- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 36
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #62.861
Sağol canım hepimizin yavrusunu rabbim bağışlasın. Çok şükür iyi kiloları Allah bize biz onlara inşallah :)Masallah cnm allah bağışlasın benım kı de ilk ay kontrolünde 5200 dü şimdi nasıl bilmiyorum
Arkadas zıraat bankasına gdıosun bırde ptt ye dedı yanlış mı acabaBelli bi başvurma süresi yok cnm. Nüfusa kimlik çıkarmaya gidince yönlendiriyolar aslında. İlçedeysen sosyal yardımlaşma vakfına ildeysen de aile sosyal politikalar müdürlüğüne gidiyosun.
Benim kızım da öyle, yürüyeceksin hareket halinde olacaksın hep, cok zor oluyo böyle deOf zaten gezmeyi seviyor bu cocuk...
Uyandi tekrar yedirdim
Gazi cikti kakasini yaoti.
Simdi meme ve beyaz grultu
Insallah uyur
Artik kucagimda tasimaktan bileklerim agriyor.
Dikis yerlerim aciyor.
Tasimakts yetmiyor. Zıplayarak yurumek gerekiyor oyle ağlamıyor sadace .
Sakinlesince iki dk popomu yere koyabilirsem yine basiyor ciglgi
O. Aparati nerden bulucaz enjektor tamamda canimFinger feeding diye yaz canım YouTube ben o yöntemle memeye döndürdüm. 10 gün oldu. Şimdi resmen memeye bağımlı yaşıyor. İnşallah tez zamanda döner.
Arkadas zıraat bankasına gdıosun bırde ptt ye dedı yanlış mı acaba
Ben de emzik kulkandıramdım sanırım doğduğu an verince alıyorlar, boş olduğunu anlayınca diliyle hep çıkardı, suya batırıp verdim emdi bitince çıkardı birkaç hafta uğraştım sonra vazgeçtimVeremiiyorum canım maalesef her gün deniyorum ama kabul etmiyor biraz avutur da uyur belki diye ama nafile
2. Ayın sonunda yapılıyor hayır sağlık ocakları yapıyor ben yaptım derken kendim uyguladım iğneyi demek istedim ücretsiz yani.aşo takvimindeki tüm aşılar ücretsiz yapılırkaçıncı ayda yapılıyo o kendimiz mi yapcz
Az once emzirdim koridorda bi 30 tur atmışımdır heraldeFinger feeding diye yaz canım YouTube ben o yöntemle memeye döndürdüm. 10 gün oldu. Şimdi resmen memeye bağımlı yaşıyor. İnşallah tez zamanda döner.
Simdı e dewletten baktım 149 tl emzırme parası yatmıs gozukuor ama bn basvurmadım bırde ılk dogum yapana 300 tl ıkıncı cocuga 400tl werıolar onun ıcın zıraat demısdidoğum parasından bahsediyoruz değil mi? Ziraat bankasıyla bi alakası yok cnm para ptt ye yatıyor ordan çekiyoruz
aslında gerek yok emzige tabi ama bazen o kadar inat ediyor ki tok olduğu halde devamlı memede olmak istiyor .onu da anlayabiliyorum. En azından elini emmese onu alsa. Ya da bir süre onunla oyalansa zamana ihtiyacim olduğunda ama olsun ne yapalım yine de çok şükür ki ağlayan bir bebek degilBen de emzik kulkandıramdım sanırım doğduğu an verince alıyorlar, boş olduğunu anlayınca diliyle hep çıkardı, suya batırıp verdim emdi bitince çıkardı birkaç hafta uğraştım sonra vazgeçtim
Ben onu okuyorum şuanda güzel şeyler yazıyor bir tane daha kitap sipariş vercem şimdi orda da kim West yöntemi falan anlatılıyor. Kitaplardan böyle yararlanabileceğimi dusunmezdimCanım bnde egıtım almak istıyorum ama 4.ayın bıtımınden ıtıbaren egıtım werılıormus arastrdım smdılıkde yenı annelere mucizivi çözümler adlı kıtabını sıpars werdım bıraz onu okuyım bakımNasilYarDiyeyim
Biberonu hic kullanmayim dimi :s kasikla cok saglikli alamio
yok canim hic biberon kullanma. Evet, kasikla agzindan akiyor ama ne yapican işte... diyorum ya bizimki emzigi tek sefer emdi de aksama kadar emdigi memeyi unuttu. İşte biri silikon gibi digeri annenin teni olunca bazi bebeklerin kafasi karisiyor boyle. Az mama veriyorsan onu da biraksaniz olmaz mi canim?Dedigim gibi bir tas patlasin iki ama 100 cc kasikla 50 cc onune dokuluo:) dakka basi emdigi memeyi gunde iki defa aldigi biberona nasil degisir anlamiorum
