- 18 Ekim 2017
- 6.690
- 40.829
- 548
- 34
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #62.981
Sagol canim. Aman sutum kesilmesin bebek emsin de dert degil. İs yerinde de sagmak icin zamanim ve odam olcak.O 2 ayı hiç dinlenmeden gecıreceksin desene. İşe gidip geliveksin bebekle iygilen ve sureklı sut sağmakla gececek. Ama bence yapa bilirsin sonucda 2 ay sadıce. Dayanırsın yaparsın endişelenme.
Kızlar oğluş 10 dakika koltukta yattı sonra tiny love a koydum 20 dakikadır orda uyumak üzere. Nerdeyse ıyuyacaktı ama ağlamaya başladı aldım omzuma orda uyudu yine
bilmiyorum canım ama klasik sanırım dikiş var çünkü. Çocuk cerrahı yaptı ama yöntemini bilmiyorum doktoru tanıyorum ama iyi bir cerrah güveniyorum. Birde 10 tane falan sünnet yöntemi var klasik dediğin hangisi bilmiyorum ama ben bu tarz şeylerde doktorun kararı ya da en iyi bildiği yöntemi uygulamasına güveniyorum. Sonuçta ben uzman değilim uygun yönteme karar veremem
Valla daha 1 gün oldu ama oğluş iyi öyle ağlama falan yaşamadık. Sadece operasyondan çıkınca bieaz ağladı o da üşümüş ameliyathanede ısındı uyudu. Daha tam sonuç belli değil şiş şu an. 10 güne kadar görürüz sanırım canım. Ama ilk odaya gelince donmuş soğuktan falan ağladı içim gitti pişman oldum o an, kıyamadım. Ama eve gelince falan ağlamadı gülüverdi bize biraz rahatladım. Herhalde tamamen iyileşince iyiki şimdi olmuş derim çünkü yan odalarda 4 5 yaşlarında çocuklar vardı sünnet olan onlar baya sıkıntı yarattılar annelerine. Yürümek istediler saatlerce ağladılar.
Sünnetiniz hayırlı olsun cnm. En güzelini yaptın. Biz de bu ay yaptıracaktıj fakat eşim vazgeçti. 3ay dolunca yaptıracakmış. Lokal de sınır 2aymıymış gerçekten. Ben açıkçası genel anestezi olsun istemem. Bugün 2ay 1haftalık olduk biz. Aykut beye mi yaptırdınız bu arada
canım ben genelde uyutmuyorum kendi uyuyor. bazen memede uyuyor bazen de emzirip yatırıyorum etrafı izleyip sonra uykuya dalıyor. uyuyamazsa poposuna pış pış yapıyorum. o zaman da uyuyamazsa en son kucağıma alıp yürüyorum. kucakta gezmeyi çok seviyo benimki.sadece çok ağladığında sakinleştirmek için sallıyorum bazen. yani bi uyutma yöntemim yok aslında. duruma göre değişiyor.
Canim s.simplex i biogaia nin ise yaramadigi bebeklere veriyormuş son care.Yani bizimki en kötü durum.canim biogaia damlayi denedin mi hic? İcinde hem mideye hem bagirsaga iyi geldigi yaziyor.
ben de simdi sana sormak icin girmistim, cok sevindim canim. Yarin daha da iyi olacak insallah. Uyudukca unutuyorlar emzigi biberonu vermedikce
Valla kim ne derse lafı yapistiriyordum lohusalikta babaanneden çok çektim en sonunda dedim sen evini ozlemissindir evine git dedim kadın bi daha gelmem evine dedi gitti valla hiç umrumda olmaz lohusa ben miydim onlar miydi anlamadim. Çocuk mamadan obez olmuyorda memeden mi oluyormus saçmalık.ben anlamiyorum, sanki cocuga onlar bakiyor veya sanki onlarin evinin isi kaliyor, onlar ac geziyorlar gibi karisiyorlar. Size ne yani, anne bebek halinden memnunsa siz de dogurun bir tane ona karisin. Sirf bu luzumsuzlar yuzunden ben bebegime cok zor alistim, tam durumu kabulleniyordum, biri bir laf ediyordu lohusa kafasiyla psikolojim bozuluyordu. Zaten elim kolum baglanmis, tecrubesizlik bir yandan.
Cok sukur evli evine koylu koyune gitti de rahat ettik oglumlakv hala esime diyormus ki bebek cok emmesin obez olur bana bir sey diyemiyor sukur ki
Ins böyle devam eder cnm5-6 satır emzik vermiyorum şimdilik iyiyiz.
Cnm bende bugün aldim şeftali artık kızımı uyuttuktan sonra yapicam kabuklarını soyup 4 5 parçaya bölüp buzluğa aticam.Kızlar buzluğa şeftali koyanlar nasıl koydunuz soyup ikiye bölüp öylemi koysam acaba
O zaman demesi anlamsız olmuş.yok canim ya cocuk zaten 1 ayda alt sinira cok yakin kilo aldi, oyle tosun falan da degil
Anneliğin getırdığı guzel duygular.Sagol canim. Aman sutum kesilmesin bebek emsin de dert degil. İs yerinde de sagmak icin zamanim ve odam olcak.
