- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #63.341
Bir kere sabah ogle aksam şurup vermistim. Sonra yine ayni derece olunca sonraki günler vermedim38 ve sonrası ateş demek. 36.8 normal bir derece. Ateş düşürücüde bir ilaç sonuçta çok kullanmamakta fayda var.
Aynen yaa aksi gibi sitede her apartmanda taşınanlar vardı apartman önleri doluydu ama çare yok:) mama vermiyorum canım sadece anne sütü ve hiç biberon ve emzik de kullanmadım. Bazen biberonla anne sütü versem mi diyorum memeyi reddederse diye korkuyorum. Resmimi attım bende :)Ay canım kıyamam yaaa :) şöyle bi hayal ettm gülümsüyorum kendi kendime :) mama vermıyorsun sanırım sen hiç. Olsun anlatacağın anılar birikiyo ne güzel :) saçlar nasıl oldu bakiiim merak ettim :) sıhhatler olsun bu arada. Bi gazla boyadık saçları, yokmu arttıran ?
Evet canım sadece emziriyorum bende. Annemde lohusalığı biter bitmez adet görmüş canım. Kalıtsal da olabilir.Canım sen emziriyor muydun bende 67. Günde adet görmeye başladım annem çok erken falan deyince panikledim bir. Emziren annelerde daha geç görülürmüş prolaktinden kaynaklı. Kadın doğumcumda çağırmadı.
Gule gule kullan canim cok guzel bir secim olmus.Bu saci hic unutmazsin artik .Ilerde pasana anlatirsin sen kucukken diye başlayıp :))Eki Görüntüle 2189511
Aynen yaa aksi gibi sitede her apartmanda taşınanlar vardı apartman önleri doluydu ama çare yok:) mama vermiyorum canım sadece anne sütü ve hiç biberon ve emzik de kullanmadım. Bazen biberonla anne sütü versem mi diyorum memeyi reddederse diye korkuyorum. Resmimi attım bende :)
Dudaklarinla alnina dokun sicak mi cokBir de bir sey merak ediyorum. Sabahları alnini ölçüyorum ateşi 36.8 çıkıyor. Ateş düşürücü veriyorum. Ama biraz düşüp sonra yeniden ayni oluyor. Her sabah ölçüyorum ayni. Alni sicak oluyor. Korkulacak bir derece mioyle onemsemedim de goturmedim. Ates dusurucuden sonra hep 36.8 olunca
Teşekkür ederim:) ama bundan sonra hamile kalan arkadaşlarıma vereceğim tavsiyelerden biri de sarı saça bulaşmasınlar bebekleri büyüyene kadar. Bunu da öğrenmiş olduk:)Gule gule kullan canim cok guzel bir secim olmus.Bu saci hic unutmazsin artik .Ilerde pasana anlatirsin sen kucukken diye başlayıp :))
ZK_ASK dun senin saci gorup yazamamistim senin stilin de hayirli olsun canim :)
Canım yaAy çok uğraştım hala daha uğraşıyorum canim. Çok korkulu zamanlar atlattım. Daha doğduğu gün ağız burun kusup nefessiz kaldı morardi. Defalarca yaşadık bunu. Bazı geceler kusacak mi diye bakmaktan o uyurken de uyumazdim. 2. ayında artık refluden dolayı her beslenme eziyete dönüştü. Çocuk aç fakat mamayı içerken kivranmaya yutkunamamaya başladı. Bir önceki yudumu ağzına geri geliyordu. Beslenememe başladı. Doktor iki ilaç verdi surup şeklinde. Üç dört gün kullandım biraz düzeldi şurupları bıraktım çünkü o ara bir sürü ilaç veriyordum çocuğa bir de reflü ilaçları eklenmesin istedim. Sonra Aptamil conformil mamaya başladım hafif yoğun kıvamlı. Beslenememe derdi bitti artık 3 ayı doldurdu fakat dolu dolu kusmalar başladı. Arada hala burnundan geldiği oluyor ama nefessiz kalmıyor şükür. Koltuklar halılar hep kusmuk lekesi. Biraz daha kussun toplu silerim diye bekliyorumgaz derdi bittiğinde yoğun kıvamlı mamaya geçerim belki ya da ek gıda ile azalıyor diyorlar belki onu beklerim bir buçuk ay daha. Sizinki çok mu kusuyo
Teşekkür ederim canım sağol :)♡♡♡Gule gule kullan canim cok guzel bir secim olmus.Bu saci hic unutmazsin artik .Ilerde pasana anlatirsin sen kucukken diye başlayıp :))
ZK_ASK dun senin saci gorup yazamamistim senin stilin de hayirli olsun canim :)
