- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #63.281
3 işlem toplam 470 normalde bukadar tutmazdı da saçım fazlacanım kaça yaptırdın?
Evet ben de üşüdüm evimiz kuzey batı cephe ayrıca, gecem yıl sanki Ekim sonuna doğru açmıştım, elektrik kontağı mı çıkardı yangınıtabi canim ya ben bugun bile usudum. Elektrik sobasi yok bizde, banyo yaptirmaya korkuyorum usur diye. Elektrik sobasindan yangin cikmisti evde, almiyorum o olayin korkusuna
canim ogrencilik zamaniydi ucuz bir soba almisiz, termostati yoktu ki isininca kapansin, acikken uyumusuz, yaniyorduk az kalsinEvet ben de üşüdüm evimiz kuzey batı cephe ayrıca, gecem yıl sanki Ekim sonuna doğru açmıştım, elektrik kontağı mı çıkardı yangını
esim de disari cikmayi teklif etti, durmayacagini bildigim icin istemedim, kizdi.Siz hic arabada pasta yediniz mi ?Ben yiyorum
O kadar bunaldim ki durmayacağını bile bile gezmeye çıktık. Buyuk bir parkta 1 tur attik uyandi.Cafede 2 cay icelim karni tok belki durur dedik ortalık karıştı..Su an cafenin onunde arabada emziriyorum. Esim karsimda cay iciyor .Benimki 1 saat emer artik solugu evde aliriz
Maşallah, çok sevindim sağlıkla çıkmanıza :) Allah daha güzel günlerini göstersin.Uzun zamandır giremiyorum.2 hafta önce hastaneden çıktık. şükür evimizdeyiz artık.kontrollerimiz devam ediyor.insallah baska sıkıntımız çıkmaz artık.5 aydayız anca 3.5 kilo olduk.buna da şükür sağlıklı olsun da.umarim herkes iyidir teledonu elime alamıyorum artık fazla.
Ek gida olarak nesle pilinci kaşaya dr umuz 4 ayı bitiğinde başlaya bileceğmizi soyledi.Henüz doktorumla konuşmadım fakat ben sadece mama verdiğim için erken baslicam o da onaylarsa
Tamamen geçti. Ama kolik olup olmadığı konusunda şüpheye düştüm çünkü o zamanlar akşama doğru gaz birikmesi ve uykusuzluk yüzünden de kendini yirtiyor olabilir.NasilYarDiyeyim senin bebeğin kolik ağlmaları tamamen geçti mi? Benimkinin baya azalmıştı ohh falan derken 1 saattir yıkıyor ortalığı. Gene başlayacak kokusu sardı offfff
Anne sütü alıyorsa evet 6 ay hiç başlama canım. Söylediğin şeyi anlayamadım Nestle mı? Öyle bir mama mı varEk gida olarak nesle pilinci kaşaya dr umuz 4 ayı bitiğinde başlaya bileceğmizi soyledi.
Ama emzirdiğim için 6 ayına kadar sadıce anne sutuyle beslemek ısdıyorum
Hemen artırıyorum karnı tok gazı çıktı altı temiz hadi belki durur diye yarım saat yürüyerek parka gitmek ah yavrum nasılda güzel uyudu demeye kalmadan kıçını banka koyamadan çığlıklar eşliğinde elinde deli gibi çıngırak sallayarak eve geri dönüşesim de disari cikmayi teklif etti, durmayacagini bildigim icin istemedim, kizdi.
Durmuyorlar uyumuyorlar ne yapayim, tukendim 60 gundur. Eskiden ne guzeldi h.sonlari, ne yapsak nereye gitsek diye dusunurduk. Simdi oturma odasinda mi salonda mi oturalim diyorum secenek olarak. Acaba kac gune deliririmyok mu arttiran
Ayy geçmiş olsun cnm yaa, ama çok zaman olmuş yenileri öyle değildir bir şans daha verebilirsinşz belki, mevsim geçişi ya en çok endişem bu yöndecanim ogrencilik zamaniydi ucuz bir soba almisiz, termostati yoktu ki isininca kapansin, acikken uyumusuz, yaniyorduk az kalsin
Valla gece gündüz farkı çok,gece 14-15 derece oldugu için biz de geçen bir aklımızdan geçirdik bu soruyu ama daha açmayız bence. Evin içi 24 derece civarı oluyor gece kendiliğinden . Bebişi iyice giydirip örtüyorum. Mesela içe çıtçıtlı zıbın/body, üzerine penye tulum, kollarını tutsun diye kollarının altına ucunu sıkıştırarak bir penye battaniye örtüyorum (bu cok ince), böylece elleriyle kendini uyandırmıyor, uykuya kolay dalıyor, üzerini de acamıyor. Onun üzerine de çift kat müslin battaniye örtüyorum. Gündüz kısa kol+ patikli alt bence yetiyor.Ankaradaki anneler, kombiyi ne zaman acacaksiniz ve bebislere ne giydirecegiz?
Biraz panik oldum, usutmeyelim cocuklari? Ben usuyorum suan mesela
Ben sana s,gorta ile ilgili yanlış bilgi vermişim canım. Bizim genelmiş. Daha önce Koru bize sizinki tamamlayıcı deyip ona göre ücret kesmişti. Yemişler biziOlabilir cnm bizde Anadolu sigortanın tamamlayıcısı var ve geçmiyor dediler
Burun tıkanıklığı olabilir. Serum fizyolojikle açmak gerekir öyle ise.Kizlar bebeginiz Emerken kendini geriye atip agliyor mu? Ne olur bir hal care soyleyin. Gazdan diyordum bugün cikardim güzelce ha kalmadı kolay uyur dedim. Ama emerken kendisini arkaya atıp duruyor. Gogsumde süt yok desem sıkıyorum damla Damla geliyor. Acaba emdikten sonra yeteri kadar gelmiyor mu? Diger göğsümü veriyorum onda da aynisini yapiyor. Sebebi ne acaba? Cidden cok yoruluyorum
Ama bakiyorum burnu temiz gibi görünüyor. Onu da düşünmüştüm de. Yalniz aglarken sanki tıkanık gibi ağlıyor. Bunu yeniden degerlendiricem sagolun. Sizce bundan mıdır? Baska ne olabilir?Burun tıkanıklığı olabilir. Serum fizyolojikle açmak gerekir öyle ise.
Anne sütü alıyorsa evet 6 ay hiç başlama canım. Söylediğin şeyi anlayamadım Nestle mı? Öyle bir mama mı var
Benim saçlarım simsiyah ama beyazım çok önlerde. Nırmalde hep tek renk kahve boyuyordum ama hamileliğn 7. Ayında sarı hevesi geldi bana açma ombre yaptırdım ama beceremedi yapan kuaför. Yeşil turuncu oldu resmen saçım doğumdan sonra tekrar başka kuaför açtı ve boyadı dipten 3 parmak sonra sarı canım perdeleme diyor bu boya şekline. Ama lohusa olduğum için açıcıya cvp vermedi saçım ton tam olmadı 1 kere daha açması lazım. Bugün gidip dip boya ve kesim yaptırayım ddm. Açması gerekiyormuş her dipte tekrar neyse açtı boyadı benimki evde uyanmış ağlamış eşim aradı ben saç boyasıyla arabaya atladım boyalı saçla sitede koşuyorum üzerimde naylonla:) evde yıkadım boyayı bildiğin. Sonra uyutup tekrar kesime gittim. Valla çok zormuş bu annelik.Saçının doğal hali ne renk ? Komple mi boyatmıştın canım ne zamandan beri boyanmıyor uzadıysa aldır o sarıları baska renk dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?