- 13 Nisan 2017
- 2.783
- 3.361
- 83
- 38
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #62.761
Cnm günü yanlış yazmışım ben 27 günde almış 300 gr yani hemen hemen 1 ay geçen ay 1000 kilo almıştı. Salı gunu kontrole goturcem acaba geceleri 1 yada 2 defa emiyor ondanmi almadı kilo doktor geceleri 3 yada 4 saatte bir emzir dedi kesintisiz uyumasın daha küçük dedi. 15 gündür kaldırmıyordum kendisi acıkınca kalkıyordu bu ara gündüz uyumuyor gecede derin uykuya dalıyor bende kıyamıyordum kaldırmaya artık gecede kaldircam.hayir canim asla canini sikma. Ayda 480 gr alt sinir yani gunde 16 gram alabilir. Seninki gunde 17.6 gram almis. Yani alt sinira yakin yani "normal"
Asla emen cocuga mamaya baslama. Sakin ol. Benimki de 1 ayda alt sinira yakin kilo aliyor dr mamanin lafini bile etmedi. Emsin bol bol. Asla sutun bitmez, emdikce artar.
13 temmuz doğumlu canım bugün tam 60 günlük. Hesapladim şimdi 19 günde 600 gram almış. İyi değil mi?aynen hiç rahat yok bize işlerimi yapıyorum iyi kötü biraz aksasa da ama yorucu tabi çok. Gece ben 5 saat uyuyorum deliksiz ama onda bile bazen olmuyor taş gibi. Anlamıyorum.. neyse ama viski bezlerin sayısını bilmiyorum gün içinde kakası da iyi her gün yapıyor maşallah birkaç kez.. seninkinin nasıl canım kilosu ?goguslerin tas gibi olmasi ancak gece bir 3 4 saat uyuyunca mumkun oluyor canim. Onun haricinde surekli emdigi icin sertlesmez. Bebisin aksama kadar emen bebekse vardir sutun, onlar bosa cekmezler. Seninki de benimki gibi dudak tiryakisi belli kibizLer icin zor oluyor aksama kadar yapisik gezmek ama 3.ayda azalacakmis bu surekli emme ihtiyaclari. Dedigin gibi emmek rahatlatiyor onlari ama etrafa ilgileri artacak emerken bile birakip etrafi izleyecekler.
Kac gunluksunuz, kilo alimi nasil? Zaten dedigim gibi benim doktorum 480.gr.a kadar kabul ediyor. 3 ayin bitmesine de pek kalmadi artik, yaridan az kalmistir temmuzda dogduysa.
Cnm bebeğim 2.5 aylik 27 günde almış 300 gr şuan 5250 gr
gece emzirmenin faydasini gorursun insallah canim. Zaten gece prolaktin daha fazla salgilaniyormus. Gece emzirin diyorlar. Kac saat deliksiz uyuyordu ki meselaCnm günü yanlış yazmışım ben 27 günde almış 300 gr yani hemen hemen 1 ay geçen ay 1000 kilo almıştı. Salı gunu kontrole goturcem acaba geceleri 1 yada 2 defa emiyor ondanmi almadı kilo doktor geceleri 3 yada 4 saatte bir emzir dedi kesintisiz uyumasın daha küçük dedi. 15 gündür kaldırmıyordum kendisi acıkınca kalkıyordu bu ara gündüz uyumuyor gecede derin uykuya dalıyor bende kıyamıyordum kaldırmaya artık gecede kaldircam.
gayet iyi. Bizimki 1 ayda 600 gr aldi. 19.temmuzda dogdu, 2.ay kontrolune daha gitmedik =) hatta bu kadar emmeye ala ala 600 almis diye dusunmustum13 temmuz doğumlu canım bugün tam 60 günlük. Hesapladim şimdi 19 günde 600 gram almış. İyi değil mi?aynen hiç rahat yok bize işlerimi yapıyorum iyi kötü biraz aksasa da ama yorucu tabi çok. Gece ben 5 saat uyuyorum deliksiz ama onda bile bazen olmuyor taş gibi. Anlamıyorum.. neyse ama viski bezlerin sayısını bilmiyorum gün içinde kakası da iyi her gün yapıyor maşallah birkaç kez.. seninkinin nasıl canım kilosu ?
Cnm 9 da yatiyor sabah 4 4.30 gibi kalkıyor emiyor tekrar uyuyor. Uykuyu seviyor sanirim.gece emzirmenin faydasini gorursun insallah canim. Zaten gece prolaktin daha fazla salgilaniyormus. Gece emzirin diyorlar. Kac saat deliksiz uyuyordu ki mesela
oo uzunmus gercekten, sen 12de veya 1de kaldir istersen 1 defa. Zaten 4te de kalkinca araliklar kisa olmus olurCnm 9 da yatiyor sabah 4 4.30 gibi kalkıyor emiyor tekrar uyuyor. Uykuyu seviyor sanirim.
