2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar 8. Hafta atağından sonra oğlum kakasını yaparken baya çabalıyor. Bildiğin büyük insan gibi ıkınıyor ııhh ıhh diye sesli sesli. Hatta gece uyamdırıyor bizi eşimle gülme krizine giriyoruz. Ayy şöyle bizi tanısa otursa acıkınca kızınca falan anlayabilsek artık. Sanah 6 dan beri ıkınmaktan uykusunu da uyuyamadı 1 saat olmadı uyuyalı kalktı ıkınarak ve şuan mutlu son kucağımda :)

Biraz baktım ama net birşey bulamadım canın. Rotarix in içinde domuz dna sı olduğu yazıyor sadece. Acaba nasıl bir sıkıntı? Ve sıkıntılı birşeyse neden uygulanıyor?

Bilmiyorum canım keşke sorsaydım. Elimizde rotarix az kaldı kapışılıyor falan dedi hatta. Ama sen yinede doktoruna sor tabi..

Kızlar sizce bebeklerle hangi Aydan sonra rahat rahat dışarı çıkabiliriz ? Dün bi fotokopiciye gideyim diye çıkmış bulundum çıkmışken de arkadaşla bi kahve içelim dedik cafeye girer girmez bizimki seslerden mi artık ışıklardan korktu bilmiyorum çok ağladı eve gelene kadar da ağladı evde sustu. Bebek arabasına bebek koyup yürüyüş yapacağımız uçağa binebilecepimiz aylar ne zaman başlar sizce ?? Bir yerde bebekler 6 Aydan sonra etrafa ilgi duyar falan diyordu

Vallahi bizimki de öyle büyük adam gibi ikiniyor ve gülmekten ölüyoruz Bir de kızarıyor göreceksin etrafına Melül melül bakıyor..

aile hekimine bir goster istersen canim, icin rahatlar

Merhaba kizlar. Herkesin hayatındaki yeni değişmeler için sevindim benim hayatımda bu aralar yeni ve mutluluk verici bir değişme yok maalesef. Üstüne üstlük Kırıcı ve fiziki anlamda can acıtıcı şeyler yasadim. O yuzden yattigim odayi degistirdim.

Kp da okul konusunda bebek icin gitme . Cocuk olmuyor dediniz Allah nasip etti kiymetini bilin. Soguk havalar 2 gunde gitsen soguk alir bizi dinlersen gitme. Dedi
Bende anne 2 gun gelir olmadi deyince nereye kadar gelcek dedi haliyle.
Bende ben hamileligimde de yeni evlendigimde de hergun geldim. Benim geldigim kadar gelse yeter torunu icin dedim

Bisey diyemediler.
Esimle de aram iyi degil. Bana cok kotu davrandi. Cocuk onun degilmis gibi ilgilenmiyor . Tavir yapip yattigim yeri salona tasidim cocuguda alinca geldi çocuğu aldi benden ziplatmaya basladi.. benden uzak tutmaya calisiyoe. Sinir krizi gecirdim resmen. Ayrilacaksan ayril ne yapmaaya calisiyorsun dedim.
Cok kirginim ona.

Okuluda dondurucam. Bakalim. Ne olacak.
Hicbir sozlerini tutmadiklari iicin güvenemiyorum .[/QUOTE]

Bizimki bu ay etrafı izlemeye başladı canım renkler desenler hoşuna gidiyor. 12. hafta atağıni bekle sonra bir miktar düzelmiş olur inşallah. Hatta o kadar ki eve gelene kadar asla aglamiyor evde cildiriyor

Kızlar benim oğlum oturmak istiyor daha çok erken değil mi ne yapayım ya?
Ellerinden tuttuğum anda doğrulmaya istiyor
Benim oğlumu uzatsam bile ellerinden destek alarak vücudunu kaldırmaya çalışıyor .ayakta duruyor kendi ayaklarını attırıyor kendi kendine. ama şu an kasları gelişmedigi için pek de yaptırmak istemiyorum. oturma konusunda hafif vücudumuza yaslatarak o pozisyonda tutuyoruz biz

Offfff yine bir misafir sorunu beni bekliyor. Salonu kapattim ben ya acmayacagim, soguk oluyor.
Gelen kalkmiyor isguzar elalemci kocam yuzunden.

sonunda ya terk edicem ya deliricem zaten uykusuzum arkadas ben bu cocuga kullaniyorum sabrimi. Yeter yaa. Yine tikilcam yatak odasina, kapiyi da kapaticam emicek diye, terden sirilsiklam olucaz

Kv akşama yemeğe gelecekmiş utanmıyor da. Akşama kadar evde yatıyor yemeği bebekli kadından bekliyor. Hakkımı helal etmiyorum bebeğimden çalıyor zamanımı. Eşime bile son anda haber veriyorlar.

Kendimi çok yorgun hissediyorum halsizim. Vitamin falan mı kullansam acaba? 30-40 ml süt üretiyor Vücudum onda bile halsiz kalıyor sadece anne sütü versem ne olurdum acaba

Bir corba bir pilav cok bile onlara.
Gecen aksam ustu kv ler gelmişti. Ne çay ne kahve saatiydi.Ben de yemek yok ama kalirsaniz yaparsin birlikte yeriz .Dun yemek gondermis şok oldum :))
Millet bebegi kirkliyken uyutup geziyordu. Biz 3.aya dogru yol aliyoruz.Sadece 3 kez dışarı gezme maksatli ciktik.Hepsinde de gezemeden döndük .Benimki dışarıyı sevmeye başlayacak ama kış coktan gelmis olacak. Bebek arabasina mobil gibi oyuncak aldim .Onu sevdi 5 10 dk izliyor .
[/QUOTE]
Insallah sana yaptıklarının karşılığını bulur her biri.Sen bebeğine odaklan canim .Bu gunler de geçecek. Bebeğin buyurken sen de buyuyeceksin .Seni ezemeyecekler.Insallah kiymetini anladıklarında is isten gecmis olmaz .

Kizlar bebegim yatirinca ve emerken hiriltili ses cikariyor .Burnunu her gun temizliyorum .Acaba boğazından mi geliyor .Korktum iki gundur takip ediyorum gecmedi .Acaba üşütmüş olabilir mi ?

Bence bu bebeğin alışmasıyla alakalı. Biz daha 20-25 günlükken çıkıyorduk mecburiyetten alışverişe, o yüzden hiç korkmaz hatta gayet ilgiyle bakınır etrafa. Avm gibi kapalı alanlar zararlı diyorlar ama bilemiyorum, kış vakti başka nereye gidilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…