2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben onu okuyorum şuanda güzel şeyler yazıyor bir tane daha kitap sipariş vercem şimdi orda da kim West yöntemi falan anlatılıyor. Kitaplardan böyle yararlanabileceğimi dusunmezdim
Ya bn ıstıorm ama nasıl yapıcam yapabılırmıyım diye diyede içim içimi yıyor cok sabırlıda degılım anneme soruyorm oda cocuk zamanla oturur öle uzakdan telefonlar egıtım mı werılırmıs ınanma böle selere dıor

Sanirim emZiğin cope gitme zamanı cok korkdum şimdi emzirmeyi gercekden cok isdiyorum Afilim92 ikinizede trşekurr ederim.
Sanirim emziği burakmadan olmuycak bu iş.
Canım Rica ederim. bazı bebekler hem emziği hem annesini emiyor Ama bizimkiler reddediyorsa da yapacak bir şey kalmıyor . Keşke ikisini de alsalardı da biz de rahat etseydik ama ne yapalım kısmet

Awent smoot denedm nuk sılıkonlu yassı olandan denedm kaucuk aldm denedm chıcco nunkıkerden denedm 0-2 aylık e bebegn markasıydı galıba ondan aldm denedm yok
Okadar emzik denedin olmadı oylemi?
Benim kulandiğim bu kızlarmın ikisininde emziği ayni ikiside cok kolay tutu cok sevdiler cokda ucuz yanı. 3 ları burda. 8 tl falan yanı.
Ama bazı bebekler sevmiyor sanırım emziği.

Eklentiler

• image.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 56
Canım Rica ederim. bazı bebekler hem emziği hem annesini emiyor Ama bizimkiler reddediyorsa da yapacak bir şey kalmıyor . Keşke ikisini de alsalardı da biz de rahat etseydik ama ne yapalım kısmet
Aynen ya. Aslında ben hiç hem emzik hem annesni emen vebek görmedim.
Emzik emen annesni 3-4 ayında red ediyor.
Meme emende emzik almiyor anneye bağlı kalıyor.
Az once yine emziği düşdü ve başladı ağlsmaya emzik cermedim koydum memeye hemen tutu uyku halıyle endi şindi emziksiz mişil mişil oyuyor.

Canım kola yaptığı verem aşısıdır evet ona kesinlikle dokunma ovma bişey sürme koku şişip yara olabilir kızarabilir bu normal hatta iz bırakacak verem aşısının özelliği bu ama iz bırakmazsa aşı tutmadımı acaba deme yapıldı sonuçta aşısı.olur da enfksiyon falan kaparsa doktor kontrolünde antibiyotik kullanırsınız.diğer yerler için muhtemeln bişe olmaz ama kızarıklık olursada dediği gibi kolonya buz veya varsa alkol kullan.benim tercihim hiç dokunmamak zaten bebek dokusu kendini müthiç hızda toparlar.bi yara bi günde iyileşip kaybolabilir

Canım 3 ay dolunca meme istemez sürekli sabır biraz

Mothercaree , cartersa göre biraz küçük ama bizde tam üzerinde yazan beden oluyor. Bence de fiyat /performans iyi.

aynısını söyledi bizede hemşire şükür iyiyiz sadece iğne izleri var

Canım hangi teknikle yaptı doktor? Direk klasik cerrahi yöntemle kesti mi ?

Böyle yasayip bu sorunu atlatan birinden geçeceğini duymak bana gercekten moral veriyor .Sagol canim. Insallah hemen son bulur. 3 gun sonra 2 aylik olcak oglum .Hayatimin normale dönmesini bekliyorum su an tek hayalim.
Evet gazdan uyumayinca uykusuzluk tavan yapiyor. Bir sure sonra uyumak istese de uyuyamıyor. Bu kez ondan dolayi agliyor. Elimde surekli ya sicak havlu ya damla ya kimyon rezene .Normal cay icmeyi unuttum. Su saat oldu daha kahvalti yapamadım.
Sanirim emZiğin cope gitme zamanı cok korkdum şimdi emzirmeyi gercekden cok isdiyorum Afilim92 ikinizede trşekurr ederim.
Sanirim emziği burakmadan olmuycak bu iş.
Canim bebekler cok akilli senin planladığın gibi olmuyor genelde .O yuzden dikkat et.Eger reddetmeyi unutturup emzige alistirmanin yolu olsa bunu herkesten once ben yapardım. Cunku gece gunduz uyumuyor. Emzik emer rahat bir nefes alirdim.

23 eylül ilk yıl dönümümüz lütfen fikir verin hediye ve ne yapacağım konusunda
İlk yil dönümümüzde. Eşim arkadaşlarıyla eğlenmeye gitmişdi butun gece sinirden ağladım gece 3-4 gibi geldi ve yine bir şey diyemedim. Zeytin yağı gibi maşallah hemen üste cıkar.
Senin yapa bileceğin cok şey var ama eşinin ne hosuna gideceğne bağlı bunuda sen bilirsin.

Ah keşke olsa.
Ne yapalım olsun emzikden onemlisi ane sütü. Uykusuz kalsamda olur emsin yeter.

23 eylül ilk yıl dönümümüz lütfen fikir verin hediye ve ne yapacağım konusunda
Ismine ozel bir sey yaptırabilirsin.Neyi sever düşün analiz et. Mesela esimin tesbih tutkusu var.Kehribar tesbih kolleksiyonu var.Dogum gununde bir tane almistim ben.Sen evlilik yil dönümü deyince anilarim aklima geldi.
Birinci yilimizda askerdeydi. Yanina gitmistim 2 3 gün rötarli da olsa .2. Yilimiz dan 1 gün once hamile olduğumu ogrenmistim .1 gun sonrasini beklemeden hediye kutusunun icine erken gebelik testini sarip sarmalayip koymustum .Acarken fena bozulmuştu. Bu ne yaa kalem mi aldin niye o kadar paketledin bir kalemi diye .Sonrasi şok .Videolar hatira kaldi .Ozlemle beklenen bir bebekti minik adamim .

Sabırlı değilsen yapamayabilirsin ama düzenli uyumayan bebeğe bence daha çok sabır gerekiyor biraz disini sikarsan daha rahat edersin. Telefonda sana yapman gerekeni söylüyorlar ben inanıyorum olacagina

Canım Alakasız olacak ama ilk oğlunun emmesi ne zaman düzene girmişti 3 ayda falan girdi mi acaba

bu da Emer inşallah annesi bugün daha iyi olacak Yarın da daha da iyi olacak inşallah
Ilk oglum biberon almadi hic emzigide isteyerek emmedi zaten birakti hemnde emzigi sadece 6 aylkken bi birakma meyli oldu gibi ek gidaya gecinde onuda yatarak emzirerek bir gunde toparlamistim bunda hata mi biliorum biberon reddetmeden almisti biberonu bu oglum

Arkadas zıraat bankasına gdıosun bırde ptt ye dedı yanlış mı acaba
Canım söylendi mi bilmiyorum ama, eğer işçi SGK sından ise süt parası baba adına ziraat bankasına yatıyor(muş) belki ondan bahsedilmiştir.
Memur da yatmıyor direkt maaşa yansıyormuş çocuk yardımı olarak

Süt parası ayrı , doğum yardımı ayrı şeyler

Canım sen kimyon çayı icmeyi denemiş miydin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…