2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sizlerin doģum yardimi paralariniz yattimi e devletten bakiyorum basvuru tarihim 26.07.2018 gorunuo ve hala ödeme aşamasında yazıyo
 
Isabetli olur canim seni cok yoruyor.Bizim bebislerden de buyuk vakti gelmiştir herhalde.Arkadasim aldi uyku egitimi .Kiz resmen hayata döndü. Bizim gibi tum vakti bebek uyutmaya çalışmakla geciyordu.Simdi dakikasi sasmadan uyutuyor 15 dk sini filan aliyor en fazla.
Hiç bilmiyorum canım avetin emzikleri var ama hangisi bilmiyorum araştırayım bi
Benimki de Avent Ultra soft u t ercih etmisti beni reddedip
 
canım ben sallanarak uyuyan bebeğin sadece sersemledikleri için uyuduklarını ve derin uykuya dalmadıklarını okumuştum bi yerde. bence gerçekten doğru çünkü benim bebeğim genelde uykuya dalmakta zorlanmıyor ve çok güzel uyuyor. bazen sallıyorum ve 10 dk uyuyup tekrar uyanıyo aynı senin dediğin gibi. normalde aralıksız 4 5 saate kadar uyuyor geceleri ama sallayıp da yarım saat aralıksız uyuduğu olmadı hiç.
 
Geçmiş olsun sünnet mi ettirdiniz ? 2.aydan sonra lokal olmuyormuymuş yani ? Nasıl bebiş şuan ?
Evet canım hastane 2 ay yazmış lokal için. Belli zaman sonra sedasyonla yapıyorlarmış. Oğluş operasyondan gelince biraz ağladı bi 10 dak ama sanırım üşüyüp stres olduğu için ağladı sonrasında hemen uyudu çünkü. Dr geldi krem var sürmeyi gösterdi günde 2 kez sür haftaya kontrole gel dedi. Bandaj galan da yok. Şuan evdeyiz uyuyor oğluş ağlamıyordu ama korkudan calpol verdim bi çay kaşığı. Herkes 2. Güne iyileştiğini söylüyor inş iyileşr
 
operasyon esnasında siz de yanında mıydınız? benim merak ettiğim şey lokal anestezi esnasında sonuçta iğne yapılırken ağlarsa kolunu bacağını tutuyorlar mı yoksa hafif sedasyondan uykulu mu oluyor?
 
ben de vakit buldukça bu uyku rutini olayını araştırıyorum ama sanırım bizim bebekler ay olarak erken aslında şu meşhur uyku rutincisi tracy hogg biberonu öneriyor şiddetle uyku rutini için o açıdan biberon verenler daha başarılı olabilir bu işte ama benim anladığım ek gıdaya geçtikten sorna daha kolay olacak
 
operasyon esnasında siz de yanında mıydınız? benim merak ettiğim şey lokal anestezi esnasında sonuçta iğne yapılırken ağlarsa kolunu bacağını tutuyorlar mı yoksa hafif sedasyondan uykulu mu oluyor?
Bizi almıyorlar ameliyathane olduğu için. Ama şekerli su vermişler operasyon esnasında muhtemelen kolunu bacağını tutuyorlar. Sedasyon almıyor çünkü. Birde çok soğuk ameliyathane geldiğinde çok üşümüştü bacakları titriyordu babasıyla ben de dayanamadık o ağladıkça ağladık çok ağlamadı 5 10 dak ağlamıştır en fazla ama kıyamadık.
 
bizimki de meme tiryakisi emzikten falan nefret ediyor kendimi bazen çok bunalmış hissediyorum bu günler de geçecek belki de özleyeceğiz ama şu an eski hayatıma karşı anormal bir özlem var bebeğimi çok seviyorum ama böyle düşünceler de geliyor
 
Özelde mi yaptrdn canım ben lokalde 2 ay oldgnu bilmiyordum ya haftaya 2.ay oluyo bize :/
 
Merhaba kızlar çok uzun zaman telefonu elime alamıyordum. Pazartesi nihayet ameliyatımı oldum şimdi ağrım var ama en azından iki üç günde bir acile taşınmaktan kurtuldum bir haftaya toparlayacağım inşallah. Fakat iki hafta bebeğimi kucağma alamayacağım. Emzirmek biraz zorluyor hoş benim kızda emmek istemiyor artık. Meme grevi başladı sanırım sütüm zaten azdı iyice azaldı.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…