- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #62.961
47 gün için iyi cesaret, doğum şekliniz neydi, kuruluk yaşadınız mıkızlar doğum yapalı 47 gün oldu ve dün ilk kez ilişkiye girdik. dikiş yerlerim acıdı ama
Çok güzelmiiş hediyeeen bende bebeğimi sürpiz yaptım videosu da var ama eşim doktor diye tepki şu e bu değer yeterince yüksek değilki yükselirse kesin gebesin demiştiIsmine ozel bir sey yaptırabilirsin.Neyi sever düşün analiz et. Mesela esimin tesbih tutkusu var.Kehribar tesbih kolleksiyonu var.Dogum gununde bir tane almistim ben.Sen evlilik yil dönümü deyince anilarim aklima geldi.
Birinci yilimizda askerdeydi. Yanina gitmistim 2 3 gün rötarli da olsa .2. Yilimiz dan 1 gün once hamile olduğumu ogrenmistim .1 gun sonrasini beklemeden hediye kutusunun icine erken gebelik testini sarip sarmalayip koymustum .Acarken fena bozulmuştu. Bu ne yaa kalem mi aldin niye o kadar paketledin bir kalemi diye .Sonrasi şok .Videolar hatira kaldi .Ozlemle beklenen bir bebekti minik adamim .
Ovalama sadece aşı yerlerini değil iğne yerlerinide ovalamayın o ilaç ovaladığınızda dokuyu tahriş edip morartır kendisi dağılır zatenPeki bacagindaki asi yerinde elleyince bi sertlik var. Ovalasam mi kendi haline mi biraksam bilemedim.
Ben de 3 gun test yaptim en son erken gebelikte de cikinca inanip paylastim.Oncesinde kimyasal gebelik yasadim ve tedavi surecindeydik.Hayal kırıklığı olmasindan korktum.Gece 3 te yapmıştım testin birini.Esim takip ediyordu cunku acaba yapti mi çizgi var mi filan diye :)Çok güzelmiiş hediyeeen bende bebeğimi sürpiz yaptım videosu da var ama eşim doktor diye tepki şu e bu değer yeterince yüksek değilki yükselirse kesin gebesin demişti
İnşallah cnm daha çok girmeye çalışıcamAlmanlarin yontemi sanirim .Almanci kuzenim de ikizlerini oyle buyuttu .Hatta 2 yastan sonra birbirlerini aglatarak uyuyorlardi .Kimse girmesin diye kapiyi kitliyordu ustlerinden .Halam filan kurtarmaya yelteniyordu
Hosgeldin canim .Topik annemiz olarak seni daha cok aramizda gormek isteriz
bizim ilk yıl dönümüzü de ben unutmuştumİlk yil dönümümüzde. Eşim arkadaşlarıyla eğlenmeye gitmişdi butun gece sinirden ağladım gece 3-4 gibi geldi ve yine bir şey diyemedim. Zeytin yağı gibi maşallah hemen üste cıkar.
Senin yapa bileceğin cok şey var ama eşinin ne hosuna gideceğne bağlı bunuda sen bilirsin.
kuruluk yaşamadım. normal doğum dikişlerim var alttan. zaten ilişki 6 hafta yasak değil mi? 6 hafta bile çok geldi bana47 gün için iyi cesaret, doğum şekliniz neydi, kuruluk yaşadınız mı
Verme cnm emzik boşver hiç gerek yok çocuğunla arandaki bağın kopmasına izin verme asla.Ay ağzına sağlık vala helal olsun.Bunu yapamam. Ama soyledım emziği vermiycem diye.
canim biogaia damlayi denedin mi hic? İcinde hem mideye hem bagirsaga iyi geldigi yaziyor.@Parislim bu gazın kesin cozumu maalesef yok .Ben de bir cok sey denedim .Ilk zamanlar 3 5 kere cikarinca gaz bitti niye uyumuyir diye alternatif uyutma yontemleri deniyordum. Ama kuzum bildiğin gaz yüklü. Ne sekilde uyursa uyusun o gaz varsa 10 dk da uyaniyor .
Bugune kadar rezene ,kimyon, kekik ,zeytinyagi ,om x şurup ve s.simplex damla denedim .Sadece bir kismini cikarmasina yaradi .