Güle güle kullan canım sarışın sarışın gez bakalım :) güzel bi anı oldu. Bebeğini sütünle beslemen çok güzel maşallah, ne emzik ne mama biberon vs verme boşver. 6.aydan sonra istersen sağarsın♡Eki Görüntüle 2189511
Aynen yaa aksi gibi sitede her apartmanda taşınanlar vardı apartman önleri doluydu ama çare yok:) mama vermiyorum canım sadece anne sütü ve hiç biberon ve emzik de kullanmadım. Bazen biberonla anne sütü versem mi diyorum memeyi reddederse diye korkuyorum. Resmimi attım bende :)
Kızmıyor canım rahat olsunda 1 saat taşırım. Akşam babası bu çok sakin diyordu 15 dk sonra bi ağlama krizi geldi sarpa sardık sıcak havluyla falan çıkardım gazınıReflü yatağı aldım ben ama kayıp duruyor ve artık küçük gelmeye basladi kullanmıyorum o yüzden. Şu yarım saat dik tutma işini yapamıyorum ağır geliyor bana çocuk. Yorulmuyor musun ya da kızmıyor mu öyle durmaya
Ya kızlar oğlum 8. Hafta atağında ve uykusu çok hafifleşti. Tık desen ıyanıyor 1 saat uyuyor uyanıyor. Çok zor uykuya dalıyor zaten. Bende kucağımda taşıyamıyorum artık belim koptu ayağımda sallıyorum bikaç keredir. Sizce yapmamalı mıyım? Alışır mı hemen?
Yine anlayissiz bir misafir merasiminin sonuna geldik.
Benimki 7 saat uyumadi ve en son gaz sancısından icini ceke ceke ağlayıp esimin kucaginda sizdi.Kafa beyin kalmadi zaten o aglarken ben de agladim.Gunduzden haber ettikleri icin misafiri de iptal edemedik.Ama bebegin cok agladigini biliyorlardi.
Neyse geldiler .2 saat gecmeden benimki uyandi.Yine aglamalar falan filan zorla emzirip yatirdim.Kafamda plan yapiyorum 10da gitseler ben de uyusam benimki 12 de kalkar gece mesaisi baslar diye.
Misafirlerimiz yeni gitti
Bebeğim uyandi .Su an uykusuz sabaha kadar nasil dayanacağımi dusunuyorum.Saat 3 4 e kadar idare edip esime vermeyi planlıyorum.
Bizimkide aynı 10 dkdan sonra poposuna vura vura emziriyorum gazdan olduğunu düşünüyorum umarım öyledir emzikte veriyorum inşallah meme reddi değildirKizlar bebeginiz Emerken kendini geriye atip agliyor mu? Ne olur bir hal care soyleyin. Gazdan diyordum bugün cikardim güzelce ha kalmadı kolay uyur dedim. Ama emerken kendisini arkaya atıp duruyor. Gogsumde süt yok desem sıkıyorum damla Damla geliyor. Acaba emdikten sonra yeteri kadar gelmiyor mu? Diger göğsümü veriyorum onda da aynisini yapiyor. Sebebi ne acaba? Cidden cok yoruluyorum
canım o ateş normal boşuna ilaç verme bebeğe 38 hatta 38buçuktan sonra ateşi var kabul ediliyorBir de bir sey merak ediyorum. Sabahları alnini ölçüyorum ateşi 36.8 çıkıyor. Ateş düşürücü veriyorum. Ama biraz düşüp sonra yeniden ayni oluyor. Her sabah ölçüyorum ayni. Alni sicak oluyor. Korkulacak bir derece mioyle onemsemedim de goturmedim. Ates dusurucuden sonra hep 36.8 olunca
Hafif sicak ama sıcaklığı hissediliyor. Şimdi ölçtum yine ayniDudaklarinla alnina dokun sicak mi cok
Bizimkide aynı 10 dkdan sonra poposuna vura vura emziriyorum gazdan olduğunu düşünüyorum umarım öyledir emzikte veriyorum inşallah meme reddi değildir
canım o ateş normal boşuna ilaç verme bebeğe 38 hatta 38buçuktan sonra ateşi var kabul ediliyor
Tamam, şurup vermeyecem cevaplar için teşekkürler :)Hafif sicak ama sıcaklığı hissediliyor. Şimdi ölçtum yine ayni
Ya ben de aynen sizin gibiyim. Yeter ki ağlamasın uyusun diye her şeyi yapıyorum. Artık şu gaz derdi bitse de ben de uyuyabilsemKızmıyor canım rahat olsunda 1 saat taşırım. Akşam babası bu çok sakin diyordu 15 dk sonra bi ağlama krizi geldi sarpa sardık sıcak havluyla falan çıkardım gazını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?