- 4 Şubat 2017
- 570
- 363
- 103
- 35
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #62.901
Ya bn ıstıorm ama nasıl yapıcam yapabılırmıyım diye diyede içim içimi yıyor cok sabırlıda degılım anneme soruyorm oda cocuk zamanla oturur öle uzakdan telefonlar egıtım mı werılırmıs ınanma böle selere dıorBen onu okuyorum şuanda güzel şeyler yazıyor bir tane daha kitap sipariş vercem şimdi orda da kim West yöntemi falan anlatılıyor. Kitaplardan böyle yararlanabileceğimi dusunmezdim
Canım Rica ederim. bazı bebekler hem emziği hem annesini emiyor Ama bizimkiler reddediyorsa da yapacak bir şey kalmıyor . Keşke ikisini de alsalardı da biz de rahat etseydik ama ne yapalım kısmetSanirim emZiğin cope gitme zamanı cok korkdum şimdi emzirmeyi gercekden cok isdiyorumAfilim92 ikinizede trşekurr ederim.
Sanirim emziği burakmadan olmuycak bu iş.
Okadar emzik denedin olmadı oylemi?Awent smoot denedm nuk sılıkonlu yassı olandan denedm kaucuk aldm denedm chıcco nunkıkerden denedm 0-2 aylık e bebegn markasıydı galıba ondan aldm denedm yok
Aynen ya. Aslında ben hiç hem emzik hem annesni emen vebek görmedim.Canım Rica ederim. bazı bebekler hem emziği hem annesini emiyor Ama bizimkiler reddediyorsa da yapacak bir şey kalmıyor . Keşke ikisini de alsalardı da biz de rahat etseydik ama ne yapalım kısmet
Canım kola yaptığı verem aşısıdır evet ona kesinlikle dokunma ovma bişey sürme koku şişip yara olabilir kızarabilir bu normal hatta iz bırakacak verem aşısının özelliği bu ama iz bırakmazsa aşı tutmadımı acaba deme yapıldı sonuçta aşısı.olur da enfksiyon falan kaparsa doktor kontrolünde antibiyotik kullanırsınız.diğer yerler için muhtemeln bişe olmaz ama kızarıklık olursada dediği gibi kolonya buz veya varsa alkol kullan.benim tercihim hiç dokunmamak zaten bebek dokusu kendini müthiç hızda toparlar.bi yara bi günde iyileşip kaybolabilirKızlar şimdi 3 aşıyı da olup geldik. Offf ne ağladı oğlum yaaa gözyaşları aktı kıpkırmızı oldu yavrumeşimde ben de zor dayandık ağlıcsktık az daha biz de.
Hemşire bacakta kızarma şişme olurda dolaba limon kolonyası koy sonra onu pamuğa döküp aşı yerlerine koy dedi. Sadece bacak için ama kola dokunma sakın dedi. Böyle bişey ilk defa duydum size de böyle diyen oldu mu?? B Berenelam63 sen hemşireydin sanırım Bilgin var mı bu konuda??
Canım 3 ay dolunca meme istemez sürekli sabır birazAwent nuk we daha bırcok marka denedım yok arkadas beeceremıor memeye gelıncede bırakmıor emzıgıde atıor resmen anlıor kandırdıgımızı pekmeze batrp werdım aldı tadı gctı attı emzıgı alınca oyalar bnde bıraz rahat ederım dıe sakınlesıolar bırazda olsa emzık takan cocuklar
Bizim Acıbadem ama onun da eşimin işyerine özel olan versiyonu.Olabilir cnm bizde Anadolu sigortanın tamamlayıcısı var ve geçmiyor dediler
Mothercaree , cartersa göre biraz küçük ama bizde tam üzerinde yazan beden oluyor. Bence de fiyat /performans iyi.serenity16 civilin internet sitesinden çok alışveriş yaptım bebek arabası da dahil memnun kalmadığım bir şey olmadı. Kumaş kalitesi vs gayet iyi. Hatta 3 6 aylık takımlar şu an kızıma tam oluyor kalıp olarak biraz küçük sanırım kıyafetler.
aynısını söyledi bizede hemşire şükür iyiyiz sadece iğne izleri varKızlar şimdi 3 aşıyı da olup geldik. Offf ne ağladı oğlum yaaa gözyaşları aktı kıpkırmızı oldu yavrumeşimde ben de zor dayandık ağlıcsktık az daha biz de.
Hemşire bacakta kızarma şişme olurda dolaba limon kolonyası koy sonra onu pamuğa döküp aşı yerlerine koy dedi. Sadece bacak için ama kola dokunma sakın dedi. Böyle bişey ilk defa duydum size de böyle diyen oldu mu?? B Berenelam63 sen hemşireydin sanırım Bilgin var mı bu konuda??
