- 23 Ağustos 2013
- 2.004
- 3.018
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #62.941
Tamany denen merhemin etken maddesi kimyon yağı, o yüzden sordum işe yarar diyeHer gun 2 fincan mutlaka iciyorum canim.Duzenli olmasa da rezene ve kekik de iciyorum
Doktor doktor da mı farkediyor ki?Hımm ondan o zaman. Ben özellikle sormuştum çünkü anadolu sigortaya, sami hocayı istediğim için ama geçerli değilmiş
Ben de çok detaylı bilmiyorum ama bazılarında kesim yapmayıp bir aparat takıp deri kendi düşsün diye bekliyorlarmış. Bana hiç steril gelmedi . Bazı teknikler de ilerde sorun yaşayabiliyormuş . O yüzden sordum , nasıldı memnun kaldınız mı merak ettim .Kızlar oğluş 10 dakika koltukta yattı sonra tiny love a koydum 20 dakikadır orda uyumak üzere. Nerdeyse ıyuyacaktı ama ağlamaya başladı aldım omzuma orda uyudu yine
bilmiyorum canım ama klasik sanırım dikiş var çünkü. Çocuk cerrahı yaptı ama yöntemini bilmiyorum doktoru tanıyorum ama iyi bir cerrah güveniyorum. Birde 10 tane falan sünnet yöntemi var klasik dediğin hangisi bilmiyorum ama ben bu tarz şeylerde doktorun kararı ya da en iyi bildiği yöntemi uygulamasına güveniyorum. Sonuçta ben uzman değilim uygun yönteme karar veremem
Doktor doktor da mı farkediyor ki?
Valla daha 1 gün oldu ama oğluş iyi öyle ağlama falan yaşamadık. Sadece operasyondan çıkınca bieaz ağladı o da üşümüş ameliyathanede ısındı uyudu. Daha tam sonuç belli değil şiş şu an. 10 güne kadar görürüz sanırım canım. Ama ilk odaya gelince donmuş soğuktan falan ağladı içim gitti pişman oldum o an, kıyamadım. Ama eve gelince falan ağlamadı gülüverdi bize biraz rahatladım. Herhalde tamamen iyileşince iyiki şimdi olmuş derim çünkü yan odalarda 4 5 yaşlarında çocuklar vardı sünnet olan onlar baya sıkıntı yarattılar annelerine. Yürümek istediler saatlerce ağladılar.Ben de çok detaylı bilmiyorum ama bazılarında kesim yapmayıp bir aparat takıp deri kendi düşsün diye bekliyorlarmış. Bana hiç steril gelmedi . Bazı teknikler de ilerde sorun yaşayabiliyormuş . O yüzden sordum , nasıldı memnun kaldınız mı merak ettim .
O zaman bir de kimyon yagini arastirayim.Tamany denen merhemin etken maddesi kimyon yağı, o yüzden sordum işe yarar diye
Bizde aynı dertten muzdaribiz şöyle diyeyim yuzustu yaptırıyorum günlerdir hep gozumun önünde olacak şekilde şu anda hatta kucağımda yüzüstü yatiryor ve pat pat gaz çıkarıyor uykusunda ama hiç uyanmadi ilk başlarda yüzüstü de sevmiyor ağlıyordu ama alışıyor denemek lazımKesınlıkle gazlı bebek uyku problemı oluo gunuz en fazla 15 dakka uyuyor bı turlu uyutamıorm smdı snınkı uyuyor mu gunduz gazı azalınca degısme fark oldumu
Kesınlıkle gazlı bebek uyku problemı oluo gunuz en fazla 15 dakka uyuyor bı turlu uyutamıorm smdı snınkı uyuyor mu gunduz gazı azalınca degısme fark oldumu
Ben artik dokunmuyorum.Dun senin gibi yaptim ustune 3 4 saat daha uyanik kaldi .Zaten maksimum uyuyacagi 1 saat.Eger pisik ve sizms olmuyorsa sen de dokunma canim.Kızımı uyutmaya çalışıyorum, tam uyuycak gözleri gidiyor bi koku geldi kaka yapmış uyumadan değiştireyim rahat uyusun dedim. Sen misin onu düşünen değiştiren 1 saattir çığlık atıyor sallıyorum memeye alıyorum kucağa alıyorum yok susmuyor resmen gelen uykusunu kaçırdım
canım ben genelde uyutmuyorum kendi uyuyor. bazen memede uyuyor bazen de emzirip yatırıyorum etrafı izleyip sonra uykuya dalıyor. uyuyamazsa poposuna pış pış yapıyorum. o zaman da uyuyamazsa en son kucağıma alıp yürüyorum. kucakta gezmeyi çok seviyo benimki.sadece çok ağladığında sakinleştirmek için sallıyorum bazen. yani bi uyutma yöntemim yok aslında. duruma göre değişiyor.Canım nasıl uyutuyorsun sen bebeğini? Ben de sallamıyorum ayağımda ama pış pış yapıyorum kucağımda,eşim omzunda ya da dizime küçük mindere yatırıyorum. Yarım Kundak yapmaya başladım bir haftadır. Biraz işe yaradı gibi. Bazen 10dk da uykuya dalıyor bazen 1saat geçiyor.
