2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kv akşama yemeğe gelecekmiş utanmıyor da. Akşama kadar evde yatıyor yemeği bebekli kadından bekliyor. Hakkımı helal etmiyorum bebeğimden çalıyor zamanımı. Eşime bile son anda haber veriyorlar.
yapamam desene canim. Ben cay koymamak icin suan esimle kavga ediyorum.

Tuhafina gider belki bu durum ama gece 3 saatlik uykuyla duruyorum, bir gün önce aşı oldu zaten huzursuz meme reddi yapmaya yeltendi, yalnızım Yardımcım yok Tükendim Ben 70 gündür. kimseye gulup konuscak bir psikolojide değilim

bebek bensiz durabilse direkt psikologa gideceğim.

Altini alana kadar ustunu degisene kadar agliyor. Uyumuyor 5er dk sekerleme yapiyor. 24 saat onun uyuyamama dongusuyle geciyor.

Kv akşama yemeğe gelecekmiş utanmıyor da. Akşama kadar evde yatıyor yemeği bebekli kadından bekliyor. Hakkımı helal etmiyorum bebeğimden çalıyor zamanımı. Eşime bile son anda haber veriyorlar.

Nasıl yapacaksın ki benim akşama kadar bi çorbayı zor yaptığım günler oluyor ..

Zor iş annelik , anne olunca anlarsın diye bi cümle varya o çok doğruymuş , çocuğun huzuru olmayınca anneninde olmuyor , yıpranıyorsun , yorulduğumu hissediyorum bende , kuaföre gitmek istiyorum eskisi gibi güzel değilim sanki , birde bu ekonomik kriz dışarıya çıkıyoruz kafamız dağılsın diye eskiden iki şey alır bi yemek yer moral yapardık , şimdi paramız bebeğin bezine mamasına kış geliyor kıyafetine gidiyor ,bütün bunlara yorgunlukta eklenince psikolog ne yapsın ? bize bolca para :) çocuğa yardımcı arada da evi toplayacak insan lazım :)

Bebekleriyle ilk kez dışarı çıkacaklar fazla beklentiye girmeden çıksınlar. İkin yakın yerleri tercih edin. Kısa yürüyüşler vs. Etrafa seslere adapte olsun .Daha sonra biraz daha yolu uzatabilirsiniz... ama taksi araba gibi hemen dönülebilecek vasıtalara yakın olun. Maması termosu bezi ekstra giysisi yanınızda olsun. Emziriyorsanız zaten ziyadesiyle daha kolay... bir örtü, tamam :)
Biz de 1.5 aylıkken pikniklere gitmeye başladık kısa sokak yürüyüşleri yaptım .markete gittim sesten apar topar çıkmak zorunda kaldım ama tekrar tekrar denedim hep.
Zor mu evet zaman zaman çok zor. Ama önce biz hazır hissetmeliyiz kendimizi.

insanin hayati 1 anda tamamen degisiyor. Ne yalan soyliyim cok zorlaniyorum. Aslinda bunun en onemli sebebi de bensiz uyumamasi.

Eskiden yataginda uyuyordu, sonra benim yanimdan kaldirinca uyanmaya basladi, son aşidan beri de kucagimda olmazsa uyumuyor. E bunun bir sonraki adimi karnima geri donmek

maddiyat konusunda da haklisin. Benim burada kimsem yok, ablama gidelim desem sehir disina, bir suru masraf olacak halbuki ben suan tasarruf etmeye calisiyorum. Edemiyorum da gerci kis geldi, kombi yaniyor.

Bir de herkesin benden beklentisi var, bebegin tum bakimi, esimin beklentileri... Ben ne olucam peki, ne zaman kendi temel ihtiyaclarimi karsilayacagim?

Bizimki bu ay etrafı izlemeye başladı canım renkler desenler hoşuna gidiyor. 12. hafta atağıni bekle sonra bir miktar düzelmiş olur inşallah. Hatta o kadar ki eve gelene kadar asla aglamiyor evde cildiriyor
aynen 12. hafta atağındayız. artık kucaktayken sırtı bana dönük şekilde olmak istiyorlar. etrafı izlemek istiyorlar. bende dolanıp eşyaları falan tanıtmaya başladım, dokunduruyorum gördüklerini.

Kizlar bebegim yatirinca ve emerken hiriltili ses cikariyor .Burnunu her gun temizliyorum .Acaba boğazından mi geliyor .Korktum iki gundur takip ediyorum gecmedi .Acaba üşütmüş olabilir mi ?
yine de burnundan olabilir canim. İstersen sf sık, bizim dr 3-4 damla yeter demisti

Kac kilo canim senin bebis benimkide 2 aylik aşıdan sonra bi mızmız oldu yaa sakin bir bebekti simdi uyuyacakken aglio filan

Hatırlarsın benim bebekte emmiodu canim zayıfladı biberonnu birktrrken bide asi oldu huyu dahada değişti ayni aydalar bebelerimiz sendede mevcut mu bu durum die sordum
hee o açidan. Gece uykusu temelli bozuldu canim. En belirgin sorun bu. Hatta direkt kucakta uyumak istiyor...

Aspiratörle temizlerken sürekli agliyor. Aglatmadan nasil yapabilirim? Ben mi yanlis yapıyorum acaba. Bu serum fizyolojik kendime de sıktım denedim. Burnu yakiyor belki ondan

Aspiratörle temizlerken sürekli agliyor. Aglatmadan nasil yapabilirim? Ben mi yanlis yapıyorum acaba. Bu serum fizyolojik kendime de sıktım denedim. Burnu yakiyor belki ondan
canim bizim dr.umuz aspirator kullanmayi tavsiye etmedi. Sadece 3 4 damla sf damlat yeter dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…