Bu gün yorgunuz yarın gelırız deseydın.Ilk kez bu saatte uyutmayi basardim bebegimi .Ben iyi en azindan 21 e kadar uyur yemek yeriz mutfagi toplarım derkeeen
Kp ozledim getirin sevcem demis .Su cocukla cektigim zorluklari hic umursayan yok herkes kendi keyfinin pesinde
Yolda uyusa bile dürtecekler uyanacak. Biz eve geldik ettik derken saat en erken 23 olacak .Ve uykusu bölündüğü icin uyusa da uyumaz daha
Birileri horul horul uyurken biz sabahlayacaz.Umurlarinda olcak mi hayir
Ilk kez bu saatte uyutmayi basardim bebegimi .Ben iyi en azindan 21 e kadar uyur yemek yeriz mutfagi toplarım derkeeen
Kp ozledim getirin sevcem demis .Su cocukla cektigim zorluklari hic umursayan yok herkes kendi keyfinin pesinde
Yolda uyusa bile dürtecekler uyanacak. Biz eve geldik ettik derken saat en erken 23 olacak .Ve uykusu bölündüğü icin uyusa da uyumaz daha
Beni arasa ben diyeceğimi bilirdim de neyse...Bu gün yorgunuz yarın gelırız deseydın.
Aynen kendilerini tatmin edip cekilecekler kenara.Ben bu saatte uyumasi icin 5 ten beri uğraşıyorum. Ama anlayan yok .Gidince 3 5 sey daha soyleyecem belki vazgecerler.En nefret ettigim sey cat kapi gelmek ve emri vakiyle bir yere gitmek .Inadına bunlari yapiyorlar. Bu bebek oyuncak mi beslenmesi,bakim,kurmaya calisitigim bir uyku duzeni var. Gercekten çıldırıyorum. Ben zaten uyutamadim gazi cikmadi diye sinir,moral bozuklugundan aglarken onlar toz pembe goruyor bu tabloyu.Bebek bu büyür. Amaan uyumasa nolur ...O kadar doldum ki Allah a havale ediyorum .Normalde cok kati ve netim. Ama lohusalikla birlikte yuvamin huzurunu kacirdilar .Sirf o yuzden esimle psikolojimizin normale dönmesini bekliyorum .Bebek olunca bi otorite sanıyorlar kendilerini .3 kişilik cekirdek bir aile oldugumuzu pasa pasa kabul edecekler.Bu böyle nereye kadar hadi onlar görmüyo çektiğin zorlukları ya eşin niye müdahale etmiyo. Sana acıyan yok onu anladık da o bebeğe yazık değil mi sevecekler kendilerini tatmin edecekler diye el kadar bebeğin düzenini bozuyorlar. Gaz sıkıntısı geçip bi düzene oturana kadar biraz görmeyiversinler ya. Eşini bırak bebeğini al git annenin evine biraz rahatlayana kadar. Seni düşünmiyeni sen niye düşünüyosun.
Ayyy askolsun benim icim acidi. Aksam vakti uyyan bebek sevdirilmeye goturulur mu hic. Ne kadar dusuncesiz insanlar.Ilk kez bu saatte uyutmayi basardim bebegimi .Ben iyi en azindan 21 e kadar uyur yemek yeriz mutfagi toplarım derkeeen
Ben de normal doğum yaptım iç dikişler de var sende de var mıydı acıyan onlar mı oldukuruluk yaşamadım. normal doğum dikişlerim var alttan. zaten ilişki 6 hafta yasak değil mi? 6 hafta bile çok geldi bana
Tmm cnm bende öle yapıyım:)Cnm bende bugün aldim şeftali artık kızımı uyuttuktan sonra yapicam kabuklarını soyup 4 5 parçaya bölüp buzluğa aticam.
iyi yapmissin valla. Olmasi gereken herkese cevap vermek ama herkes yapamiyor onu. Ben de yapmadim, nasilsa 10 gunde gidecek diye idare ettimValla kim ne derse lafı yapistiriyordum lohusalikta babaanneden çok çektim en sonunda dedim sen evini ozlemissindir evine git dedim kadın bi daha gelmem evine dedi gitti valla hiç umrumda olmaz lohusa ben miydim onlar miydi anlamadim. Çocuk mamadan obez olmuyorda memeden mi oluyormus saçmalık.
zaten buyuklerin cogu lafi bos maalesef canim. Laf olsun torba dolsun, yeter ki muhalefet olsunlarO zaman demesi anlamsız olmuş.
Bu zamanla besleye bildiğniz kadar besleyın 1 yaşından sonra cocuk yemek temeden yaşıyor benım kızım gibi.
Insallah oyle olur canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?