- 10 Şubat 2017
- 8.807
- 39.225
- 548
- 35
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #62.881
Evet canım doğum parası ben 300 aldım ilk çocuk olduğu için. Ziraatle alakası yok. İldeysen aile ve sosyal politikalar il müdürlüğüne ilçedeysen sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfına başvuru yapılıyorSimdı e dewletten baktım 149 tl emzırme parası yatmıs gozukuor ama bn basvurmadım bırde ılk dogum yapana 300 tl ıkıncı cocuga 400tl werıolar onun ıcın zıraat demısdi
Saıol cnm öle yapım o zaman bndeEvet canım doğum parası ben 300 aldım ilk çocuk olduğu için. Ziraatle alakası yok. İldeysen aile ve sosyal politikalar il müdürlüğüne ilçedeysen sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfına başvuru yapılıyor
Bizde de öyle olmuştu hatta emmeye bile uyanmadılar ben uyandırıp emzirmiştim. Bugün düzelir eski haline dönersiniz.Kizlar merhaba ikinci ay asisi bebegine uyku yapan vardi oglenden beri uyanip.emiyo geri uyuyo gunduz bu kadar uyumamisti hic atesi filan yok ama cok sukur
Canım Alakasız olacak ama ilk oğlunun emmesi ne zaman düzene girmişti 3 ayda falan girdi mi acabaInsallahhh canimmm insallaaah ilk oglum meme delisiydi yaa uyurdu halen emerdi agzindan cikarirdim uyurken uyanir aglar yine alırdı memeyi agzina kiziodum ozman artik birakta dinleneyim die simdi diorum buda emsinde bir saat emsin raziyimm
Canim telde neredeyse gun boyu beyaz gurultu acik. Uyumak istiyor ama sancidan kıvranıyor..Elimde surekli zeytinyağı, masaj yagi karnini ovuyorum.3 4 kere cikariyor ama rahatlamiyor.Dr muayenede karnina bakti normalin cok ustunde gazi var sansliysaniz 3 ay degilseniz 6 ay çekeceksiniz dedi.Ben gazini surekli cikariyorum rahatlamiyor dedim .Cunku hic bitmiyor dedi .Gece 12 de uyuttum 2 de uyandi .Emzirdim .Esim masaj yapti yok gecmiyor agla agla sabah oldu .Canım saç kurutma makinasını denednz mi? Benm oğlum gece 4.30-5 gibi bi uyanıyor çığlık çığlığa.. kıpkırmızı oluyor korkuyorum o an.. açıyoruz saç kurutmayı ben onu karnına tutarken eşim masaj yapıyor ondan sonra çıkartıyor gazını ve kuzum hemen uykuya geçiyor. Denemedysenz deneyin derim ben oğlumu çocuk tıp merkezine götürüyorum orda her alanda fön makinası var. Kan almada, aşıda, muayene odasında.. bebekler o sese hemen susup rahatlıyorlar
Geçecek inşallah canım. Bizimki 2 buçuk aylıkken epey azaldı. Şuan üç aylık. Hala gazi var tabii ama bu onu ağlatmiyor uğraşıp didinip kendi çıkarıyor gene. Sadece sabah 6 gibi gazdan dolayı ikinip biraz mizildaniyor sallıyorum tekrar uykuya dalıyor derken uyanınca altını açıyorum o pozisyonda aglamadan konusa konusa ayaklar havada gene kendi çıkarıyor. Bizimkinin de karnı aşırı siskindi. Ultrasonda gazdan dolayı iç organlarını goremiyorlardi o derece. Düzelecek sizin de inşallah. Ama ben conformil mamayı öneriyorumCanim telde neredeyse gun boyu beyaz gurultu acik. Uyumak istiyor ama sancidan kıvranıyor..Elimde surekli zeytinyağı, masaj yagi karnini ovuyorum.3 4 kere cikariyor ama rahatlamiyor.Dr muayenede karnina bakti normalin cok ustunde gazi var sansliysaniz 3 ay degilseniz 6 ay çekeceksiniz dedi.Ben gazini surekli cikariyorum rahatlamiyor dedim .Cunku hic bitmiyor dedi .Gece 12 de uyuttum 2 de uyandi .Emzirdim .Esim masaj yapti yok gecmiyor agla agla sabah oldu .
