- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #65.081
Bizimki de çok ağlıyor ama mecbur. Her şeyi etkiliyor o tikaniklikAspiratörle temizlerken sürekli agliyor. Aglatmadan nasil yapabilirim? Ben mi yanlis yapıyorum acaba. Bu serum fizyolojik kendime de sıktım denedim. Burnu yakiyor belki ondan
3 gun cok iyiydi, asiya gotururken de adim gibi biliyordum boyle olacagini, sıkıntı verecegini... O yuzden cok zor geldi goturmek goz gore gore.Benimkide oyle valla yaa uyanıkken yattığı yerde sakin duran bebek simdi bas bas bagirior
kullan canim. Ben hamilelikten kalan vitaminimi bitirmeyi dusunuyorum. Şoyle 3 4 gunde 1 alsam yeter.Kendimi çok yorgun hissediyorum halsizim. Vitamin falan mı kullansam acaba? 30-40 ml süt üretiyor Vücudum onda bile halsiz kalıyor sadece anne sütü versem ne olurdum acaba
Emme durumu nasil canim3 gun cok iyiydi, asiya gotururken de adim gibi biliyordum boyle olacagini, sıkıntı verecegini... O yuzden cok zor geldi goturmek goz gore gore.
Benimkinin sevmedigi 3 seyAspiratörle temizlerken sürekli agliyor. Aglatmadan nasil yapabilirim? Ben mi yanlis yapıyorum acaba. Bu serum fizyolojik kendime de sıktım denedim. Burnu yakiyor belki ondan
[/QUOTE]Merhaba kizlar. Herkesin hayatındaki yeni değişmeler için sevindim benim hayatımda bu aralar yeni ve mutluluk verici bir değişme yok maalesef. Üstüne üstlük Kırıcı ve fiziki anlamda can acıtıcı şeyler yasadim. O yuzden yattigim odayi degistirdim.
Kp da okul konusunda bebek icin gitme . Cocuk olmuyor dediniz Allah nasip etti kiymetini bilin. Soguk havalar 2 gunde gitsen soguk alir bizi dinlersen gitme. Dedi
Bende anne 2 gun gelir olmadi deyince nereye kadar gelcek dedi haliyle.
Bende ben hamileligimde de yeni evlendigimde de hergun geldim. Benim geldigim kadar gelse yeter torunu icin dedim
Bisey diyemediler.
Esimle de aram iyi degil. Bana cok kotu davrandi. Cocuk onun degilmis gibi ilgilenmiyor . Tavir yapip yattigim yeri salona tasidim cocuguda alinca geldi çocuğu aldi benden ziplatmaya basladi.. benden uzak tutmaya calisiyoe. Sinir krizi gecirdim resmen. Ayrilacaksan ayril ne yapmaaya calisiyorsun dedim.
Cok kirginim ona.
Okuluda dondurucam. Bakalim. Ne olacak.
Hicbir sozlerini tutmadiklari iicin güvenemiyorum .
benimkinin de burun temizligi, alt degistirme ve ust degistirmeBenimkinin sevmedigi 3 sey
Burun temizligi, kulak temizligi ve tirnaklarinin kesilmesi
asidan sonraki gun yine reddetmeye yeltendi, suan yine korka korka devam ediyoruz. Sizde durum nasil?Emme durumu nasil canim
Canim onla her gun temizliyorum aspiratorle cekiyorum gerek kalirsa .Cozemedim .Devam ederse götürcez dr a .Bronsit en korktugum sey.
benimkinin uyuma gibi aliskanliklari olmadigi icin o kisma bir sey diyemiyorum =) ama eskiden kisliklari cikarirken ne oyalanirdim yaa, hurclari duzenlerdim, dolaba yerlestirirdim tek tek. Bu sene de hava sogudu, jet hizinda yapmak lazim o işiAyy delircem yaaa. Sabah 11den beri oğlum bi türlü uyumuyor. Uykusu var. Gözleri kıpkırmızı şişti. Uyutuyorum yqrım saat olmadan uyanıyor. Gaz mı var anlamadım ki? Kaka yaptı bi uyandı. Sonra uyumadı zorla uyuttum koydum tekrar uyandı. Daral geldi bana evde delircem az kaldı. Neden böyle yaptı bugün yaa. Yazlık kışlık değiştircektim haftasonu şehirdışına çıkacağız ama evin halini bir görün yaa
Bizde aynn agzina alınca kımıldamıyorum ki bırakmasın diyeasidan sonraki gun yine reddetmeye yeltendi, suan yine korka korka devam ediyoruz. Sizde durum nasil?