Gunumuzun %80 i gaz masaji ve uyutmaya çalışmakla geçiyor .Bildiğin kisir döngü. Tamam gaz cıktı diyorum uyumak icin meme istiyor yeniden gaz oluyor yeniden uğraşıyoruz ve isin kötüsü ne yaparsam yapayim aksama birikiyor ve gece uykusu yok.
ben de simdi sana sormak icin girmistim, cok sevindim canim. Yarin daha da iyi olacak insallah. Uyudukca unutuyorlar emzigi biberonu vermedikceKızlar çok şükür bebeğim Bugün daha güzel emiyor
ben anlamiyorum, sanki cocuga onlar bakiyor veya sanki onlarin evinin isi kaliyor, onlar ac geziyorlar gibi karisiyorlar. Size ne yani, anne bebek halinden memnunsa siz de dogurun bir tane ona karisin. Sirf bu luzumsuzlar yuzunden ben bebegime cok zor alistim, tam durumu kabulleniyordum, biri bir laf ediyordu lohusa kafasiyla psikolojim bozuluyordu. Zaten elim kolum baglanmis, tecrubesizlik bir yandan.Bana defalarca herkes emzik ver rahat edersin dediler ilk başlarda ben istemedigim halde eşimin babaannesi emzik verdi çocuğun midesi bulandı bende kızdım dedim ki bu emzik bu çocuğun ağzına girmeyecek bir daha aldim çöpe attim. Bana diyorlar ki çocuk seni emzik niyetine kullaniyor kullansin dedim ne olcak yani beni bırakmasından daha kötü olamaz sonuçta.
Vala hatırlamıyorum ama sanırım benım kızmama sınırlenıp bana kusmuşdu. Butun gün calışıyorum eğlenmek hakım değilmi diye. Bide hatırlatığımda da milet 30-40 yılını kutlar sen birinci yilidan bahs ediyorsun falan işde. Artık umudu kesdim bide unutsa tamam sonra üzür diler önemsemem bildiğni gözümün içine bakarak soyluyor bir tebrık iki gümle sozu bana cok göruyor.Boyle bi durumda nasıl üste çıkabildi
Vala keşke bende senın kadar umursamaz olsaydı. 2 yılda aynı hatayı tekrarlamamışsındir umurim.bizim ilk yıl dönümüzü de ben unutmuştumeşim işten erken geldi falan bişeyler yapmaya çalıyomuş ve benden de bişey bekliyomuş gibi ama ben anlamadım bile ne kadar öküzmüşüm yaa
5-6 satır emzik vermiyorum şimdilik iyiyiz.Verme cnm emzik boşver hiç gerek yok çocuğunla arandaki bağın kopmasına izin verme asla.
Obez olur ne demek zaten normal kılonun ustune cıkdığnızda dr uyarır sızı ve ne gerekırse yapılır. Sen bakma sozune 3 ay boyunca be zaman isdese emzir isdemese bile teklıf et.ben anlamiyorum, sanki cocuga onlar bakiyor veya sanki onlarin evinin isi kaliyor, onlar ac geziyorlar gibi karisiyorlar. Size ne yani, anne bebek halinden memnunsa siz de dogurun bir tane ona karisin. Sirf bu luzumsuzlar yuzunden ben bebegime cok zor alistim, tam durumu kabulleniyordum, biri bir laf ediyordu lohusa kafasiyla psikolojim bozuluyordu. Zaten elim kolum baglanmis, tecrubesizlik bir yandan.
Cok sukur evli evine koylu koyune gitti de rahat ettik oglumlakv hala esime diyormus ki bebek cok emmesin obez olur bana bir sey diyemiyor sukur ki
Cok tesekkurler. İlk annem farketti aa ovaliyim da asi dagilsin dedi ben durdurdum.Ovalama sadece aşı yerlerini değil iğne yerlerinide ovalamayın o ilaç ovaladığınızda dokuyu tahriş edip morartır kendisi dağılır zaten
yok canim ya cocuk zaten 1 ayda alt sinira cok yakin kilo aldi, oyle tosun falan da degilObez olur ne demek zaten normal kılonun ustune cıkdığnızda dr uyarır sızı ve ne gerekırse yapılır. Sen bakma sozune 3 ay boyunca be zaman isdese emzir isdemese bile teklıf et.
Yok canim 10. Haftadayiz ama SATa gore 9 oluyo. 8.5-9.5 arasi firtinaliydi takvimde.kaçıncı haftadasınız canım? 12 mi?
Tahtaya vur cnm :)Kızlar çok şükür bebeğim Bugün daha güzel emiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?