2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de çok detaylı bilmiyorum ama bazılarında kesim yapmayıp bir aparat takıp deri kendi düşsün diye bekliyorlarmış. Bana hiç steril gelmedi . Bazı teknikler de ilerde sorun yaşayabiliyormuş . O yüzden sordum , nasıldı memnun kaldınız mı merak ettim .

Doktor doktor da mı farkediyor ki?

Evet cnm doktorda farkediyor. Özel balgat 100. Yılda prof bi hoca var mesela ferhat çatal’da tamamlayıcı geçmezken diğer çocuk doktorunda geçiyor. Ama memorial da anadolu sigorta tamamlayıcı sigorta hiç yok. Keşke olsaydı ben ssami hocaya gitmek isterdim.

Valla daha 1 gün oldu ama oğluş iyi öyle ağlama falan yaşamadık. Sadece operasyondan çıkınca bieaz ağladı o da üşümüş ameliyathanede ısındı uyudu. Daha tam sonuç belli değil şiş şu an. 10 güne kadar görürüz sanırım canım. Ama ilk odaya gelince donmuş soğuktan falan ağladı içim gitti pişman oldum o an, kıyamadım. Ama eve gelince falan ağlamadı gülüverdi bize biraz rahatladım. Herhalde tamamen iyileşince iyiki şimdi olmuş derim çünkü yan odalarda 4 5 yaşlarında çocuklar vardı sünnet olan onlar baya sıkıntı yarattılar annelerine. Yürümek istediler saatlerce ağladılar.

Kızımı uyutmaya çalışıyorum, tam uyuycak gözleri gidiyor bi koku geldi kaka yapmış uyumadan değiştireyim rahat uyusun dedim. Sen misin onu düşünen değiştiren 1 saattir çığlık atıyor sallıyorum memeye alıyorum kucağa alıyorum yok susmuyor resmen gelen uykusunu kaçırdım

Kesınlıkle gazlı bebek uyku problemı oluo gunuz en fazla 15 dakka uyuyor bı turlu uyutamıorm smdı snınkı uyuyor mu gunduz gazı azalınca degısme fark oldumu
Bizde aynı dertten muzdaribiz şöyle diyeyim yuzustu yaptırıyorum günlerdir hep gozumun önünde olacak şekilde şu anda hatta kucağımda yüzüstü yatiryor ve pat pat gaz çıkarıyor uykusunda ama hiç uyanmadi ilk başlarda yüzüstü de sevmiyor ağlıyordu ama alışıyor denemek lazım
Kesınlıkle gazlı bebek uyku problemı oluo gunuz en fazla 15 dakka uyuyor bı turlu uyutamıorm smdı snınkı uyuyor mu gunduz gazı azalınca degısme fark oldumu

Ben artik dokunmuyorum.Dun senin gibi yaptim ustune 3 4 saat daha uyanik kaldi .Zaten maksimum uyuyacagi 1 saat.Eger pisik ve sizms olmuyorsa sen de dokunma canim.

canım ben genelde uyutmuyorum kendi uyuyor. bazen memede uyuyor bazen de emzirip yatırıyorum etrafı izleyip sonra uykuya dalıyor. uyuyamazsa poposuna pış pış yapıyorum. o zaman da uyuyamazsa en son kucağıma alıp yürüyorum. kucakta gezmeyi çok seviyo benimki.sadece çok ağladığında sakinleştirmek için sallıyorum bazen. yani bi uyutma yöntemim yok aslında. duruma göre değişiyor.

Parislim bu gazın kesin cozumu maalesef yok .Ben de bir cok sey denedim .Ilk zamanlar 3 5 kere cikarinca gaz bitti niye uyumuyir diye alternatif uyutma yontemleri deniyordum. Ama kuzum bildiğin gaz yüklü. Ne sekilde uyursa uyusun o gaz varsa 10 dk da uyaniyor .
Bugune kadar rezene ,kimyon, kekik ,zeytinyagi ,om x şurup ve s.simplex damla denedim .Sadece bir kismini cikarmasina yaradi .
Gunumuzun %80 i gaz masaji ve uyutmaya çalışmakla geçiyor .Bildiğin kisir döngü. Tamam gaz cıktı diyorum uyumak icin meme istiyor yeniden gaz oluyor yeniden uğraşıyoruz ve isin kötüsü ne yaparsam yapayim aksama birikiyor ve gece uykusu yok.

Bunu ben de okudum ama başka türlü uyumuyor ki sallama hızını azaltınca bile uyumuyor. O yüzden yardım alicam
en iyisi bi uzmana danışmak :) bi de ağlatarak uyutma diye bi yöntem varmış ama ben asla denemem. bebeği yatırıyosun odadan çıkıyosun ve bebek kendi kendine ağlamaktan yorulup uyuyo yani çok araştırmadım ama sanırım böyle bişeydi. benim hiç hoşuma gitmedi zaten başka bi yerde de bebek ağlarken yalnız bırakmamamız gerektiğini okumuştum ve bu kesinlikle daha mantıklı

4 aylik olcak son 2 ayim var su 6 ayi sadece anne sutuyle tamamlasam icime sincek.
O 2 ayı hiç dinlenmeden gecıreceksin desene. İşe gidip geliveksin bebekle iygilen ve sureklı sut sağmakla gececek. Ama bence yapa bilirsin sonucda 2 ay sadıce. Dayanırsın yaparsın endişelenme.

kaçıncı haftadasınız canım? 12 mi?

Almanlarin yontemi sanirim .Almanci kuzenim de ikizlerini oyle buyuttu .Hatta 2 yastan sonra birbirlerini aglatarak uyuyorlardi .Kimse girmesin diye kapiyi kitliyordu ustlerinden .Halam filan kurtarmaya yelteniyordu
Merhba kızlar nasılsınız bebekleriniz nasıl?
Biz bugun 2aylık aşımızı olduk...
Hosgeldin canim .Topik annemiz olarak seni daha cok aramizda gormek isteriz

Bebeğin kimliğiyle gitmek yeterlimi, birde ne kadar veriliyor. Yanıtınız için teşekkürler

Ben kimlik çıkarmak için nüfus müdürlüğüne gittiğimde başvuru yapmam için nüfus kayıt örneği verdiler bana onu götürdüm ama olması şart mı bilmiyorum. İlk çocukta 300 ikincide 400 üçüncüde 600 veriliyor

Boyle bi durumda nasıl üste çıkabildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…