en iyisi bi uzmana danışmak :) bi de ağlatarak uyutma diye bi yöntem varmış ama ben asla denemem. bebeği yatırıyosun odadan çıkıyosun ve bebek kendi kendine ağlamaktan yorulup uyuyoBunu ben de okudum ama başka türlü uyumuyor ki sallama hızını azaltınca bile uyumuyor. O yüzden yardım alicam
4 aylik olcak son 2 ayim varKac alık olduğunda başlıyorsun işe.
O 2 ayı hiç dinlenmeden gecıreceksin desene. İşe gidip geliveksin bebekle iygilen ve sureklı sut sağmakla gececek. Ama bence yapa bilirsin sonucda 2 ay sadıce. Dayanırsın yaparsın endişelenme.4 aylik olcak son 2 ayim varsu 6 ayi sadece anne sutuyle tamamlasam icime sincek.
kaçıncı haftadasınız canım? 12 mi?Off kizlar atak haftamizin doruk noktasini yasiyoruz bugun. Artik kafami duvara surtcem. Huysuzlukta bir dunya markasiydi bugun. Beyefendi istiyo ki hic uyumasin, anasinin memesi hic agzindan cikmasin, hic kucaktan inmesin. Hem fiziksel hem beceri olarak gelistigini gormek guzel ama accik uyusaydi nolurduuu.
Almanlarin yontemi sanirim .Almanci kuzenim de ikizlerini oyle buyuttu .Hatta 2 yastan sonra birbirlerini aglatarak uyuyorlardi .Kimse girmesin diye kapiyi kitliyordu ustlerinden .Halam filan kurtarmaya yelteniyorduen iyisi bi uzmana danışmak :) bi de ağlatarak uyutma diye bi yöntem varmış ama ben asla denemem. bebeği yatırıyosun odadan çıkıyosun ve bebek kendi kendine ağlamaktan yorulup uyuyoyani çok araştırmadım ama sanırım böyle bişeydi. benim hiç hoşuma gitmedi zaten başka bi yerde de bebek ağlarken yalnız bırakmamamız gerektiğini okumuştum ve bu kesinlikle daha mantıklı
Hosgeldin canim .Topik annemiz olarak seni daha cok aramizda gormek isterizMerhba kızlar nasılsınız bebekleriniz nasıl?
Biz bugun 2aylık aşımızı olduk...
Bebeğin kimliğiyle gitmek yeterlimi, birde ne kadar veriliyor. Yanıtınız için teşekkürler
Boyle bi durumda nasıl üste çıkabildiİlk yil dönümümüzde. Eşim arkadaşlarıyla eğlenmeye gitmişdi butun gece sinirden ağladım gece 3-4 gibi geldi ve yine bir şey diyemedim. Zeytin yağı gibi maşallah hemen üste cıkar.
Senin yapa bileceğin cok şey var ama eşinin ne hosuna gideceğne bağlı bunuda sen bilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?