Ama ruyalarima giriyor, ben gormeden emzik vermisler, oyle goruyorum
3 gündür yapmaya çalışıyorum. İlk gün bazadan çıkarıp yığdım odaya sonra yerleştirmeye çalıştım yapamadım bugün de böyle bitiyor. Cinnetim geldi valla. Psikologa gittim. Aptal kadon bana yok şu kursa git yok spor yap. Emziriyorum diyorum biberon var yok biri bakabişir bikaç saat falan diyor bahaneymiş bunlar. Çıktım odadan eşime ddm bu karı hangi dünyada yaşıyorsa bu dünyadan değil ddm birdaha da gitmem onabenimkinin uyuma gibi aliskanliklari olmadigi icin o kisma bir sey diyemiyorum =) ama eskiden kisliklari cikarirken ne oyalanirdim yaa, hurclari duzenlerdim, dolaba yerlestirirdim tek tek. Bu sene de hava sogudu, jet hizinda yapmak lazim o işi
Uyuyup kisa sure sonra uyaniyorsa gaz olabilir. Ben de nasıl dolap düzenleyeceğim onu düşünüyorum. En uzun uykusu 1 saat ve gunduz sadece 1 kez uyuyor .Ayy delircem yaaa. Sabah 11den beri oğlum bi türlü uyumuyor. Uykusu var. Gözleri kıpkırmızı şişti. Uyutuyorum yqrım saat olmadan uyanıyor. Gaz mı var anlamadım ki? Kaka yaptı bi uyandı. Sonra uyumadı zorla uyuttum koydum tekrar uyandı. Daral geldi bana evde delircem az kaldı. Neden böyle yaptı bugün yaa. Yazlık kışlık değiştircektim haftasonu şehirdışına çıkacağız ama evin halini bir görün yaa
Bir de gaz masaji var.Ali Baba'nin ciftliginin tum hayvanlarini simdiden duydu cocugum :))benimkinin de burun temizligi, alt degistirme ve ust degistirmeoyun haline getirmeye calisiyorum ama herzaman basarili olamiyorum
Yaa hic kusmazdi 2 gundur kusuyor .Ondan mi dersin ?Peki kusmasi ne sekilde?Genzi akıyodur canım. Benim kızım da üşüttüğünde gece genzi akıyordu sabah uyandığında burnundan hır hır ses geliyodu ama burun akıntısı yoktu ve aspiratörle çekincede gelmiyordu. sonra geniz akıntısı gün içinde balgama dönüşüyordu kusarak atıyordu
Sonra nasıl düzeldi? Benimki de tam senin anlattığın gibi kusark atıyor akıntıyı.Genzi akıyodur canım. Benim kızım da üşüttüğünde gece genzi akıyordu sabah uyandığında burnundan hır hır ses geliyodu ama burun akıntısı yoktu ve aspiratörle çekincede gelmiyordu. sonra geniz akıntısı gün içinde balgama dönüşüyordu kusarak atıyordu
Canım ben de bizimkinin kusmasindan şikayetçiyim hem de grniz akıntısı olduğunu düşünüyorum. Seninkinin kusmugu yapış yapış mı?Uyuyup kisa sure sonra uyaniyorsa gaz olabilir. Ben de nasıl dolap düzenleyeceğim onu düşünüyorum. En uzun uykusu 1 saat ve gunduz sadece 1 kez uyuyor .
Bir de gaz masaji var.Ali Baba'nin ciftliginin tum hayvanlarini simdiden duydu cocugum :))
Yaa hic kusmazdi 2 gundur kusuyor .Ondan mi dersin ?Peki kusmasi ne sekilde?
Aynen yaocak bisey yok oglumla evimle ilgilenicemevvelinizi bilmiyorum ama suan şartlar boyleyse mecbur uyum saglayacaksin canim. Donduracaksan da devam edene kadar kendini yiyip bitirme. Bebeginin keyfini cikar. O bir daha bugunlerine donmeyecek sonucta. Neyse ki hakkin kaybolmuyor. Okulu da bitirirsin stres yapma cunku olan olmus, sartlar boyle gelismis.
Cnm bizim bayağıdır oyle Dr normal dedi herhangi birşeyi yok yani bende sabah aksam temizliyorum ama genelde hırıltılıKizlar bebegim yatirinca ve emerken hiriltili ses cikariyor .Burnunu her gun temizliyorum .Acaba boğazından mi geliyor .Korktum iki gundur takip ediyorum gecmedi .Acaba üşütmüş olabilir mi ?
3 kez üzerimi değiştim bugün 2 önlük 1 yelekte kızıma gitti sadece kusması, mıçması hariçCanım ben de bizimkinin kusmasindan şikayetçiyim hem de grniz akıntısı olduğunu düşünüyorum. Seninkinin kusmugu yapış yapış mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?