2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ne demek☺

Ben termometre almıştım banyo suyu için # kovanın içine atıyoruz öyle bakıyoruz ısısına yoksa bende tedirgin oluyorum.

Ya canim cocugundanda kuzenimin oglu hem meme hem biberon aldi yaaa

Reflü yatağı aldım ben ama kayıp duruyor ve artık küçük gelmeye basladi kullanmıyorum o yüzden. Şu yarım saat dik tutma işini yapamıyorum ağır geliyor bana çocuk. Yorulmuyor musun ya da kızmıyor mu öyle durmaya

Ben temassız ateşölçer almıştım onu cisim moduna getirip onla ölçüyorum 36- 37 derece ideal olanmış

Benim kızım memeyi reddettiği dönem çok sağdım canım yinede az çıkıyordu gögsümde süt varkende makina çekmiyordu elimle sıkıyordum süt geliyordu sağımda başarılı değildim o yüzden. Makinamda lansinoh 2li elektrikli. Şimdi memeyi uzun süre emiyor. Yani şöyle ki 20şer dk memeleri emiyor en az, sonra 60 cc mama yapıyorum bi gögsümde 30 cc veriyorum diğerinde 30 cc 20-25 dkda öyle emiyor. Ama çok az emer hemen mama vermek zorunda kalırsam emzirmeden hmen sonra sağmaya çalışıyordum bide gece uykusuna yatıyor 9 gibi o zaman sağıyordum. 1 haftadır fırsat bulamıyorum. Ama söylediğiniz gibi de olabilir benim sütüm zaten az olduğu için ve kızımın sağı solu belli olmadığı için süt birakip birikmediğini anlamıyorum bazen 3-4 saat sonra emse bile isteksik emiyor süt yok diye ağlıyor çekiştiriyor bazen 1 saat sonra vuk vuk çekiyor güzel emiyor.
Benimde yapıyor canım sebebini bilmiyorum çünkü süt gelirkende yapıyor ve mırıldana mırıldana emmeye devam ediyor

cok sag ol canim. Haftaya doktora da soracagim, yine yazarim. Bana bugun bir usume gelince acaba bebis de usuyor mu diye pimpirik yaptim. Ben de gece icine citcitli body, ustune uzun kollu ve ayakli tulum giydiriyorum. Ustunu de kat kat ortuyorum cunku bazen tamamen açiyor. Kundak gibi de istemiyor

ne zaman bebelerle gezebilecegiz ya cok bunaldim. Esime de bir sey soylenmiyor. Hemen sikayet etme diyor. Ya 24 saat bebeklere bakiyoruz, bari bunaldim demek hakkimiz olsun

midesinde gaz olabilir, cok uykusu olup huysuzluk yapiyor olabilir. Diger memenizi teklif edebilirsiniz veya emzirme pozisyonunu degistirebilirsiniz. Mesela yatakta yatarak emziriyorsaniz, o anda kucaginiza alabilirsiniz. Bazen de gercekten kucak istiyorlar. Tabi altina da bakmak lazim, daha yeni aldim diyorsun ama onlar yine yapmis oluyor
gercekten Allah yardimcimiz olsun. Bebek=masraf. 2 3 cocugu olanlari dusunemiyorum. en basitinden gaz damlasi 20 gun gidiyor 50 lira. Rota asisi 210muş. Osu busu hic bitmiyor.
benim izledigim uyku egitimi videolarinda 10 haftaya kadar serbest diyordu, aliskanlik olusmazmis.

Canım kundak değilde uyku tulumu al istersen üstünü açma derdi olmaz en azından

8 hafta geceli cok oluyor canim. 13 haftalik :) ama haklısın atak da olabilir
Bendede ayni durum canim biberon mama kullnio musun
Biberon kullanıyordum ama meme reddi oldu. Artik kullanmiyorum. Kasikla veriyorum
Bize doktor burnu tıkalı olursa emmekte zorlanır kendini geri atar, hatta boğazına kaçar demişti . Delikte bişey görünmese de sinüsler dolu olabilir , yıkamak gerekir sf ile
Haklisin canim cok sagol yarin insallah burnuna bakacam bi. Insallİn düzelir. Temmuz anneleri cok yardimci oluyor valla ne güzel :))

Dirseğini suyun icine sok. Oyle bak canim ideal oluyor

Bir de bir sey merak ediyorum. Sabahları alnini ölçüyorum ateşi 36.8 çıkıyor. Ateş düşürücü veriyorum. Ama biraz düşüp sonra yeniden ayni oluyor. Her sabah ölçüyorum ayni. Alni sicak oluyor. Korkulacak bir derece mi oyle onemsemedim de goturmedim. Ates dusurucuden sonra hep 36.8 olunca

38 ve sonrası ateş demek. 36.8 normal bir derece. Ateş düşürücüde bir ilaç sonuçta çok kullanmamakta fayda var.

Aaa olmadi bu .Kronikle benim dışarı maceram var senin de olmalıydı. Bizimle paylaşmaliydin.Eve kosa kosa nasil döndüğünü anlatmaliydin.Yarin denesene
Bacım bize asosyallik yakisir bosversene
Sen cafedeki insanların bakisini görecektin .Bu kadin niye arabada yiyip iciyor ,insan icine çıkamıyor Yahu çocuğum emzirme önlüğünü bile kabul etmiyor ki .
Esim de gelmis diyor simdi yarın sizi nereye gotureyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…