Bı de benim yanlışım su oluyordu. Her ağlamayı gaz sanıyordum ama uykusuzluk yorgunluk ağlaması da varmış. Uyanık 1 saati aşınca bu sefer yorgunluktan ağlamaya başlıyor gazi onu çok rahatsız etmese de. Gazlı bebeği düzenli uyutmak da çok zor biliyorum senin gibi kan ağladım ben deCanim telde neredeyse gun boyu beyaz gurultu acik. Uyumak istiyor ama sancidan kıvranıyor..Elimde surekli zeytinyağı, masaj yagi karnini ovuyorum.3 4 kere cikariyor ama rahatlamiyor.Dr muayenede karnina bakti normalin cok ustunde gazi var sansliysaniz 3 ay degilseniz 6 ay çekeceksiniz dedi.Ben gazini surekli cikariyorum rahatlamiyor dedim .Cunku hic bitmiyor dedi .Gece 12 de uyuttum 2 de uyandi .Emzirdim .Esim masaj yapti yok gecmiyor agla agla sabah oldu .
Uyanıkken mi emzirdin?Az once emzirdim koridorda bi 30 tur atmışımdır heralde
Yandaki inşaattan gelen seslerben
Uyanırsa çocuk oraya suikast duzenlicem
İşe başladım bir hafta kadar gittim babası baktı. Şimdi rapor aldım kısa bir süre. Ekimde full caliscam annem gelecek iki hafta iki hafta da babası bakacak. Kasımda da yarım gün hakkım bitiyo yıllık izinlerimi kullanicam bölük bölük. Şimdilik plan bu şekilde. Sen naptinCanım sen ne yaptın işi? Sen bakıyorsun sanırım oğluşa? İzin mi aldın?
Vala bende sana özendim beni emzik niyetne kulansın isderdim acıkcası.Vay arkadaş yanlış anlama ama çok özeniyorum ya su an emzirme yastığında emerkrn uyuyor. Agzindan çıkınca uyanıp ağlıyor. Resmen emzik oldum bu saat oldu lokma yemedim bi köşede yıkılacağım artık
Emesine emiyor mecbur sonucda sadıce emerek karnı doyuyor. Ama hanı benek olur ya anne memesni cok sever emzik niyetne kulanır oyle değil. Eskiden ac olmasa bile emerdi şimdi sadice ac olduğu zaman emiyor. Muhtemel katı gıdaya gecer gecmez benı eneyi burakıcak. Ve ya mama vermem gerekdiğinde. Dünden beri emzikle kandirmadan emzirmeye calışıyorum.Emzik icin seni reddettiyse emzik vermemelisin artik. Emzik verirsen memeyi tamamen bırakır. Enjektore kendi sutunden sag koy. Sen memeyi tuttururken biri de yandan süt damlatsin .Yeniden memeyi kavramasi icin biz oyle yapmıştık. 2 gun ugrastik .Sakin tekrar emzik verme .Aclik hissi kayboldugu icin doyduğunu saniyor .Pes etme .Yatarak ters kucaklayarak farkli pozisyonlar dene .
Sanirim emZiğin cope gitme zamanı cok korkdum şimdi emzirmeyi gercekden cok isdiyorumMilana firuze canim ben de emzik verdigimde memeyi reddetti. Kaynanan cok bilmesin, onu senin cocuguna verdigin vermedigin emzik asla ilgilendirmez. Kes at emzikleri. Emzigi bir daha verirsen yine reddeder. Benim bayram tatilim memeye geri alistirmakla gecti. Telef oldum burada herkes sahit oldu. Sutun varken emzik yuzunden cocuk mahrum kalirsa cok yazik olur
Saıol cnm öle yapım o zaman bndeEvet canım doğum parası ben 300 aldım ilk çocuk olduğu için. Ziraatle alakası yok. İldeysen aile ve sosyal politikalar il müdürlüğüne ilçedeysen sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfına başvuru yapılıyor
Vala emeye dünden meraklı cıkdı benimki ne kadar vermek isdemesemde. Biraz yorulduğumda verdim hemen tutu.Ya emzıge nasıl alıstrdınız ben bıturlu beceremedım alıor 3dakka snra itiyor diliyle.Milana firuze
Awent nuk we daha bırcok marka denedım yok arkadas beeceremıor memeye gelıncede bırakmıor emzıgıde atıor resmen anlıor kandırdıgımızı pekmeze batrp werdım aldı tadı gctı attı emzıgı alınca oyalar bnde bıraz rahat ederım dıe sakınlesıolar bırazda olsa emzık takan cocuklarBaska emzik dene istersen. Niye tutturmaya çalışıyosun ki
Awent smoot denedm nuk sılıkonlu yassı olandan denedm kaucuk aldm denedm chıcco nunkıkerden denedm 0-2 aylık e bebegn markasıydı galıba ondan aldm denedm yokVala emeye dünden meraklı cıkdı benimki ne kadar vermek isdemesemde. Biraz yorulduğumda verdim hemen tutu.
Emziklede alakalı kızımda cok kolay tutmuşdu bu emziği senin kulandiğin nasıl bir emzik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?