2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Özelde mi yaptrdn canım ben lokalde 2 ay oldgnu bilmiyordum ya haftaya 2.ay oluyo bize :/
Evet canım özelde çocuk cerrahı yaptı. Bize bilgilendirme kağıdı verdiler orada öyle yazıyor. Doktorumuz da muayene edip hemen çarşamba yapalım dedi bende haftaya yapalım ddm 63 günlük olmuş lokal şansını kaçırmayalım hemen yapalım dedi. Varsa bir çocuk cerrahı gidip danışabilirsiniz canım.

Dün doktora gittiğimizde ben niye sormadım ki unuttum gitti ya. Yine gider bi sorarız. Bende özele gidiyorum. Fiyatı ne kadar tuttu?

Ne ameliyatı oldun canm geçmiş olsun

Kızlar sizlerin doģum yardimi paralariniz yattimi e devletten bakiyorum basvuru tarihim 26.07.2018 gorunuo ve hala ödeme aşamasında yazıyo

Bende 17 temmuzda başvuru yaptım bir ay sonra para yattı diye mesaj geldi bayramdan sonra çekmiştim parayı. Mesaj geldikten sonra e devlete baktım hala ödeme aşamasında yazıyodu. Bence yatmıştır paran fırsat bulunca ptt ye bi gidip bak istersen baya oldu çünkü

Geçmiş olsun canım o kadar sıkıntı çekmektense iki hafta dayanırsın önemli değil bebeğinle daha uzun yılların olur inşallah. Önce sağlık kendini toparlamaya bak sen.

Gecmis olsun canim .Insallah zor zamanlar geride kalacak. Bebeginle daha guzel ilgileneceksin.

Kizlar ya oglum memeye yaklasio ağzını acio sonra bagirmaya baslio neden yapio ya biberon kullniorum chicconun dogal akis biberonunu uff sinir oluorum

Geçmiş olsun canım o kadar sıkıntı çekmektense iki hafta dayanırsın önemli değil bebeğinle daha uzun yılların olur inşallah. Önce sağlık kendini toparlamaya bak sen.
Öyle canım her acile gittiğimde bebeğimi dört beş saat kayınvalideme bırakıyordum mecbur mama veriliyordu şimdi bir iki hafta dayancam sonrasında hep beraber oluruz inşallah

Canım nasıl uyutuyorsun sen bebeğini? Ben de sallamıyorum ayağımda ama pış pış yapıyorum kucağımda,eşim omzunda ya da dizime küçük mindere yatırıyorum. Yarım Kundak yapmaya başladım bir haftadır. Biraz işe yaradı gibi. Bazen 10dk da uykuya dalıyor bazen 1saat geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…