2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim bence kullanma cunku uyku duzeni icin gece gunduz farkini bilmesi lazim o sekilde cocuk hep gece zanneder

Ben kullanıyorum, bizim ilk alma sebebimiz ev otoyol kenarı çok gürültü var kessin diye kalın siyah perde almıltık gürültüyü pek kesmedi ama karanlıkta uyku kalitesi acayip fark ediyor bizim için bebeği de sanırım gece gündüz farkına alıştırmak için faydalı oldu ben tavsiye ederim bizimki gürültü diye ağır perde aldık ama onların çok hafifi satılıyor dediğiniz blackout ondan alın

Gunaydın iyi pazarlar herkese
Kanguru kullanan arkadaşlar vardı ihtiyaç olmaz dıye hiç araştırma yapmadım şimdi kızımı anaokuluna götürüp getirirken kullanmak için mohhercare kanguru aldık ama bacakları çok ayrık oldu sanki bıde asağı doğru çok sarkınca morarmış gibi bacakları çıkarınca gectı çok kararsızım Bı fıkır veren olursa çok mutlu olurum

Gece ve gündüz kullanıyor musun canım? Nasıl faydalı oldu bebek için? Oğlum gündüz çok az uyuyor. Yarım saat uyuyup kalkıyor faydalı olur mu acaba diyorum. Bi de mesela sabah 5buçuk 6buçukta uyanıyor güne başlıyor. Bidaha 10-11e kadar uyumuyor. Yararı olur mu bize bilemedim.

Bebeğin için sıkıntı oldu mu başka yerde uyuması filan? Hep gece sanmasından ve başka yerde uyuyamamasından korkuyorum ben de.

Kızlar bebeğim 2aylık ve kaka yapmyo bugün 4.günü sizin bebişlerdede oldumu böyle ne yapmalıyım

Gecmis olsun canim. Evet yaklasik 1 aydir surekli kusuyor. Gunde kac posta kiyafet degisiyor saymadim. Kilo alimi normal diye dr sallamadi. Ac kaliyor diye de benim icim aciyor her mizladiginda emziriyorum. Oturmaya baslayinca gecer diye okudum internette.
Gazini cikarinca ben de omzumda dik tutuyorum ama gene de kusuyor ustume. Kilo alimi normal diye dru bisey vermedi.

Kızlar bebeğim 2aylık ve kaka yapmyo bugün 4.günü sizin bebişlerdede oldumu böyle ne yapmalıyım
Merhaba canım benim bebeğim doğdugundan beri hep 3-4 güne bir yapıyor, doktora götürdüm, anne sütü alıyorsa bir haftaya hatta on güne kadar normal dedi, ama mama alıyorsa 4.gün fitil uygula dedi.

Senin misafirler beni burdan deli ediyor. Emzirmeye gittiğinde bi yarım saat kestirseydin nasılsa kalkmaya niyetleri yokmuş
Uzansam yığılıp kalacaktim yorgunluktan. Gece oglum emerken uyumusum .Sonra bezini değiştireyim demistim ki tam acarken cis yapti.
Gece gece ustunu degistirmekle ugrastim .Çıldırdı. tabi .Esim nevresim degistirdi.
Afilim92 sana sabır misafirlerine de anlayış diliyorum arkadaşım yaa
Amin canim hep boyle oluyor valla.

Merhaba hanımlar 10 temmuzda normal doğum yaptım kesi yerim hala tam olarak iyileşmedi bu normal mi iki ayı geçti. Eskisi gibi değilim çok şükür baya toparlandım ama hala normale dönemedim

Ben de 38 altinin normal olduğunu biliyorum
Lütfen doktora danışmadan ilaç kullanmayalım.

