- 21 Mayıs 2018
- 384
- 367
- 53
- 28
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #62.921
canım ben doğum yapalı bir buçuk ay oldu başvuru yapmadım. hala başvuru yapabilir miyim? nereye başvuru yapılıyor?Bende 17 temmuzda başvuru yaptım bir ay sonra para yattı diye mesaj geldi bayramdan sonra çekmiştim parayı. Mesaj geldikten sonra e devlete baktım hala ödeme aşamasında yazıyodu. Bence yatmıştır paran fırsat bulunca ptt ye bi gidip bak istersen baya oldu çünkü
Her gun 2 fincan mutlaka iciyorum canim.Duzenli olmasa da rezene ve kekik de iciyorumCanım sen kimyon çayı icmeyi denemiş miydin?
Ben kirkliyken denedim kac kere ise yaramadiKızlar bebeğiniz uyurken kıyafetinizi koydunuz mu hiç yanına??
Kucakta uyuyor yatağa alınca pat diye uyanıyor yada 5-10 dk sonra. Acaba tişörtümü filan koysam mı yanına kokumu alır mı diye düşündüm saçma mı olur
Doğum yardımı için nereye başvurdunuz kızlar?Benim yattı bir ay önce falan cektim
canım ben doğum yapalı bir buçuk ay oldu başvuru yapmadım. hala başvuru yapabilir miyim? nereye başvuru yapılıyor?
Doğum yardımı için nereye başvurdunuz kızlar?
Yoo niye saçma olsun en guzel taktiklerden biri bu soylediğin.Kızlar bebeğiniz uyurken kıyafetinizi koydunuz mu hiç yanına??
Kucakta uyuyor yatağa alınca pat diye uyanıyor yada 5-10 dk sonra. Acaba tişörtümü filan koysam mı yanına kokumu alır mı diye düşündüm saçma mı olur
İşe başladım bir hafta kadar gittim babası baktı. Şimdi rapor aldım kısa bir süre. Ekimde full caliscam annem gelecek iki hafta iki hafta da babası bakacak. Kasımda da yarım gün hakkım bitiyo yıllık izinlerimi kullanicam bölük bölük. Şimdilik plan bu şekilde. Sen naptin
Bizim Acıbadem ama onun da eşimin işyerine özel olan versiyonu.
Bebeğin kimliğiyle gitmek yeterlimi, birde ne kadar veriliyor. Yanıtınız için teşekkürlerBelli bir başvurma süresi yok şimdi de başvuru yapabilirsiniz. İl merkezinde yaşıyorsanız aile ve sosyal politikalar il müdürlüğüne ilçede yaşıyorsanız sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfına başvuru yapıyorsunuz
Kesınlıkle gazlı bebek uyku problemı oluo gunuz en fazla 15 dakka uyuyor bı turlu uyutamıorm smdı snınkı uyuyor mu gunduz gazı azalınca degısme fark oldumuBı de benim yanlışım su oluyordu. Her ağlamayı gaz sanıyordum ama uykusuzluk yorgunluk ağlaması da varmış. Uyanık 1 saati aşınca bu sefer yorgunluktan ağlamaya başlıyor gazi onu çok rahatsız etmese de. Gazlı bebeği düzenli uyutmak da çok zor biliyorum senin gibi kan ağladım ben de
Peki bacagindaki asi yerinde elleyince bi sertlik var. Ovalasam mi kendi haline mi biraksam bilemedim.Canım kola yaptığı verem aşısıdır evet ona kesinlikle dokunma ovma bişey sürme koku şişip yara olabilir kızarabilir bu normal hatta iz bırakacak verem aşısının özelliği bu ama iz bırakmazsa aşı tutmadımı acaba deme yapıldı sonuçta aşısı.olur da enfksiyon falan kaparsa doktor kontrolünde antibiyotik kullanırsınız.diğer yerler için muhtemeln bişe olmaz ama kızarıklık olursada dediği gibi kolonya buz veya varsa alkol kullan.benim tercihim hiç dokunmamak zaten bebek dokusu kendini müthiç hızda toparlar.bi yara bi günde iyileşip kaybolabilir
Canim benimki hem emzigi hem memeyi cok seviyor. İnsallah birakmaz. Gerci işe baslayinca biberona alisip memeyi reddedebilir. Bakicaz artik.Aynen ya. Aslında ben hiç hem emzik hem annesni emen vebek görmedim.