Baska emzik dene istersen. Niye tutturmaya çalışıyosun kiNasıl alıstırdın ya ara ara werıordum tutmayınca bırakıordm smdı gene zorluorm almıor gaz damlasını werdım bgun onun uzerıne yapıstırdım onun sayesınde sadece 5dakka emdı snra mıdesı bulanıor atıor napcm böle ya
masallah, sizi tebrik ederim azminizden dolayi. Ben 40 gun sabredip ugrasabilir miydim bilemiyorum. Daim olsun insallahBebeğim doğduğundan beri beni hiç emmemişti. Hastane tipi süt sağma Makinesi kiraladım ve sütü sağarak verdim. Hergün meme teklif ettim ama ciyak ciyaj ağladı. Hergün ten tene temas yaptım. Bebek, bezi ile kaldı benim üst bölgem çıplaktı. Biberonu bıraktım şırınga ile beslemeye başladım. Geceleri emzirmeye çalıştım. Sonuç bebeğim tam 40. Günü beni emmeye başladı. Önceliğiniz biberonu, emziği çöpe atmak olsun. Bol bol ten tene temaS yapın. İnanın memeye dönecektir. Sadece biraz sabır.
Canim dedigim gibi 3 gundur mama vermedim sutum o uyurken alinca onu sagip kasikla yedirdim mama vermedim . Arada bi hiysuzlandi kanepeye oturdum hoplata hoplata verdim emdi yani bu biberon sabah geldi bir kere verdim oda 50 cc hazirladim sadecee sonra emzireyim dedin bizimki bi triplere girdi yitio kafa cevirio filan canim skldı sonrasinda mamada biberonda vermedim iste kosa hoplaya emziriorum umarim doner normale yaayok canim hic biberon kullanma. Evet, kasikla agzindan akiyor ama ne yapican işte... diyorum ya bizimki emzigi tek sefer emdi de aksama kadar emdigi memeyi unuttu. İşte biri silikon gibi digeri annenin teni olunca bazi bebeklerin kafasi karisiyor boyle. Az mama veriyorsan onu da biraksaniz olmaz mi canim?
Allah kolaylik versin, insallah 3 gune dort dortluk duzelir canim. Endiselenme, sonucta bebek bunlar illa ki unutuyorlar vermeyince. Uyku sersemiyken degerlendirirsin. Uyanikken de ilgisini baska seye cekerek, degisik sesler cikararak, yuruyerek, farkli pozisyonlarda tutarak, en olmadi memenin kenarindan mama damlatarak denersin (bana daGece emio canim onda skntı yok sukur gunduz duzeltmek lazim insallah dedigini yapicam canim dua edin duzelsin
donecek canim hic endiselenme.Canim dedigim gibi 3 gundur mama vermedim sutum o uyurken alinca onu sagip kasikla yedirdim mama vermedim . Arada bi hiysuzlandi kanepeye oturdum hoplata hoplata verdim emdi yani bu biberon sabah geldi bir kere verdim oda 50 cc hazirladim sadecee sonra emzireyim dedin bizimki bi triplere girdi yitio kafa cevirio filan canim skldı sonrasinda mamada biberonda vermedim iste kosa hoplaya emziriorum umarim doner normale yaa
Aynn walla yaa sanki benden sogumus bebegim gibi hissediorum yaaa cokk uzuluorumAllah kolaylik versin, insallah 3 gune dort dortluk duzelir canim. Endiselenme, sonucta bebek bunlar illa ki unutuyorlar vermeyince. Uyku sersemiyken degerlendirirsin. Uyanikken de ilgisini baska seye cekerek, degisik sesler cikararak, yuruyerek, farkli pozisyonlarda tutarak, en olmadi memenin kenarindan mama damlatarak denersin (bana daAfilim92 onermisti). insan sanki bebek memeyi degil annesini reddetmis gibi kendini kotu hissediyor, anliyorum seni. Ben de kendi elimle emzik verdim diye kac gun aglamistim. Ama geçecek birkac gune. Uyudukca da kafalari degisiyor, unutuyorlar.
Insallahhh canimmm insallaaah ilk oglum meme delisiydi yaa uyurdu halen emerdi agzindan cikarirdim uyurken uyanir aglar yine alırdı memeyi agzina kiziodum ozman artik birakta dinleneyim die simdi diorum buda emsinde bir saat emsin raziyimmdonecek canim hic endiselenme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?