- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #65.061
Kizlar bebegim yatirinca ve emerken hiriltili ses cikariyor .Burnunu her gun temizliyorum .Acaba boğazından mi geliyor .Korktum iki gundur takip ediyorum gecmedi .Acaba üşütmüş olabilir mi ?
yapamam desene canim. Ben cay koymamak icin suan esimle kavga ediyorum.Kv akşama yemeğe gelecekmiş utanmıyor da. Akşama kadar evde yatıyor yemeği bebekli kadından bekliyor. Hakkımı helal etmiyorum bebeğimden çalıyor zamanımı. Eşime bile son anda haber veriyorlar.
Maşallah kuzuma hareketli bi bebekKızlar benim oğlum oturmak istiyor daha çok erken değil mi ne yapayım ya?
Ellerinden tuttuğum anda doğrulmaya istiyor
Kv akşama yemeğe gelecekmiş utanmıyor da. Akşama kadar evde yatıyor yemeği bebekli kadından bekliyor. Hakkımı helal etmiyorum bebeğimden çalıyor zamanımı. Eşime bile son anda haber veriyorlar.
yapamam desene canim. Ben cay koymamak icin suan esimle kavga ediyorum.
Tuhafina gider belki bu durum ama gece 3 saatlik uykuyla duruyorum, bir gün önce aşı oldu zaten huzursuz meme reddi yapmaya yeltendi, yalnızım Yardımcım yok Tükendim Ben 70 gündür. kimseye gulup konuscak bir psikolojide değilim
bebek bensiz durabilse direkt psikologa gideceğim.
Altini alana kadar ustunu degisene kadar agliyor. Uyumuyor 5er dk sekerleme yapiyor. 24 saat onun uyuyamama dongusuyle geciyor.
insanin hayati 1 anda tamamen degisiyor. Ne yalan soyliyim cok zorlaniyorum. Aslinda bunun en onemli sebebi de bensiz uyumamasi.Zor iş annelik , anne olunca anlarsın diye bi cümle varya o çok doğruymuş , çocuğun huzuru olmayınca anneninde olmuyor , yıpranıyorsun , yorulduğumu hissediyorum bende , kuaföre gitmek istiyorum eskisi gibi güzel değilim sanki , birde bu ekonomik kriz dışarıya çıkıyoruz kafamız dağılsın diye eskiden iki şey alır bi yemek yer moral yapardık , şimdi paramız bebeğin bezine mamasına kış geliyor kıyafetine gidiyor ,bütün bunlara yorgunlukta eklenince psikolog ne yapsın ? bize bolca para :) çocuğa yardımcıarada da evi toplayacak insan lazım :)
aynen 12. hafta atağındayız. artık kucaktayken sırtı bana dönük şekilde olmak istiyorlar. etrafı izlemek istiyorlar. bende dolanıp eşyaları falan tanıtmaya başladım, dokunduruyorum gördüklerini.Bizimki bu ay etrafı izlemeye başladı canım renkler desenler hoşuna gidiyor. 12. hafta atağıni bekle sonra bir miktar düzelmiş olur inşallah. Hatta o kadar ki eve gelene kadar asla aglamiyor evde cildiriyor
Öyle okudum canım yaptırmadan bi araştırmak lazım sanırım
yine de burnundan olabilir canim. İstersen sf sık, bizim dr 3-4 damla yeter demistiKizlar bebegim yatirinca ve emerken hiriltili ses cikariyor .Burnunu her gun temizliyorum .Acaba boğazından mi geliyor .Korktum iki gundur takip ediyorum gecmedi .Acaba üşütmüş olabilir mi ?
Kac kilo canim senin bebis benimkide 2 aylik aşıdan sonra bi mızmız oldu yaa sakin bir bebekti simdi uyuyacakken aglio filancanim benimki 70 gunluk. H.sonu dr.daydik. En zor zamandasiniz, uyumaz, surekli meme ister, yanindan ayrilamazsin radar var gibi kokunu alir, yanindan gittigini anlar dedi. 1 ay daha sabret dedi.
Suan anneden farkli bir benlikleri oldugunu anlamaya baslamislar, kaygi duyuyorlarmis. Ben de ayni durumdayim. 365 kere uyuttum. 366 kere uyandi. Yanimda yatirmak da yetMiyor illllla kucak istiyor. Kucakta bebeyle uyunabilse neyse. Gecen hafta 4 gun boyleydi. Tam 3 gun duzeldi, bu sefer asi oldu duzen bozuldu.
Artik uykusuzluktan basim donuyor, dikislerim hala sizliyor, epidural yeri sizliyor sirtimda. Biz de etten kemikteniz. Anneysek ihtiyaclarimiz yok degil ki. Cok zor valla.
Keske annem hayatta olsaydi. 6 cocuk 2 torun buyuttu. En azindan soru bile sorabilsem yeterdi...
Yarın da olursa artık gitcem canimaile hekimine bir goster istersen canim, icin rahatlar
canim kilonun ne etkisi var acaba? 5 kiloKac kilo canim senin bebis benimkide 2 aylik aşıdan sonra bi mızmız oldu yaa sakin bir bebekti simdi uyuyacakken aglio filan
Canim onla her gun temizliyorum aspiratorle cekiyorum gerek kalirsa .Cozemedim .Devam ederse götürcez dr a .Bronsit en korktugum sey.yine de burnundan olabilir canim. İstersen sf sık, bizim dr 3-4 damla yeter demisti
Hatırlarsın benim bebekte emmiodu canim zayıfladı biberonnu birktrrken bide asi oldu huyu dahada değişti ayni aydalar bebelerimiz sendede mevcut mu bu durum die sordumcanim kilonun ne etkisi var acaba? 5 kilo
hee o açidan. Gece uykusu temelli bozuldu canim. En belirgin sorun bu. Hatta direkt kucakta uyumak istiyor...Hatırlarsın benim bebekte emmiodu canim zayıfladı biberonnu birktrrken bide asi oldu huyu dahada değişti ayni aydalar bebelerimiz sendede mevcut mu bu durum die sordum
Allah korusun ya. En iyisi dr tabi, icin rahat ederCanim onla her gun temizliyorum aspiratorle cekiyorum gerek kalirsa .Cozemedim .Devam ederse götürcez dr a .Bronsit en korktugum sey.
Benimkide oyle valla yaa uyanıkken yattığı yerde sakin duran bebek simdi bas bas bagiriorhee o açidan. Gece uykusu temelli bozuldu canim. En belirgin sorun bu. Hatta direkt kucakta uyumak istiyor...
canim bizim dr.umuz aspirator kullanmayi tavsiye etmedi. Sadece 3 4 damla sf damlat yeter dedi.Aspiratörle temizlerken sürekli agliyor. Aglatmadan nasil yapabilirim? Ben mi yanlis yapıyorum acaba. Bu serum fizyolojik kendime de sıktım denedim. Burnu yakiyor belki ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?