2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

cok cok iyi anliyorum canim. Bana da oyle dusunceler cok geldi. Hele ki eve her gelen "at su cocugu kenara, uyut kenara koy" dedikce kendimi 100 kat daha kotu hissettim. Adeta cocuga baglanmami olumsuz etkilediler. Sonunda esime anlattim, o da onlardan etkileniyordu. Bana boyle konusma cocuktan soguyorum dedim. Cunku hep bahsediyorum ya, pek fazla uyumuyor, pek firsat vermiyor bana.

Ama hepsi bos. O tatli meleklerin bize suan ihtiyaci var. Gunden gune buyuyorlar. Tren kacmadan bol bol sevelim opelim kucaklayalim. Kose yastigi degil onlar ama eski nesil anlamiyor.

Buyudukce gezicez de tozucaz da. Her seyimizi yine yapacagiz. Ben de 55 gundur dr harici disari cikmadim. Bu sene de boyle olsun. Bu dusuncelerle kendimi motive etmeye calisiyorum bunaldigimda. İnsan bebegi surekli kusunca ust degistirmekten, alt degistirmekten, iki emince 1 gaz cikarmaktan falan bikiyor. Hayatimiz 1 saniyede degisti =) biz onlara, onlar dunyaya alisacak insallah. Hepsine saglikli uzun omurler versin Allah.

Bir de lllturkiye sitesinden, yenidoganin mektubu isimli yaziyi okumadiysan tavsiye ederim canim

Bunu ben de okudum ama başka türlü uyumuyor ki sallama hızını azaltınca bile uyumuyor. O yüzden yardım alicam

Ben de biberon veriyorum ama tracy hogun yöntemi uyuyabilen bebekler için. 1 saat oynas 2 saat uyut diyor. 1 saat oynasiyoruz ama gerisi yok

Kizlar ya oglum memeye yaklasio ağzını acio sonra bagirmaya baslio neden yapio ya biberon kullniorum chicconun dogal akis biberonunu uff sinir oluorum
meme reddi yapiyor canim... Yeniden alistirmaya calisabilirsin ama mama cok mu veriyorsun, biberonu birakabilir mi yani? Cunku biberonun emme yeriyle meme farkli ya, onu anlayinca memeyi istemeyebiliyorlar. Benimki de emzikten dolayi reddetmisti.

meme reddi yapiyor canim... Yeniden alistirmaya calisabilirsin ama mama cok mu veriyorsun, biberonu birakabilir mi yani? Cunku biberonun emme yeriyle meme farkli ya, onu anlayinca memeyi istemeyebiliyorlar. Benimki de emzikten dolayi reddetmisti.
Ewet canim mama veriorum ama bir en fazla iki kere yani bu biberonu yeni aldim az damlatiyo anne gogsu gibi yapisi filan die 3 gundur sadece emziriodum kasikla yediriodum mamayi gelince biberon onla verdim onu verince yine cozuttu gece emio gunduz bi sinir edio beni senin ki emio mu suan canim

Meme reddi bu sakin pes etme. Biberon vermeyi biraz ama ver istersen kaşıkla ver bir süre yapabilirsen
Canim 3 gundur kasikla veriodum ama agzinin kenarindan dokuluo mamanin bi kismi ama emiodu bugun biberon geldi onu verdim daha bismillah ilk verisimin pesine yine agzini acio sonra ciyaklio omzumu emmeye calisio parmagini emio yumrugunu bile emio beni emmio sinir oluorum cok uzuluorum ya

Canim sende yasadin mi bole bise yada yasayip tekrar toparlayan arladaslar var mi
Ben bunu doğduğunda yaşadım ve toparlayamadik. Oğlum beni hiç emmedi. Sonra sütüm de artmadı. Aynı senin gibi her yeri emiyordu ama memeye gelince ağzını kapatmayip avazı çıktığı kadar bağırıyordu. Sütüm kesildi tamamen

Sadece mama alıyor değil mi? Kaç günlük oldunuz ne kadar veriyorsun bir öğünde? Kızımda emmiyor sadece mama veriyorum dünden beri ama ölçüsünü ayarlayamadım doktor bebek kendi karar verir ne kadar yiyeceğine dedi. Önceden emiyordu üstüne 90cc veriyordum.

Off çok kötüyüm kızlar ya mide gribi diye bişey varmış ve geldi bizi buldu annem babam ben kardeşim çok fenayız. İshal kusma halsizlik ölüyoruz. Bugün hiçbişey yiyemedim sütüm azaldı. Süt tazikli gelmeyince kızım da emmek istemedi çok ağladı şimdi uyudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…