Bizim bebeler obur maşallah Allah sağlık versin yavrularımiza insallahgayet iyi. Bizimki 1 ayda 600 gr aldi. 19.temmuzda dogdu, 2.ay kontrolune daha gitmedik =) hatta bu kadar emmeye ala ala 600 almis diye dusunmustum
Herkesin derdi başka işte.. kimi uyusun diye uğraşır kimi uykudan kaldırmaya :)) ben de uyusa uzun uzun diye dua ediyorum.. ama ben uyuyan çocuğun uyandırılmamasi taraftarının. Özellikle gece uykusu bence önemli. Tabi uyandırdıktan sonra tekrar dalıp uyuyabilirse o zaman super..bakarsiniz durumuna goreoo uzunmus gercekten, sen 12de veya 1de kaldir istersen 1 defa. Zaten 4te de kalkinca araliklar kisa olmus olur
Evet cnm öyle yapicam ama bazen bende yorgunluktan sızıp kalıyorum uyanamıyorum. Şimdi 3 saatte bir kaldircam artık.oo uzunmus gercekten, sen 12de veya 1de kaldir istersen 1 defa. Zaten 4te de kalkinca araliklar kisa olmus olur
bizimki de uyumuyor, zaten gunduz cogu zaman uyusun diye emiyor ama nafile. Bebisler daha cok kucuk canim uzun sure ac kalmalari seker dusmesine, uyurken bayilmaya sebep olabilirmis. Biraz buyusunler de insallah uykulari da duzene.girer.Herkesin derdi başka işte.. kimi uyusun diye uğraşır kimi uykudan kaldırmaya :)) ben de uyusa uzun uzun diye dua ediyorum.. ama ben uyuyan çocuğun uyandırılmamasi taraftarının. Özellikle gece uykusu bence önemli. Tabi uyandırdıktan sonra tekrar dalıp uyuyabilirse o zaman super..bakarsiniz durumuna gore
amin canim. Sen de emzik vermiyorsun herhalde?Bizim bebeler obur maşallah Allah sağlık versin yavrularımiza insallah
amin canim. Sen de emzik vermiyorsun herhalde?
hepsinin huyu farkli farkli işte. Avent Soothie yi denedin mi? Benimki beni ona degismistiVeremiiyorum canım maalesef her gün deniyorum ama kabul etmiyor biraz avutur da uyur belki diye ama nafile
canim 7 saat cok fazla kendisi uyansin diyo bazi doktorlar ama ben yeni bir doktora gidiyorum baya iyi o bana dedi ki 4 5 saaro gecmesin uykuda emzir kalkmaz istemezse ben artik geceleri kaldirmadan 4 saatte bir emziriyorum. ve kilo alimi icin gunduzde uyumasi gerekiyomus uyku araliklari 1 bucuk saati gecmemesi gerekiyomus hwr gun bisey ogreniyoruz ama sikma canini besledikce hemen kendini toparlar. gecen ay 1 kilo aldiysa sutun yetiyodur zaten emzir yine kilo alsin minikCnm 9 da yatiyor sabah 4 4.30 gibi kalkıyor emiyor tekrar uyuyor. Uykuyu seviyor sanirim.
Hiç bilmiyorum canım avetin emzikleri var ama hangisi bilmiyorum araştırayım bihepsinin huyu farkli farkli işte. Avent Soothie yi denedin mi? Benimki beni ona degismistinasil bir emzikse artik
aklina yatan olursa yazarsın canım. Baldan anne vardi buradan ogrenmistim. Bir de irlandali anne varKızlar ben instagramdan uyku eğitimi sayfalarını araştırmaya başladım. Aklıma yatan danışmanı aricam fiyat miyat öğrencem her şeyi. Gündüz oğlumu uyutmak en az 1 saati alıyor defalarca uyutuyorum 10 dk sonra kalkıyor. Aglamasa zorlamicam ama uyut diye ağlıyor. Bir saat boyunca sallıyorum savaşıyoruz resmen o arada da ağlıyor yani süresinde değilim aslında...
Insallah oyle olur canim.Cnm senin bebeğinin huysuzluğu gazdan gaz sıkıntısı bitince huysuzluğuda bitecek bence. Mamadan değil kakadan rahatlayıp uyumuş kalmş olabilir
Gündüz uykusu iyiydi aslında bi kaç gundur uyumuyor yani uyusana 2 saat uyuyor. Geceleri artık emziren 3 saatte bir 15 gün gece kaldırmadım kilo alamamış kizim.canim 7 saat cok fazla kendisi uyansin diyo bazi doktorlar ama ben yeni bir doktora gidiyorum baya iyi o bana dedi ki 4 5 saaro gecmesin uykuda emzir kalkmaz istemezse ben artik geceleri kaldirmadan 4 saatte bir emziriyorum. ve kilo alimi icin gunduzde uyumasi gerekiyomus uyku araliklari 1 bucuk saati gecmemesi gerekiyomus hwr gun bisey ogreniyoruz ama sikma canini besledikce hemen kendini toparlar. gecen ay 1 kilo aldiysa sutun yetiyodur zaten emzir yine kilo alsin minik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?