- 20 Ocak 2013
- 4.048
- 9.200
- 408
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #65.041
Rotateqde ne sıkıntı varmış canım ben onu yaptırıcaktım
Biraz baktım ama net birşey bulamadım canın. Rotarix in içinde domuz dna sı olduğu yazıyor sadece. Acaba nasıl bir sıkıntı? Ve sıkıntılı birşeyse neden uygulanıyor?
Bizmki yolculuğa dayanamadı ondan :) şükür atlattık sezaryen ağrısı gibi hiç bitmycek sanmıştımMaşallah canım biz hiç 120 vermedik 90 veriyorum dünden beri ama kusuyor bizimki :)
İlk kez yaptı canın yolculuktan dolayı olduğunu düşünüyorum otobusteydik ondan sonra uyudu zaten bi gece 2de içti sabaha kadar yemedi bişey uyudu. Naptığı bellisiz bazen :)Yarım saate 120 mi ? Çok değilmi nasıl yedi ki canım o kadar ?
Vallahi bizimki de öyle büyük adam gibi ikiniyor ve gülmekten ölüyoruz Bir de kızarıyor göreceksin etrafına Melül melül bakıyor..Kızlar 8. Hafta atağından sonra oğlum kakasını yaparken baya çabalıyor. Bildiğin büyük insan gibi ıkınıyor ııhh ıhh diye sesli sesli. Hatta gece uyamdırıyor bizi eşimle gülme krizine giriyoruz. Ayy şöyle bizi tanısa otursa acıkınca kızınca falan anlayabilsek artık. Sanah 6 dan beri ıkınmaktan uykusunu da uyuyamadı 1 saat olmadı uyuyalı kalktı ıkınarak ve şuan mutlu son kucağımda :)
aile hekimine bir goster istersen canim, icin rahatlarKızlar bebeğimin bacaklarında minik kabarık etrafı kızarık şeyler çıktı.. 2 gün evvel de vardı gecmisti, bugün yine var. Ne olabilir acaba?? Bi fikriniz var mı.. 2. Ay aşısından sonra oldu daha önce hiç olmayan biseydi. Asi da bacaklarından olmuştu
Bizimki bu ay etrafı izlemeye başladı canım renkler desenler hoşuna gidiyor. 12. hafta atağıni bekle sonra bir miktar düzelmiş olur inşallah. Hatta o kadar ki eve gelene kadar asla aglamiyor evde cildiriyorKızlar sizce bebeklerle hangi Aydan sonra rahat rahat dışarı çıkabiliriz ? Dün bi fotokopiciye gideyim diye çıkmış bulundum çıkmışken de arkadaşla bi kahve içelim dedik cafeye girer girmez bizimki seslerden mi artık ışıklardan korktu bilmiyorum çok ağladı eve gelene kadar da ağladı evde sustu. Bebek arabasına bebek koyup yürüyüş yapacağımız uçağa binebilecepimiz aylar ne zaman başlar sizce ?? Bir yerde bebekler 6 Aydan sonra etrafa ilgi duyar falan diyordu
Benim oğlumu uzatsam bile ellerinden destek alarak vücudunu kaldırmaya çalışıyor .ayakta duruyor kendi ayaklarını attırıyor kendi kendine. ama şu an kasları gelişmedigi için pek de yaptırmak istemiyorum. oturma konusunda hafif vücudumuza yaslatarak o pozisyonda tutuyoruz bizKızlar benim oğlum oturmak istiyor daha çok erken değil mi ne yapayım ya?
Ellerinden tuttuğum anda doğrulmaya istiyor
Benim kızım doğruluyor o şekilde. 10 günlükken kafasını tutmaya başlamıştı kızım. 41. Haftada doğduğu için mi bilmiyorum .Kızlar benim oğlum oturmak istiyor daha çok erken değil mi ne yapayım ya?
Ellerinden tuttuğum anda doğrulmaya istiyor
Kv akşama yemeğe gelecekmiş utanmıyor da. Akşama kadar evde yatıyor yemeği bebekli kadından bekliyor. Hakkımı helal etmiyorum bebeğimden çalıyor zamanımı. Eşime bile son anda haber veriyorlar.Offfff yine bir misafir sorunu beni bekliyor. Salonu kapattim ben ya acmayacagim, soguk oluyor.
