2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki de senden bir gün önce canım 13 temmuz :)) kilosu en son doktora gittiğimizde 2 hafta evvel 5,7ydi. Ben evde bir ikimiz bir tek tartiliyorum şuan 6,1 çıkıyor maşallah.. senin yavrun ne kadar canım?
Masallah cnm allah bağışlasın benım kı de ilk ay kontrolünde 5200 dü şimdi nasıl bilmiyorum

Bizmki çok seviyo onu maşallah ağladığı zamanlarda kurtarıcım
Nasıl alıstırdın ya ara ara werıordum tutmayınca bırakıordm smdı gene zorluorm almıor gaz damlasını werdım bgun onun uzerıne yapıstırdım onun sayesınde sadece 5dakka emdı snra mıdesı bulanıor atıor napcm böle ya

Off kizlar atak haftamizin doruk noktasini yasiyoruz bugun. Artik kafami duvara surtcem. Huysuzlukta bir dunya markasiydi bugun. Beyefendi istiyo ki hic uyumasin, anasinin memesi hic agzindan cikmasin, hic kucaktan inmesin. Hem fiziksel hem beceri olarak gelistigini gormek guzel ama accik uyusaydi nolurduuu.

Yaaa uzuldum canim biraz benim hatam oldu sutumu sagip biberonla veriodum oglum uyurken akiodu iyilik yapayim derkenn kotuluk mu ettim bilemiorum ya insallah toplarlariz

Gecmis olsun canim dikkat et.Bizim de baba grip insallah bize bulasmaz.
Yaaa uzuldum canim biraz benim hatam oldu sutumu sagip biberonla veriodum oglum uyurken akiodu iyilik yapayim derkenn kotuluk mu ettim bilemiorum ya insallah toplarlariz
Canim ust kismini tamamen soy kendini de ayni sekilde .Ten tene temas onemli meme reddinde.Zorlamadan kucağında tut.Oyun oyna meme teklif et .Agladi kaldir pispisla yeniden meme teklif et .Sakin ol stresli olursan asla emmez.

Biz PTTye sormaya gttk yatmış, dün aldık 315tl miş

ben rapor paramı almaya gidince yatmıştı edevlette gözükmüyordu

Tmm kızlar sagolun ilk ödeme aşamasında yazdığinda sormustum yatmams demslerdi ama cok zaman gecti yatmştr ozaman ilk fıtsatta soruyum

canim gece uyku sersemi olunca emmeleri kolaylasiyor. Biz bayram tatilini geri alistirmakla gecirdik, suan iyi şukur. Ama hala sasiriyorum cunku emzigi sadece 1 kere vermistim, beni emzige degisti ya şaka gibiydi. Cok mama vermiyormussun o zaman yine kasikla verirsin canim. Biraz zor olur ama ne yapalim. Nasil anliyorlarsa ikisi farkli diye birini tercih ediyorlar

Aksama kadar sabrettim .Sakin oldum .Ama uyumadi diye icim icimi yedi .O kadar üzülüyorum ki gozleri kipkirmizi oldu .Kafasini tutamiyor .Tam uyuyor sanci giriyor agla agla bir hal olduk ikimiz de .
Esim geldi hemen arabayla çıktık. Yarim saat gezdirdik .Uyudu zaten biner binmez .Uykusunda ikindi durdu cikaramadi.Evin önüne geldik daha arabadan inmeden uyandi .Bu gece bize yine cook uzun olacak .

Realmomy canim uyku sersemiyken bol bol emzir. Bir de birlikte banyo yapin diyorlar, cok iyi geliyormus. Unutur 3 gune biberonu. Sen sabirli ol. Donduren cok kisi oldu sen de dondurursun. Unutur illa ki

3 buçuk saatte 120 CC yani 4 ölçek mama içiyor 90 günlük şuan. Bir ay önce 90 civarı iciyordu. Evet sadece mama maalesef. Açlık ağlamasıni ayırt edersin herhalde 3 ölçekle başla bak bakalım bı daha ne zaman acikip aglayacak
Ya da 4 ölçek yap kusmazsa öyle devam et

Dedigim gibi bir tas patlasin iki ama 100 cc kasikla 50 cc onune dokuluo:) dakka basi emdigi memeyi gunde iki defa aldigi biberona nasil degisir anlamiorum

Ayy o aglayinca kendimi okadar kasiorum ki gece yatarken kemiklerimin agridigini hissediorum rahat olmaya calisicam insallah ilk oglumda yasamadim hic bile bise ya iste her bebek farkli

Biberonu hic kullanmayim dimi :s kasikla cok saglikli alamio
Bebeğim doğduğundan beri beni hiç emmemişti. Hastane tipi süt sağma Makinesi kiraladım ve sütü sağarak verdim. Hergün meme teklif ettim ama ciyak ciyaj ağladı. Hergün ten tene temas yaptım. Bebek, bezi ile kaldı benim üst bölgem çıplaktı. Biberonu bıraktım şırınga ile beslemeye başladım. Geceleri emzirmeye çalıştım. Sonuç bebeğim tam 40. Günü beni emmeye başladı. Önceliğiniz biberonu, emziği çöpe atmak olsun. Bol bol ten tene temaS yapın. İnanın memeye dönecektir. Sadece biraz sabır.

Canım saç kurutma makinasını denednz mi? Benm oğlum gece 4.30-5 gibi bi uyanıyor çığlık çığlığa.. kıpkırmızı oluyor korkuyorum o an.. açıyoruz saç kurutmayı ben onu karnına tutarken eşim masaj yapıyor ondan sonra çıkartıyor gazını ve kuzum hemen uykuya geçiyor. Denemedysenz deneyin derim ben oğlumu çocuk tıp merkezine götürüyorum orda her alanda fön makinası var. Kan almada, aşıda, muayene odasında.. bebekler o sese hemen susup rahatlıyorlar

Canım bn baswurmadım nereye gdıp baswurcam bıde gec kalmadım ınsallah

Belli bi başvurma süresi yok cnm. Nüfusa kimlik çıkarmaya gidince yönlendiriyolar aslında. İlçedeysen sosyal yardımlaşma vakfına ildeysen de aile sosyal politikalar müdürlüğüne gidiyosun.

Gece emio canim onda skntı yok sukur gunduz duzeltmek lazim insallah dedigini yapicam canim dua edin duzelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…