- 22 Aralık 2017
- 2.099
- 1.695
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #63.361
Canim bence kullanma cunku uyku duzeni icin gece gunduz farkini bilmesi lazim o sekilde cocuk hep gece zannederKızlar karartma perde kullanan var mı?
Blackout perde diye geçiyormuş. Karanlık yapıyor odayı resmen. Gündüz gece gibi oluyor. Arkadaşta gördüm baya kapkaranlıktı oda gündüz vakti. Çocuğunu uyuttu rahatça odada. Alsam mı diyorum ben de. Ne dersiniz? Ona alışır mı çocuk bi de başka yerde uyumazsa filan diye korkuyorum. Arkadaş uyuyor dedi ama.
Ben kullanıyorum, bizim ilk alma sebebimiz ev otoyol kenarı çok gürültü var kessin diye kalın siyah perde almıltık gürültüyü pek kesmedi ama karanlıkta uyku kalitesi acayip fark ediyor bizim için bebeği de sanırım gece gündüz farkına alıştırmak için faydalı oldu ben tavsiye ederim bizimki gürültü diye ağır perde aldık ama onların çok hafifi satılıyor dediğiniz blackout ondan alınKızlar karartma perde kullanan var mı?
Blackout perde diye geçiyormuş. Karanlık yapıyor odayı resmen. Gündüz gece gibi oluyor. Arkadaşta gördüm baya kapkaranlıktı oda gündüz vakti. Çocuğunu uyuttu rahatça odada. Alsam mı diyorum ben de. Ne dersiniz? Ona alışır mı çocuk bi de başka yerde uyumazsa filan diye korkuyorum. Arkadaş uyuyor dedi ama.
Ben kullanıyorum, bizim ilk alma sebebimiz ev otoyol kenarı çok gürültü var kessin diye kalın siyah perde almıltık gürültüyü pek kesmedi ama karanlıkta uyku kalitesi acayip fark ediyor bizim için bebeği de sanırım gece gündüz farkına alıştırmak için faydalı oldu ben tavsiye ederim bizimki gürültü diye ağır perde aldık ama onların çok hafifi satılıyor dediğiniz blackout ondan alın
Gecmis olsun canim. Evet yaklasik 1 aydir surekli kusuyor. Gunde kac posta kiyafet degisiyor saymadim. Kilo alimi normal diye dr sallamadi. Ac kaliyor diye de benim icim aciyor her mizladiginda emziriyorum. Oturmaya baslayinca gecer diye okudum internette.Ay çok uğraştım hala daha uğraşıyorum canim. Çok korkulu zamanlar atlattım. Daha doğduğu gün ağız burun kusup nefessiz kaldı morardi. Defalarca yaşadık bunu. Bazı geceler kusacak mi diye bakmaktan o uyurken de uyumazdim. 2. ayında artık refluden dolayı her beslenme eziyete dönüştü. Çocuk aç fakat mamayı içerken kivranmaya yutkunamamaya başladı. Bir önceki yudumu ağzına geri geliyordu. Beslenememe başladı. Doktor iki ilaç verdi surup şeklinde. Üç dört gün kullandım biraz düzeldi şurupları bıraktım çünkü o ara bir sürü ilaç veriyordum çocuğa bir de reflü ilaçları eklenmesin istedim. Sonra Aptamil conformil mamaya başladım hafif yoğun kıvamlı. Beslenememe derdi bitti artık 3 ayı doldurdu fakat dolu dolu kusmalar başladı. Arada hala burnundan geldiği oluyor ama nefessiz kalmıyor şükür. Koltuklar halılar hep kusmuk lekesi. Biraz daha kussun toplu silerim diye bekliyorumgaz derdi bittiğinde yoğun kıvamlı mamaya geçerim belki ya da ek gıda ile azalıyor diyorlar belki onu beklerim bir buçuk ay daha. Sizinki çok mu kusuyo
Gazini cikarinca ben de omzumda dik tutuyorum ama gene de kusuyor ustume. Kilo alimi normal diye dru bisey vermedi.Yatağı eğimli altına çarşaf katladım. Gece yattığı anakucağıda aynı şekilde eğimli, yedikten sonra gazını çıkarıp bırakmıyoruz. Yarım saat dik tutuyoruz. Mamalarına bebelac gold thickener ekliyoruz süt sağarsamda aynı şekilde. Bi ara gaviscon infant verdi doktoru ama sevmedi bizim kız içmedi kestik o yüzden
Merhaba canım benim bebeğim doğdugundan beri hep 3-4 güne bir yapıyor, doktora götürdüm, anne sütü alıyorsa bir haftaya hatta on güne kadar normal dedi, ama mama alıyorsa 4.gün fitil uygula dedi.Kızlar bebeğim 2aylık ve kaka yapmyo bugün 4.günü sizin bebişlerdede oldumu böyle ne yapmalıyım
Uzansam yığılıp kalacaktim yorgunluktan. Gece oglum emerken uyumusum .Sonra bezini değiştireyim demistim ki tam acarken cis yapti.Senin misafirler beni burdan deli ediyor. Emzirmeye gittiğinde bi yarım saat kestirseydin nasılsa kalkmaya niyetleri yokmuş
Amin canim hep boyle oluyor valla.
