyosa bebek arabasıyla dolaştır büyük ihtimalle işe yarar.

Ben de senin gibiyim canım kesinlikle emzik kabul etmiyor arada alsa çok iyi olcak . Her çocuk değişik ya kimi aliyor kimi almıyor ne tuhaflar

Canım bebeğin ne kadarlık ve kaç kilo?

hayir canim asla canini sikma. Ayda 480 gr alt sinir yani gunde 16 gram alabilir. Seninki gunde 17.6 gram almis. Yani alt sinira yakin yani "normal"

Asla emen cocuga mamaya baslama. Sakin ol. Benimki de 1 ayda alt sinira yakin kilo aliyor dr mamanin lafini bile etmedi. Emsin bol bol. Asla sutun bitmez, emdikce artar.

Milana firuze canim ben de emzik verdigimde memeyi reddetti. Kaynanan cok bilmesin, onu senin cocuguna verdigin vermedigin emzik asla ilgilendirmez. Kes at emzikleri. Emzigi bir daha verirsen yine reddeder. Benim bayram tatilim memeye geri alistirmakla gecti. Telef oldum burada herkes sahit oldu. Sutun varken emzik yuzunden cocuk mahrum kalirsa cok yazik olur

Canım ben de bişey sormak sana.. benim kızım da maşallah çok güzel emiyor. Hatta sürekli emmek istiyor. Tahminim sırf açlıktan değil isteme sebebi. Hep orda huzurlu bence.. sen ne biliyorsun bu konuda acaba? Yetiyor mu diye sütüm sürekli tereddütteyim. Goguslerim çok küçük ve her zaman taş gibi olmuyor. Haliyle uyku uyuyamadigim için ama çok güzel besleniyorum. Süt yapan herşeyi yemeye özen gösteriyorum..

goguslerin tas gibi olmasi ancak gece bir 3 4 saat uyuyunca mumkun oluyor canim. Onun haricinde surekli emdigi icin sertlesmez. Bebisin aksama kadar emen bebekse vardir sutun, onlar bosa cekmezler. Seninki de benimki gibi dudak tiryakisi belli ki bizLer icin zor oluyor aksama kadar yapisik gezmek ama 3.ayda azalacakmis bu surekli emme ihtiyaclari. Dedigin gibi emmek rahatlatiyor onlari ama etrafa ilgileri artacak emerken bile birakip etrafi izleyecekler.
Kac gunluksunuz, kilo alimi nasil? Zaten dedigim gibi benim doktorum 480.gr.a kadar kabul ediyor. 3 ayin bitmesine de pek kalmadi artik, yaridan az kalmistir temmuzda dogduysa.

benim kızlardan biri bir ayda 800 diğeri 500 almış ki zaten çok minik doğdular buna rağmen doktor gelişimleri iyi dedi. Senin doktor biraz abartmış bence bozma moralini.
Yanlış yazmışım cnm 27 günde 300 gr almış az dedi kafa ve boy gelişimi iyi ama bu ay az almış.

Ya her doktorun her hemsirenin dedigini uygalayamaz insan. Bana saglik ocaginda diyor ki bu cocuk aksama kadar emmesin. Oldu annem, emzik verdik memeyi reddetti. Ne yapmami bekliyorsun? Aglaya aglaya catlasin mi cocuk? Elbet buyuyecek. 20 yasina kadar emecek degil ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…