Emzik emen annesni 3-4 ayında red ediyor.
Meme emende emzik almiyor anneye bağlı kalıyor.
Az once yine emziği düşdü ve başladı ağlsmaya emzik cermedim koydum memeye hemen tutu uyku halıyle endi şindi emziksiz mişil mişil oyuyor.
Benim esim halletti her şeyi ayrıntıyı bilemiorumDoğum yardımı için nereye başvurdunuz kızlar?
Bana defalarca herkes emzik ver rahat edersin dediler ilk başlarda ben istemedigim halde eşimin babaannesi emzik verdi çocuğun midesi bulandı bende kızdım dedim ki bu emzik bu çocuğun ağzına girmeyecek bir daha aldim çöpe attim. Bana diyorlar ki çocuk seni emzik niyetine kullaniyor kullansin dedim ne olcak yani beni bırakmasından daha kötü olamaz sonuçta.Sanirim emZiğin cope gitme zamanı cok korkdum şimdi emzirmeyi gercekden cok isdiyorumAfilim92 ikinizede trşekurr ederim.
Sanirim emziği burakmadan olmuycak bu iş.
Evet kesinlikle fark etti. Suanda uyuyor. Gece de uyuyor. Hala düzenli değil ve maalesef gazlı dönemden kalma sallanma alışkanlığı var. Onları çözmeye çalışıyorum. Gece 9 da uyuyup 5 saat kadar kesintisiz uyuyor sonra acikip uyanıyor. 6 gibi gazdan dolayı uyanıyor biraz çıkarınca geri uyutuyorum. 7 buçukta kalkiyor bazen 6 buçukta. Sonra beslenip oynayıp hemen uyut beni diye agliyor. Öğleden önce çoğunlukla uykuda geçiyor. Öğleden sonra problem uyutmak zor oluyor. Bir de uyutsm dahi 5-10 dk sonra uyaniyor hiç olmadı yarım saat sonra kesin uyanıyor. Ama kalkmadan tekrar uyutmami istiyor yani uyanmak istemiyor öyle uğraşıp duruyorum.Kesınlıkle gazlı bebek uyku problemı oluo gunuz en fazla 15 dakka uyuyor bı turlu uyutamıorm smdı snınkı uyuyor mu gunduz gazı azalınca degısme fark oldumu
bilmiyorum canım ama klasik sanırım dikiş var çünkü. Çocuk cerrahı yaptı ama yöntemini bilmiyorum doktoru tanıyorum ama iyi bir cerrah güveniyorum. Birde 10 tane falan sünnet yöntemi var klasik dediğin hangisi bilmiyorum ama ben bu tarz şeylerde doktorun kararı ya da en iyi bildiği yöntemi uygulamasına güveniyorum. Sonuçta ben uzman değilim uygun yönteme karar verememCanım hangi teknikle yaptı doktor? Direk klasik cerrahi yöntemle kesti mi ?
Bunun için uyku arkadaşı oyuncaklar satılıyor. Bir gece onu kıyafetnin içine koyarsk uyuyorsun kokunu haps eden özeliği var.Kızlar bebeğiniz uyurken kıyafetinizi koydunuz mu hiç yanına??
Kac alık olduğunda başlıyorsun işe.Canim benimki hem emzigi hem memeyi cok seviyor. İnsallah birakmaz. Gerci işe baslayinca biberona alisip memeyi reddedebilir. Bakicaz artik.
Ay ağzına sağlık vala helal olsun.Bana defalarca herkes emzik ver rahat edersin dediler ilk başlarda ben istemedigim halde eşimin babaannesi emzik verdi çocuğun midesi bulandı bende kızdım dedim ki bu emzik bu çocuğun ağzına girmeyecek bir daha aldim çöpe attim. Bana diyorlar ki çocuk seni emzik niyetine kullaniyor kullansin dedim ne olcak yani beni bırakmasından daha kötü olamaz sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?