Ben de 38 altinin normal olduğunu biliyorumBir de bir sey merak ediyorum. Sabahları alnini ölçüyorum ateşi 36.8 çıkıyor. Ateş düşürücü veriyorum. Ama biraz düşüp sonra yeniden ayni oluyor. Her sabah ölçüyorum ayni. Alni sicak oluyor. Korkulacak bir derece mioyle onemsemedim de goturmedim. Ates dusurucuden sonra hep 36.8 olunca
Kızlar bebeğim 2aylık ve kaka yapmyo bugün 4.günü sizin bebişlerdede oldumu böyle ne yapmalıyım
Hasta olsanız da maske takıp emzirebilirsiniz diyorlar canim. eczanede satılıyor maskeler ben hamileyken almıştım temizlik yaparken kullanmak içinUmarım biz de hasta olmayız ben sanki olucak gibiyim, olursam ne yaparım direkt geçer bebeğe, nasıl emzirir biberon veririm acaba
Aksam reklamlarda gordum bebek viksi cikmis.Onu denemeyi düşünüyorum zeytinyağına alternatif olarak .Ise yararsa yazarim canim.Kızmıyor canım rahat olsunda 1 saat taşırım. Akşam babası bu çok sakin diyordu 15 dk sonra bi ağlama krizi geldi sarpa sardık sıcak havluyla falan çıkardım gazını
Baska ortamda uyumasi zorlasir bence .Hem de gece gunduz ayrimina gecis zor olur.Kızlar karartma perde kullanan var mı?
Ben kullaniyorum nadir de olsa.Cunku dikislerim aciyor 15 20 dk tasiyinca .Ama rahatlatiyor gaz icin de ideal. Tek derdim bebek kanguruda uyursa çıkarırken uyaniyor. Bacaklarının morarmasi normal bence .Cunku dik tutunca da oyle oluyor kan akisi ile ilgili.Icinde yenidogan aparati varsa korkma .Bacakları disaridan cok ayrik görünüyor ama rahat ediyorlar .Gunaydın iyi pazarlar herkese
Kanguru kullanan arkadaşlar vardı ihtiyaç olmaz dıye hiç araştırma yapmadım şimdi kızımı anaokuluna götürüp getirirken kullanmak için mohhercare kanguru aldık ama bacakları çok ayrık oldu sanki bıde asağı doğru çok sarkınca morarmış gibi bacakları çıkarınca gectı çok kararsızım Bı fıkır veren olursa çok mutlu olurum
Zeytinyağı ile karnina masaj yapın bir cay kasigi zeytinyagi icirin gun icinde yaptigini göreceksiniz. Bizzat cocuk doktorum onerdi ben zaten duzenli masaj yapiyorum .Ama icirinde kusuyor o yüz den icirmiyorumMerhaba hanımlar 10 temmuzda normal doğum yaptım kesi yerim hala tam olarak iyileşmedi bu normal mi iki ayı geçti. Eskisi gibi değilim çok şükür baya toparlandım ama hala normale dönemedim
Merhaba hanımlar 10 temmuzda normal doğum yaptım kesi yerim hala tam olarak iyileşmedi bu normal mi iki ayı geçti. Eskisi gibi değilim çok şükür baya toparlandım ama hala normale dönemedim
Canim ben kullanıyorum hem kendi odamda hemde buyuk kizimin odasinda.... bebegide o odada uyutuyordum ilk zamanlar baya baya karanlik oluyor cunku orasi perdeyi kapatinca ... ama dr yasakladi cunku bi muddet sonra uavru geceleri hic uyumamaya basladi... dr a gore hece gunduz ayrimini yapamadi bebek... gunduz aydinlik bir yerde uyuyacak gece de sadece gece lambasini ac besle-altini degistir dedi... uyguladim hakkaten 1haftada duzeldi... yani bilgine perde evet guzel de bebegi şaşırtıyorKızlar karartma perde kullanan var mı?
Canım sizin eşinle anlaşıp Bebiş dört beş aylık Olana Kadar misafir kabul etmemeniz lazım. Ben gelmek isteyenlere 3 aydan sonra diyorum.Yine anlayissiz bir misafir merasiminin sonuna geldik.
Benimki 7 saat uyumadi ve en son gaz sancısından icini ceke ceke ağlayıp esimin kucaginda sizdi.Kafa beyin kalmadi zaten o aglarken ben de agladim.Gunduzden haber ettikleri icin misafiri de iptal edemedik.Ama bebegin cok agladigini biliyorlardi.
Neyse geldiler .2 saat gecmeden benimki uyandi.Yine aglamalar falan filan zorla emzirip yatirdim.Kafamda plan yapiyorum 10da gitseler ben de uyusam benimki 12 de kalkar gece mesaisi baslar diye.
Misafirlerimiz yeni gitti
Bebeğim uyandi .Su an uykusuz sabaha kadar nasil dayanacağımi dusunuyorum.Saat 3 4 e kadar idare edip esime vermeyi planlıyorum.
Haftaya kalça ultrasonu ile ikinci ay kontrolü var çok mutluyum doktora gideceğim diyeAaa olmadi bu .Kronikle benim dışarı maceram var senin de olmalıydı. Bizimle paylaşmaliydin.Eve kosa kosa nasil döndüğünü anlatmaliydin.Yarin denesene
Bacım bize asosyallik yakisir bosversene
Sen cafedeki insanların bakisini görecektin .Bu kadin niye arabada yiyip iciyor ,insan icine çıkamıyorYahu çocuğum emzirme önlüğünü bile kabul etmiyor ki .
Esim de gelmis diyor simdi yarın sizi nereye gotureyim
A101'e normal Siyah fon perdelerden gelmişti Ben eskiden ondan almıştımKızlar karartma perde kullanan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?