2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

O 2 ayı hiç dinlenmeden gecıreceksin desene. İşe gidip geliveksin bebekle iygilen ve sureklı sut sağmakla gececek. Ama bence yapa bilirsin sonucda 2 ay sadıce. Dayanırsın yaparsın endişelenme.
Sagol canim. Aman sutum kesilmesin bebek emsin de dert degil. İs yerinde de sagmak icin zamanim ve odam olcak.

Maşallah canım ya. Kendi kendine uyuması ne güzel. En baştan beri mi böyle? Bi de gündüz ve gece uykuları nasıl? Benimki gece 2-3 kere kalkıyor. Gündüz de bazen 2saat bazen yarım saat-15dk lık uykular yapıyor. Günü gününü tutmuyor ben de yatırıp pış pış yapıyorum poposuna ama hiç uyumuyor öyle valla.

canim biogaia damlayi denedin mi hic? İcinde hem mideye hem bagirsaga iyi geldigi yaziyor.

ben de simdi sana sormak icin girmistim, cok sevindim canim. Yarin daha da iyi olacak insallah. Uyudukca unutuyorlar emzigi biberonu vermedikce
Canim s.simplex i biogaia nin ise yaramadigi bebeklere veriyormuş son care.Yani bizimki en kötü durum.

Valla kim ne derse lafı yapistiriyordum lohusalikta babaanneden çok çektim en sonunda dedim sen evini ozlemissindir evine git dedim kadın bi daha gelmem evine dedi gitti valla hiç umrumda olmaz lohusa ben miydim onlar miydi anlamadim. Çocuk mamadan obez olmuyorda memeden mi oluyormus saçmalık.

Ilk kez bu saatte uyutmayi basardim bebegimi .Ben iyi en azindan 21 e kadar uyur yemek yeriz mutfagi toplarım derkeeen
Kp ozledim getirin sevcem demis .Su cocukla cektigim zorluklari hic umursayan yok herkes kendi keyfinin pesinde
Yolda uyusa bile dürtecekler uyanacak. Biz eve geldik ettik derken saat en erken 23 olacak .Ve uykusu bölündüğü icin uyusa da uyumaz daha
Birileri horul horul uyurken biz sabahlayacaz.Umurlarinda olcak mi hayir

Bu gün yorgunuz yarın gelırız deseydın.

Bu böyle nereye kadar hadi onlar görmüyo çektiğin zorlukları ya eşin niye müdahale etmiyo. Sana acıyan yok onu anladık da o bebeğe yazık değil mi sevecekler kendilerini tatmin edecekler diye el kadar bebeğin düzenini bozuyorlar. Gaz sıkıntısı geçip bi düzene oturana kadar biraz görmeyiversinler ya. Eşini bırak bebeğini al git annenin evine biraz rahatlayana kadar. Seni düşünmiyeni sen niye düşünüyosun.

Bu gün yorgunuz yarın gelırız deseydın.
Beni arasa ben diyeceğimi bilirdim de neyse...
Aynen kendilerini tatmin edip cekilecekler kenara.Ben bu saatte uyumasi icin 5 ten beri uğraşıyorum. Ama anlayan yok .Gidince 3 5 sey daha soyleyecem belki vazgecerler.En nefret ettigim sey cat kapi gelmek ve emri vakiyle bir yere gitmek .Inadına bunlari yapiyorlar. Bu bebek oyuncak mi beslenmesi,bakim,kurmaya calisitigim bir uyku duzeni var. Gercekten çıldırıyorum. Ben zaten uyutamadim gazi cikmadi diye sinir,moral bozuklugundan aglarken onlar toz pembe goruyor bu tabloyu.Bebek bu büyür. Amaan uyumasa nolur ...O kadar doldum ki Allah a havale ediyorum .Normalde cok kati ve netim. Ama lohusalikla birlikte yuvamin huzurunu kacirdilar .Sirf o yuzden esimle psikolojimizin normale dönmesini bekliyorum .Bebek olunca bi otorite sanıyorlar kendilerini .3 kişilik cekirdek bir aile oldugumuzu pasa pasa kabul edecekler.

Ayyy askolsun benim icim acidi. Aksam vakti uyyan bebek sevdirilmeye goturulur mu hic. Ne kadar dusuncesiz insanlar.

iyi yapmissin valla. Olmasi gereken herkese cevap vermek ama herkes yapamiyor onu. Ben de yapmadim, nasilsa 10 gunde gidecek diye idare ettim

O zaman demesi anlamsız olmuş.
Bu zamanla besleye bildiğniz kadar besleyın 1 yaşından sonra cocuk yemek temeden yaşıyor benım kızım gibi.
zaten buyuklerin cogu lafi bos maalesef canim. Laf olsun torba dolsun, yeter ki muhalefet olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…