Canım hangi teknikle yaptı doktor? Direk klasik cerrahi yöntemle kesti mi ?Evet canım hastane 2 ay yazmış lokal için. Belli zaman sonra sedasyonla yapıyorlarmış. Oğluş operasyondan gelince biraz ağladı bi 10 dak ama sanırım üşüyüp stres olduğu için ağladı sonrasında hemen uyudu çünkü. Dr geldi krem var sürmeyi gösterdi günde 2 kez sür haftaya kontrole gel dedi. Bandaj galan da yok. Şuan evdeyiz uyuyor oğluş ağlamıyordu ama korkudan calpol verdim bi çay kaşığı. Herkes 2. Güne iyileştiğini söylüyor inş iyileşr
Geçecek inşallah canım. Bizimki 2 buçuk aylıkken epey azaldı. Şuan üç aylık. Hala gazi var tabii ama bu onu ağlatmiyor uğraşıp didinip kendi çıkarıyor gene. Sadece sabah 6 gibi gazdan dolayı ikinip biraz mizildaniyor sallıyorum tekrar uykuya dalıyor derken uyanınca altını açıyorum o pozisyonda aglamadan konusa konusa ayaklar havada gene kendi çıkarıyor. Bizimkinin de karnı aşırı siskindi. Ultrasonda gazdan dolayı iç organlarını goremiyorlardi o derece. Düzelecek sizin de inşallah. Ama ben conformil mamayı öneriyorum
Böyle yasayip bu sorunu atlatan birinden geçeceğini duymak bana gercekten moral veriyor .Sagol canim. Insallah hemen son bulur. 3 gun sonra 2 aylik olcak oglum .Hayatimin normale dönmesini bekliyorum su an tek hayalim.Bı de benim yanlışım su oluyordu. Her ağlamayı gaz sanıyordum ama uykusuzluk yorgunluk ağlaması da varmış. Uyanık 1 saati aşınca bu sefer yorgunluktan ağlamaya başlıyor gazi onu çok rahatsız etmese de. Gazlı bebeği düzenli uyutmak da çok zor biliyorum senin gibi kan ağladım ben de
Canim bebekler cok akilli senin planladığın gibi olmuyor genelde .O yuzden dikkat et.Eger reddetmeyi unutturup emzige alistirmanin yolu olsa bunu herkesten once ben yapardım. Cunku gece gunduz uyumuyor. Emzik emer rahat bir nefes alirdim.Sanirim emZiğin cope gitme zamanı cok korkdum şimdi emzirmeyi gercekden cok isdiyorumAfilim92 ikinizede trşekurr ederim.
Sanirim emziği burakmadan olmuycak bu iş.
İlk yil dönümümüzde. Eşim arkadaşlarıyla eğlenmeye gitmişdi butun gece sinirden ağladım gece 3-4 gibi geldi ve yine bir şey diyemedim. Zeytin yağı gibi maşallah hemen üste cıkar.23 eylül ilk yıl dönümümüz lütfen fikir verin hediye ve ne yapacağım konusunda
Ah keşke olsa.Böyle yasayip bu sorunu atlatan birinden geçeceğini duymak bana gercekten moral veriyor .Sagol canim. Insallah hemen son bulur. 3 gun sonra 2 aylik olcak oglum .Hayatimin normale dönmesini bekliyorum su an tek hayalim.
Evet gazdan uyumayinca uykusuzluk tavan yapiyor. Bir sure sonra uyumak istese de uyuyamıyor. Bu kez ondan dolayi agliyor. Elimde surekli ya sicak havlu ya damla ya kimyon rezene .Normal cay icmeyi unuttum. Su saat oldu daha kahvalti yapamadım.
Canim bebekler cok akilli senin planladığın gibi olmuyor genelde .O yuzden dikkat et.Eger reddetmeyi unutturup emzige alistirmanin yolu olsa bunu herkesten once ben yapardım. Cunku gece gunduz uyumuyor. Emzik emer rahat bir nefes alirdim.
Ismine ozel bir sey yaptırabilirsin.Neyi sever düşün analiz et. Mesela esimin tesbih tutkusu var.Kehribar tesbih kolleksiyonu var.Dogum gununde bir tane almistim ben.Sen evlilik yil dönümü deyince anilarim aklima geldi.23 eylül ilk yıl dönümümüz lütfen fikir verin hediye ve ne yapacağım konusunda
Sabırlı değilsen yapamayabilirsin ama düzenli uyumayan bebeğe bence daha çok sabır gerekiyor biraz disini sikarsan daha rahat edersin. Telefonda sana yapman gerekeni söylüyorlar ben inanıyorum olacaginaYa bn ıstıorm ama nasıl yapıcam yapabılırmıyım diye diyede içim içimi yıyor cok sabırlıda degılım anneme soruyorm oda cocuk zamanla oturur öle uzakdan telefonlar egıtım mı werılırmıs ınanma böle selere dıor
Ewet canimUyanıkken mi emzirdin?
Ilk oglum biberon almadi hic emzigide isteyerek emmedi zaten birakti hemnde emzigi sadece 6 aylkken bi birakma meyli oldu gibi ek gidaya gecinde onuda yatarak emzirerek bir gunde toparlamistim bunda hata mi biliorum biberon reddetmeden almisti biberonu bu oglumCanım Alakasız olacak ama ilk oğlunun emmesi ne zaman düzene girmişti 3 ayda falan girdi mi acaba
bu da Emer inşallah annesi bugün daha iyi olacak Yarın da daha da iyi olacak inşallah
Canım söylendi mi bilmiyorum ama, eğer işçi SGK sından ise süt parası baba adına ziraat bankasına yatıyor(muş) belki ondan bahsedilmiştir.Arkadas zıraat bankasına gdıosun bırde ptt ye dedı yanlış mı acaba
Canim telde neredeyse gun boyu beyaz gurultu acik. Uyumak istiyor ama sancidan kıvranıyor..Elimde surekli zeytinyağı, masaj yagi karnini ovuyorum.3 4 kere cikariyor ama rahatlamiyor.Dr muayenede karnina bakti normalin cok ustunde gazi var sansliysaniz 3 ay degilseniz 6 ay çekeceksiniz dedi.Ben gazini surekli cikariyorum rahatlamiyor dedim .Cunku hic bitmiyor dedi .Gece 12 de uyuttum 2 de uyandi .Emzirdim .Esim masaj yapti yok gecmiyor agla agla sabah oldu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?