2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kendimi çok yorgun hissediyorum halsizim. Vitamin falan mı kullansam acaba? 30-40 ml süt üretiyor Vücudum onda bile halsiz kalıyor sadece anne sütü versem ne olurdum acaba
kullan canim. Ben hamilelikten kalan vitaminimi bitirmeyi dusunuyorum. Şoyle 3 4 gunde 1 alsam yeter.

Aspiratörle temizlerken sürekli agliyor. Aglatmadan nasil yapabilirim? Ben mi yanlis yapıyorum acaba. Bu serum fizyolojik kendime de sıktım denedim. Burnu yakiyor belki ondan
Benimkinin sevmedigi 3 sey
Burun temizligi, kulak temizligi ve tirnaklarinin kesilmesi

Ayy delircem yaaa. Sabah 11den beri oğlum bi türlü uyumuyor. Uykusu var. Gözleri kıpkırmızı şişti. Uyutuyorum yqrım saat olmadan uyanıyor. Gaz mı var anlamadım ki? Kaka yaptı bi uyandı. Sonra uyumadı zorla uyuttum koydum tekrar uyandı. Daral geldi bana evde delircem az kaldı. Neden böyle yaptı bugün yaa. Yazlık kışlık değiştircektim haftasonu şehirdışına çıkacağız ama evin halini bir görün yaa

[/QUOTE]
evvelinizi bilmiyorum ama suan şartlar boyleyse mecbur uyum saglayacaksin canim. Donduracaksan da devam edene kadar kendini yiyip bitirme. Bebeginin keyfini cikar. O bir daha bugunlerine donmeyecek sonucta. Neyse ki hakkin kaybolmuyor. Okulu da bitirirsin stres yapma cunku olan olmus, sartlar boyle gelismis.

Canim onla her gun temizliyorum aspiratorle cekiyorum gerek kalirsa .Cozemedim .Devam ederse götürcez dr a .Bronsit en korktugum sey.

Genzi akıyodur canım. Benim kızım da üşüttüğünde gece genzi akıyordu sabah uyandığında burnundan hır hır ses geliyodu ama burun akıntısı yoktu ve aspiratörle çekincede gelmiyordu. sonra geniz akıntısı gün içinde balgama dönüşüyordu kusarak atıyordu

benimkinin uyuma gibi aliskanliklari olmadigi icin o kisma bir sey diyemiyorum =) ama eskiden kisliklari cikarirken ne oyalanirdim yaa, hurclari duzenlerdim, dolaba yerlestirirdim tek tek. Bu sene de hava sogudu, jet hizinda yapmak lazim o işi

benimkinin uyuma gibi aliskanliklari olmadigi icin o kisma bir sey diyemiyorum =) ama eskiden kisliklari cikarirken ne oyalanirdim yaa, hurclari duzenlerdim, dolaba yerlestirirdim tek tek. Bu sene de hava sogudu, jet hizinda yapmak lazim o işi
3 gündür yapmaya çalışıyorum. İlk gün bazadan çıkarıp yığdım odaya sonra yerleştirmeye çalıştım yapamadım bugün de böyle bitiyor. Cinnetim geldi valla. Psikologa gittim. Aptal kadon bana yok şu kursa git yok spor yap. Emziriyorum diyorum biberon var yok biri bakabişir bikaç saat falan diyor bahaneymiş bunlar. Çıktım odadan eşime ddm bu karı hangi dünyada yaşıyorsa bu dünyadan değil ddm birdaha da gitmem ona

Uyuyup kisa sure sonra uyaniyorsa gaz olabilir. Ben de nasıl dolap düzenleyeceğim onu düşünüyorum. En uzun uykusu 1 saat ve gunduz sadece 1 kez uyuyor .
benimkinin de burun temizligi, alt degistirme ve ust degistirme oyun haline getirmeye calisiyorum ama herzaman basarili olamiyorum
Bir de gaz masaji var.Ali Baba'nin ciftliginin tum hayvanlarini simdiden duydu cocugum :))
Yaa hic kusmazdi 2 gundur kusuyor .Ondan mi dersin ?Peki kusmasi ne sekilde?

evvelinizi bilmiyorum ama suan şartlar boyleyse mecbur uyum saglayacaksin canim. Donduracaksan da devam edene kadar kendini yiyip bitirme. Bebeginin keyfini cikar. O bir daha bugunlerine donmeyecek sonucta. Neyse ki hakkin kaybolmuyor. Okulu da bitirirsin stres yapma cunku olan olmus, sartlar boyle gelismis.[/QUOTE]
Aynen yaocak bisey yok oglumla evimle ilgilenicem
Bugun uflaanlari kaldirdim.... onlarun icinde kayboluyodu. Simdi buyuduu sipaaaamm

Sonra nasıl düzeldi? Benimki de tam senin anlattığın gibi kusark atıyor akıntıyı.

Canım ben de bizimkinin kusmasindan şikayetçiyim hem de grniz akıntısı olduğunu düşünüyorum. Seninkinin kusmugu yapış yapış mı?

Aynen yaocak bisey yok oglumla evimle ilgilenicem
Bugun uflaanlari kaldirdim.... onlarun icinde kayboluyodu. Simdi buyuduu sipaaaamm[/QUOTE]
masallah canim. Zaman cabuk geciyor =))

Kizlar bebegim yatirinca ve emerken hiriltili ses cikariyor .Burnunu her gun temizliyorum .Acaba boğazından mi geliyor .Korktum iki gundur takip ediyorum gecmedi .Acaba üşütmüş olabilir mi ?
Cnm bizim bayağıdır oyle Dr normal dedi herhangi birşeyi yok yani bende sabah aksam temizliyorum ama genelde hırıltılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…