Gelen kalkmiyor isguzar elalemci kocam yuzunden.
sonunda ya terk edicem ya deliricem zaten uykusuzum arkadas ben bu cocuga kullaniyorum sabrimi. Yeter yaa. Yine tikilcam yatak odasina, kapiyi da kapaticam emicek diye, terden sirilsiklam olucaz
Benim kayinvalidegil en son hastanede görmüşlerdi. Bana uzak Allah'a yakın olsunlarKv akşama yemeğe gelecekmiş utanmıyor da. Akşama kadar evde yatıyor yemeği bebekli kadından bekliyor. Hakkımı helal etmiyorum bebeğimden çalıyor zamanımı. Eşime bile son anda haber veriyorlar.
Bir corba bir pilavŞu an çok sinirliyim. Kv dün aramıştı geleceğim diye . Çayın yanına bişeyler hazırlamıştım. Bekliyorum gelen Yok aradım yorgun olup gelmeyeceğini söyledi. Bugün kp aradı akşama yemeğe geleceklermiş 6 kişi. Bebeğim zaten uyumuyor dün o kadar hazırlık yaptım. Şimdi bir de yemek çıktı. Ana yemeği de eltime itelemişler. Kendisi misafir gibi gelecek. Eşim şu an şehir dışında geç gelecek. Bıktım bu insanların düşüncesizliğinden. Destek olmuyorsunuz bari köstek olmayın.
Millet bebegi kirkliyken uyutup geziyordu. Biz 3.aya dogru yol aliyoruz.Sadece 3 kez dışarı gezme maksatli ciktik.Hepsinde de gezemeden döndük .Benimki dışarıyı sevmeye başlayacak ama kış coktan gelmis olacak. Bebek arabasina mobil gibi oyuncak aldim .Onu sevdi 5 10 dk izliyor .Kızlar sizce bebeklerle hangi Aydan sonra rahat rahat dışarı çıkabiliriz ? Dün bi fotokopiciye gideyim diye çıkmış bulundum çıkmışken de arkadaşla bi kahve içelim dedik cafeye girer girmez bizimki seslerden mi artık ışıklardan korktu bilmiyorum çok ağladı eve gelene kadar da ağladı evde sustu. Bebek arabasına bebek koyup yürüyüş yapacağımız uçağa binebilecepimiz aylar ne zaman başlar sizce ?? Bir yerde bebekler 6 Aydan sonra etrafa ilgi duyar falan diyordu
[/QUOTE]Merhaba kizlar. Herkesin hayatındaki yeni değişmeler için sevindim benim hayatımda bu aralar yeni ve mutluluk verici bir değişme yok maalesef. Üstüne üstlük Kırıcı ve fiziki anlamda can acıtıcı şeyler yasadim. O yuzden yattigim odayi degistirdim.
Kp da okul konusunda bebek icin gitme . Cocuk olmuyor dediniz Allah nasip etti kiymetini bilin. Soguk havalar 2 gunde gitsen soguk alir bizi dinlersen gitme. Dedi
Bende anne 2 gun gelir olmadi deyince nereye kadar gelcek dedi haliyle.
Bende ben hamileligimde de yeni evlendigimde de hergun geldim. Benim geldigim kadar gelse yeter torunu icin dedim
Bisey diyemediler.
Esimle de aram iyi degil. Bana cok kotu davrandi. Cocuk onun degilmis gibi ilgilenmiyor . Tavir yapip yattigim yeri salona tasidim cocuguda alinca geldi çocuğu aldi benden ziplatmaya basladi.. benden uzak tutmaya calisiyoe. Sinir krizi gecirdim resmen. Ayrilacaksan ayril ne yapmaaya calisiyorsun dedim.
Cok kirginim ona.
Okuluda dondurucam. Bakalim. Ne olacak.
Hicbir sozlerini tutmadiklari iicin güvenemiyorum .
Kızlar sizce bebeklerle hangi Aydan sonra rahat rahat dışarı çıkabiliriz ? Dün bi fotokopiciye gideyim diye çıkmış bulundum çıkmışken de arkadaşla bi kahve içelim dedik cafeye girer girmez bizimki seslerden mi artık ışıklardan korktu bilmiyorum çok ağladı eve gelene kadar da ağladı evde sustu. Bebek arabasına bebek koyup yürüyüş yapacağımız uçağa binebilecepimiz aylar ne zaman başlar sizce ?? Bir yerde bebekler 6 Aydan sonra etrafa ilgi duyar falan diyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?