2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen yaa aksi gibi sitede her apartmanda taşınanlar vardı apartman önleri doluydu ama çare yok:) mama vermiyorum canım sadece anne sütü ve hiç biberon ve emzik de kullanmadım. Bazen biberonla anne sütü versem mi diyorum memeyi reddederse diye korkuyorum. Resmimi attım bende :)

Yine anlayissiz bir misafir merasiminin sonuna geldik.
Benimki 7 saat uyumadi ve en son gaz sancısından icini ceke ceke ağlayıp esimin kucaginda sizdi.Kafa beyin kalmadi zaten o aglarken ben de agladim.Gunduzden haber ettikleri icin misafiri de iptal edemedik.Ama bebegin cok agladigini biliyorlardi.
Neyse geldiler .2 saat gecmeden benimki uyandi.Yine aglamalar falan filan zorla emzirip yatirdim.Kafamda plan yapiyorum 10da gitseler ben de uyusam benimki 12 de kalkar gece mesaisi baslar diye.
Misafirlerimiz yeni gitti
Bebeğim uyandi .Su an uykusuz sabaha kadar nasil dayanacağımi dusunuyorum.Saat 3 4 e kadar idare edip esime vermeyi planlıyorum.

Evet canım sadece emziriyorum bende. Annemde lohusalığı biter bitmez adet görmüş canım. Kalıtsal da olabilir.

Gule gule kullan canim cok guzel bir secim olmus.Bu saci hic unutmazsin artik .Ilerde pasana anlatirsin sen kucukken diye başlayıp :))
ZK_ASK dun senin saci gorup yazamamistim senin stilin de hayirli olsun canim :)

Dudaklarinla alnina dokun sicak mi cok

Gule gule kullan canim cok guzel bir secim olmus.Bu saci hic unutmazsin artik .Ilerde pasana anlatirsin sen kucukken diye başlayıp :))
ZK_ASK dun senin saci gorup yazamamistim senin stilin de hayirli olsun canim :)
Teşekkür ederim:) ama bundan sonra hamile kalan arkadaşlarıma vereceğim tavsiyelerden biri de sarı saça bulaşmasınlar bebekleri büyüyene kadar. Bunu da öğrenmiş olduk:)

Canım ya durduk yere mi kusuyor yoksa doyduktan sonra hareket edince mi ? Bizmki iki kez ağzından burnundan fışkırttı sadece çok korkmuştum

Güle güle kullan canım sarışın sarışın gez bakalım :) güzel bi anı oldu. Bebeğini sütünle beslemen çok güzel maşallah, ne emzik ne mama biberon vs verme boşver. 6.aydan sonra istersen sağarsın♡

Kızmıyor canım rahat olsunda 1 saat taşırım. Akşam babası bu çok sakin diyordu 15 dk sonra bi ağlama krizi geldi sarpa sardık sıcak havluyla falan çıkardım gazını

Kızımın bir dönem akşam amansız ağlamaları oldu gaz mıydı atak haftasımıydı anlamadım. o dönem sakinleştirmek için sallamaya başladık. şimdi gündüzleri hep sallıyoruz uyurken de sallıyoruz bıraktığın an açılıyor farlar. Öncesinde ne güzel yattı mı 2-3 saat kesintisiz uyurdu gündüzleri

Senin misafirler beni burdan deli ediyor. Emzirmeye gittiğinde bi yarım saat kestirseydin nasılsa kalkmaya niyetleri yokmuş

Bizimkide aynı 10 dkdan sonra poposuna vura vura emziriyorum gazdan olduğunu düşünüyorum umarım öyledir emzikte veriyorum inşallah meme reddi değildir
canım o ateş normal boşuna ilaç verme bebeğe 38 hatta 38buçuktan sonra ateşi var kabul ediliyor

Hafif sicak ama sıcaklığı hissediliyor. Şimdi ölçtum yine ayni
Tamam, şurup vermeyecem cevaplar için teşekkürler :)

Kızmıyor canım rahat olsunda 1 saat taşırım. Akşam babası bu çok sakin diyordu 15 dk sonra bi ağlama krizi geldi sarpa sardık sıcak havluyla falan çıkardım gazını
Ya ben de aynen sizin gibiyim. Yeter ki ağlamasın uyusun diye her şeyi yapıyorum. Artık şu gaz derdi bitse de ben de uyuyabilsem

Kızlar karartma perde kullanan var mı?

Blackout perde diye geçiyormuş. Karanlık yapıyor odayı resmen. Gündüz gece gibi oluyor. Arkadaşta gördüm baya kapkaranlıktı oda gündüz vakti. Çocuğunu uyuttu rahatça odada. Alsam mı diyorum ben de. Ne dersiniz? Ona alışır mı çocuk bi de başka yerde uyumazsa filan diye korkuyorum. Arkadaş uyuyor dedi ama.

Z Zeneze
Bende 20 gunlukken alnina dokunuorum sicak vucudu sicak eller ayaklar soguk korktum olcuorum koltuk alti 38 cikio kendimi olcuorum 36.5 cikio buyuk oglumu olcuorum oda 36.5 aksam 11 de acile goturdum atesli die doktor bakti bu cocukta ates yok ama olcelim bakalim dedi olctu alnimdan 36.5 geldi koltuk alti degeri farkliymis yuksek cikarmis ordan sıcaklık bana dudaginla dokun yanarsa dudagin atesli demektir dedi oyuzden korkma canim hafifse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…