2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok güzelmiiş hediyeeen bende bebeğimi sürpiz yaptım videosu da var ama eşim doktor diye tepki şu e bu değer yeterince yüksek değilki yükselirse kesin gebesin demişti

Çok güzelmiiş hediyeeen bende bebeğimi sürpiz yaptım videosu da var ama eşim doktor diye tepki şu e bu değer yeterince yüksek değilki yükselirse kesin gebesin demişti
Ben de 3 gun test yaptim en son erken gebelikte de cikinca inanip paylastim.Oncesinde kimyasal gebelik yasadim ve tedavi surecindeydik.Hayal kırıklığı olmasindan korktum.Gece 3 te yapmıştım testin birini.Esim takip ediyordu cunku acaba yapti mi çizgi var mi filan diye :)

İnşallah cnm daha çok girmeye çalışıcam

bizim ilk yıl dönümüzü de ben unutmuştum eşim işten erken geldi falan bişeyler yapmaya çalıyomuş ve benden de bişey bekliyomuş gibi ama ben anlamadım bile ne kadar öküzmüşüm yaa

Sünnetiniz hayırlı olsun cnm. En güzelini yaptın. Biz de bu ay yaptıracaktıj fakat eşim vazgeçti. 3ay dolunca yaptıracakmış. Lokal de sınır 2aymıymış gerçekten. Ben açıkçası genel anestezi olsun istemem. Bugün 2ay 1haftalık olduk biz. Aykut beye mi yaptırdınız bu arada

canim biogaia damlayi denedin mi hic? İcinde hem mideye hem bagirsaga iyi geldigi yaziyor.
Kızlar çok şükür bebeğim Bugün daha güzel emiyor
ben de simdi sana sormak icin girmistim, cok sevindim canim. Yarin daha da iyi olacak insallah. Uyudukca unutuyorlar emzigi biberonu vermedikce

ben anlamiyorum, sanki cocuga onlar bakiyor veya sanki onlarin evinin isi kaliyor, onlar ac geziyorlar gibi karisiyorlar. Size ne yani, anne bebek halinden memnunsa siz de dogurun bir tane ona karisin. Sirf bu luzumsuzlar yuzunden ben bebegime cok zor alistim, tam durumu kabulleniyordum, biri bir laf ediyordu lohusa kafasiyla psikolojim bozuluyordu. Zaten elim kolum baglanmis, tecrubesizlik bir yandan.
Cok sukur evli evine koylu koyune gitti de rahat ettik oglumla kv hala esime diyormus ki bebek cok emmesin obez olur bana bir sey diyemiyor sukur ki

Boyle bi durumda nasıl üste çıkabildi
Vala hatırlamıyorum ama sanırım benım kızmama sınırlenıp bana kusmuşdu. Butun gün calışıyorum eğlenmek hakım değilmi diye. Bide hatırlatığımda da milet 30-40 yılını kutlar sen birinci yilidan bahs ediyorsun falan işde. Artık umudu kesdim bide unutsa tamam sonra üzür diler önemsemem bildiğni gözümün içine bakarak soyluyor bir tebrık iki gümle sozu bana cok göruyor.

bizim ilk yıl dönümüzü de ben unutmuştum eşim işten erken geldi falan bişeyler yapmaya çalıyomuş ve benden de bişey bekliyomuş gibi ama ben anlamadım bile ne kadar öküzmüşüm yaa
Vala keşke bende senın kadar umursamaz olsaydı. 2 yılda aynı hatayı tekrarlamamışsındir umurim.

Obez olur ne demek zaten normal kılonun ustune cıkdığnızda dr uyarır sızı ve ne gerekırse yapılır. Sen bakma sozune 3 ay boyunca be zaman isdese emzir isdemese bile teklıf et.

Obez olur ne demek zaten normal kılonun ustune cıkdığnızda dr uyarır sızı ve ne gerekırse yapılır. Sen bakma sozune 3 ay boyunca be zaman isdese emzir isdemese bile teklıf et.
yok canim ya cocuk zaten 1 ayda alt sinira cok yakin kilo aldi, oyle tosun falan da degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…