2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Belli bi başvurma süresi yok cnm. Nüfusa kimlik çıkarmaya gidince yönlendiriyolar aslında. İlçedeysen sosyal yardımlaşma vakfına ildeysen de aile sosyal politikalar müdürlüğüne gidiyosun.
Arkadas zıraat bankasına gdıosun bırde ptt ye dedı yanlış mı acaba

Canım bnde egıtım almak istıyorum ama 4.ayın bıtımınden ıtıbaren egıtım werılıormus arastrdım smdılıkde yenı annelere mucizivi çözümler adlı kıtabını sıpars werdım bıraz onu okuyım bakım NasilYarDiyeyim

Benim kızım da öyle, yürüyeceksin hareket halinde olacaksın hep, cok zor oluyo böyle de

Veremiiyorum canım maalesef her gün deniyorum ama kabul etmiyor biraz avutur da uyur belki diye ama nafile
Ben de emzik kulkandıramdım sanırım doğduğu an verince alıyorlar, boş olduğunu anlayınca diliyle hep çıkardı, suya batırıp verdim emdi bitince çıkardı birkaç hafta uğraştım sonra vazgeçtim

doğum parasından bahsediyoruz değil mi? Ziraat bankasıyla bi alakası yok cnm para ptt ye yatıyor ordan çekiyoruz
Simdı e dewletten baktım 149 tl emzırme parası yatmıs gozukuor ama bn basvurmadım bırde ılk dogum yapana 300 tl ıkıncı cocuga 400tl werıolar onun ıcın zıraat demısdi

aslında gerek yok emzige tabi ama bazen o kadar inat ediyor ki tok olduğu halde devamlı memede olmak istiyor .onu da anlayabiliyorum. En azından elini emmese onu alsa. Ya da bir süre onunla oyalansa zamana ihtiyacim olduğunda ama olsun ne yapalım yine de çok şükür ki ağlayan bir bebek degil

Ben onu okuyorum şuanda güzel şeyler yazıyor bir tane daha kitap sipariş vercem şimdi orda da kim West yöntemi falan anlatılıyor. Kitaplardan böyle yararlanabileceğimi dusunmezdim

Biberonu hic kullanmayim dimi :s kasikla cok saglikli alamio

Dedigim gibi bir tas patlasin iki ama 100 cc kasikla 50 cc onune dokuluo:) dakka basi emdigi memeyi gunde iki defa aldigi biberona nasil degisir anlamiorum
yok canim hic biberon kullanma. Evet, kasikla agzindan akiyor ama ne yapican işte... diyorum ya bizimki emzigi tek sefer emdi de aksama kadar emdigi memeyi unuttu. İşte biri silikon gibi digeri annenin teni olunca bazi bebeklerin kafasi karisiyor boyle. Az mama veriyorsan onu da biraksaniz olmaz mi canim?

Baska emzik dene istersen. Niye tutturmaya çalışıyosun ki

masallah, sizi tebrik ederim azminizden dolayi. Ben 40 gun sabredip ugrasabilir miydim bilemiyorum. Daim olsun insallah

Canim dedigim gibi 3 gundur mama vermedim sutum o uyurken alinca onu sagip kasikla yedirdim mama vermedim . Arada bi hiysuzlandi kanepeye oturdum hoplata hoplata verdim emdi yani bu biberon sabah geldi bir kere verdim oda 50 cc hazirladim sadecee sonra emzireyim dedin bizimki bi triplere girdi yitio kafa cevirio filan canim skldı sonrasinda mamada biberonda vermedim iste kosa hoplaya emziriorum umarim doner normale yaa

Gece emio canim onda skntı yok sukur gunduz duzeltmek lazim insallah dedigini yapicam canim dua edin duzelsin
Allah kolaylik versin, insallah 3 gune dort dortluk duzelir canim. Endiselenme, sonucta bebek bunlar illa ki unutuyorlar vermeyince. Uyku sersemiyken degerlendirirsin. Uyanikken de ilgisini baska seye cekerek, degisik sesler cikararak, yuruyerek, farkli pozisyonlarda tutarak, en olmadi memenin kenarindan mama damlatarak denersin (bana da Afilim92 onermisti). insan sanki bebek memeyi degil annesini reddetmis gibi kendini kotu hissediyor, anliyorum seni. Ben de kendi elimle emzik verdim diye kac gun aglamistim. Ama geçecek birkac gune. Uyudukca da kafalari degisiyor, unutuyorlar.

donecek canim hic endiselenme.

Aynn walla yaa sanki benden sogumus bebegim gibi hissediorum yaaa cokk uzuluorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…