Benimki de iki aylık önceden günde bikaç kez yaparken 20 gündür falan 4-5 günde bir yapmaya başladı rahatsız olmadığı için müdahale etmiyodum ama iki gün önce yapmayalı 4 gün olmuştu ki çok ağladı yapamadı fitil verdim yaptı rahatladı. Artık üç günü geçince fitil veririm heralde. Bu arada sadece anne sütü veriyorum

Umarım biz de hasta olmayız ben sanki olucak gibiyim, olursam ne yaparım direkt geçer bebeğe, nasıl emzirir biberon veririm acaba
Hasta olsanız da maske takıp emzirebilirsiniz diyorlar canim. eczanede satılıyor maskeler ben hamileyken almıştım temizlik yaparken kullanmak için

Kızmıyor canım rahat olsunda 1 saat taşırım. Akşam babası bu çok sakin diyordu 15 dk sonra bi ağlama krizi geldi sarpa sardık sıcak havluyla falan çıkardım gazını
Aksam reklamlarda gordum bebek viksi cikmis.Onu denemeyi düşünüyorum zeytinyağına alternatif olarak .Ise yararsa yazarim canim.
Baska ortamda uyumasi zorlasir bence .Hem de gece gunduz ayrimina gecis zor olur.
Ben kullaniyorum nadir de olsa.Cunku dikislerim aciyor 15 20 dk tasiyinca .Ama rahatlatiyor gaz icin de ideal. Tek derdim bebek kanguruda uyursa çıkarırken uyaniyor. Bacaklarının morarmasi normal bence .Cunku dik tutunca da oyle oluyor kan akisi ile ilgili.Icinde yenidogan aparati varsa korkma .Bacakları disaridan cok ayrik görünüyor ama rahat ediyorlar .

Merhaba hanımlar 10 temmuzda normal doğum yaptım kesi yerim hala tam olarak iyileşmedi bu normal mi iki ayı geçti. Eskisi gibi değilim çok şükür baya toparlandım ama hala normale dönemedim
Zeytinyağı ile karnina masaj yapın bir cay kasigi zeytinyagi icirin gun icinde yaptigini göreceksiniz. Bizzat cocuk doktorum onerdi ben zaten duzenli masaj yapiyorum .Ama icirinde kusuyor o yüz den icirmiyorum

Bende 11 temmuzda normal yaptım hem kesi hem yırtık vardı şuan iyileşti gibi görünüyor ama henüz birliktelik yaşamadığım için tam bilemiyorum

Canim ben kullanıyorum hem kendi odamda hemde buyuk kizimin odasinda.... bebegide o odada uyutuyordum ilk zamanlar baya baya karanlik oluyor cunku orasi perdeyi kapatinca ... ama dr yasakladi cunku bi muddet sonra uavru geceleri hic uyumamaya basladi... dr a gore hece gunduz ayrimini yapamadi bebek... gunduz aydinlik bir yerde uyuyacak gece de sadece gece lambasini ac besle-altini degistir dedi... uyguladim hakkaten 1haftada duzeldi... yani bilgine perde evet guzel de bebegi şaşırtıyor

Merhabalar arkadaslar uzun zamandir giremedim topige benim kiz baya cadi tlf nu elime almak bi kenara cevapmalak bile luks oldu artik... nasilsiniz? Umarim herkes iyidir .... biz 2aylik olduk sukur ... dort gozle gaz sancılarımızın gecip rahat bi bebek olacagimiz zamanlari bekliyoruz. ..

Canım sizin eşinle anlaşıp Bebiş dört beş aylık Olana Kadar misafir kabul etmemeniz lazım. Ben gelmek isteyenlere 3 aydan sonra diyorum.

şu an sadece babaannesi dedesi geliyor bir de gündüzleri tek olduğumda bir iki komşu geldi. onlara da bir ikram yapmadım açıkçası yapacak imkanım olmadığı ortada. kalkıp kahve yapmaya fırsat vermiyor yani onlar da görüyor. Ama isterlerse mutfak orada yani yapabilirler alt tarafı bir kahve

Haftaya kalça ultrasonu ile ikinci ay kontrolü var çok mutluyum doktora gideceğim diye İnşallah Hava da güzel olur da kendimi Gezmiş sayarım. Zorunlu olmadıkça çıkamıyorum Ne zaman aşacagim bu korkuları bilmem

A101'e normal Siyah fon perdelerden gelmişti Ben eskiden ondan almıştım
Şu anda da kullanıyorum. gece Zifiri Karanlık olmasını severim de o bile yeterli oluyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…